Ben Inge Rasmussen_ny_web
Eiendomsmegler MNEF

Ben Inge Rasmussen

Last ned

V-Card

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
B
Kort om meg
Gjennom å gi våre kunder enestående opplevelser skal Krogsveen være det naturlige førstevalget som eiendomsmegler. Hos meg får du en megler som vil jobbe hardt for at du skal sitte igjen med et godt inntrykk av meg som megler - og ikke minst Krogsveen, som er spesialisten på eiendomsmegling. 

Du får kvalitet i alle ledd og jeg er opptatt av å tilrettelegge salgsprosessen best mulig. Sammen med vår markedsføring, i tillegg til vår unike tilgang på boligsøkere har vi i Krogsveen de beste forutsetninger til å oppnå best mulig resultat for din bolig.  

Som din megler vil jeg alltid være tilgjengelig og vil personlig ta deg gjennom hele salgsprosessen. Her overlates ingenting til tilfeldighetene, som betyr du vil kun ha meg å forholde deg til. 

Jeg startet min karriere i 2012 og vet hva som skal til for å oppnå det beste resultatet. Ta kontakt dersom du ønsker de beste forutsetningene til å oppnå høy pris.  
Dette sier kundene om meg
Føler meg ivaretatt og at ting er på stell. Tar våre ønsker på alvor. Godt at han er tilgjengelig skulle det være noe og at han tar seg av hele salget fra start til slutt. Veldig bra at prosessen går sin gang uten at jeg må purre eller hele tiden følge med. Det er godt å ha en megler som har tid til oss, samtidig som han gjør en god jobb. Veldig fornøyd.
Vi valgte Krogsveen pga salgspakken som ble tilbydd, spesifikt markedsføring skilte seg ut fra andre eiendomsmeglere. Ben Inge Rasmussen gav et god inntrykk av å være en dyktig selger, med en tydelig strategi for gjennomføring av salg og oppnåelse av god pris for salget. Erfaringen hans ble også vektlagt. God oppfølging og flink til å veilede og kommunisere. Løsningsorientert, særlig når boligmarkedet var dårlig, og det tok lengre tid enn antatt å selge boligen.
Godt inntrykk av megleren. Enkel å forholde seg til, følte meg trygg på at han ville gjøre en god og ryddig jobb. Fremstod som ærlig og opptatt av å gjøre en ordentlig jobb. Grundig gjennomgang av dokumenter, fokus på ryddighet og veldig flink til å holde meg oppdatert. Lett å få tak i, og rask med å besvare spørsmål. Følte meg svært godt ivaretatt.
Ben Inge Rasmussen
Eiendomsmegler MNEF

Ben Inge Rasmussen

Telefon 55 61 00 09

Lurer du på noe?

Ben Inge Rasmussen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Bergen Sentrum

Eiendomsmegler

Andre Høyholm

Eiendomsmegler

Erlend Stokmo

Eiendomsmegler MNEF

Are Fotland

Eiendomsmegler MNEF

Stian Bussesund

Eiendomsmeglerfullmektig

Henriette Lie Jacobsen

Eiendomsmeglerfullmektig

Marcus Skudal Ellingsen

Fagansvarlig Region Hordaland / Eiendomsmegler MNEF

Jard Berg

Megler

Roger Glesnes

Regionleder Hordaland / Eiendomsmegler MNEF

Fredrik Søreide

Salgskoordinator / Eiendomsmegler

Anne-Mette Clausen

Salgskoordinator / Eiendomsmeglerfullmektig

Iris Maria Tufta

Trainee/ Medhjelper

Tirill Vinnes

Trainee/Medhjelper

Mads Didrik Wickmann