Stine Jorgensen_ny web
Salgskoordinator/ Fagansvarlig

Stine Jørgensen

Last ned

V-Card

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
S
Kort om meg
Min rolle på vårt kontor er å være salgskoordinator og fagansvarlig.  Som salgskoordinator bistår jeg meglerne og mange av våre kunder vil nok være i kontakt med meg i tillegg til sin megler.  Det er veldig viktig for meg at alle våre kunder opplever meg som profesjonell og hyggelig. Her på kontoret har vi et faglig sterkt miljø og jobber hele tiden med å utvikle oss. I tillegg er jeg Krogsveen pluss kontakt for Fredrikstad og Moss, og bidrar meg å skape verdens enkleste boligreise for våre kunder.

Jeg er født og oppvokst i Sarpsborg, og begynte med megling i 2010. Bodde i Oslo og jobbet på oppgjørsavdelingen til Krogsveen frem til 2017. Nå er jeg tilbake i Sarpsborg og trives veldig godt i min nye rolle her på kontoret.

Utenom jobb bruker jeg det meste av min tid sammen med familie og venner. Jeg prioriterer trening noen dager i uka, og er glad konserter og andre kulturarrangementer.
Stine Jørgensen
Salgskoordinator/ Fagansvarlig

Stine Jørgensen

Telefon 69 38 32 61
Mobil

Lurer du på noe?

Stine Jørgensen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Fredrikstad

Daglig leder/Eiendomsmegler

Bjørnar Brynildsen

Eiendomsmegler

Tanya Reed

Eiendomsmegler

Ine Marie Eriksen

Eiendomsmeglerfullmektig

Kenneth Hansen Stange

Eiendomsmeglerfullmektig

Subhija Tiro