Roger Glesnes_ny_web
Megler

Roger Glesnes

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
R
Kort om meg
Jeg heter Roger Glesnes og har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. I løpet av min lange fartstid har jeg solgt nærmere 1600 boliger i Bergen og omegn, og opparbeidet tung og verdifull erfaring i faget. Jeg er kjent med markedet i byen og har med dette gode forutsetninger for å oppnå den høyeste prisen for boligen din.
Mitt hovedfokus er, og har alltid vært, kunden. Jeg har også stor respekt for de store, og ofte kjære verdier vi  forvalter i en salgsprosess. Dersom du ønsker en som er god til å forhandle på dine vegne, en som engasjerer seg og evner å skape tillit til alle parter, mener jeg å være rette mannen for jobben. Svært mange av henvendelsene jeg mottar vedrørende salg, er tidligere tilfredse kunder som ønsker å benytte meg i en ny salgsprosess. Jeg får også hyppige henvendelser fra nye kunder som har fått meg anbefalt av venner og kjente. Dette er noe jeg setter stor pris på, og anser som en tillitserklæring. Kundene mine har gjennom flere år bidratt til at jeg har vært den mestselgende megleren i selskapet.
Dette sier kundene om meg
Har benyttet Roger Glesnes ved flere anledninger siste par år og er svært fornøyd med ham. Etter mitt skjønn en av de flinkeste meglerne i Bergen.
Har et inntrykk av at Roger er ekstremt dyktig i budrunder, samt at han et godt nettverk med dyktige samarbeidspartnere (eks. takstmann og fotograf).
Eneste megleren som ikke virket som en forvirret konfirmant i pappas dress.
Roger Glesnes
Megler

Roger Glesnes

Telefon 55 61 00 03

Lurer du på noe?

Roger Glesnes svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Bergen Sentrum

Eiendomsmegler

Erlend Stokmo

Eiendomsmegler

Andre Høyholm

Eiendomsmegler MNEF

Stian Bussesund

Eiendomsmegler MNEF

Are Fotland

Eiendomsmeglerfullmektig

Marcus Skudal Ellingsen

Eiendomsmeglerfullmektig

Henriette Lie Jacobsen

Eiendomsmeglerfullmektig

Mads Didrik Wickmann

Fagansvarlig Region Hordaland / Eiendomsmegler MNEF

Jard Berg

Regionleder Hordaland / Eiendomsmegler MNEF

Fredrik Søreide

Salgskoordinator / Eiendomsmegler

Anne-Mette Clausen

Salgskoordinator / Eiendomsmeglerfullmektig

Iris Maria Tufta

Trainee/ Medhjelper

Tirill Vinnes