Anne Marte Roer_ny_web
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Salgskoordinator

Anne Marte Roer

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
A
Kort om meg
Mitt mål er å oppnå høyest mulig pris for din bolig, og overlater dermed ingenting i salgsprosessen til tilfeldighetene. 
Jeg er opptatt av å ha en plan for alt vi gjør i forkant og underveis i prosessen om hvorfor vi gjør det, hvordan vi gjør det og når vi gjør det! 

Jeg har et stort fokus på oppfølging gjennom hele salgsprosessen, slik at du alltid vet hva som skjer og er alltid tilgjengelig for spørsmål. 

For meg er det viktig at du som kunde skal føle deg trygg gjennom hele prosessen, og sitte igjen med en følelse av at det å selge bolig foregikk smertefritt på grunn av mine råd og veiledning gjennom prosessen. 
Dette sier kundene om meg

Jeg er svært fornøyd på alle måter. Helt fra starten har hun gitt tydelige forklaringer på saksgangen ved salg av leiligheten. Hun har gitt meg prisoverslag på forhånd og forklart i detalj hva som inngår. Vi har hatt et godt samarbeid og jeg har fått gode råd ifht presentasjon av leiligheten. Hun har vært tidlig ute til visning for å sjekke at alt er i orden og har deltatt aktivt selv med råd og praktisk hjelp for at salgsobjektet/leiligheten skulle fremstå best mulig. Leiligheten ble solgt langt over takst. Hun har gitt et sympatisk og ansvarlig godt inntrykk som megler, og fremstår som en som vil gjøre sitt beste for at kunden skal bli fornøyd.Hun har gitt god informasjon gjennom hele salsprosessen og har også sagt at jeg måtte bare ringe hvis jeg lurte på noe. Vil du ha en megler som er tilgjengelig, tillitsvekkende, faglig dyktig og er en god selger velg Anne Marte Roer!

Anne Marte Roer
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Salgskoordinator

Anne Marte Roer

Telefon 21 00 72 60

Lurer du på noe?

Anne Marte Roer svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

Mine kollegaer fra Løren

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Emir Mekic

Eiendomsmegler

Sindre Edvardsen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF

Kristine Mevik

Eiendomsmeglerfullmektig

Jesper Fredson

Eiendomsmeglerfullmektig

Thanicha Bharaneetharan