Alexander Vu Tran_ny_web
Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Alexander Vu Tran

Last ned

V-Card

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
A
Kort om meg
Alexander er oppvokst i Bærum. Utdannet megler fra Handelshøyskolen BI og har jobbet i bransjen i 6 år. Han startet karrieren først som utleiemegler og eiendomsforvalter med en portefølje på over 250 boliger i Oslo og Akershus. Hans erfaring kombinert med god kundehåndtering bidrar til en trygg og sikker bolighandel for både selger og kjøper. Alexander er strukturert, nøyaktig og serviceinnstilt. Kundene hans får en god megleropplevelse med høy grad av profesjonalitet med kvalitetsmessig arbeid!

"Et boligsalg kan være både krevende og stressende. Mitt mål som megler er å tilrettelegge en trygg og sikker bolighandel for både selger og kjøper. 
Det å bygge relaksasjon til potensielle interessenter kombinert med god oppfølging vet jeg er avgjørende for å oppnå høyest mulig pris.

Som født og oppvokst i Bærum har jeg et stort engasjement for boligmarkedet i kommunen og er en stor ambassadør for lokalmiljøets bokvaliteter. 

På fritiden liker jeg å drive med all slags sport og friluftsliv. Ellers kobler jeg meg av sammen med familier og venner." 
-Alex
Dette sier kundene om meg
Veldig fornøyd med megler på alle mulige områder gjennom hele kjøps og salgsprosessen. Og kan anbefalle han på det varmeste.
Usedvanlig dyktig og grundig megler. Lydhør for kundens ønsker og en sympatisk og profesjonell megler. Meget løsningsorientert. Anbefales på det varmeste.
Alexander er en dyktig, profesjonell og imøtekommende megler. Han har fulgt opp potensielle kjøpere, alltid tilgjengelig ved behov og er lett å samarbeide med. Han er flink til å holde oppdateringer under salgs prosessen. Vil absolutt brukt han igjen! Anbefaler han på det sterkeste.
Alexander Vu Tran
Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Alexander Vu Tran

Telefon 67 52 11 18

Lurer du på noe?

Alexander Vu Tran svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Sandvika

Daglig leder/Eiendomsmegler

Kristoffer Stormfelt

Eiendomsmegler

Marius Stormfelt

Eiendomsmegler

Dilan Jamal

Eiendomsmegler

Marie Malén Schulstok Frogner

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Skraastad

Salgskoordinator

Marianne Torvik