Aaste Christine Gjermunds_ny web
Eiendomsmegler

Åste Christine Gjermunds

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
Å
Kort om meg
Kjøp eller salg av bolig, og eiendom for øvrig, er en av de største hendelsene i livet både økonomisk og følelsesmessig. Mitt mål og min jobb er å bidra til at hele prosessen skal føles trygg, profesjonell og ukomplisert, uansett om du kjøper eller selger eiendom.

Som selger skal du føle tillit til at jeg vil oppnå best mulig resultat av hele prosessen, noe som jeg bevisst jobber for ved å holde en god dialog med deg, følge opp alle interessenter aktivt samt markedsføre på en meget målrettet måte. Som kjøper skal du oppleve trygghet og føle deg ivaretatt hele veien. God kommunikasjon er nøkkelordene for begge parter.

Jeg er født og oppvokst i Hedmark, og kjenner markedene i områdene våre godt. Jeg jobber i store geografiske områder, i tillegg til at jeg selv bor i Elverum. Dette gjør at min kunnskap og erfaring i området her er bred.
På fritiden lader jeg opp med å bruke tiden min med familie og venner, og aktiviteter sammen med disse. Jeg er glad i lokalmiljøet mitt, og det byen og nærområdene har å by på.
Dette sier kundene om meg
""Troverdig, profesjonell og vennlig representant for Krogsveen, samt en fornuftig pris. Ga hyppige og greie tilbakemeldinger underveis, samt at hun ikke virket for pågående på potensielle interessenter." Svein, solgt bolig mars 2018."
"Jeg er veldig fornøyd med å ha fått hjelp av Åste! Hun har alltid holdt meg oppdatert uten å mase. Hun har fulgt opp interessenter bra, og har vært en god støttespiller for meg som har gjort hele denne prosessen veldig enkel å gjennomføre for min del!" Solveig, solgt bolig desember 2018
"Hun har gjennom hele prosessen fra A til Å vært en god støttespiller i en for meg ukjent og vanskelig prosess. Hun har svart greit på mange dumme og unødvendige spørsmål fra meg og vært meget forklarende på mine spørsmål. Like før visning ringte hun meg og lurte på om det var noe mer jeg ville opplyse om og som jeg mente var av betydning for salget. Etter salget har hun fortsatt med kontakt og frem til endelig oppgjør. Og salget endte også med salg over prisantydning og da må jeg jo være fornøyd. Jeg kan absolutt anbefale henne og hennes firma til kjente. Jeg takker så mye for en enkel og problemfri salgsperiode." Kjell, solgt bolig august 2017.
Åste Christine Gjermunds
Eiendomsmegler

Åste Christine Gjermunds

Telefon 62 51 97 08

Lurer du på noe?

Åste Christine Gjermunds svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Hamar

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Cato Deglum

Eiendomsmegler MNEF

Torgrim Kleppe Hagen

Eiendomsmegler MNEF

Gro Rakstad

Eiendomsmegler MNEF

Kim Brenden

Eiendomsmeglerfullmektig

Christin Dahlsrud

Eiendomsmeglerfullmektig

Herman Sørli

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Maren Larsen Aasbakken