Marius-Johansen_1060x1400
Eiendomsmegler MNEF

Marius R. Johansen

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
M
Kort om meg
Kjøpe og salg av bolig er den av de største hendelsen man gjør i livet, både økonomisk og følelsemessig. Å bidra til at dette oppleves trygt og at du har full tillit til at jeg vil oppnå et best mulig resultat er mitt største mål som megler. Målrettet markedsføring kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter tror jeg er avgjørende for å oppnå høyest mulig pris. Her har jeg lang erfaring etter over 12 år som megler. 

Som født og oppvokst i Asker har jeg et stort engasjement for boligmarkedet i kommunen og er en stor ambassadør for lokalmiljøets bokvaliteter.

På fritiden får jeg påfyll av energi gjennom familie og venner og er en aktiv bruker av områdets turmuligheter og fritidstilbud.
Dette sier kundene om meg
Veldig førnøyd med hele prosessen, megleren var veldig engasjert og veldig "på" under hele prosessen. Svarte umiddelbart på alle henvendelser og spørsmål og vi ble veldig godt informert om utviklingen under hele salgsprosessen. Frode Havre
Jeg var veldig fornøyd med Marius som megler ved salg av min bolig. Han er ryddig, tydelig, faglig dyktig og jeg følte meg veldig trygg under prosessen. Han har også veldig god oversikt over markedet og kom med gode tips underveis. Silje Fjeld-Nielsen
Marius er svært dyktig og leverer som avtalt. Blid og omgjengelig, profesjonell til fingerspissene. Amund Breda
Marius R. Johansen
Eiendomsmegler MNEF

Marius R. Johansen

Telefon 66 76 12 07

Lurer du på noe?

Marius R. Johansen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Asker

Daglig Leder / Eiendomsmegler

Terje Tveit

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Alexander Fossum

Eiendomsmegler/salgskoordinator

Karine Berntsen

Eiendomsmeglerfullmektig

Christine Kirkhorn

Medhjelper

Benedicte Margrethe Bratvold