Mathis Schwarz_ny_web
Eiendomsmegler

Mathis Schwarz

Last ned

V-Card

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
M
Kort om meg
 I Krogsveen har vi en visjon om å være det selvfølgelige førstevalget gjennom å gi kundene en enestående opplevelse. Det er viktig for meg at kundene får god oppfølging underveis i prosessen og jeg står på for at du får den beste prisen markedet kan gi for din bolig. Jeg er opptatt av å ta vare på alle partene i prosessen, for å få en trygg og hyggelig bolighandel.

Jeg har bodd i Bergen i snart 10 år og god kunnskap om markedet i byen. Med 5 års erfaring fra bransjen har jeg også gode forutsetninger for å hjelpe deg med salg av din bolig. 
Ta gjerne kontakt om du vurderer salg eller bare trenger en verdivurdering av din bolig! 
Dette sier kundene om meg
Mathis var svært pliktoppfyllende i sitt arbeid. Han la ned mye arbeid for å selge eiendommen, hadde flere privatvisninger samtidig som han kontinuerlig holdt oss oppdatert på status og videre framgang. Han utførte alt han ble bedt om og alle avtaler ble fulgt til punkt og prikke. Resultatet ble veldig bra og dette er takket være en dyktig megler. Kan varmt anbefale Mathis Schwarz som eiendomsmegler.
Mathis har levert på absolutt alle punkt i heile salsprosessen. Han har en enormt engasjement for sitt virke som gjenspeilast i produktet og resultatet han leverer. Mathis Schwarz er alltid tilgjengeleg og har alltid eit godt svar til ein småstressa boligselger. Stødig type som har full kontroll! Utan tvil min neste meglar og kan anbefalast på det sterkaste.
Mathis var engasjert og arbeidssom fra første stund. Han møtte godt forberedt til samtale i forkant av kontraktsinngåelse for oppdraget, og fremstod som svært positiv, interessert og profesjonell. Under hele prosessen var han nøye på å holde meg oppdatert, og var svært tydelig på at han var tilgjengelig om det skulle være noe. Han jobbet langt etter normal arbeidstid i forbindelse med innhenting av informasjon for å få leiligheten ut for salg innen den tiden han hadde forespeilet meg, og holdt privatvisninger for de som ønsket det.
Mathis Schwarz
Eiendomsmegler

Mathis Schwarz

Telefon 53 00 00 24

Lurer du på noe?

Mathis Schwarz svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi selger nå

Mine kollegaer fra Fyllingsdalen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF - I Permisjon

Siren Helene Rundhovde

Eiendomsmegler

Kine Grønbech Rasmussen

Eiendomsmeglerfullmektig

Maja Mulelid

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Nina Nygaard

Trainee/ Medhjelper

Tommy Sirnes