Rasmus_Anda_Ny_Web
Eiendomsmegler

Rasmus Anda

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
R
Kort om meg
I løpet av livet hører et boligsalg/boligkjøp til sjeldenheten for folk flest og det er gjerne en av de største hendelsene man gjør i livet, både økonomisk og ikke minst følelsesmessig. Derfor er det viktig for meg som din megler at du fra vårt aller første møte føler at du blir godt tatt vare på, at hele prosessen oppleves som trygg og strukturert samt du har full tillit til at jeg vil gjøre alt for å oppnå best mulig resultat.

Målrettet markedsføring med SmartAnnonsering kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter via vårt boligsøkerregister, tror jeg er avgjørende for å oppnå høyest mulig pris. Flere interessenter øker sjansen for flere budgivere som igjen bidrar til høyere salgspris! Etter snart 15 år som megler så vet jeg hva som skal til for å oppnå akkurat dette.
Dette sier kundene om meg
Rasmus er veldig dyktig, hyggelig og orientert. Han er tydelig og klar og jeg er fornøyd med salget av leiligheten min. Han er lett å samarbeidet med og jeg fikk gode råd underveis som var nyttig. Jeg anbefaler Rasmus på den sterkeste.
Jeg følte at Rasmus Anda sto på for meg. Jeg var ofte innom og han tok seg tid til å snakke med meg eller om jeg ba ham ringe meg hvis det var noe jeg lurte på. Veldig godt fornøyd!
Rasmus Anda
Eiendomsmegler

Rasmus Anda

Telefon 21 04 50 03

Lurer du på noe?

Rasmus Anda svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Røa

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Karin Bruteig

Eiendomsmegler

Camilla Bjerke Olsen

Eiendomsmeglerfullmektig / Salgskoordinator

Anniken Bock- Svendsen

Trainee

Mattias Mattsson

Trainee

Tor Martin Tinderholt