Eirik Bakland_ny web
Eiendomsmeglerfullmektig

Eirik Bakland

Last ned

V-Card

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
E
Kort om meg
Mitt mål er å finne en best mulig leietaker for din bolig, slik at vi oppnår et bekymringsfritt leieforhold. 

Med god målrettet markedsføring, privatvisninger og tett oppfølging av interessentene, legger dette til rette for at vi finner den perfekte leietakeren for din bolig. Det er i mange tilfeller hjemmet ditt som leies ut, så jeg vil alltid gjøre mitt yttereste for at vi finner en leietaker som tar vare på din bolig.

Jeg forvalter i overkant av 100 boliger i Oslo og omegn. Med bred erfaring og spisskompetanse om utleiemarkedet, vet jeg hvordan vi best skal gjennomføre utleieprosessen på en trygg og enkel måte. Uavhegnig av hvilken type bolig du eier eller perioden du skal leie ut, så skreddersyr vi en plan for utleieprosessen. 

På fritiden er jeg aktiv i skogen og på fjellet, enten til fots, ski eller sykkel. På sommerstid går også  store deler av fritiden til basketball. 

Ta gjerne kontakt for en hyggelig boligprat!   


 
Dette sier kundene om meg
Følte øyeblikkelig tillit og trygghet ved aller første møte med Eirik B. Var ikke i tvil om at dette var riktig. Han har kunnskaper, full oversikt og hadde stor innsikt.
Opplevelsen min med deg og Krogsveen var at det var god kommunikasjon, det føltes seriøst og mine ønsker ble tatt hensyn til. Du var tilgjengelig når jeg lurte på noe, kom når det passet meg og fant kjapt en leietaker
Eirik Bakland fremstod hyggelig, rydding og troverdig. En man som jeg følte jeg kunne kommunisere godt med.
Eirik Bakland
Eiendomsmeglerfullmektig

Eirik Bakland

Telefon 21 00 72 77

Lurer du på noe?

Eirik Bakland svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Løren

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bård Johnson

Eiendomsmeglerfullmektig

Øystein Sannes