Sondre skree_ny_web
Eiendomsmegler

Sondre Skree

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
S
Kort om meg
Gjennom mine 12 år som Eiendomsmegler både i motgang og medgang har jeg blitt mer ydmyk til yrke. Jeg har selv vært på den andre siden av bordet som boligselger og boligkjøper, og kjenner godt igjen spørsmålene og bekymringen som kan komme ved valgene som skal tas. Basert på dette streber jeg alltid etter å fjerne mest mulig av denne usikkerheten ved å kunne tilby erfaring, kunnskap og tilgjengelighet slik at prosessen oppleves best mulig.

Jeg er født og oppvokst i Drammen, og har hele min fartstid som Eiendomsmegler i området. Jeg er stolt over å kunne jobbe og bo i byen som har gitt meg så mye.

Jeg anser meg selv som en sosial person og prøver å benytte mest mulig av min fritid på familie og venner.

Dette sier kundene om meg
Kjøpte leilighet før salg av hus og ble kjent med Sondre ved leilighetskjøpet. Han var en koselig, ryddig, flink, smilende, strukturert og lett for å le megler og vi ønsket ikke å prøve å finne noen som var bedre. For oss var det da et enkelt valg.
Vi valgte Sondre pga tidligere positiv erfaring og hadde valgt han uavhengig av meglerforetak. Han fulgte opp de interessentene som meldte seg tidlig i prosessen via telefon og holdt oss oppdatert på fremdriften. I tillegg bidro han til at boligen ble lagt ut for salg på et gunstig tidspunkt ved at han koordinerte det som måtte på plass før salget."
Vårt møte med han var utelukkende positivt. Hyggelig, profesjonell og vi følte at vi ble godtivaretatt under hele prosessen.
Sondre Skree
Eiendomsmegler

Sondre Skree

Telefon 32 80 79 13

Lurer du på noe?

Sondre Skree svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

Mine kollegaer fra Drammen

Daglig leder/Eiendomsmegler

Arild Knudsen

Eiendomsmegler

Alexander Abelseth

Eiendomsmegler

Rune Sirnes

Eiendomsmegler MNEF

Tormod Boldvik

Eiendomsmegler MNEF

Satvinder Jhooti

Eiendomsmegler MNEF

Marielle K. Ryberg

Eiendomsmegler MNEF

Egil Svennevig Hovde

Eiendomsmegler/Salgskoordinator

Eirin J. Nordbye

Eiendomsmeglerfullmektig

Sondre Trøseng Gjellum

Eiendomsmeglerfullmektig

Markus Alm Thoen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Ola Skarra Arnesen

Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF

Jorun Weierud

Jurist - Eiendomsmegler

Morten Solberg Helgerud