Thomas_Diederiksen_Ny_Web
Daglig leder, Eiendomsmegler MNEF/MDE

Thomas Dideriksen

Last ned

V-Card

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
T
Kort om meg
Med jobb som eiendomsmegler siden 2010 samt mange års erfaring som eiendomsmegler i København i tillegg den norske eiendomsmeglerutdannelse har jeg en bred erfaring i bransjen. Jeg har opplevd de fleste utfordringer bransjen kan tilbyde hvilket gjør meg til en kompetent og erfaren megler å ha på din side. 

Jeg liker å stå på og går gjerne den ekstra mila for at resultatet blir best mulig og at kundene mine skal bli fornøyd. Som megler lever jeg av fornøyde kunder og er opptatt av at prosessen har vært så god slik at du som kunde anbefaler meg videre. Jeg er grundig av person og lar ikke noe være opp til tilfeldighetene. Det er også  viktig for meg at mine kunder oppfatter meg som tilgjengelig, og jeg ringer alltid tilbake hvis jeg sitter opptatt. 

Mine største Interesser er landeveissykling og løp, hvor især landeveissykling bringer store opplevelser og utfordringer med seg. I 2017 kaster jeg meg ut i min første triathlon, 2018 sykkelrittet La Marmotte i Frankrike og er spendt på hva 2019 bringer.
En av de største opplevelser i mitt liv var i 2015 da jeg besteg Kilimanjaro.
Utover min jobb nyter jeg å tilbringe tid med familie og venner. I tillegg er jeg glad i god vin, mat og reiseopplevelser.
Dette sier kundene om meg
Jeg likte Thomas var "menneskelig" i tillegg til profesjonell. Megleren fra det andre utleierfirmaet virket nesten irritert over å måtte være på befaring. Jeg føler at jeg ble godt informert under hele prosessen, og jeg er veldig sikker på at han klarte å leie ut leiligheten til best mulig pris.
Thomas Dideriksen har vært veldig engagert og profesjonell hele veien i gjennom. Han går den ekstra mil de andre eiendomsmeglere ikke gjør.
Jeg likte godt måten Thoams tok kontakt med meg på. Jeg hadde sendt forespørsel til en annen utleiemegler også, men han gad ikke en gang svare.Jeg følte meg meget velkommen fra begynnelsen av. Like hyggelig var det første møte med Thomas, hvor han tok seg god tid for å forklare hele prosessen på en lettforståelig måte, helt uten tidspress og med mye hyggelig prat. Det kom alltid tilbakemeldinger for å holde meg oppdatert gjennom hele prosessen av å finne en husleietaker. Etter kort tid presenterte Thomas meg for en passende husleietaker, som nå bor i leiligheten min. Alt foregikk på en meget uburokratisk, effektiv og hyggelig måte. Jeg føler meg godt ivaretatt og kan trygt anbefale Thomas Dideriksen til venner og bekjente.
Thomas Dideriksen
Daglig leder, Eiendomsmegler MNEF/MDE

Thomas Dideriksen

Telefon 21 00 72 50

Lurer du på noe?

Thomas Dideriksen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Sagene – Utleie

Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter

Glenn Waldeland