Ulrikke Sandvold_ny web
Daglig Leder/Eiendomsmegler /Master i Eiendomsutvikling

Ulrikke Sandvold

Last ned

V-Card

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
U
Kort om meg
Utleie av egen bolig synes mange er skummelt med tanke på hvem skal bo der, blir boligen tatt vare på og ikke minst at de økonomiske forpliktelsene blir overholdt.  Å bidra til at dette oppleves trygt og at du har full tillit til at jeg vil oppnå et best mulig resultat er mitt største mål som din utleiemegler. Målrettet markedsføring kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter tror jeg er avgjørende for å oppnå en beste leietakeren. Med erfaring med både salg og utleier, har jeg god erfaring med å finne de riktig interessentene.

Jeg er født og oppvokst på Øvre Romerike, men bor i dag i Lørenskog kommune. Jeg begynte min karriere rett etter skolen på Øvre Romerike, og har de siste også jobbet i Oslo og Nedre Romerike.

På fritiden får jeg påfyll av energi gjennom familie og venner og er en aktiv bruker av områdets turmuligheter og fritidstilbud.
Dette sier kundene om meg

Ulrikke Sandvold
Daglig Leder/Eiendomsmegler /Master i Eiendomsutvikling

Ulrikke Sandvold

Telefon 63 80 69 82

Lurer du på noe?

Ulrikke Sandvold svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Lillestrøm