Solgt: 2 700 000 kr

Sveavegen 12

2 990 000 kr
145 m²
3 soverom
Velkommen til Sveavegen 12!
Enebolig m/1,6 mål tomt, fine uteplasser, gode solforhold og garasje. Oppgraderingsbehov. Skjermet, sentral beliggenhet.
 • Prisantydning
  2 990 000 kr
 • Omkostninger
  76 092 kr
 • Totalpris
  2 776 092 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1968
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  145 m²
 • Bruksareal
  160 m²
 • Tomteareal
  1 609,4 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Sveavegen 12 er en enebolig på 1,6 mål tomt med bra solforhold. Boligen har en fin, skjermet beliggenhet sentralt på Grua, og utsikt over skogkledde åser. Tomten har hage med plen, rik beplantning og gruset gårdsplass med god plass til flere biler. Det er også fine uteplasser, deriblant et steinlagt inngangsparti og en delvis overbygd terrasse.
Boligen har bra planløsning med alt på en flate. I tillegg er det kjeller med utvendig adkomst. Boligen har tre soverom med garderobeløsning, en stor stue og spisestue i åpen løsning, samt kjøkken i eget rom med takhøy innredning. Badet ble renovert i 2011 og har fliser, gulvvarme, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Boligen er velholdt, men må påregnes modernisering for å møte dagens krav til standard

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Sveavegen 12, 2742 GRUA
Kommunenummer 3054, gårdsnummer 67, bruksnummer 211, ideell andel 1/1

Innhold

1. etasje: Vindfang, gang, 3 soverom, bad/wc/vaskerom, kjøkken, stue og spisestue.
Kjeller: Boder.

Byggemåte

Støpt plate fundamentert på antatt fjell. Grunnmur er oppført i armert betong. Grunnmur er pusset på utvendig side med overflatebehandling. Utforet og plateslått med panel på innvendig side. På befaring ble det observert mindre skader på grunnmur på utvendig side. Dette har ingen betydning på boligens videre beskaffenhet. Dreneringen er opplyst til å være fra byggeår. Det er ikke observert fuktsikring på utvendig side. Det er ikke foretatt hulltaking på utforede vegger på utvendig side.Yttervegger er oppført i bindingsverk antatt isolert med 10 cm. min-ull. Plateslått på innvendig side med overflatebehandling, samt utvendig stående panel som er overflatebehandlet. Vinduer i 2 lags isolerglass fra byggeår 1966, 3 stk. stuevinduer fra 2005. Det er observert fuktmerker rundt vinduer i kjeller. Innvendige dører i malt finert utførelse, samt ytterdør i malt utførelse med glassfelt. Ytterdør i kjeller i malt finert utførelse. Dørene antas å være fra byggeår. Saltak tekket med takstein fra byggeår. Taksteinen må påregnes utskifting i nær fremtid. Renner, nedløp og beslag i lakkert stål av eldre dato. Antatt byggeår. Utskifting av renner og nedløp må påregnes i nær fremtid. Terrasse utenfor stue på ca 20 kvm. Terrassen er oppført med impregnerte terrassebord og malt rekkverk. Terrassen er delvis overbygget. Etasjeskiller mellom kjeller og 1. etg. i trebjelkelag, det er ukjent om etasjeskiller er isolert. Kjeller etg. ligger under terreng.

Standard

Kort fortalt
- Enebolig med fin beliggenhet.
- Stor tomt på 1 609 kvm.
- Bra solforhold og fin utsikt.
- Terrasse og steinlagt uteplass.
- Garasje og parkering på gårdsplass.
- Vindfang og gang med garderobe.
- Kjøkken med takhøy innredning.
- Stor stue og spisestue.
- Varmepumpe og peisovn.
- Bad/vaskerom renovert i 2011.
- Tre soverom med garderobe.
- Kjeller har utvendig adkomst.
- Deler av kledning skiftet i 2011.
Entré
Boligen har et hyggelig, inntrukket inngangsparti med belegningsstein og en opp murt trapp til ytterdøren. Vindfanget er malt i lyse farger og har knaggrekke på veggen. Det er dør med glassfelt inn til en romslig gang med skap og skuffer i en garderobenisje.
Kjøkken
Kjøkkenet ligger i eget rom, med døråpning mot gangen og stuen. Kjøkkeninnredning har takhøye skap og god oppbevaringsplass. Frontene er i profilert eik, og ett overskap har vitrinedør. Videre har kjøkkenet benkeplater i laminat, dobbel oppvaskkum med avrenningsfelt, benkebelysning og ventilator. Foran kjøkkenvinduet er det plass til et lite spisebord. Kjøkkeninnredningen er fra ca. 1991.
Stue og spisestue
Boligen har en stor stue og spisestue i åpen løsning med gode møbleringsmuligheter. Her er plass til langbord, sofagruppe, godstoler og mere til, og det uten at det virker overmøblert. Rommet har godt lysinnslipp fra en rekke vinduer, og fin utsikt fra flere av dem. Stuen har gulv med parkett og vegger med malt og ubehandlet panel. En vegg er i rød teglstein, og til pipeløpet er det tilkoblet en høyreist peisovn som gir god varme og ekstra hygge. Deler av stuen og terrassen er påbygget ca. 1988.
Badet ble oppgradert i 2011 og har varmekabler, downlights, grå fliser på gulvet og lyse fliser med bordkant på veggene. Badet har opplegg for vaskemaskin og er ellers utstyrt med toalett, dusjkabinett og hvit baderomsinnredning. Innredningen består av et vegghengt møblement med skap og heldekkende servant, samt to veggskap, speil med overlys og et høyskap.
Soverom og garderobe
Boligen har tre soverom i første etasje, alle med garderobeløsning. Hovedsoverommet er pusset opp i senere tid og har pen gråfarge på veggene, samt en stor skyvedørsgarderobe med speil og grå fronter. De andre soverommene har henholdsvis plassbygde skap og kleskott.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Oppvarming er med elektrisk panelovner, varmepumpe, varmekabler og vedfyring. Fra kjøkkenet er det mekanisk avtrekk. Varmtvannsbereder er plassert i bod i kjelleren. Sikringsskapet har fire kurser med automatsikringer og ellers skrusikringer.

Ferdigattest/brukstillatelse

Brukstillatelse er gitt 09.06.1969.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
Servitutt, 3054/67/211:
14.02.1967 - Dokumentnr: 810 - Bestemmelse om gjerde
Rettighet, 2233/29.03.2004:
Bestemmelse om veg
Rettighet hefter i: Knr:3054 Gnr:67 Bnr:168

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Kjøleskap, stekeovn og fryser følger med.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger på et etablert boligfelt på Grua som hovedsakelig består av eneboliger i Lunner kommune. Området har nærhet til skole, barnehager, god offentlig kommunikasjon, matbutikk og treningssenter m.m. Fra eiendommen er det gangavstand til Grua barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Lunner ungdomsskole og Harestua ungdomsskole. På Grua finnes det både en kommunal og en privat barnehage. Hadeland videregående skole ligger i Gran.
Grua har fått navnet etter Norges eldste, registrerte jerngruve, og i dag kan man få et unikt innblikk i gruvedriften på Hadeland Bergverksmuseum. Grua er også et velkjent og populært utgangspunkt for ski- og fotturer i Nordmarka med et stort nettverk av oppmerkede løypealternativ, samt idylliske bade- og fiskevann som blant annet Svea og Mylla.
Grua ungdoms- og idrettslag har tilbud innen bl.a. fotball, alpint og hopp. Slalåmbakken ligger ved Grua barneskole og er et fint lokalt tilbud, mens Granlybanen har nyere kunstgressdekke.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved Kiwi Grua og Rema 1000, og det er både treningssenter og frisør rett ved Kiwi. Nye næringslokaler åpner trolig på Grua Torg i 2022. Det er en kort kjøretur til flere butikker ved Roa og Harestua, samt kjøpesentrene på Jessheim Storsenter, Mosenteret i Nittedal, Kuben i Hønefoss og Granstunet på Gran.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Kort gåavstand til Grua togstasjon som betjener Gjøvikbanen, med avganger mot Gjøvik og innover mot Oslo S. Ved å benytte bil tar det ca. 8 min til Roa, 20 min til Gran, 34 min til Oslo lufthavn, 36 min til Nittedal, 46 min til Lillestrøm og 55 min til Oslo S.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiendommen er 1 609 kvm og ligger fint til med gode solforhold og utsikt til grønnkledde åser. Tomten er opparbeidet med plen, ulike prydbusker, hekk og utebelysning. Innkjørsel og gårdsplass er gruset.
Foran inngangspartiet er det et stort felt med belegningsstein og forstøtningsmur mot en beplantet skråning med synlig fjell. Belegningssteinen er lagt som gangbane til garasjen og til en koselig uteplass. Boligen har også en terrasse på ca. 20 kvm med adkomst fra stuen. Terrassen er delvis overbygd og har trapp ned til hagen.
Omtrent halvparten av utvendig panel ble skiftet i 2011, og den nye kledningen er trykkimpregnert. I 2005 ble tre stuevinduer skiftet. Mandag 16.7.2021 ble det ordnet nytt pipebelag og luftelyra fra kjøkkenet ble ordnet.

Parkering

Det er god plass til å parkere i singlet innkjørsel og på gårdsplass. På tomten er det også garasje, men som må påregnes omfattende oppgradering.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Kostnader til brøyting og vedlikehold må påregnes. Tinglyst veirett.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til Kommuneplanens arealdel, som trådte i kraft 24.10.2013.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter fordeler seg på følgende måte: Avløp 6 945,00 kr, Eiendomsskatt 3 520,00 kr, Feiing 672,50 kr, Vann 4 030,04 kr, HRA 3770 kr.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3 066 092,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-/kr.14.650,- for eneboliger mindre/større enn 230 kvm. For hytter er prisen på If Hyttepakke kr 9.900,-

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Johnny Godli

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 17.500,-
Visninger: kr 3000,- pr. påbegynte time
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- / 5.000,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 62-0075/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nittedal
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR62.2175

Dato

Sist oppdatert: 01. november 2021 kl. 14:07

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.