Solgt: 4 110 000 kr

Grefsenkollveien 7B

3 600 000 kr
59 m²
2 soverom
Velkommen til Grefsenkollveien 7B, en flott hjørneleilighet med solrik balkong og trappefri adkomst!
Grefsen
Flott 3-roms hjørneleilighet med trappefri adkomst og solrik balkong i veldrevet borettslag. Totalrenovert i 2016.
 • Prisantydning
  3 600 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  1 349 964 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  5 461 096 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1983
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  59 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  8 962 kr
 • Energimerke
  Rød F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Grefsenkollveien 7b! En pen 3-roms hjørneleilighet med fin intern beliggenhet og trappefri adkomst. Ypperlig for barnefamilier og eldre.
Leiligheten har en fin planløsning, holder god standard og ble i sin helhet totalrenovert i 2016.
Veldrevet borettslag med gode rekreasjonsområder rett utenfor døren, samtidig som det er kort vei ned til Oslo sentrum.
- Sydvestvendt balkong med fint utsyn og gode solforhold.
- Nytt kjøkken/bad 2016
- Sikringskap med jordfeilautomatsikringer
- Vinduer og balkongdør fra 2016
- IN-ordning som gir en fleksibel mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld.
- Egen loftsbod. I tilegg har borettslaget 2 felles boder m/ plass til bla. sykler, kjelker og ski, samt egen bod til bildekk
- Utvendig sykkel- og hundevask

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Grefsenkollveien 7B, 0490 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 75, bruksnummer 1226, ideell andel 1/1
Andelsnummer 10, Borettslaget Grefsenkollveien 7/9, organisasjonsnummer 988 334 952

Innhold

Totalt bruttoareal: 65 kvm
Totalt bruksareal: 59 kvm
Totalt primærrom: 59 kvm
Primærrom:
1. etasje 59 kvm: Bad, entré, kjøkken , stue, 2 soverom
I tillegg disponerer boligen 1 loftsbod
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.06.2021 utført av Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/mur, Saltakskonstruksjon i tre tekket med takstein. Yttertak er ikke besiktiget. Det er bindingsverk i mellomliggende fasadefelter. Grunnforhold kan som regel ikke fastslås med sikkerhet ved visuell kontroll. Det er grunn til å tro at bygningen er antatt fundamentert på faste og komprimerte masser med betong såler samt grunnmur av betong og eventuell fungerende drenering antas fra angjeldende byggeår. Yttervegger over grunnmur som utvendig er forblendet med liggende panel. Vinduer med 2 og 3 lags isoler glass med produksjonsår 2016. En B-30 og db-35 ytterdør med ekstra sikkerhetslås og med kikkehull. 3 lags isolerglass terrassedør fra 2016.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder Tg 2 er gitt grunnet bom i fliser samt eldre gulvbelegg. Tg 2 er gitt ytterdør med tanke på alder og normal forventet levetid. Selger informerer at borettslaget hadde innhentet en ekstern part for felles kontroll av alle ytterdører mtp brannsikkerthet i juli 2021. Leilighetens ytterdør er kontrollert uten noen bemerkninger.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Flott 3-roms hjørneleilighet i 1.etasje med trappefri adkomst beliggende i et sentralt og markanært boligområde i Grefsenåsen. Perfekt for barnefamilier og eldre. Fine grøntområder i borettslaget og det er god avstand mellom blokkene som gir en luftig og privat følelse.
Leiligheten har en arealeffektiv planløsning og holder normal god standard. Boligen ble i sin helhet totalrenovert i 2016 hvor det ble montert nytt kjøkken, bygget opp bad samt nye overflater på vegger, tak og gulv. Soverom 2 var opprinnelig bod og i forbindelse med renoveringen ble rommet utvidet og det ble satt inn et vindu i rommet. Soverommet ble søkt bruksendret til varig opphold juli 2021. Det meste av vannsystem og elektrisk anlegg er skiftet i 2016. Sikringskapet til leiligheten har blitt oppgrader med jordfeilatomatsikringer. I tillegg skiftet borettslaget vinduer, balkongdør og glassrekverk på balkong i 2016.
Inneholder:
Entré med flisagt gulv og gulvarme. Praktisk nisje med knaggrekke og plass til skohylle for oppbevaring. mulighet til å bygge inn garderobeskap skyvedørsgarderobe i nisje. Fra entréen er det videre adkomst til begge soverom, bad og stuen.
Pent bad fra 2016 med fliser på gulv og baderomsplater på vegg. Badet var opprinnelig belagt med våtromsmembran på gulvet. Det var ingen kjente problemer med dette og påstøp og gulv ble lagt oppå. Badet har en praktisk rominndeling med egen nisje for vaskesøyle med opplegg og plass til vaskemaskin/tørketrommel. Badromsinnredningen består av stor dusjsone med glassvegg og skyvedør, vegghengt klosett, servant med underskap og speil med overlys. Vegghengt skap for ekstra oppbevaring.
Lys og luftig hjørnestue med store vindusflater på hver sin kant som gir godt med lys og romfølelse i rommet. I stuen er det plass til sofagruppe, tv mbøblement, spisegruppe eller lignende. Videre utgang til en herlig og solrik balkong med flott utstyn mot borettslagets grøntarealer. Når bladene faller fra trærne vil Oslos by åpenbare seg i større grad mellom blokkene.
Pent tidløst kjøkken med hvite slette fronter og laminat benkeplate. Godt med skapplass for oppbeavring og integrerte hvitevarer bestående av komfyr, nedfelt koketopp, ventilator, oppvaskmaskin og frys-/kjølseksap. Hvitevarer medfølger boligen. På kjøkkenet er det en lys og koselig plass ved vindu med plass til et lite kjøkkenbord.
Hovedsoverom av god størrelse med fransk balkong. God plass til stor dobbeltseng med nattbord, kommode og lingnende. Stort garderobeskap for oppbevaring.
Soverom 2 passer ypperlig som barnerom, gjesteværelse eller hjemmekontor. Plass til seng, kommode, pult eller lignende.
Diverse:
- Leiligheten disponerer egen loftsbod samt fellesboder utendørs med plass til sykler og bildekk.
- IN-ordning som gir en fleksibel mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld.
- Ingen forkjøpsrett

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Hvitevarer på kjøkken medfølger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og gulvvarme på bad og entré. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 04.05.1984. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Soverom 2 var opprinnelig byggemeldt som bod jf. originale byggetegninger fra kommunen. Nåværende eier fikk innsatt nytt vindu i 2016 med tillatelse til tiltak datert 25.04.2016. Rommet er søkt bruksendret fra tilleggsdel til hoveddel (soverom) med ferdigattest datert 20.08.2021. Ferdigattesten gjelder også innsetting av nytt vindu 2016.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst to servitutter på borettslagets eiendom fra 1983. Disse omhandler bestemmelser om bruksrett til parkeringsplasser, regler om ferdselsrett og regler om forbud for oppsetting av gjerder mellom eiendommene Grefsenkollveien 1-9.
Servituttene vil følge eiendommen

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et meget attraktivt og rolig område på Grefsen på vei opp mot Grefsenkollen. Veldrevet og populært borettslag med svært gode rekreasjonsområder rett utenfor døren, samtidig som det er kort vei ned til Oslo sentrum. Fin utsikt fra stuen og balkongen mot borettslagets grønne fellesarealer.
Fra Grefsenkollveien 7 er det svært kort vei til offentlig kommunikasjon som raskt tar deg til mer sentrale deler av hovedstaden. Busser fra Grefsenkollveien (ca 100 meter fra leiligheten) og Kjelsåsveien samt trikk fra Grefsenveien. Tog fra Kjelsås stasjon og T-bane fra Storo.
Ønsker du friluft/rekreasjon er turmålene mange. Du kan ta turen til Grefsenkollen, besøke Teknisk Museum på Frysja eller ta en sykkeltur rundt Maridalsvannet. Det er bademuligheter i Stilla, Brekkedammen og Trollvann.
Om vinteren kan du spenne på deg skiene et par hundre meter fra boligen og ta en skitur i en av de mange løypene. Ønsker du andre vinteraktiviteter, kan du besøke Oslo skisenter på Trollvann eller Linderudkollen med serveringsted, hoppbakker og lysløype med kunstsnøanlegg.
10 minutter å sykle til Torshov og 15 minutter til Grünerløkka. Grefsenkollen Restaurant er en fin spasertur, eller kort kjøretur og busstur unna. http://www.grefsenkollen.no.
Bydelen byr på et utvalg av Oslos beste skoler, og Kjelsås Idrettslag har et bredt tilbud til alle aldersgrupper. tilbud til alle aldersgrupper.

Barnehager, skoler og fritid

Boligen sogner til Disen barneskole. Flere private og kommunale barnehager i området. Blant annet Grefsenlyst FUS barnehage samt Læringsverkstedet Barnehage Grefsen Terrasse som begge ligger i nærområdet. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 6.504,7 kvm som tilhører borettslaget. Pent opparbeidet fellesareal med gressplen, prydbusker, hekker, trær, benker, bord og asfalterte gangveier/innkjørsel. Fin lekeplass i borettslaget. Her møtes store og små til en kaffekopp og lek. Borettslaget har også felles utemøbler og grill.
Felles sykkel og sportsbod på fellesarealet.

Parkering

*Borettslaget har 4 parkeringsplasser for utleie som fordeles etter venteliste. Det er ingen ledige plasser eller på venteliste ifølge styreleder 20.08.2021. Leieprisen er 600,- pr. mnd. Borettslaget har også gjesteparkering.
Styre skal diskutere om parkeringsplassene de eier skal selges til høystbydende i borettslaget. Dersom styret er positive til dette, vil dette vil tidligst tas opp på generalforsamlingen 2022.
Det finnes også et frittstående garasjelag hvor man kan kjøpe/leie carport, garasje eller parkeringsplass ved ledighet.
Ut over dette er det vanlig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan S-4303 datert 25.04.2007 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Kommunedelplan: Marka, KDP-17.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Oslo kommune v/ Vann- og avløpsetaten har varslet oppstart av planarbeid for nye vannanlegg i bydelene Alna, Bjerke, Nordre Aker og Sagene. Formålet er å føre rent vann i tunnel fra Sagene til Disen og videre østover til Trosterud, og i en tunnel fra vannbehandlingsanlegget på Oset (Kjelsås) til Disen. Grefsenkollveien ligger innenfor planområdet. Planlagt oppstart er foreløpig satt til 2022, med ferdigstillelse 2028. For mer informasjon se https://www.oslo.kommune.no/slik-bygger-vi-oslo/ny-vannforsyning-stamnett/.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 8 962,- pr. mnd. og inkluderer: kabel-tv, internett, varmtvann, kommunale avgifter, felles forsikring, forretningsførsel, vaktmestertjenester, snømåking, trappevask og dugnadstillegg.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader: kr 2 750,-
Kapitalkostnader renter: kr 98,-
Avdrag IN: kr 3 378,-
Kapitalkostnader avdrag: kr 274,-
Renter IN: kr 2 262,-
Dugnadstillegg: kr 200,-
Dugnadstillegg tilbakebetales til andelseiers etter uført dugnad.
Borettslaget har tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld. kr 1 294 508,- av fellesgjelden kan innløses. Dette vil medføre en reduksjon i felleskostnadene med kr 5 640,-.
Det er vedtatt eiendomsskatt i Oslo kommune men den aktuelle leiligheten er ikke iliknet skatt for 2021.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.500,- pr. år. / 4.800 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Altibox, Viken Fiber som leverandør av kabel-tv og internett og er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 166 469,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4 199 288,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 30 382,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 1 349 964,- pr. 24.04.2021
Total fellesgjeld for boligselskapet er 15 947 222,- pr. 24.06.2021 og lånevilkårene er:
Lån 1:
Lånenummer: 90417168833, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 24.06.2021: 2.1% pa.
Antall terminer til innfrielse: 98
Saldo per 24.06.2021: 13 889 977
Andel av saldo: 1 294 508
Første termin: 01.01.2011Første avdrag: 01.04.2016 ( siste termin 01.10.2045 )
IN-ordning: Det er anledning til å nedbetale på lånet den 15. mars og 15. september, forutsatt flytende rente. Usbl må kontaktes
senest to uker før nedbetaling.
Lån 2:
Lånenummer: 90417214258, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 24.06.2021: 2.1% pa.
Antall terminer til innfrielse: 57.69362
Saldo per 24.06.2021: 2 057 250
Andel av saldo: 55 457
Borettslaget har tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld. kr 1 294 508,- av fellesgjelden kan innløses. Dette vil medføre en reduksjon i felleskostnadene med kr 5 640,-.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 4 951 096,- Av dette beløpet utgjør kr 1 349 964,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Simone Madelen Martinsen og Eirik Tronrud

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Grefsenkollveien 7/9.
Borettslaget består av 35 leiligheter.
Forretningsfører er USBL, tlf. 22 98 38 00.
Dugnad må påregnes. Det er 2 dugnader i året. Vår/høst. Ved å delta trekkes kr 1.200,- fra fellesutgiftene pr. dugnad.
Dyrehold er tillatt.
Det praktiseres IKKE forkjøpsrett i borettslaget.
Foretatt påkostninger de senere år:
- Montering av sinkbelegg er utført på tak for å unngå mosegroing. Effekten av beslaget skal vises ila de nærmeste år.
- Brannapparater i alle leiligheter er skiftet og i tillegg er apparat montert opp i oppgangen foran loftsboder.
- Utvidelse av lekeområdet og montering av nye lekeapparat i 2017.
- Rensing av ventilasjonskanaler er utført. De som hadde koblet avtrekksvifte rett i ventilasjonsanlegget fikk endret dette.
- Fuktinnslag i underetasje i 7A er utbedret ved å bygge nye renner / kanaler for å lede vann lenger vekk fra bygningen.
Planlagte påkostninger:
Det er ingen planer i nærmeste fremtid som vil påvirke fellesutgifter/fellesgjeld i følge styreleder.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,9% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 41-0073/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Grefsen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR41.2173

Dato

Sist oppdatert: 31. august 2021 kl. 15:52

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.