Solgt: 3 615 000 kr

Drognesjordet 78

3 750 000 kr
104 m²
3 soverom
Krogsveen v/ Emilio Dunne presenterer Drognesjordet 78!
Emilio de Paoli Dunne
Presenteres av
Emilio de Paoli Dunne
Årnes
Tiltalende og nyere enderekkehus (2019) i barnevennlig område - Garasje - Solrikt - Sentrumsnært
 • Prisantydning
  3 750 000 kr
 • Omkostninger
  95 092 kr
 • Totalpris
  3 710 092 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2019
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  104 m²
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass
 • Fellesutgifter
  2 000 kr
 • Energimerke
  Grønn C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Eiendommen ligger rolig og barnevennlig til på Drognesjordet. Nyere boligfelt som ligger rolig og avskjermet, men fremdeles kort vei til sentrum. Populært område med gangavstand til sentrum og alt det har å by på!
Tiltalende og moderne rekkehus fra 2019 over 2. etasjer med gjennomgående god standard. Boligen bærer preg av en meget god planløsning og mange funksjonelle løsninger. Boligen preges av åpen løsning med mye naturlig lys og store vindusflater fra gulv til tak gir en meget god romfølelse. Innholdsrik bolig med blant annet to stuer, bad, toalettrom og tre soverom. Fra stuen er det direkte utgang til stor terrasse (18 kvm) med overbygd tak; innbyr til hyggelig kvelder utendørs og blir en forlengelse av stuen på sommertid. Her kan du flytte rett inn!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Drognesjordet 78, 2150 ÅRNES
Kommunenummer 3034, gårdsnummer 169, bruksnummer 305, seksjonsnummer 1, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 124 kvm
Totalt bruksareal: 113 kvm
Totalt primærrom: 104 kvm
Bruksareal:
Rekkehus 113 kvm
Primærrom:
Rekkehus:
1. etasje 50 kvm: Entre, toalett-rom, stue/trapperom og kjøkken.
1. etasje 54 kvm: Trapp/gang/loftstue, bad og 3 soverom.
Sekundærrom:
Rekkehus:
1. etasje 9 kvm: Bod/ teknisk rom, utvendig bod (inngang ved inngangsparti).
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.08.2020 utført av Agenda Taksering.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Sammendrag av selgers egenerklæring

- På jordet på andre siden av vegen er det planlagt og påbegynt boligfelt med tilsvarende bebyggel se som på gjeldene boligfelt. Utsikten vil derfor endre seg noe.

Standard

Tiltalende og moderne rekkehus fra 2019 over 2. etasjer med gjennomgående god standard. Boligen bærer preg av en meget god planløsning og mange funksjonelle løsninger. Boligen preges av åpen løsning med mye naturlig lys og store vindusflater fra gulv til tak gir en meget god romfølelse. Innholdsrik bolig med blant annet to stuer, bad, toalettrom og tre soverom. Fra stuen er det direkte utgang til stor terrasse (18 kvm) med overbygd tak; innbyr til hyggelig kvelder utendørs og blir en forlengelse av stuen på sommertid. Her kan du flytte rett inn!
Kjøkken:
Moderne kjøkken i delvis åpen løsning mot stuen gjennomført på en god måte. Sigdal kjøkkeninnredning med hvite slette fronter, benkeplate av laminat med nedfelt stålvask, Kitchenboard på vegg over benkeplate, og ettgreps blandebatteri. Integrert induksjonplatetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl-/ fryseskap som medfølger salget. Ventilator over platetopp med utkast gjennom yttervegg.
Bad og toalett
Stort og delikat bad i 2. etasje med god plassering og enkel adkomst fra alle soverommene og loftstuen. Flistlagte gulv og vegger, dusjhjørne med hengslede dører og baderomsmøbel med helstøpt vask og skuffer.
Vegghengt wc. Mekanisk ventilasjon. Opplegg for vaskemaskin. Videre er det også toalettrom med inngang fra entré.
Vegger: Malte plater
Gulv: Laminat, keramiske fliser
Himlinger: Takess-plater

Oppvarming

Vannbåren varme i gulv i 1. etasje og bad i 2. etasje. Elektrisk oppvarming med panelovner.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 22.05.2018. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Boligen overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Blomsterkassen medfølger salget.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger rolig og barnevennlig til på Drognesjordet. Nyere boligfelt som ligger rolig og avskjermet, men fremdeles kort vei til sentrum. Populært område med gangavstand til sentrum og alt det har å by på!
Kollektivtilbud
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Årnes stasjon ligger i Årnes sentrum og er en av de opprinnelige stasjonene på Kongsvingerbanen. Gode togforbindelser inn mot hovedstaden med avgang hver time og en reisetid på kun ca. 48 min. til Oslo S. Er rutetidene av betydning - se vy.no for mer info.
Shopping
Nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Rema 1000 , Bunnpris Coop Mega, Spar og Kiwi.
Fra boligen er det gangavstand til Årnes sentrum og BB-senteret, som har et variert utvalg med bl.a. dagligvare, post, bank, minibank, apotek, vinmonopol, mote, interiør, blomster, frisør, kafé/restaurant, lege og tannlege og mer. Jessheim, Lillestrøm og Oslo ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.
Kulturhus
Kommunens kulturhus ligger i Årnes sentrum med tilknytning til BB-sentret. Her finner man bibliotek, kino og diverse kulturinnslag. Pakkhuset ved jernbanen har egen Bluesklubb med konserter og kulturelle innslag.
Rekreasjonsmuligheter
Eiendommen ligger i sykkelavstand til Veslesjøen, Sagstusjøen, Aulihøgda og området rundt Dragsjøen. Tursti medlysløype til sportshytte og lyslagt elvesti. Av arrangementer er det blant annet matfestival, Årnesdager, Viking-marked v/elva, oktoberfest mm. Med nærheten til både Glomma og bryggeanlegget er det muligheter med båt.
Nes Golfklubb
Rommen Golfpark er et komplett helårs golfanlegg beliggende vakkert i det bølgende kulturlandskapet i Nes på Romerike, like nord for elvemøtet mellom Vorma og Glomma.
Baneanlegget består av en 18-hulls bane, korthullsbane med 6 hull og et stort treningsområde med puttinggreen, chippinggreen med ulike innspillsvinkler og driving range. På vinterstid har de 2 stk Full swing simulatorer hvor man kan velge mellom nærmere 60 baner rundt om i verden. Videre er det også golfklubb på Hvam. Se forøvrig www.nesgolf.no og hvamgolfklubb.no for mer info.
Tidsavstander med bil
Vormsund ca. 7 min.
Jessheim ca. 20 min.
Oslo Lufthavn ca. 28 min.
Lillestrøm ca. 32 min.
Oslo sentrum ca. 41 min.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 229 kvm.

Parkering

Garasje på ca. 15 kvm. i felles garasjerekke.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Avløp: Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.
Vann: Eiendommen er tilknyttet privat vann (Årnes vannverk) via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan "Drognesjordet" datert 17.09.09 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
På på sørsiden for nr. 78, over veien, er det regulert til boligbebyggelse. Området generelt er under bygging.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr ca. 7 600,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Vann: Privat - Årnes vannverk. Kr. 2.800 pr. år for 1-2 boende i huset. Kostnaden øker videre pr. antall boende i huset, kr. 700 pr. person.
Eiendomsskatten er kr 2 641 for inneværende år.
Fellesutgiftene er kr 2 000,- pr. mnd. og inkluderer: Forretningsførsel og vedelikehold, TV, internett, fosikring, snørydding, strøing mm.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 5.420 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet CanalD Digital som leverandør av kabel-tv og grunnpakke er inkl. i felleskostnadene.. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2019 beregnet til kr 830 847,- når eier er fast bosatt på eiendommen.(primærbolig).
Kalkulator er benyttet grunnet boligens byggeår.
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2 991 049,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 3.845.092,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-/

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Synne Bomo Johannessen og Alexander Kevin Haugnæs

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og boligen er tilknyttet Drognestunet 1 boligsameie, med sameiebrøk 1/8.
Sameiet består av 8 rekkehus fordelt på 3 bygninger.
Forretningsfører er Ocon Regnskap AS.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt. Ta kontakt med megler dersom dette er av betydning.
Planlagte påkostninger: Husene er under maling.
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen følger vedlagt.
I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr. 30.100,-
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Visninger: 2. stk. inkl. / kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0168/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.20168

Dato

Sist oppdatert: 30. november 2020 kl. 10:23

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.