Solgt: 3 900 000 kr

Vestre Norderhovskogen 1

4 150 000 kr
127 m²
3 soverom
Eiendommen ligger luftig og meget solrikt med fin utsikt i et barnevennlig nyere boligområde. Komfortabel bolig med vannbåren gulvvarme og et større solcelleanlegg.
Gro Rakstad
Presenteres av
Gro Rakstad
Løten
Nyere flott enebolig med alle funksjoner på ett plan og fin utsikt. Innh. bl.a. 3 sov., 2 bad og tv-stue (evt sov). Dobbelgarasje.
 • Prisantydning
  4 150 000 kr
 • Omkostninger
  105 092 kr
 • Totalpris
  4 005 092 kr
 • Byggeår
  2017
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  127 m²
 • Bruksareal
  179 m²
 • Tomteareal
  735,9 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje B

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Tiltalende nyere enebolig med luftig beliggenhet og fin utsikt uten bebyggelse i front.
Beliggende ved Brenneriroa, kun ca 15 min i bil fra Hamar og Elverum
Barnevennlig nyere boligområde med minimal gjennomgangstrafikk
Meget god planløsning med alle funksjoner på ett plan, bl.a. stort allrom, 2 flislagte bad, 3 soverom, tv-stue.
TV-stuen kan enkelt ominnredes til ekstra soverom.
Vannbåren gulvvarme i hele hovedetasjen og et større solcelleanlegg, Otovo, som reduserer strømutgiftene betydelig.
Flott terrasseanlegg på ca 70 kvm med pergola og jacuzzi hvor man kan nyte sola fra tidlig morgen til sene kveldstimer.
Dobbelgarasje i sokkel med romslig gårdsplass.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Vestre Norderhovskogen 1, 2340 LØTEN
Kommunenummer 3412, gårdsnummer 17, bruksnummer 139, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 197 kvm
Totalt bruksareal: 179 kvm
Totalt primærrom: 127 kvm
Bruksareal:
Enebolig 179 kvm
Primærrom:
Enebolig:
1. etasje 127 kvm: Romslig entré med god garderobeplass, stort allrom med kjøkkendel og stueareal med god plass til flere sittegrupper, anvendelig vaskerom med direkte utgang, hovedsoverom med privat baderom, gang med tv-stue (evt soverom), 2 soverom og baderom.
Sekundærrom:
Enebolig:
Kjeller: 48 kvm: Dobbelgarasje med lagringsplass.
1. etasje 4 kvm: Innvendig bod.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.01.2021 utført av Morten Silkebækken. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført enebolig over 1 plan med delvis sokkeletasje. Oppført i støpt betong, støpt thermomur og trekonstruksjoner. Saltak konstruksjon som er tekket med betongtakstein. Boligtype som er noe tilpasset/ominnredet iht selgers ønske fra boligleverandør, Fiskarhedenvillan. Det mangler noe ferdigstillelse av murerarbeider ved garasjen som ikke lar seg gjøre nå på vinteren, overtas som vist av ny eier. Utvendig overflatebehandlet sist i 2018.
Det er montert et større solcelleanlegg, Otovo, med paneler på taket. Iht selger produserer dette 9,6 kwp i året som reduserer strømutgiftene med 40%.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det at alle punktene har fått TG1, men det er satt TG2 under punkt;
Drenering: grunnmursplast med feil omlegg.
Vinduer og dører: innerdør i garasje.
Innvendige overflater: for kort avstand mellom tverrskjøtene i takpanelet og for laminatgulv.
Våtrommene: interne motfall for deler av gulvet (det er fall i sluksonen).
VVS: avvik vedr vannfordelingskapene, samt manglende tettemuffer el. mellom vann-/varerøret i oppvaskskapet.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Bo bekvemt og godt i Løten!
Nyere pen enebolig med alle funksjoner på ett plan. God komfort med vannbåren gulvvarme i alle rom samt et større solcelleanlegg som reduserer strømutgiftene betydelig. Planløsningen er gjennomtenkt og meget fin for den moderne familie. Her er det gode gangarealer med soverom og baderom som er skjermet fra det sosiale fellesrommet. Hovedsoverom med privat baderom. Stue og kjøkken har store lysflater som gir fint innfall av dagslys og hvor man kan nyte den frie utsikten mot omkringliggende områder. Det er avdelt en tv-stue/kontor med dør dersom man ønsker å trekke seg litt tilbake. Kjøkkenet har åpen løsning mot spisestue/stue som gir muligheter til flere sittegrupper og langbord ved spesielle anledninger. Dobbelfløyet dør fra kjøkken-spisesplass ut til stor flott terrasse mot sør hvor man har sola fra tidlig morgen til sene kveldstimer. Terrassen er flislagt og med nyere bygget pergola med duk. Jacuzzi er nedfelt med terrassebord. Her er det fri utsikt mot dyrka mark og omkringliggende kulturlandskap.
Eksempler på materialvalg:
Gulv: Laminat. Fliser i entré, vaskerom og på begge baderommene.
Vegger: Malte panelplater. Fliser og våtromsplater på baderommene.
Himlinger: Malt panel.
Medfølger ikke: 2 skap på soverom, garderobeskap i entré, hylleskap-reol på lille badet, høye skap på tv-stua.
Kjøkken: Moderne innredning med glatte fronter i grått og hvitt. Stål håndtak og takhøye skap. Godt med skapplass som gir fin arbeidsbenk og vinduer som gir fint innfall av dagslys. I benkeskap er det smart oppløfter-hylle til kjøkkenmaskin. Integrert induksjons-topp, ovn, micro-ovn. Nisje til oppvaskmaskin, kjøl-og fryseskap. Integrerte hvitevarer, oppvaskmaskin, kjøl- og fryseskap medfølger på kjøkkenet.
Vaskerom: Meget praktisk vaskerom som er etablert i tilknytning til kjøkkenet og med dør ut til hagen. Pen klassisk innredning med god benk med vaskekum, trådhyller og overskap. Nisje til vaskemaskin og tørketrommel.
Bad tilknyttet hovedsoverom: Delikat stort baderom med pen hvit moderne innredning. Hel servantplate med skuffer og stort speil. Høyskap. Vegghengt wc. Dusjhjørne med innfellbare dusjvegger.
Bad: Lyst pent baderom i samme stil som det andre. Servant med skuffer og speil. Vegghengt WC. Dusjhjørne med innfellbar dusjvegg.
Dette er en innflytningsklar enebolig som er godt egnet både til barnefamilier og for voksne som ønsker alt på ett plan med lettstelt hage.

Oppvarming

Nibe Varmepumpe med til vannbåren gulvvarme i hele hovedplanet, varmtvann og ventilasjon. I tillegg er det et større solcelleanlegg på tak, Otovo, som iflg. selger produserer 9,6 kwp i året som reduserer strømutgiftene med 40%. Det er montert 30 stykk 320W solcellepaneler på tak. Montert november 2020.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 06.02.2017. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Iht byggetegninger var det en liten innvendig bod på 2,6 kvm som er tillagt entré.
Ferdigattest omfatter ikke utvendig bod under terrasse.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig og barnevennlig boligområde uten gjennomgangstrafikk på et nyetablert boligfelt ved Brenneriroa i Løten kommune. Det er fine turområder med skog og utmark i nærheten. Skiløyper rett ved og kun 15 km fra Budor hvor man har både alpinanlegg og Hedmarksviddene med oppkjørte løyper. Kort gangavstand til barnehage, barneskole, nærbutikk og bussforbindelse. Ca. 3 km til Løten sentrum med ungdomsskole og de fleste typer forretninger og servicetjenester.
Fra eiendommen er det enkelt å komme ut på RV25 mot Hamar og Elverum samt den nye RV3 som nå er nyåpnet og går på oversiden av området. Dette har redusert trafikken på nåværende RV3 gjennom Brenneriroa-krysset med dagligvareforretning. Det er ca. 12 km til begge byene og tar omtrent 15 min med bil.

Adkomst

Fra Hamar følg RV25 retning Løten. I Brenneriroa ta til venstre i lyskrysset ved Joker. Følg Budorvegen ca. 150 m og deretter inn til venstre på det nye boligfeltet. Følg vegen og ta andre opp til høyre. Boligen ligger på høyden til høyre.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

1-7 kl. Lund oppvekstsenter (1-7kl) 1.4 km
8-10 kl. Løten ungdomsskole (8-10kl) 3 km
Flere barnehager i nærområdet.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 735,9 kvm.
Meget solrik tomt som ligger luftig på en høyde med fin utsikt mot nærliggende kulturlandskap. Dyrka mark i forkant. Tomten har svakt hellende terreng mot syd og er opparbeidet med plen, flere støttemurer og beplantet med enkelte busker og trær. Tomta er lettstelt og det er etablert en stor terrasse på ca 70 kvm som går langs hele langside på boligen mot syd. Romslig gruset gårdsplass foran dobbelgarasje.

Parkering

Dobbelgarasje i sokkeletasjen med plass til lagring. I tillegg er det godt med oppstillingsplasser på gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan Norderhov skog datert 02.05.2007 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er ca kr 10.620,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon. Vann/kloakk avregnes etter forbruk.
Eiendomsskatten er kr 3.364,90 for inneværende år.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 23.600,- pr. år. / 19000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.572,-.
Boligen er tilknyttet fiber, Eidsiva, som leverandør av nett og tv og har avgift på kr 850,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 830 585,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2 990 106,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.101.342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-/kr.14.650,- for eneboliger/hytter mindre/større enn 230 kvm. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Kjell Reidar Arnesen og Tatyana Kolyshkina Arnesen

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr. 45.000,-.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 2.000,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 65-0216/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hamar
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR65.20216

Dato

Sist oppdatert: 02. februar 2021 kl. 13:24

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.