Solgt: 2 800 000 kr

Lensmann Haaversens vei 127

2 900 000 kr
62 m²
1 soverom
Velkommen til Lensmann Haaversens vei 127!
Jonas Søgaard
Presenteres av
Jonas Søgaard
Holt Vestvollen
Pen og gjennomgående 2-roms med hage - Stort kjøkken fra 2013 - Peis - Mulighet for elbil-lader.
 • Prisantydning
  2 900 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  99 404 kr
 • Omkostninger
  8 457 kr
 • Totalpris
  2 907 861 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1990
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  62 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 626 kr
 • Energimerke
  Oransje F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Lars-Ola Hoel presenterer Lensmann Haaversens vei 127! Lensmann Haaversens vei 127 er en gjennomgående 2-roms leilighet med god planløsning med skjermet beliggenhet på Holt Vestvollen Merk deg følgende med denne boligen:
 • Stort kjøkken med innredning fra HTH satt inn i 2013.
 • Leiligheten disponerer en skjermet hage på ca. 48 kvm.
 • Innvendig og utvendig bod.
 • Bad med moderniseringsbehov
 • Garasjeplass med mulighet for elbil-lader.
 • Kort vei til kollektivtransport. Ta kontakt med megler på 918 99 837 for å avtale tidspunkt for visning. Velkommen på visning. Velkommen hjem!
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Lensmann Haaversens vei 127, 2019 SKEDSMOKORSET
  Kommunenummer 3030, gårdsnummer 21, bruksnummer 50, ideell andel 1/1
  Andelsnummer 27, Holtgrenda Borettslag, organisasjonsnummer 948 292 858

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 70 kvm
  Totalt bruksareal: 64 kvm
  Totalt primærrom: 62 kvm
  Primærrom:
  Entré, bad, soverom, omkledningsrom, stue og kjøkken: 62 kvm
  Sekundærrom:
  Innvendig bod: 2 kvm
  I tillegg disponerer boligen en utvendig bod på ca. 4 kvm like utenfor inngangsdøren.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.11.2020 utført av Anticimex Oslo. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Byggemåte iht. vedlagt boligsalgsrapport:
  Boligbygg over to etasjer. Antatt oppført med grunnmur og gulv mot grunn av betong. Etasjeskillere og bærende konstruksjoner av trekonstruksjoner. Hovedsakelig flat takkonstruksjon med takterrasse (ikke besiktiget). Utvendige fasader med stående trekledning. Leiligheten har profilert entrédør med glassfelt og sikkerhetslås. Balkongdør og vinduer med 2-lags glass fra byggeår.
  Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder punkter som har fått TG2 og TG3 fra takstmann:
  Følgende punkter har fått TG3 fra takstmann:
  - Det er observert berøringsfare av spenningsførende deler og/eller fast elektrisk utstyr i sikringsskap. Mangler tildekking.
  PS: Selger opplyser om at det er bestilt elektriker som vil utbedre dette etter at taksten er avholdt. "Deksler mot berøringsfare av spenningsførende deler i sikringsskap er montert av Fixel AS i 2020."
  Følgende punkter har fått TG2 fra takstmann:
  - Servantskap på bad bærer preg av bruksslitasje.
  - Det er ikke observert synlige skader, men gulvbelegget på badet er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset restlevetid.
  - Gulv bærer preg av bruksslitasje med noe sprekker og riper.
  - Varmtvannsbereder har fått TG2 grunnet alder og tilstand.
  - TG2 er valgt på vannrør i boligen som er fra husets opprinnelige byggeår. Restlevetid er usikker.
  - Vinduer bærer preg av slitasje og elde. Det er ikke observert synlige skader av større betydning, men basert på tilstanden er restlevetiden redusert/usikker.
  - Dører bærer preg av slitasje og elde. Det er ikke observert synlige skader av større betydning, men basert på tilstanden er restlevetiden redusert/usikker.
  Punkter fra selgers egenerklæring:
  - Oppvaskmaskin koblet opp av fagperson i 2013. Kjøkkenvask montert av fagperson i 2013. Dusjkabinett oppkoblet av fagperson i 2013. Blandebatteri på kjøkken byttet av fagperson i 2020. Arbeidet utført i 2020 er gjort av Christiania VVS. Husker ikke navn på fagperson eller firma av utført arbeid i 2013.
  - Det renner noe vann inn under garasjeport. Dette kan forekomme ved spesielt store vannmengder eller snøsmelting.
  - Lagt opp nye stikkontakter i stue, utført av fagperson i 2012. Lagt opp elektrisk anlegg på kjøkkenet i 2013 av fagperson. Lagt inn nye sikringer med jordfeilvern, utført av fagperson i 2013. Ny strømmåler ble installert i regi av Hafslund i 2016. Satt på vegglokk/blindlokk over to lysbrytere av fagperson i 2020. Husker ikke navn på fagperson eller firma av utført arbeid i 2013. Nyere arbeid er utført av Strømmen El-Installasjon AS, Hafslund og KW Elektro AS.
  - Økt felleskostnader fra januar 2020 i forbindelse med sammenslåing av flere kommuner til ett (Lillestrøm kommune). På bakgrunn av det så jobbes det med å få ned felleskostnader ifbm. refinansiering av lån, men dette må avklares med styret i borettslaget.
  - Det er påbegynt arbeid med å installere ladepunkt til El-bil i samtlige garasjer. Utdypende informasjon gis av borettslaget styre.
  Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Innvendige overflater:
  Gulv: Parkett, laminat og flis.
  Vegger: Tapetserte og malte veggflater.
  Himling: Tak-ess og trepanel.
  Entré:
  Flislagt entré med god plass til oppheng for klær og sko. Fra entréen er det også inngang til leilighetens soverom, bod og kjøkken.
  Stue:
  Boligens oppholdsrom! Stua er en koselig krok med plass til sofagruppe med tilhørende bord og TV-møblement. Stua har åpen løsning mot kjøkkenet som gjør at rommene henger godt sammen.
  Kjøkken:
  Leiligheten har et stort kjøkken med rikelig benkeplass. Innredningen er levert av HTH og ble satt inn av selger i 2013. På kjøkkenet er det også god plass til stort spisebord hvor man kan invitere venner og kjente til hyggelige stunder. Fra kjøkkenet er det også utgang til markterrassen som er delvis takoverbygd og hagen.
  Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Hvitevarene overtas i den stand de var ved besiktigelse, og det gis ingen garanti utover dette.
  Bad:
  Badet er på ca. 6 kvm og er fra byggeår. På gulvet er det gulvbelegg med varmekabler i gulvet, samt malte veggflater og tak-ess plater i taket. Innredningen består av et hvitt servantskap med slette fronter, enkel vask og speil. Dusjmuligheter med dusjkabinett og gulvmontert toalett. Badet er som kjent av eldre dato, men har mange muligheter.
  Soverom:
  Soverommet ligger nordvendt med vindu mot inngangssiden av leiligheten. På soverommet er det god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord og evt. garderobeskap.
  Selger opplyser om følgende vedlikeholdshistorikk:
  2012: Revet vegg til stue.
  2013: Pusset opp kjøkken.
  2016: Oppgradering av sikringsskap.
  2018: Nytt gulv på soverom.
  2020: Malt stue, kjøkken og gang.

  Oppvarming

  Boligen varmes opp gjennom elektrisk oppvarming i form av varmekabler på badet og panelovner, samt vedfyring ved hjelp av vedovn på kjøkken.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 18.09.1992. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
  Ferdigattesten omfatter ikke endringen som er gjort med rommene. Dagens stue er opprinnelig godkjent som soverom, dagens kjøkken er opprinnelig godkjent som stue, og dagens soverom er godkjent som kjøkken.
  Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
  Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
  Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
  Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
  Det er tinglyst 1 servitutt på borettslagets eiendom.
  Denne omhandler blant annet rett for bnr. 50 og 54 til vederlagsfritt å benytte tekniske anlegg på bnr. 55.
  Felles ansvar for drift og vedlikehold. Best.om evigvarende vederlagsfri veirett for bnr. 54.
  Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutt.

  Eventuell adgang til utleie

  Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Boligen ligger i et populært og veletablert boligområde på Holt Vestvollen på Skedsmokorset. Dette er et svært barnevennlig boligområde, med flere felles lekeområder i direkte nærhet og ingen gjennomgangstrafikk. Fra boligen er det gåavstand til Rema 1000 og Kiwi. Det er også kort vei til Skedsmo senter med over 40 forskjellig butikker og forretninger; et naturlig samlingspunkt for lokalmiljøet. Det er også kun 10 min med bil til Lillestrøm som er nærmeste by, samt ca 10 minutter til Strømmen Storsenter.
  Tæruddalen og Romeriksåsen ligger like i nærheten med flotte tur- og friområder, sommer som vinter. Ellers er det også flere naturskjønne områder i nabokommunene Gjerdrum, Fet, Rælingen og Lørenskog.
  Det er gode bussforbindelser til Oslo i umiddelbar nærhet. Området er meget sentralt beliggende i forhold til E6. Med bil tar det ca. 25 min til Gardermoen og ca. 20 min til Oslo Sentrum.

  Adkomst

  Det vil bli godt skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  1-10 kl. Sten-Tærud skole 1.6 km
  Lillestrøm videregående skole 5.9 km
  Skedsmo videregående skole 6.2 km
  Toppen barnehage (1-5 år) 0.2 km
  Holthagen barnehage (1-5 år) 0.7 km
  Hundremeterskogen familiebarnehage 1 km
  Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 17 971 kvm som tilhører borettslaget.

  Parkering

  Leiligheten disponerer garasjeplass i felles garasjerekke. Øvrig parkering skjer på felles uteplasser/gjesteparkering for beboere og gjester (det er ingen reservering på disse plassene).
  Borettslaget er i gang med infrastruktur i samtlige garasjer for elbil-lader. Andelseier må selv bekoste ladestasjon. Se mer info under opplysninger om borettslaget.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsbestemmelsene på Sentertomta, Holt Vestvollen datert 15.09.2004.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Felleskostnadene er kr 4 626,- pr. mnd. og inkluderer: Driftskostnader, kapitalkostnader, kabel-TV og internett, drift og vedlikehold, felles forsikring, etc.
  Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2020
  Felleskostnadene fordeles slik:
  Driftsutgifter: kr. 2 286,-
  Stipulerte kapitalkostnader 1: kr. 292,-
  Stipulerte kapitalkostnader 2: kr. 2 048,-
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 15 997,- pr. år. inkl. nettleie/ 12 570 kwh. pr. år.
  Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og internett. Kostnad for dette er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Kommunale utgifter

  Felleskostnadene er kr 4.436,- pr. mnd. og inkluderer: felles bygningsforsikring, betjening av fellesgjeld, forretningsførsel, grunnsignal kabel-tv, kommunale avgifter, drift/vedlikehold m.m.
  Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
  Felleskostnadene fordeles slik:
  Fellesutgifter: kr 1.981,-
  Kapitalkostnader: kr 2.455,-
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 11.000,-pr. år/10.000 kwh. pr. år.
  Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv. Grunnpakke er inkludert i felleskostnadene. Dekoder medfølger.
  Boligen er tilknyttet Get som leverandør av internett og har en avgift på 549,- pr. mnd.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2018 var kr 685 431,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2 467 552.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Opplysninger om fellesgjeld

  Andel formue er kr 3 677,- pr. 31.12.2019
  Andel fellesgjeld er kr 99 404,- pr. 17.11.2020
  Total fellesgjeld for boligselskapet er 11 073 174,- pr. 17.11.2020 og lånevilkårene er:
  Lån 1:
  - Lånenummer: 11927421, Husbanken
  - Annuitetslån, 2 terminer per år.
  - Rentesats per 17.11.2020: 0.79% pa.
  - Antall terminer til innfrielse: 1
  - Saldo per 17.11.2020: 438 353
  - Andel av saldo: 3 935
  - Første termin/første avdrag: 01.01.2010 (siste termin 01.01.2021)
  Lån 2:
  - Lånenummer: 11927539, Husbanken
  - Annuitetslån, 2 terminer per år.
  - Rentesats per 17.11.2020: 0.79% pa.
  - Antall terminer til innfrielse: 2
  - Saldo per 17.11.2020: 409 908
  - Andel av saldo: 3 680
  - Første termin/første avdrag: 01.01.2010 (siste termin 01.07.2021)
  Lån 3:
  - Lånenummer: 11928269, Husbanken
  - Annuitetslån, 2 terminer per år.
  - Rentesats per 17.11.2020: 0.79% pa.
  - Antall terminer til innfrielse: 3
  - Saldo per 17.11.2020: 1 670 844
  - Andel av saldo: 14 999
  - Første termin/første avdrag: 01.01.2010 (siste termin 01.01.2022)
  Lån 4:
  - Lånenummer: 90497145731, Handelsbanken
  - Annuitetslån, 4 terminer per år.
  - Rentesats per 17.11.2020: 2.15% pa.
  - Antall terminer til innfrielse: 70
  - Saldo per 17.11.2020: 8 554 070
  - Andel av saldo: 76 790
  -Første termin/første avdrag: 30.12.2015 (siste termin 30.03.2038)

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
  - Pantattest kr 172,-
  - Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.325,-
  Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
  kr 3 007 861,-. Av dette beløpet utgjør kr 99 404,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Marcus Duc Nguyen

  Informasjon om forkjøpsrett

  Leiligheten er tilknyttet Holtgrenda Borettslag.
  Borettslaget består av 93 andelsleiligheter fordelt på 20 bygninger.
  Forretningsfører er BORI Boligbyggelaget Romerike, tlf. 63 89 02 30
  Dugnad må påregnes.
  Det er tillatt med dyrehold i borettslaget. Eier er pliktig til å følge gjeldende lover og regler for dyrehold. Dyreholdet skal ikke være til sjenanse eller ulempe for andre andelseiere. Alt dyrehold skal meldes til styre. Det tillattes inntil 2 hunder eller 2 katter per leilighet.
  Foretatt påkostninger de senere år:
  - Generell vedlikehold av fellesområdet, vei og bygningsmassen.
  - Vedlikehold av tak grunnet vannskader og råteskader på kledning.
  - Under arbeid: Installasjon av infrastruktur for elbil-lader.
  Planlagte/ Påbegynte påkostninger:
  - Det planlegges å rehabilitere borettslaget i løpet av noen få år. Fasaden skal skiftes ut, og det kan dreie seg om drenering, utskiftning av tak, m.m. Det er uvisst hvor mye dette vil koste, og fremtidige felleskostnader kan derfor ikke beregnes pt. Anbudsrunden vil forhåpentligvis starte i Q2/Q3 2021.
  Borettslaget er i gang med infrastruktur i samtlige garasjer for elbil-lader. Selve ladestasjonen bestilles av hver enkelt andelseier via Ladeklar. Estimert dato for lading er pt. 05.02.2021. Ladestasjonen har en oppstartskostnad på kr 5 000,- og et ladeabonnement på kr. 359,- pr. mnd. Borettslaget opplyser om stipulerte kostnader på ca. kr. 1/kWh inkl. strøm og lovpålagte avgifter. Mer informasjon om avtalen finnes på: https://www.ladeklar.no/elbillading-borettslag-sameie/ladeabonnement/bestill-elbillader-ladeklar?boligselskap=133
  Borettslaget har planer om å refinansiere sine lån til et felles lån. Status pr. 19.11.20 er at de venter på kontrakt. Denne sammenslåingen vil føre til at fellesgjelden vil øke med ca. kr. 22 000,-, men det er ikke opplyst noe om at dette vil påvirke månedlige felleskostnader.
  Økonomisk konklusjon etter regnskapet for 2019:
  Årsresultatet viser driftsinntekter på kr. 5 493 093,- og driftsutgifter på kr. 2 965 188,-. Årets resultat etter finansposter er kr. 2 205 813,- og overføres til opptjent egenkapital. Borettslagets disponible midler er etter dette kr. 408 729,-
  I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier.
  Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.
  Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøprsetten er parallellutlyst med meldefrist 01.12.2020. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
  Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere.
  Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
  Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring).
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informajonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: 1,3% av salgssummen.
  Tilrettelegging kr 15.00,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 16.500,-
  Visninger: kr 1.875,- pr. visning
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 59-0130/20
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Skedsmokorset
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR59.20130

  Dato

  Sist oppdatert: 26. november 2021 kl. 11:35

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Lignende boliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.