Solgt: 2 500 000 kr

Bregnestien 5

2 500 000 kr
86 m²
3 soverom
Bregnestien 5 formidles av Krogsveen.
Egil Andre Horgmo
Presenteres av
Egil Andre Horgmo
Øreåsen
Nylig oppusset rekkehusbolig over 2 plan. Kjøkken fra 2015, bad fra 2017. Vestvendt terrasse med kveldssol. Fredelig nabolag.
 • Prisantydning
  2 500 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  329 712 kr
 • Omkostninger
  8 457 kr
 • Totalpris
  2 838 169 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1976
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  86 m²
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 401 kr

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Nylig oppusset rekkehus over 2 plan på Øreåsen
 • De fleste rom pusset opp i eller etter 2015
 • Tidsaktuelt IKEA-kjøkken fra 2015 med integrerte hvitevarer
 • Moderne og flislagt bad, renovert i 2017
 • Stue og utpreget stort hovedsoverom med luftig takhøyde i 2. etasje
 • Taktekking byttet i regi av borettslaget i 2009
 • Vestvendt, stor terrasse fra 2015 med ettermiddags- og kveldssol
 • Mulighet for leie av garasjeplass etter venteliste
 • Få meter til barnehager og skole
 • Kort vei til forretninger, treningssenter og kollektivtransport
 • Tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Bregnestien 5, 1528 MOSS
Kommunenummer 3002, gårdsnummer 197, bruksnummer 163
Andelsnummer 192, Øreåsen Borettslag A/l, organisasjonsnummer 953228807

Innhold

Totalt bruttoareal: 98 kvm.
Totalt bruksareal: 90 kvm.
Totalt primærrom: 86 kvm.
Bruksareal pr. etasje:
1. etasje: 45 kvm.
2. etasje: 45 kvm.
Følgende rom inngår i primærromsdelen:
1. etasje: Vindfang, gang/trapp, soverom , vaskerom (tidligere wc), kjøkken, soverom.
2. etasje: Stue, bad, gang, soverom.
Følgende rom inngår som sekundærrom:
1. etasje: Kott.
2. etasje: Bod.
I tillegg disponerer boligen 1 bod ved inngangspartiet.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.06.2020 utført av Takstmann Ståle Frosterød AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Byggemåte iht. tilstandsrapport:
Rekkehusleilighet oppført i to etasjer. Adkomst via bygningens 1. etasje med innvendig trapp til 2. etasje. Utgang fra et soverom til terreng. Antas støpt plate på komprimerte masser.
Yttervegger i trekonstruksjon, utvendig trepanel. Utvendig trepanel er opplyst byttet i 2009. Takkonstruksjon i tre med utvendig pappshingel. Taktekking er opplyst byttet i 2009.
Alle vinduer med rammer og karmer i tre. Utvendig aluminiumskledning på vinduer. Vinduer er opplyst byttet i 2009. Ytterdør i malt utførelse med innfelt glassvindu i dørblad. Terrassedør med brystning og
glassfelt. Terrasseplatting og rekkverk i tre. Terrasseplatting ny i 2015.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Vaskerom: Gulv i vaskerom tilfredsstiller ikke krav til tetthet og krav til sluk som gjelder for våtrom. Rommet er tidligere toalettrom og ikke bygd opp som våtrom. Rommet størrelse tilsier at
det er krav til membran på alle vegger. TG:3 settes for manglende membran/tetthet.
Enkelte utdrag fra selgers egenerklæring:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
Svar: Ja - Vannlekkasje 2017, og installert nytt av alle komponenter. Grunnen var ufagmessig oppussing av forrige eier.
2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Svar: Ja - Nyrenovert bad 2017.
2.3 Hvem er arbeidet utført av? Eventuelt firmanavn og navn på håndverker opplyses.
Svar: Storesund Maskin.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Boligen ble oppført i 1976 og antas å være oppgradert i flere omganger gjennom de påfølgende årene, blant annet på 2000-tallet. Nåværende eier overtok i 2015 og har siden pusset opp de fleste rom, både med nye overflater og med fornying av de eksisterende.
Romløsningen omfatter to plan som begge inkluderer sosiale soner til familiens felles opphold. Kjøkkenet finner du i første etasje, dette ble påkostet med ny innredning fra IKEA etter at etter at nåværende eier overtok i 2015. Innredningen er stilrent utført med et klassisk moderne stilpreg, har mange oppbevaringsmuligheter og samtlige hvitevarer integrert. Kjøkkenet er i tillegg stort nok til å romme et spisebord for opptil fire personer foran vinduet.
Fra kjøkkenet er det kort vei ut til terrassen på boligens vestside som har sol fra omkring klokken 12 og resten av dagen sommerstid. Terrassen ble nyoppført og samtidig utvidet fra sin opprinnelige størrelse av nåværende eier i 2015. Levegger på to sider samt en dekorativ thujahekk mot sidenabo i syd skjermer godt mot innsyn fra bakkeplan. Terrassen har for øvrig plass til flere sittegrupper og er et ypperlig sted for grilling med familien sommerstid.
Ytterligere en uteplass finner du på motsatt side, denne er tilgjengelig fra ett av etasjens to soverom som er av tilnærmet identisk areal og velfungerende til barneromsformål. Ett er utstyrt med dobbelt garderobeskap som utnytter romhøyden maksimalt, flere skap av samme format er satt opp i gangen rett utenfor soverommene.
Et opprinnelig toalettrom i første etasje er av nåværende eier ominnredet og tatt i bruk til vaskeromsformål. Klosettet er demontert for å frigjøre plass til vaskesøyle, mens baderomsmøblene er beholdt og av nyere årgang. Rommet tilfredsstiller imidlertid ikke dagens krav til våtrom. I avholdt tilstandsrapport er gulv og vegger gitt TG 3 på bakgrunn av manglende tetthet og sluk.
I andre etasje utgjør stuen alene mye av arealet. Himlingen skråner her opp til nesten hele 3 meters høyde og gjør romfølelsen voluminøs, mens vinduer i vestveggen slipper solen inn på ettermiddag eller kveld avhengig av årstid. Stuens størrelse gir for øvrig mulighet for å møblere med både spisebord og sofagruppe.
Soverommet i andre etasje er utpreget stort og i utgangspunktet det naturlige hovedsoverommet, men benyttes i dag som et stort barnerom. Også her skråner himlingen opp til en luftig høyde, noe lavere enn i stuen. Rommet er tilknyttet etasjens bod som har gode lagringsmuligheter. Ytterligere lagringsplass er det både i en hendig skyvedørsgarderobe i gangen utenfor soverommet, samt over hele badet.
Badet ble renovert i 2017 etter vannlekkasje, et arbeid som i følge eier blant annet inkluderte nye rør og ny membran i våtsoner. Nye fliser ble lagt på gulv og vegger, i tillegg til nye møbler og utstyr som inkluderer et innbygget badekar med dusjmulighet. Baderomsmøblene har oppbevaringsplass i både servantskuffer og speilskap. For øvrig ble også ny varmtvannsbereder installert i 2017, denne står i et eget rom i første etasje.
Overflater og innredninger:
Gulv: Fliser i vindfang og på bad, for øvrig laminat utenom bod.
Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig tapet, panelplater og malte plater.
Himlinger: MDF-panel og malte plater. Downlights på bad.
Kjøkken: Skapinnredning med profilerte grå fronter og laminerte grå benkeplater. Hvite metrofliser på vegger over benker. Nedfelt dobbel stålservant med 1-greps armatur Integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Avtrekksventilator.
Bad: Servantskap med glatte fronter i stort høyglans og heldekkende servant med 1-greps armatur. Speilskap med overbelysning. Innbygget badekar med veggmontert armatur, hånddusj og svingbar skjermvegg. Veggmontert klosett.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med elektrisitet.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 30.09.1976.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Bregnestien 5 er en del av et veletablert nabolag bestående av borettslagets egen rekkehus- og lavblokkbebyggelse. Smågatene internt i borettslaget er uten biltrafikk og bidrar til et utpreget barnevennlig miljø. Her kan barna leke og bevege seg fritt omkring i et trygt nabolag med flere lekeplasser, løkker og skogholt å utforske. Et stort pluss er det også at barnehager og barneskole er lett tilgjengelig i nabolaget og innenfor gangavstand på de samme smågatene. Her er det også en rekke fritidstilbud, både fotball, innebandy og håndball med mer.
Fra Øreåsen går det gangvei direkte mot Vansjø, og veien er heller ikke lang bort til Mossemarka med lysløype og kunstsnøanlegg vinterstid. Flere fine turområder finner du langs Vansjøs milelange bredd og i det vakre landskapet i hjertet av Rygge.
Dagligvarer kan du handle i de mange nærbutikkene omkring, her er de fleste kjeder representert. Nærmest er MENY som ligger langs Øreåsveien og er praktisk å svinge innom på vei hjem i hverdagen. Samme sted finner du også treningssenteret Spenst som også har squash-haller. Større shoppingmuligheter venter på Rygge Storsenter som har et bredt utvalg forretninger under samme tak, samt i en rekke kjedetilknyttede varehus ved handelsområdet rundt Varnaveien.
Fra holdeplassen i Øreåsveien et fåtall meter unna ytterdøren har bussen hyppige avganger inn til de mer urbane sentrumsgatene av Moss. Langs Ryggeveien finner du holdeplasser for ekspressbusser til Oslo og Gardermoen. Med bil er veien kort ut på E6 og kjøretiden videre til Oslo er omlag 45 minutter utenom rushtid.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 43 991 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Parkering på borettslagets tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

I henhold til informasjon fra Moss kommune datert 05.06.2020 omfattes eiendommen av reguleringsplan Øreåsen Felt K med formål offentlig friområde og gang/-sykkelvei, vedtatt 08.06.1976 med plannr.M27. Reguleringsplan Ørekroken med formål boliger, vedtatt 12.04.1985 med plannr.M50. Reguleringsplan Øreåsen sentrale del med formål offentlig friområde, kjørevei, parkeringsplass og boliger, vedtatt 08.04.1974 med plannr.M22. Reguleringsplan Øreåsen Felt A, B og C med formål offentlig friområde, gangvei og boliger, vedtatt 27.11.1978 med plannr.M31. Eiendommen omfattes i tillegg av kommuneplanens arealdel med formål offentlig eller privat tjenesteyting nåværende, næringsbebyggelse nåværende og boligbebyggelse nåværende.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene dekker bla.: felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, renter og avdrag fellesgjeld, kabel-tv/internett (kun grunnpakke), vedlikehold bygg og utvendig anlegg, strøm fellesareal, styrehonorar, forretningsførsel, revisjon mm.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Renteutgifter kr 805,-
Avdrag kr 882,-
Driftsutgifter kr 2.713,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9.600,- pr. år. / 14.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 626 941,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2 256 987,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 15 073,- pr. 31.12.2019.
Andel fellesgjeld er kr 329 712,- pr. 08.06.2020.
Informasjon om borettslagets fellegjeld:
Lån hvor det betales både renter og avdrag.
Annuitetslån.
Rente Pt.: 2,2 %.
Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente : kr 220,-, hvorav renter utgjør kr 124,- og avdrag utgjør kr 95,-.
Lånets løpetid: 2058.
Lånenr. 67140522074.
Bankforbindelse: Nordea.
Lån hvor det betales fastrente og avdrag.
Annuitetslån.
Rente Pt.: 3,12 %.
Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente : kr 1.468,-, hvorav renter utgjør kr 681,- og avdrag utgjør kr 787,-.
Renten er bundet fram til 2023.
Lånets løpetid: 2040.
Lånenr. 67143551995.
Bankforbindelse: Nordea.
Borettslaget har ikke tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
- Forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.325,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 2.838.169,-. Av dette beløpet utgjør kr 329 712,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Marielle Alicia Flesvik

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Øreåsen Borettslag A/l.
Borettslaget består av 212 enheter.
Forretningsfører er Vansjø Boligbyggelag.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold tillates under forutsetning av at erklæring om dette undertegnes og overholdes. Ved berettiget klage kan styret forlange dyret fjernet.
Foretatt påkostninger de senere år:
Omlegging av vannrør i Lyngstien 29-31, samt Lyngstien 2-4.
Restaurert og bygd ut carporter.
Fullført radonmålinger.
Byttet motor i 2 garasjeporter.
Tomteområdet er kjøpt opp (tidligere feste tomt).
Reasfaltert ved søndre innkjøring.
Nye lufteventiler i rekkehus.
Vask og maling av rekkehusene ble utført i 2019
Diverse mindre reparasjoner.
Planlagte påkostninger:
Vask og maling av rekkehusene.
Skifte til fiber med TV og Internett leveranse fra Telenor slutten av mars 2020
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten er forhåndsavklart. Konf. megler ved spørsmål.
Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.
Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1,5% av salgssum
Tilrettelegging: kr. 9.900,-
Markedspakke: kr 8.500,-
Oppgjørshonorar: kr. 5.550,-
Foto/plantegning/stylingrådgivning: kr. 5.750,-
Offentlige opplysninger: kr. 3.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 30-0193/20
Krogsveen avd. Moss AS
NO 992 616 733 MVA
Oppdragets KR-kode KR30.20193

Dato

Sist oppdatert: 05. november 2020 kl. 11:59

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.