Solgt: 8 650 000 kr

Torpfjellet 137

7 400 000 kr
163 m²
4 soverom
Velkommen til Torpfjellet 137 hvor vi har gleden av å vise en attraktiv og hyggelig enebolig, nydelig beliggende på høydedrag med spektakulær utsikt på Torp Høymyr!
Fredrik Nordstrøm
Presenteres av
Fredrik Nordstrøm
Spektakulær utsikt på Torp Høymyr
Attraktiv enebolig over 2 plan med garasje, hage og mye sol- Idyllisk utsikt- Svært barnevennlig- Nær Vollen og Heggedal
 • Prisantydning
  7 400 000 kr
 • Omkostninger
  186 342 kr
 • Totalpris
  8 836 342 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1991
 • Soverom
  4 soverom
 • Primærrom
  163 m²
 • Bruksareal
  189 m²
 • Tomteareal
  374 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Lysegrønn B

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Torpfjellet 137 hvor vi har gleden av å vise en attraktiv og hyggelig enebolig, nydelig beliggende på høydedrag med spektakulær utsikt på Torp Høymyr! Boligen ligger i et barnevennlig boligområde med flotte turområder rett utenfor døren, og passer ypperlig for barnefamilier. Huset går over 2 plan, og har en god planløsning som inneholder entré, toalettrom, kjøkken m/kjølerom og spisestue med åpen løsning mot stue i 1. etasje. 3 soverom, kontor, bad, vaskerom, omkledningsrom, stue/soverom og gang i 2. etg.
Høydepunkter:
- Flott balkong på ca. 5 kvm i 2. etasje
- Nydelig markterrasse
- Meget gode solforhold fra morgen til kveld
- Idyllisk utsikt mot Oslofjorden uten gjenboere
- Vannbåren gulvvarme i hele 1. etasje
- Varmepumpe (vann/vann) (ny i 2019)
- Garasje med elbil-lader

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Torpfjellet 137, 1389 HEGGEDAL
Kommunenummer 3025, gårdsnummer 67, bruksnummer 281

Innhold

Totalt bruttoareal: 206 kvm
Totalt bruksareal: 189 kvm
Totalt primærrom: 163 kvm
Bruksareal:
Enebolig 189 kvm
Primærrom:
Enebolig:
1. etasje 84 kvm: Entré, kjøkken, toalettrom og spisestue med åpen løsning mot stue.
2. etasje 79 kvm: Gang, 3 soverom, kontor, bad, vaskerom, omkledningsrom og tv-stue (evt. soverom 4).
Sekundærrom:
Enebolig:
1. etasje 26 kvm: Boder og garasje. Bod i tilknytning til garasje - varmekilde; viftekonvektor.
+ Utvendig bod på ca. 3 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.04.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre.
Grunn:
Plate på mark. Boligen er oppført med støpt såle mot grunn av betong.
Drenering:
Drenering fra byggeåret.
Yttervegger:
Boligen har yttervegger av trekonstruksjoner. Utvendig kledd med liggende trekledning. Sist overflatebehandlet i år 2016.
Yttertak:
Yttertak med saltaksform av trekonstruksjoner utvendig tekket med shingel. Alle takflater tekket med ny shingel i 2017.
Etasjeskillere:
Etasjeskillere av trekonstruksjoner
Vinduer:
Vinduer i 2-lags glass (gassfylt) med karmer og omramming av tre fra 1991 og 2001. 1 av kjøkkenvinduene er sannsynligvis punktert.
Ytterdører:
- Ytterdør av tre med glassfelt fra 1991.
- Isolerte branndører mot varm bod.
- Skyvedør og balkongdør i 2-lags glass med karmer og omramming fra 2001.
- Leddet elektrisk garasjeport av tre.
Terrasse og balkong:
- Øst vendt balkong på ca. 5 kvm med adkomst fra TV-stue (2. etasje). Balkongen er belagt med sarnafil og har rekkverk av tre. Rekkverkshøyden er målt til 94 cm.
- Markterrasse med utgang fra stue som strekker seg fra øst til vest. Markise med el-motor.
Brann:
Boligen er tilkoblet alarmselskap med branndetektor i stue (1. etasje), gang (2. etasje), garasje og utvendig bod/teknisk rom. Brannslange montert i kjøkkenbenk og brannslukkerapparat med 6 kilo pulver plassert på vaskerom.
Elektrisk anlegg:
Sikringsskap med automatsikringer, måler og kursoversikt montert på vegg i entré.
VVS:
- Vannbåren varme fra 2001 tilkoblet varmepumpe av merket Daikin fra 2019 (bergvarme - vann/vann).
- Mekanisk ventilsjon for overskuddsvarme fra bod til kjøkken og stue i 1. etasje. Mekanisk ventilasjonsaggregat for avtrekk på bad montert på råloft.
- Naturlig ventilasjon via luker i vegg.
Innvendige trapper:
180 graders trapp av tre med mellomrepos. Rekkverk av tre og metall.
Ildsteder / skorsteiner innvendig:
Peisovn med dør i metall og glass montert på gulv i stue med ubrennbart materiale på gulv av metall.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG2:
- Bad 2. etasje: Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Membran/tettesjikt er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er usikker restlevetid.
- Vaskerom 2. etasje: Gulvbelegg/tettesjikt er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er usikker restlevetid.
- Toalettrom: Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert.
Utdrag av selgers egenerklæring:
- Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene?: Sprekk i sveiseskjøt gulvbelegg vaskerom v/pipestokk.
- Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?: Utført ca. 1996. Nye sluk. Tømrerarbeider, 3x smøremembran, flislegging og malearbeid som egeninnsats. Utført av ABB el-installasjon, Andersen og Forsman Rørleggerbedrift og egeninnsats.
- Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?: Drypplekkasje fra skjøt i minirenne balkong plan 2.
- Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?: Nytt terrassedekke sommer 2002. Hele huset malt i 2016. Alle takflater ny shingel i 2017. Alt som egeninnsats.
- Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner?: 25 års-kontroll el-tilsynet i 2016. Avvik lukket. El-billader i 2018. Samsvarserklæringer foreligger.
- Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen?: Tilbygg ihht reguleringsplan utført i 2001. Ferdigattest foreligger.
- Tilleggskommentar: Ved hurtig temperaturendring vil det tidvis kunne oppleves knitrelyder som følge av spenninger i trekonstruksjonen. Dette er vurdert som normalt. Egen stenge- og lufteventil etablert i kjøkkenbenk for utekran mot nord-øst. Vannledningen må tømmes før frostperioden hvis den har vært i bruk. Det anbefales årlig serviceintervall på ny (nov. 2019) varmepumpe.
Ytterligere informasjon fra selger:
- Ripe i glass nedkant vindu baderom.
- Ripe i glass nedkant vindu soverom 3.
- Riper i glass gangdør terrassedør plan 1.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Attraktiv og hyggelig enebolig, nydelig beliggende på høydedrag med spektakulær utsikt. Her bor du meget behagelig til med gulvvarme i hele 1. etasjen, og varmepumpe (bergvarme - vann/vann) som gir god komfort og inneklima. Huset går over 2 plan, og har en god planløsning som inneholder entré, toalettrom, kjøkken m/kjølerom og spisestue med åpen løsning mot stue i 1. etasje. 3 soverom, kontor, bad, vaskerom, omkledningsrom, tv-stue og gang i 2. etasje. Alternativt 4 soverom på samme plan i 2. etasje! Utvendig har du en nydelig markterrasse som strekker seg fra øst til vest hvor solen kan nytes fra morgen til kveld, og over markterrassen har boligen en hyggelig balkong på ca. 5 kvm med adkomst fra TV-stuen i 2. etasje. Fra boligen har du en praktfull utsikt mot Oslofjorden som enkelt settes pris på.
Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra år 2001. Flislagt gulv med varme. Vegger med malte flater. Himling med malt panel og downlights. Laminerte benkeplater med nedfelt oppvaskkum og ett-greps kran med fleksibel spyletut fra
Grohe. Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Integrerte hvitevarer fra Bosch (fryseskap) og Siemens (oppvaskmaskin, stekeovn m/pyrolyse og platetopp). Nedfelt platetopp. Inngang til kjølerom. Veggmontert ventilator.
Baderom:
Pent baderom med fliser på gulv og vegger, og malt flate i himling. Badet er innredet med vegghengt toalett, vegghengt servantskap med skuffer og ovenpåliggende servant, speilskap med lys over servant, dusjhjørne med innfellbare dører og innmurt badekar. Badet har gulvvarme og downlights.
Toalettrom:
Separat toalettrom med fliser på gulv, kombinasjon av fliser og malte flater på vegger og malt panel i himling. Rommet er innredet med vegghengt toalett, vegghengt servant og speil på vegg over servant. Rommet har gulvvarme og downlights.
Vaskerom:
Praktisk vaskerom med gulvbelegg, vegger med våtromstapet og malte malte flater i himling. Rommet er innredet med vegghengt utslagsvask og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel (2 el-kurser 16A).
Innvendige overflater:
Gulv:
- 1. etasje: Gulvflater belagt med fliser og 3-stavs tarkett med varme.
- 2. etasje: Gulvflater belagt med 3-stavs tarkett.
Vegger:
Veggflater med malte flater og malt panel.
Himling:
Malte flater og panel.
Utstyr:
- Stor markise m/motor mot syd.
- Downlights i gang, bad og TV-stue, samt i 1. etasje.
- Spotlights i skinnesystem/synlige wireføringer i soverom og kontor.
- Kontaktpunkt for sentralstøvsugeranlegg i plan 1, plan 2 og ved motor i garasjen
- Utvendige downlights på 3 fasader
- 2 stk terrassevarmere under balkong mot øst

Oppvarming

Oppvarming med vånnbåren gulvvarme i 1.etasje og vedfyring.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 20.02.1991 og ferdigattest for tilbygg bolig med garasje datert 03.05.2021. Disse kan fås ved henvendelse til megler.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kontor og omkledningsrom er opprinnelig byggemeldt som bod jf. byggetegninger og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre og overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Følgende løsøre medfølger ikke boligen:
- Arbeidsbenker / hyllesystem / systemskuffer i bodrom og garasje.
- Lampe over spisebord
Følgende løsøre medfølger boligen:
- Hyller i kjølerom
- Skjenk i stue (hylleskap)
- Opphengstenger i et av soverommene
- Innredning i vaskerom
- TV-benk og hylleskap i TV-rom
- Garderobeinnredning og opphengstenger i omkledningsrom
- Overskap og takstiger i garasje
Felles avkjørsel til gnr. 280-282. Asfaltert vei. Det har ikke påløpt driftsutgifter for veivedlikehold i perioden siden nytt. Snøbrøyting på eget initiativ.
Eiendommen har ideell andel i følgende realsameier:
- Gbnr. 67/266 med ideell andel 1/38 (område ca. 200 m syd for eiendommen),
- Gbnr. 67/283 med ideell andel 1/3 (innkjørsel til boligtunet)
- Gbnr. 67/284 med ideell andel 1/6 (område nord for eiendommen)

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger på Torp Høymyr, ovenfor Vollen/Bjerkås. Torpfjellet er en hyggelig gate i et rolig og meget solrikt område som er svært barnevennlig med lite trafikk. Det er flere lekeplasser rett ved boligen, samt barnehage på feltet (Se: http://www.torp.hoymyr.barnehage.no). Det er fine tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Lysløyper og skiløyper ligger i nærområdet. Kort vei til fjorden og populære Sjøstrand som er et yndet badested for familier. Hit går du på ca. 25 min via gangvei. Kort vei til Vollen sentrum med servicetilbud som kafeer, restauranter og ikke minst Vollen marina med et yrende båtliv. Kort kjøretur til Heggedal som er Askers satsningsområde med store planer for fremtiden. Nye Heggedal sentrum er i ferd med å reises, og vil blant annet bestå av 42.000 m2 med butikker, kafeer, kontorer, boliger, treningssenter, teaterscene og en lang rekke andre servicetilbud når alt står klart. Totalrenovert togstasjon og nye boligblokker i vannkanten er allerede på plass.
Ellers er det ca. 15 min kjøretur til Asker sentrum med alle forretningstilbud, samt flere kafeer, spisesteder, kino, kulturhus m.m. Heggedal sentrum tilbyr servicetilbud som lege, tannlege, bibliotek, frisør og helsestasjon. Asker sentrum kan også tilby rike shopping muligheter både inne på Trekanten senter og ute i gågatene. Trekanten senter har hele 70 varierte butikker å velge mellom, mens ute i gågatene finner man nisjebutikkene. Asker har et bredt utvalg av restauranter og kafeer. Asker kulturhus har bibliotek, kino, teater sal og galleriutstilling.
Det går matebuss fra feltet til Vollen brygge ifbm. båten som går til Aker Brygge. Matebussen og skolebussen har stoppesteder rundt hele feltet. Den bruker ca. 10 minutter til Vollen Brygge. Båten bruker ca. 25 minutter fra Vollen til Aker Brygge. Det går buss fra Rustadgrenda som korresponderer med tog fra Heggedal stasjon. Det tar ca. 9 minutter å kjøre til Heggedal togstasjon med bil. Toget tar deg til Asker på 10 minutter og Oslo på ca. 35 minutter.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
- Torp Høymyr Barnehage
- Bjerkås barnehage
- Nansentunet Musikkbarnehage
- Vollen Kystkulturbarnehage
Skoler:
- Arnestad barneskole
- Vollen ungdomsskole
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 374 kvm. Flat tomt opparbeidet med brosteinsbelagt innkjørsel, plenarealer og diverse beplantning. Forstøtningsmur av betongstein på boligens bakside.

Parkering

Parkering i garasje med elbil-lader, samt plass til 2 biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.
Det er i tillegg parkeringsmuligheter på gbnr. 67/283 sammen med naboeiendommene: gbnr: 67/280 og 67/282. (Innkjøring til boligtunet)

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til "konsentrert småhusbebyggelse" (373 kvm) i henhold til reguleringsplan "Torp - Høymyr" med planID 0220160F datert 07.03.1990.
Eiendommen ligger i område for nåværende boligbebyggelse, områder med spesielle kvaliteter - type A, ihht. Kommuneplan for Asker 2018 - 2030.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter var kr 10 850,- for 2020. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 13 500,- pr. år. / 17850 kwh. pr. år (kostnad for 2020 inkl. nettleie).
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6 255,-.
Velavgift var kr 385,- for 2020.
Boligen er tilknyttet VikenFiber / Altibox som leverandør av bredbånd / TV og har avgift på kr 1 099,- pr. mnd. (500 / 500 pakke).
Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 6 948,- pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 707 945,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 6 148 602,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7 586 342,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Bjørn Jarle Eik

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,9 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.950,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 10-0039/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bekkestua
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR10.2139

Dato

Sist oppdatert: 09. november 2021 kl. 07:05

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.