Solgt: 8 200 000 kr

Lørenveien 59A

7 800 000 kr
90 m²
3 soverom
Sindre Nyhus v/Krogsveen gleder seg over å presentere denne flotte, familievennlige leiligheten i Lørenporten.
LØREN
Nydelig, påkostet familievennlig 4-roms fra 2018 - 6. etg m/flott utsyn - 2 bad - Solrik balkong - m/garasjeplass & heis
 • Prisantydning
  7 800 000 kr
 • Omkostninger
  196 342 kr
 • Totalpris
  8 396 342 kr
 • Etasje
  6
 • Byggeår
  2018
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  90 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 250 kr
 • Energimerke
  Grønn B

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Sindre Nyhus v/Krogsveen gleder seg over å presentere denne flotte, familievennlige leiligheten i Lørenporten. Leiligheten ligger i 6. etasje i den nyeste delen av Løren, og har fritt utsyn og gode solforhold. Flott planløsning med adskilt soveromsavdeling, 2 bad og stor stue. Garasje med direkte heisadkomst. - Nyere moderne bygg med høy standard fra 2018. Garanti til 2023. - Romslig stue med 1-stavs parkett - Nydelig, påkostet kjøkken med ekstra skapplass, design-kjøkkenavtrekk og eksklusive fliser. - 3 soverom, hvorav hovedsoverommet har eget bad - God oppbevaringsplass i entréen med inngang til omkledningsrom - Stor skyvedørsgarderobe i gang ved soverom - 2 oppgraderte bad med dusj og toalett - Solrik, vestvendt balkong - Garasje med direkte heisadkomst - Fjernvarme Velkommen!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Lørenveien 59A, 0585 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 124, bruksnummer 270, seksjonsnummer 108, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 99 kvm
Totalt bruksareal: 90 kvm
Totalt primærrom: 90 kvm
6. etasje.
P-rom: Entré, stue/kjøkken, bad 1, gang, omkledningsrom/bod, bad 2, 3 soverom
I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 5,6 m2 med vegger i gitterutførelse.
Vedlagte plantegning er ikke målbar. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.06.2021 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong.
Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur, frittbærende dekker, bærende yttervegger og leilighetskillevegger i armert betong. Flatt tak (fall mindre enn 6 grader) antatt utført som kompakt tak. Dette er tak som ikke er luftet under tekkingen og skal som hovedregel ha innvendig nedløp for regn og smeltevann. Tekkematerialet er enten asfalt eller plast/gummibasert takbelegg. Isolasjonsskiktet er vanligvis plassert på oversiden av bærekonstruksjonen. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Leiligheten har gjennomgående TG1.
Bad 1:
Fallforhold på gulv målt med lasermåler. Det ble registrert et mindre område med motfall, dvs. fall bort fra dusjsone. Høydeforskjell topp sluk og gulv ved terskel er over 25 mm. Dvs. innenfor gjeldende forskriftskrav. Fallforhold i dusjsonen ble testet med vann fra dusjbatteri. Denne viste at vann renner mot sluk.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Sindre Nyhus v/Krogsveen gleder seg over å presentere denne flotte, familievennlige leiligheten i Lørenporten. Leiligheten ligger i 6. etasje i den nyeste delen av Løren, og har fritt utsyn mot sørvest. God planløsning med bl. a. adskilt soveromsavdeling og 2 bad. Solrik og stor balkong på 9 kvm. Garasje med direkte heisadkomst. Denne må oppleves!
Selger trekker frem sameiets frodige og barnevennlige gårdsrom, samt det hyggelig miljøet i sameiet. Gode felles fasiliteter med smørebod, sykkelverksted, låst sykkelparkering og vaskerom for sykkel.
Boligens kvaliteter:
- Nyere moderne bygg med høy standard fra 2018. Garanti til 2023.
- Romslig stue med 1-stavs parkett
- Nydelig, påkostet kjøkken med ekstra skapplass, design-kjøkkenavtrekk og eksklusive fliser.
- 3 soverom, hvorav hovedsoverommet har eget bad
- God oppbevaringsplass i entréen med inngang til omkledningsrom
- Stor skyvedørsgarderobe i gang ved soverom
- 2 oppgraderte bad med dusj og toalett
- Solrik, vestvendt balkong
- Garasje med direkte heisadkomst
- Fjernvarme
Entré:
Pen og nymalt entré, som gir deg et fint førsteinntrykk av boligen. Her fra har du direkte inngang til omkledningsrom, som også kan brukes som garderobe. Rommet har tidligere vært innredet med hyllesystem. Hhyllefestene er montert på veggen og medfølger. Fra entréen er det også inngang til boligens hovedbad, noe som kan være kjekt med våte to- eller firbeinte. Pen, lys parkett som er gjennomgående for leiligheten. Dørtelefon med callinganelgg.
Stue:
Lys og stor stue hvor kjøkkenet ligger i en åpen hjørneløsning. God plass til spise-/ og TV-stue. Videre er det fortsatt godt med gulvplass - perfekt for barnefamile! Koselig lesekrok på vei inn til soveromsavdelingen. Utgang til balkongen via skyvedør.
Balkong:
Balkong på ca. 9 kvm med tilkomst fra stue. Balkongen vender mot vest og du har solen fra ca. kl. 15 til ca. kl. 20. Utført på utkraget stålkonstruksjon med innfelte plater i gulv. Terrassebord i impregnert treverk. Det er montert belysning og stikkontakter. Det er etablert sluk for avrenning overvann. Rekkverk i stål med innfelte glassplater.
Kjøkken:
Stort, stilrent kjøkken med integrerte hvitevarer og mye skap- og benkeplass. Selger har påkostet kjøkkenet med vakre fliser mellom over- og underskap. Kjøkkenet har fronter i malt glatt utførelse og laminert benkeplate med innfelt kjøkkenvask. Integrerte hvitevarer med innfelt platetopp i benkeplate, oppvaskmaskin, komfyr og kjøl/frys. Kjøkkenventilator tilkoblet sentralt avtrekk i bygget. Det er montert automatisk lekkasjestopper. Komfyrvakt installert over platetopp.
Bad 1:
Romslig hovedbad med inngang fra entréen. Oppgraderte, delikate flisvalg og innredning i matchende stil. Godt med lagringsplass i både servantskapet samt høyskap med speildører. Vegghengt toalett med utenpåliggende sisternekasse. Servant på vegghengt servantskap. Vegghengte dusjdører i glass og sluk i dusjnisje. Det er etablert nedsenk i gulv dusjnisje. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på badet.
Bad 2:
Bad 2 ligger i tilknytning til hovedsoverommet og er av dertil passelig størrelse. Oppgraderte, delikate fliser i likhet med hovedbadet. Vegghengt toalett med utenpåliggende sisternekasse. Servant på vegghengt servantskap. Vegghengte dusjdører i glass og sluk i dusjnisje. Det er etablert nedsenk i gulv dusjnisje.
Soverom:
Soverommene ligger i en egen avdeling i leiligheten, som kan lukkes igjen - en meget god planløsning for barnefamilien. I gangen har du en svært stor og integrert skyvedørsgarderobe, som gir deg den lagringsplassen du trenger. Videre er det god plass til ytterligere lagring på soverommene.
Hovedsoverommet ligger innerst i leiligheten og er av meget god størrelse, og har inngang til eget bad. Medfølgende garderobeskap. Det er videre god plass til større dobbeltseng og eventuelle kommoder o.l.
Soverom II og III ligger ved siden av hverandre og passer godt som hjemmekontor, barnerom eller gjesterom.

Oppvarming

Vannbåren oppvarming med radiatorer. Vannbåren varme i baderomsgulv. Bygget får levert varmtvann fra et fjernvarmeanlegg. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 22.11.2018.
Vilkår for ferdigattest:
- Oppdatert gjennomføringsplan
- Driftstillatelse for heis i hus C2
- Det må bekreftes at sluttdokument til forhåndsuttalelse er sendt VAV.
- Sluttrapport med avfallsplan for håndteringen av bygg- og anleggsanfallet.
- Det pågår et samarbeid med Oslo og Vann- og avløpsetaten for og erstatt kulvert med et privat røranlegg.
Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.
Betonmast sendte den 10.03.2021 en søknad om ferdigattest til Oslo kommune. Saken er p.t. ikke ferdig behandlet.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er tinglyst 11 servitutter på sameiets eiendom og følgende antas å ha betydning for kjøpers bruk:
Dagboknr 2016/609781-8/200 tinglyst 05.07.2016. type heftelse: Bruksrett. Eiendommene skal ha en gjensidig bruksrett til hverandres utearealer. Utearealene til barnehagen som ligger på gnr. 124, bnr. 269 skal være tilgjengelig for boligene på gnr. 124 bnr. 268, 269 og 270 utenom barnehagens åpningstider.
De øvrige servituttene omhandler: Bruksrett (Gjensidig rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av bygninger/anlegg), bestemmelse om vann og kloakkledninger, bestemmelse om tilknytning til offentlig nett for spillvann og overvann via privat stikkledning til eiendommene, utbyggingsavtale med Oslo kommune, bestemmelser om adkomstrett.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. I forbindelse med eventuell utleie skal det straks gis skriftlig melding til styret om leietakers navn, samt kontaktinformasjon til både leietaker og eier. Øvre grense for kortidsutleie settes til 60 dager pr. år.

Diverse

Solkart vedlagt i salgsoppgaven er kun ment som en illustrasjon over solforholdene midtsommers (21. juni). Teknologien som brukes kan slå feil pga. kalibrering e.l. Solforhold må derfor også kontrolleres selv ved hjelp av kompass, kart eller egen app hvis dette er av betydning. Bygg, vegetasjon o.l. kan skygge for solen.
Konferer med megler ved spørsmål eller hvis du har behov for veiledning.
Taklampe på kjøkken og barnerom medfølger ikke.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger i Lørenporten, i den nyeste delen av Løren. Her har du ca. 250 meter til Løren Torg og få minutters gange til Løren T-bane.
Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder. Pipa Kafé og Vinbar ved Krydderhagen samt WB Samson, Sugar & Spice, 8 Fish Sushi og Hasle Linie Gastropub på Vinslottet frister også. Siste nytt er Lunar, Hy's Sushi, OsLoves og Sara Pizzeria i Lørenveien. Og nylig åpnet gastropuben Fryd på Løren Torg.
Dagligvarer handler du hos Meny, Rema 1000 eller Kiwi. Bunnpris, Joker og Løren Frukt & Grønt har søndagsåpent. Domino's Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff. I tillegg finnes frisør, hudpleie, fysioterapeut, kiropraktor, Empet Løren Dyreklinikk, Green Kids second hand, Blomsterpikene, renseri, Squeeze, Europris, Apotek 1, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin.
På Vinslottet finner du Spar, Apotek 1, frisører, Jysk, Sterk Legevakt Øst, og du kan stikke innom Kitch'n og interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. Barna har det gøy på leke- og læringssenteret Lille Lab/Mini slottet.
Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Carl Berner. Hasle Torg bidrar også til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med mini-gjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.
Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Fra 2021 blir det karakteristiske industrilokalet én av Nationaltheatrets scener i Oslo. Det er en rekke aktiviteter på Løren. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.
Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danseskolen Danseløvene med mange spennende kurs, samt Sinsen Musikkorps som tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna.
Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området. I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: karneval for de minste, Quiz-kvelder, utendørs kino i parken, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler naboene.
Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 400 m til nye Løren t-banestasjon og ca. 600 m til Økern med buss og t-bane. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper 600 m unna i Dag Hammarskjølds vei samt ringveisbussene 23 og 24. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm.
Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til å bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, handlegater med mange fasiliteter.
Les mer om Løren på www.loren.no og "nye" Økern på http://www.projectokern.com/

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
Brødfabrikken FUS barnehage (1-6 år) 0.2 km*
- 70 barn, 4 avdelinger
Kanonen barnehage (1-6 år) 0.4 km*
- 100 barn, 4 avdelinger
Espira Gartnerløkka barnehage (1-6 år) 0.5 km*
- 113 barn, 6 avdelinger
Skoler:
Løren skole (1-7 kl.) 0.8 km*
- 500 elever, 28 klasser
Sinsen skole (1-7 kl.) 1 km*
- 427 elever, 19 klasser
Teglverket skole (1-10 kl.) 1.1 km*
- 800 elever
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.7 km*
- 159 elever, 10 klasser
Kuben videregående skole 1.1 km*
Valle Hovin videregående skole 1.3 km*
Distanser er basert på kortest kjøre-/gåavstand (luftlinje). Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 9 280,7 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og er parkmessig opparbeidet med plener kantet med granitt, elvegrus, store bed, lekeplass, benker, bord og skulptur. Asfalterte gang og kjøreveier.

Parkering

Én garasjeplass i lukket garasjeanlegg med direkte heisadkomst. Det er mulig å etablere elbillader. Fastmonterte løsninger for oppheng og lagring i garasje følger med, med mindre annet er avtalt. Ellers er det gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4835 datert 10.06.2015 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Løren er under stadig utvikling og det er flere byggeprosjekter igangsatt.
- Lørenveien 64 - Løren aktivitetspark med flerbrukshall. Se saksnummer 201818153 hos Plan- og bygningsetaten.
- Bymiljøetaten foreslår å omregulere Lørenveien mellom Lørenvangen og Økernveien fra offentlig kjørevei til bygate med enveisregulert kjørebane, tosidig sykkelfelt og tosidige fortau. Se saksnummer 201807389 hos Plan- og bygningsetaten.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 3.250,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv/internett, garasje, trappevask, felles bygningsforsikring, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold m.m. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Herav:
Felleskostnader kr 2.700,-
Bredbånd kr 200,-
Digital-TV kr 200,-
Fjernvarme innkreves og avregnes via BKK.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 3.130 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 628 986,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig). Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 5 864 349,60,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2021 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens boligverdi for 2019, antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca. kr 1.683,- for 2021. Ta kontakt med Skatteetaten for nærmere informasjon om beregning av boligverdi og eiendomsskatten.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 9 544,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 0,- pr. 31.12.2020

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.996.342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Lalita Heimstad og Gaute Heimstad

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Lørenporten 1 Sameie (org.nr. 921594321), med sameiebrøk 90/17827.
- Sameiet består av 286 boligseksjoner, 1 næringsseksjon parkering seksjon 287, 28 næringsseksjoner, seksjon 288-315 (boder), 8 næringsseksjoner (hageparseller), seksjon 316-323.
- Forretningsfører er Obos Eiendomsforvaltning, tlf. 02333
- Eierskifte meldes til forretningsfører.
- Sameiets forsikringsselskap er Tryg Forsikring med polisenummer 6865345.
- Dugnad må påregnes. Trappevask er inkludert i felleskostnadene.
- Dyrehold er tillatt, men skal ikke være til sjenanse for andre beboere.
- Moderne søppelhåndteringssystem, samt gjenbruksstasjon på Løren Torg.
- Bomiljøvakt, tlf. 22 97 10 70.
Foretatt påkostninger de senere år:
- Bygget er et nybygg fra 2018
Planlagte påkostninger:
- Ingen av betydning.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler. Les mer på http://web1.herborvi.no/7637

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 17.500,-
Visninger: kr 2.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 54-0074/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Løren
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR54.2174

Dato

Sist oppdatert: 20. oktober 2021 kl. 09:06

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.