Solgt: 9 000 000 kr

Seilduksgata 31A

8 400 000 kr
80 m²
2 soverom
Velkommen til en unik toppleilighet med solrik privat takterrasse på 15 kvm beliggende rolig til på Grünerløkka.
Kamilla Kaptan
Presenteres av
Kamilla Kaptan
Grünerløkka
Unik toppleilighet med solrik privat takterrasse. Fantastisk utsikt over Oslo by. Garasjeplass medfølger.
 • Prisantydning
  8 400 000 kr
 • Omkostninger
  211 514 kr
 • Totalpris
  9 211 514 kr
 • Etasje
  6
 • Byggeår
  2012
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  80 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 946 kr
 • Energimerke
  Grønn C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Gjennomgående og lys 3-roms leilighet med solrik takterrasse i en rolig blindgate på Grünerløkka. Leiligheten inneholder moderne materialer og har store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys inn til rommene. Funksjonell planløsning med store og luftige rom med plass for god oppbevaring. Fra byggeår 2012 ble det lagt inn påkostede løsninger i leiligheten som er omtalt i salgsoppgaven.
Bred garasjeplass medfølger og det er mulighet for å sett opp ladeboks til elbil til garasjeplassen. Det er heisadkomst fra leilighetens etasje ned til garasjeanlegget.
Leiligheten ligger i et av Grünerløkkas mest attraktive lokale området med kort nærhet til grønne parker, restauranter, nisjebutikker, flere nærbutikker og offentlige kommunikasjons muligheter.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Seilduksgata 31A, 0553 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 227, bruksnummer 352, seksjonsnummer 83, ideell andel 1/1
Kommunenummer 301, gårdsnummer 227, bruksnummer 603, seksjonsnummer 54, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 88 kvm
Totalt bruksareal: 80 kvm
Totalt primærrom: 80 kvm
6. etasje: Entré, stue/kjøkken, bad/vaskerom og 2 soverom.
Leiligheten disponerer i tillegg en biloppstillingsplass merket nr. 54 i felles parkeringskjeller og 3 boder. En bod på ca. 4 m² i bakkant av
biloppstillingsplass, en bod på ca. 4,5 m² merket nr. A83 og en bod på ca. 2 m² merket nr. B 6.1.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.04.2021 utført av Anticimex AS.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong. Grunnmur, bærende vegger og skillende dekker av betong og stålkonstruksjoner. Yttervegger utvendig kledd med panel og fasadeplater. Takkonstruksjon utvendig tekket med takstein/takplater (taket er ikke besiktiget). Dører og vinduer fra byggeår. Terrassedør og vinduer med karmer/rammer av tre, og to - og tre-lagsglass. Byttet glass i terrassedør i 2017. Tilknyttet felles varmtvann/ oppvarming. Balansert ventilasjon.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag har samtlige punkter fått TG0 og TG1 fra takstmann.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Gjennomgående og påkostet 3-roms toppleilighet med solrik privat takterrasse i en rolig blindgate på Grünerløkka. Leiligheten inneholder moderne materialer og har store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Funksjonell planløsning med store og luftige rom med plass for god oppbevaring som kott under trappeoppgang og flere plassbygget skapinnredning i leiligheten. Etter byggeår har leiligheten blitt påkostet med skjult elektrisk anlegg og oppgraderinger av materialer.
Entré:
Fin entré med direkte adkomst til bad, soverom og stuen. Her er det plass til oppbevaring av yttertøy og skohylle. Dørkalling med kamera.
Bad:
Meget romslig og delikat flislagt bad med gulvvarme. Badet inneholder vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant og ett-greps armatur, speil med overbelysning, vegghengt toalett tilkoblet sisternekasse fra Tece, dusjhjørne med innfellbare glassdører.
Badet er delvis delt inn med vaskerom som består av skapinnredning med benkeplate av laminat og nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Her er det opplegg for vaskemaskin. I denne delen er det også avløp og det vil være mulig å ta bort innredningen for bytte til badekar ved ønske.
Hovedsoverom:
Soverom med plass til dobbeltseng og nattbord på hver side. Garderobeskap langs den ene veggen med god plass for oppbevaring. Skyvedør til soverommet som gir luftighet og lettere bruk av rommet. Vinduer vendt ut mot rolig bakgård i sameiet.
Soverom 2:
Soverom i også god størrelse med plassbygget og påkostet garderobeskap med dobbeltseng som kan slås ut for bruk. Vindu ned til gulvet som gir rommet et godt med naturlig lys.
Stue og kjøkken:
Stor stuen og åpen kjøkkenløsning som har et gjennomgående og sosial sone. På kjøkken siden er det høye Velux skråvinduer fra gulv til tak som slipper solen fra morgningen og mye lys inn til romme. Ved stue siden er det store vinduer med utsikt mot hustakene på Grünerløkka og Ekebergåsen, samt sameiets fellesarealer. Vinduene er utstyrt med plisségardiner som skjermer effektivt om solen blir for intens. Leiligheten gir en oppriktig følelse av å bo i høyden og i øverste etasje.
I stuen er det plass til sofakrok, tv-seksjon og et langt spisebord ved kjøkkensiden. Plassbygget bokhylle på kjøkkenet som vender ut mot stuen.
Påkostet kjøkken som består av velutstyrt skapinnredning fra HTH med flere smarte løsninger som bidrar til enklere bruk og mer effektiv tilberedning. Her er det også tenkt på luftighet og et ryddig utrykk ved rette flater. Benkeplate fra 2017 i kompositt med integrert stikkontakt og underlimt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur fra Strand. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp fra Siemens og ventilator fra Røros Hetta. Under trappen er det bygget inn en vinkjøler fra Dunavox og skapinnredning med glassdører.
Takterrassen:
Fra kjøkkenet er det trapp opp til privat takterrasse på 15 kvm. Dette er leilighetens fremste kvalitet, et deilig uterom med sol fra tidlig morgen til sen kveld på sommerstid. Flott utsikt over Osloby, helt fra Ekebergåsen i øst til Holmenkollen i vest. Høye vegg på en av fire sider som gir terrassen fin skjerming og danner således en lun krok orientert mot solens gang, mens rekkverket åpner terrassen mot syd og vest. Det er plass til stor lounge, samt andre terrassemøbler. Blomsterkasse i betong som gir fine muligheter for å dyrke for de som har grønne fingrer, og det er vannutak på terrassen. Takterrassen har en god intern beliggenhet i sameiet da den er vinklet med godt utnyttet for solen.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet via radiatorer tilknyttet fellesanlegget i sameiet. Det er varmekabler på badet.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 10.10.2013. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er tinglyst 10 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bebyggelse, adkomstrett, bestemmelse om parkering og boder, erklæring om vann og kloakkledninger.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Medfølger ikke leiligheten:
- To sorte taklamper på hovedsoverom.
- Taklampe i stuen.
- Taklampe i trappeoppgang.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget sentralt til med rolig beliggenhet på Grünerløkka. Grünerløkka er en av byens mest spennende og stemningsfulle bydeler med et rikt utvalg av kafeer, restauranter, gallerier samt store, frodige parker. Olaf Ryes Plass, Sofienbergparken og Birkelunden er populære møteplasser som myldrer av liv på sommers tid. Attraktive spise- og utesteder som Villa Paradiso, Le Benjamin, Delikatessen, Bass, og Parkteateret, for å nevne noen, ligger kun et steinkast unna. Populære Ringen kino, Norges første heldigitale kino, er etablert i Ringnes Park senter.
I tillegg finner man et av Norges vakreste parkanlegg, Freiaparken. Her holdes det åpne arrangementer som rose-dager for den hageinteresserte i tillegg til konserter og andre arrangementer. En fantastisk beliggenhet midt mellom nybygg, flotte hageanlegg og historiske bygninger.
Matvarehandel i umiddelbar nærhet, med Kiwi på Rodeløkka og Coop Ekstra på Birkelunden. For øvrig finnes det flere matbutikker i området, som for eksempel Meny i Ringnes Park. Her finner du også Ringen kino samt treningssenter og diverse andre servicetilbud.
På Løkka er det fantastiske muligheter for å kunne bryne seg på småbutikk-shopping: Frisører, optiker, apotek, vinmonopol, klær, sko, blomsterbutikk, jernvare, skinnmaker, renseri etc. Alt du trenger innen gangavstand!
Cirka 10 minutters gange til det svært populære Vulkan-området, med Mathallen og en rekke nyere spise- og utelivssteder.
Gode rekreasjonsmuligheter med Birkelunden rett ved sameiet, her arrangeres det søndagsmarked nesten hver søndag i året. Den perfekte destinasjonen for en trivelig søndagstur. Det er også kort vei til Botanisk hage, tøyenparken, samt turstier langs Akerselva som tar deg til Maridalen i nord, og Bjørvika i sør.
Sofienberg minigjenbruksstasjon ligger i umiddelbar nærhet, her er det mulig å effektivt kvitte seg med bl.a. farlig avfall, tekstiler/ klær, metall og små elektriske apparater til ombruk.
Leiligheten har svært sentralt beliggenheten for offentlig kommunikasjon muligheter:
- Trikk stopper på oversiden av Birkelunden, der både linje 11, 12 og 13 stopper hyppig, samt trikk (17) og buss (31 og 32) med stoppested ved Sofienberg like i nærheten for leiligheten.
- 20 og 21 bussen stopper få minutter unna som går vestover til Bislett, Majorstua, Frogner og Aker Brygge, eller østover til Carl Berner og Hasle. 30 bussen til Bygdøy og sentrum eller Nydalen og Torshov og buss 31 går hele døgnet.
- Flybuss i Københavngata og T-bane på Carl Berners plass. Sjekk ruter.no for nærmere informasjon.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
- Seilduken barnehage (0 - 6 år)
- Birk barnehage (0 - 6 år)
- Læringsverkstedet Konfektfabrikken barnehage (0 - 6 år)
Barne - og ungdomsskoler:
- Grünerløkka skole (1. - 7. kl.)
- Sagene skole (1. - 10. kl.)
- Lilleborg skole (1. - 7. kl.)
- Sofienberg ungdomsskole (8. - 10. kl.)
- Wang Ung Oslo (8. - 10. kl.)
Videregående skoler:
- Foss videregående skole
- Hersleb videregående skole
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 2 485,2 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Fellesområder er opparbeidet med asfalterte internveier, sittegrupper, lekeapparater, plenarealer, trær og diverse beplantning.

Parkering

Det medfølger garasjeplass i handelen og det er heisadkomst ned fra leilighetens etasje til garasjeanlegget. Garasjeplassen er en del av Seilduksgata Garasjesameie, og det vil tilkomme felleskostnader pr. kvartal på kr. 1.103,- som kommer i tillegg til felleskostnadene for leiligheten. Det er mulighet for å sette opp el-lader på parkeringsplassen for egen regning.
Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4339 datert 14.11.2007 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo Sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262. Ny kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn.
Denne nye planen får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen. Oppdatering pågår i kommunen.
Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 3.946,- pr. mnd. og inkluderer: A-konto fjernvarme, internett (Homenett), offentlige avgifter, renhold, strøm/nettleie, trappevask, brannvarslingsanlegg, gartner og vaktmestertjenester mm.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert august 2021.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 2.550,- pr. år. I tillegg har nettleie kommet på 3.813,-.
Boligen er tilknyttet Riks-TV som leverandør av kabel-tv og er ikke inkludert i felleskostnadene. Sameiet vedtok i 2020 å ha internett kollektivt i sameiet, mens kabel Tv må man tegne selv.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.
Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2020 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca. 160,- for 2021 dersom boligen benyttes som primærbolig. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1.447.618,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 5.211.423,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 18 061,- pr. 31.12.2020
Sameiet har per i dag ingen lån.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.611.514,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Synøve Lund

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Seilduksgata 31 Sameie, med sameiebrøk 80/5186.
Sameiet består av 85 leiligheter og 1 næringsseksjon.
Forretningsfører er Sebra Forvaltning AS, tlf. 23 89 10 20.
Sameiets eiendommer var fullverdiforsikret i IF Forsikring, forsikringsnummer SP550348.6.1.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt, så fremt det ikke er til sjenanse for øvrige beboere. Reptiler og krypdyr er ikke tillatt.
Foretatt påkostninger de senere år:
- Installert videoovervåking ved garasjeanlegget
- Rens av ventilasjon
- Oppmaling av deler av fasaden.
Planlagte påkostninger:
Ingen store iht. årsmøte som avholdes for våren 2021.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,7% av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 42-0035/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Grünerløkka
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR42.2135

Dato

Sist oppdatert: 30. april 2021 kl. 18:27

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.