Solgt: 4 950 000 kr

Undelstadveien 80A

5 150 000 kr
122 m²
3 soverom
Velkommen tll Undelstadveien 80 A!
Ida Andresen Ugland
Presenteres av
Ida Andresen Ugland
UNDELSTAD/NÆR ASKER SENTRUM
Romslig enderekkehus over 3 plan med stor og solrik hage - Sentrumsnært - Barnevennlig - Garasje - Modernisering!
 • Prisantydning
  5 150 000 kr
 • Omkostninger
  128 750 kr
 • Totalpris
  5 078 750 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1963
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  122 m²
 • Bruksareal
  125 m²
 • Tomteareal
  434,2 m² (eiet)
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass
 • Årlig velavgift
  34 188 kr
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Undelstadveien 80 A - Presentert av Ida Ugland v/Krogsveen avd. Asker
Undelstadveien er et attraktivt boområde med nærhet til Asker sentrum. Her bor du midt mellom Oslofjorden og Vestmarka, med kort vei til fine naturopplevelser året rundt. Den sentrale beliggenheten gjør at du enkelt når alt du trenger. Rekkehuset ligger rundt 1,5 km unna Asker sentrum. Dette er en kjøretur på 4 minutter, eller en spasertur på rundt 18 minutter. Hele veien til Asker sentrum er det opparbeidet fortau, slik at veien er trygg for store og små. Skoler og barnehager i nærheten.
Kort fortalt:
- 3 gode soverom
- Stor og solrik hage
- Kjellerstue
- Svært barnevennlig område
- Kort vei til Asker sentrum
- Midt mellom sjøen og marka
- Modernisering/renovering
- Garasje
Velkommen på visning

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Undelstadveien 80A, 1387 ASKER
Kommunenummer 3025, gårdsnummer 49, bruksnummer 279, ideell andel 1/1

Innhold

Selveiet rekkehus 125 kvm
Primærrom:
Selveiet rekkehus:
Kjeller: 37 kvm: Rom benyttet som kjellerstue og rom benyttet som vaskerom.
1. etasje 43 kvm: Entré, stue og kjøkken.
2. etasje 42 kvm: Gang, bad og tre soverom.
Sekundærrom:
Selveiet rekkehus:
Kjeller: 2 kvm: Bod.
2. etasje 1 kvm: Garderobe.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 27.08.2021 utført av Erlend Pettersen Ruud. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Rekkehus oppført i 1963
Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med:
- Gulv og grunnmur av betong.
- Etasjeskillere av tre.
- Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med liggende kledning.
- Takkonstruksjon av saltaksform utvendig tekket med papp.
- Boligen har profilert ytterdør med sikkerhetslås.
- Terrassedør med to-lags glass vurdert til å være fra 90-tallet.
- Koblede vinduer med innvendig og utvendig glassflate fra byggeår.
- Oppvarming med elektrisitet kombinert med vedfyring.
- Panelovner i enkelte rom.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Bad:
- Registrert malingsflass i himling, samt enkelte skruehull på vegg og løst gulvbelegg rundt sluk. Eldre sluk uten klemring. Dette kan medføre lekkasje i konstruksjonen. Vindu uheldig plassert i våtsone. Kun naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk.
Våtrommet har en tilstand som tilsier at det bør påregnes oppgraderinger for å gjøre det fuktsikkert, TG2.
Vaskerom:
- Gjør spesielt oppmerksom på at rommet ikke tilfredsstiller krav til fukt- og lekkasjesikkerhet. Gulvet er tilnærmet flatt, samt registrert noe motfall. Vannrør av kobber og sluk/avløpsrør er i hovedsak vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset/usikker restlevetid. Registrert riss/sprekk på vegg og gulv. Det er ikke registrert avtrekk fra rommet, samt at det ikke er etablert ventilasjonsspalte mellom dør og terskel. Tilstanden til våtrommet tilsier at det bør påregnes oppgraderinger for å gjøre det fuktsikkert, TG2.
Kjøkken:
- Vannrør av kobber er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Gulvet bærer preg av slitasje. Kjøkkeninnredningen bærer preg av alder/slitasje. Avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Derfor usikker restlevetid, TG2.
Øvrige rom:
- Ikke registrert tilluftsventiler i 1.etasje. Ventilasjon vurderes til å være noe begrenset i 1.etasje. Overflater bærer preg av alder/slitasje, med behov for overflatebehandling. Registrert fuktskjolder på vegg i stue og soverom 2. Ukjent årsakssammenheng. Bør holdes under oppsikt. Gulvet bærer preg av alder/slitasje, samt registrert noe knirk i 2.etasje. Innerdører bærer preg av alder/slitasje, TG2.
Kjeller:
- Ikke registrert tilluftsventiler. Ventilasjonen er vurdert til å være begrenset. Gulvet bærer preg av slitasje. Etasjen har vegger under bakkenivå som er utlektet fra grunnmuren, samt tilfarergulv i rom benyttet som kjellerstue. Disse konstruksjonen vurderes å ha en fuktrisiko. Ved fuktsøk på yttervegger mot terreng i rom benyttet som vaskerom ble det registrert forhøyede verdier, som igjen kan indikere fuktpåvirkning gjennom kapilærsug fra betonggulv eller/i kombinasjon med utilsiktet fuktilførsel fra yttervegg, TG2.
Ildsteder/Skorsteiner innvendig:
- Registrert riss i skorstein bak ovn i stue, samt i en steinplate på ovn. Anbefaler nærmere undersøkelser av faglig kompetent personell, TG2.
Innvendige trapper:
- Det er kun rekkverk/håndløper på en side. TG 2 i henhold til NS 3600. Samt slitasje i inntrinn, TG2.
Brann:
- Rømningsvei fra rom benyttet som kjellerstue tilfredstiller ikke forskriftskrav for rømning. Lysåpning er for liten, samt at brystningshøyde er for høy. Målt ca. 1,35 meter, TG3.
Yttervegger inkl.fasader og konstruksjon:
- Registrert noe værmessig slitasje, samt enkelte luftbobler i overflatebehandlingen på gavelvegg, TG2.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Moderniseringer og påkostninger

- Taktekking er fra 2016 i regi av huseierlaget.
- Drenering fra 2021 i regi av huseierlaget.

Standard

Selger opplyser om at følgende har vært mest positivt med boligen:
- Fredelig og barnevennlig strøk og stor og solrik hage.
Entre/gang:
Hyggelig inngangsparti med plass for oppbevaring av klær og sko.
Kjøkken:
Trivelig kjøkken med mye benk og skapplass. Plass til kjøkkenbord og stoler. Store vinduer som gir godt med lysinnslipp.
Stuer:
Boligen har både kjellerstue og stue i første etasje med utgang til hagen. Begge stuene er av god størrelse og er meget familievennlige.
Bad:
Bad med ny hvit innredning og badekar.
Soverom:
3 gode soverom plassert i husets andre etasje. Alle har god plass til både seng, garderobe, skrivebord m.m.
Hage/uteareal:
Stor hage utenfor boligen med mye sol. Trygt og både dyr og barnevennlig.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Kun fastmonterte/integrerte løsøre medfølger boligen.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet kombinert med vedfyring. Panelovner i enkelte rom.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1963.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Det er ingen tinglyste servitutter/heftelser på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

BELIGGENHET
Mellom Asker sentrum og Hvalstrand ligger dette godt etablerte og populære boligområdet. Boligen ligger fint plassert i et meget barnevennlig og solrikt område. Dette er barnas eldorado, med trygge oppvekstsvilkår i hyggelig og veletablert boligområde. Trygg gangavstand til skoler, barnehage, offentlig kommunikasjon og Asker sentrum med alle servicetilbud. Ballplass, skøytebane og barnepark på området. Det er flere barnehager i området. Ellers Hval Gård som er kjent for sine mange ute og friluftsavdelinger. Kort vei til Hvalstrand bad med sandstrand og stupetårn. Kort vei til både Asker skiklubb eller Holmen idrettsforening med bredt utvalg av idrettstilbud for barn og unge i alle aldere. Rikt utvalg av turmuligheter i området, med kyststi og småbåthavn innen kort avstand. Undelstadbanen- fotballøkke med lys som blir islagt om vinteren. Lysløype i Grønlia på Holmen og på Solvang.
Til Asker sentrum hvor man har stort sett "alle" fasiliteter og servicetilbud tar det få minutter med bil eller ca. 10-15 minutters gange fra Undelstadveien. Trekanten Senter med sine 70 butikker, kulturhuset med bibliotek, kino, teater og mange nye og spennende spesialbutikker, kafeer og restauranter bidrar til et blomstrende og levende sentrum. Flere treningssentre har også etablert seg i Asker sentrum. Nærmeste er Sats. Asker byr på et moderne handelssentrum med spennende arkitektur, gågater og hyggelige butikkområder. Her finner du også et blomstrende kunst-, kultur- og uteliv. Asker kulturhus er en møteplass for alle med bl.a. stor teater/konsertsal, kino, galleri og ungdomsklubb.
På Holmen finner du Holmen idrettspark, et av Asker og Bærums flotteste og mest rikholdige idrettsanlegg. Anlegget byr på flere fotballbaner, ishall, fjellhall, tennisanlegg, klatresenter og lysløype. Askers nyeste svømmehall åpnet på Holmen sommeren 2017, og er et populært sted for ivrige svømmere.
Offentlig kommunikasjon:
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Høn togstasjon ligger ca. 17 minutters gange fra boligen. Her går det lokaltog i begge retninger. Ca 5-7 min gange til buss fra Slemmestadveien, inntil 12 avganger i timen til Oslo i rushen, egen ekspressbuss i rushen. Flytog mellom Asker og Gardemoen tar 47 min. Asker stasjon er et knutepunkt for kommunikasjon både mot Oslo og retning Drammen. Her går det buss, direkte tog og lokaltog med korte mellomrom mellom avgangene. Fra Asker til Oslo sentralstasjon tar reiseruten ca. 21 min, og til Drammen ca. 12 min. Om det ikke er ønskelig å benytte kollektiv transport, er det direkte tilknytning til E18 fra Asker sentrum eller Holmen.

Adkomst

Se kartskisse på i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
Båstadmyra Barnehage SA
L'Eikestua barnehage
Læringsverkstedet Bjørndalen barnehage
Hval Gård barnehage
Skoler:
Hofstad barneskole
Torstad ungdomsskole
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 434,2 kvm.
Tomt opparbeidet med blant annet hellebelagt gangsti, gressplen, prydbusker og diverse beplantning. Boligen er tilknyttet Undelstad Huseierlag.

Parkering

Garasjeplass nr.30 samt 1 parkeringsplass utenfor boligen. Ellers gateparkering i området.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan Nedre Undelstad datert 12.10.1955 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Eiendommen ligger i område for nåværende boligbebyggelse - områder med spesielle kvaliteter type A - ihht. Kommuneplan for Asker 2018 - 2030.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 10 090,- for år 2020. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9100 ,- pr. år. / 11000 kwh. pr. år.
Velavgift er kr 34 188 kr pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og Internett.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 321 194,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5 280 092.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger/hytter med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Bjørg Landro Mjaasæth

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,5% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 15.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.000,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 15-0072/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Asker
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR15.2172

Dato

Sist oppdatert: 21. oktober 2021 kl. 15:14

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.