Solgt: 3 680 000 kr

Hølandsgata 6 E

3 400 000 kr
37 m²
1 soverom
Kampen
Innbydende og hyggelig 2-R toppleilighet i trehusbebyggelse i idylliske omgivelser - Lave felleskost. - Flott bakgård
 • Prisantydning
  3 400 000 kr
 • Omkostninger
  86 615 kr
 • Totalpris
  3 766 615 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1878
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  37 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fellesutgifter
  890 kr
 • Energimerke
  Rød G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Emir Resulbegovic har gleden av å ønske velkommen til en sjarmerende og meget innholdsrik selveierleilighet, beliggende i karakteristisk murhusbebyggelse på idylliske Kampen! Hele gården ble rehabilitert og omgjort til boliger i 2005, så leiligheten holder en god standard. Sameiet oser av sjarm og har et meget godt bomiljø. Romslige rom med god takhøyde bidrar til en god romfølelse. Leiligheten inneholder en innbydende entré, hyggelig åpen stue-/kjøkkenløsning, soverom og bad. Videre disponerer leiligheten utvendig bod på ca 3 kvm.
Diverse:
- Lave felleskostnader
- Hyggelig felles bakgård
- Sikringsskap med automatsikringer
- Gården ble rehabilitert/ombygd til boliger i 2005
- Fra leiligheten er det direkte adkomst ut til den idylliske bakgården.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Hølandsgata 6 E, 0655 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 231, bruksnummer 194, seksjonsnummer 5

Innhold

Totalt bruttoareal: 41 kvm
Totalt bruksareal: 37 kvm
Totalt primærrom: 37 kvm
Primærrom:
2. etasje 37 kvm: Entré, bad/wc/vaskerom, stue, kjøkken, soverom.
I tillegg disponerer boligen en utvendig bod på ca. 3 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 19.08.2020 utført av Jan Berby. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport antatt fundamentert på faste masser og grunnmur oppført med uisolert gråstein/teglstein. Støpt kjellerdekke. Trebjelkelag antatt isolert med stubbloftsleire mellom etasjene. Bærende konstruksjoner oppført i murverk, utvendig pusset og malt. Saltak med tresperrekonstruksjoner tekket med takstein. Utvendige malte tretrapper mellom etasjene.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Følgende har fått tilstandsgrad 2:
- Bygning, vinduer, innvendige gulv på bad, og ventilasjon.
Det er påvist forekomst av skjeggkre i leiligheten. Det finnes for tiden ingen fullgod måte å bli kvitt skjeggkre på, men bestanden kan begrenses ved gjentatte behandlinger av skadedyrfirmaer, evt. bruk av limfeller, og regelmessig støvsuging. Selger opplyser at et og annet skjeggkre har dukket opp på badeværelse og at det er benyttet pelias skadedyrbekjemper. Kjøper overtar risikoen for dette forholdet. Konferer med megler for ytterligere informasjon.
Selger opplyser videre at vasken på badet har en sprekk, og at døren på baderommet kan bli litt trang på vinteren.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Emir Resulbegovic har gleden av å ønske velkommen til en sjarmerende og meget innholdsrik selveierleilighet, beliggende i karakteristisk murhusbebyggelse på idylliske Kampen! Hele gården ble rehabilitert og omgjort til boliger i 2005, så leiligheten holder en god standard. Sameiet oser av sjarm og har et meget godt bomiljø. Romslige rom med god takhøyde bidrar til en god romfølelse. Leiligheten inneholder en innbydende entré, hyggelig åpen stue-/kjøkkenløsning, soverom og bad. Videre disponerer leiligheten utvendig bod på ca 3 kvm.
Diverse:
- Lave felleskostnader
- Hyggelig felles bakgård
- Sikringsskap med automatsikringer
- Gården ble rehabilitert/ombygd til boliger i 2005
Fra leiligheten er det direkte adkomst ut til den idylliske bakgården som er fint opparbeidet med sittegrupper, sykkelstativ, gressplen m.m. Her er det muligheter for grilling og hygge på sommerstid!
Dette er en sjelden mulighet og en leilighet som må sees!
Nærmere innhold:
Entré:
Innbydende entré med god plass til yttertøy og sko. Lysmalte vegg- og himlingsflater med downlights, og pen laminat på gulv. Dørcallinganlegg med portåpner.
Stue:
Herlig stue i åpen løsning med kjøkkenet. God plass til stor og hyggelig sofagruppe, tv-seksjon og øvrig ønsket møblement. Store vindusflater gir rikelig med naturlig lys til rommet og et luftig preg. I dette oppholdsrommet er det også fin plass til spisebordsgruppe.
Kjøkken:
Leilighetens kjøkken er i åpen løsning med stuen og har innredning fra Ikea. Kjøkkeninnredningen består av laminat benkeplate, nedfelt enkel rustfri oppvaskkum og et greps armatur. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, microovn, stekeovn, induksjon koketopp og kjøl-/fryseskap. Fliser mellom benk og overskap. Ventilator. Hvitevarer inkl frittstående kjøleskap medfølger.
Bad:
Pent flislagt bad med varmekabler på gulvet og spotter i taket. Innredningen består dusjkabinett, servant med skkapinnredning og klosett. Videre er det opplegg for vaskemaskin.
Soverom:
Romslig og pent soverom med god plass til dobbeltseng og øvrig møblement. Stort garderobeskap med masse oppbevaringsplass.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med gulvvarme i stue, entre og på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 27.10.2005 for rehabilitering/ombygging av gården.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Sluttrapport for avfallshåndteringen må innsendes til behandling.
I 2014 ble byggesaken henlagt ettersom brukstillatelsen er eldre enn 3 år. Henleggelsen betyr nødvendigvis ikke at tiltaket er utført eller at alle forhold i saken er ferdigbehandlet, men at initiativet til videre saksbehandling ligger hos søker/tiltakshaver.
Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at midlertidig brukstillatelse ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
301/231/194/5:
23.09.2005 - Dokumentnr: 62894 - Erklæring/avtale
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere
23.09.2005 - Dokumentnr: 62894 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 5
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 33/341
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1-6

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Idylliske Kampen er et område med en miks av sjarmerende trehusbebyggelse, klassiske bygårder og flotte grøntområder. Her ligger småhusene tett, gatene er smale, folk er hyggelige og tar det med ro.
Her bor man godt skjermet for trafikk og støy, men allikevel i umiddelbar nærhet til de aller fleste service-tilbud. Kampen beskrives ofte som en idyllisk oase midt i byen. Kampen er kjent for sitt særegne, trivelige og barnevennlige miljø. Her er det godt naboskap og de som først bosetter seg her flytter sjelden mer enn noen få hundre meter. I grunnen mangler bare gamle kampentrikken, linje 7, for at inntrykket av Kardemomme by skal være fullkomment - og Thorbjørn Egner var da ganske riktig også født og oppvokst på Kampen, og plassen foran kirken er oppkalt etter ham.
Dette området har noe å by på for alle og enhver. Til et slikt landsbypreg hører naturlig nok også et sted å spise, og Kampen Bistro i Bydelshuset er vel verdt et besøk. Her kan garanteres en behagelig atmosfære og utsøkt mat. Bistroen deler hus med bydelshuset på Kampen og fremstår som hjemmekoselig blant brune bord, "loppemarkedsfunn" og stearinlys.
Kun noen minutters gange fra leiligheten finner du fredelige Kampen park. Her kan du komme deg bort fra byens kjas og mas, og nyte stillhet i frodige og pene omgivelser. Parken ligger på en høyde og er et perfekt sted for deg som ønsker å slappe av i sola, grille med venner eller ta deg en skikkelig treningsøkt. Den ble opprettet på slutten av 1800-tallet, og har siden da utviklet seg til å bli et idyllisk sted med flotte trær, variert terreng og utsikt over Oslo.
Tøyen har mye å by på og leiligheten har gangavstand til mange av disse fasilitetene. Parker og grøntområder som: Botsparken, Tøyenparken, Klosterenga, Kampen park og kanskje den mest kjente Botanisk Hage er et naturlig samlingspunkt på sommerstid med gressplener, uteservering og lekeplasser for barn.
Botanisk hage er som en grønn lunge i storbyen og også et viktig rekreasjonsområde for Oslos befolkning. Samlingene i Botanisk hage omfatter over 5 500 plantearter fra ulike deler av verden, og brukes i undervisning, formidling og forskning.
Svømmehallen på Tøyenbadet ligger bare en spasertur fra leiligheten. For den museum- og kunstinteresserte er det kort vei til Munch-museet, Naturhistorisk museum med Botanisk hage, Veksthusene, Zoologisk museum og Geologisk museum. Tøyen er også i 2014 blitt innehaver av den kjente Øyafestivalen og miniøya, som holdes i Tøyenparken og hvert år har verdenskjente musikere som opptrer.
På Tøyen, ofte kalt Oslos hipsterparadis, finner du nå også en rekke nye barer, restauranter og populære cafeer. Det er verdt å nevne Lyst Kafé og Restaurant som serverer god mat og har nydelig uteservering på varme sommerdager, samt Brutus, Golden Chimp og Human Mote.
På Grønland, som er et spennende område i utvikling, kan du spise på eksotiske restauranter, handle i bugnende grønnsaksbutikker og oppleve et yrende uteliv fra "brune" puber til supertrendy barer og kafeer, samt et yrende kunst- og kulturliv. Den nye Havnepromenaden er en flott søndagsaktivitet og strekker seg fra Sørhavna og hele veien bort til Lysaker langs vannet.
Med Kampen Skole, Kampen kunstbarnehage og flere andre barnehager like i nærheten, er området særdeles barnevennlig. Ikke mange bydeler er forunt å ha sin egen bondegård. Kampen Økologiske Barnebondegård ligger mellom Kampen skole og T-banestasjonen på Ensjø.
De landlige omgivelsene til tross, er det svært gode offentlige kommunikasjonsmuligheter. T-bane i alle retninger både fra Tøyen og fra Ensjø. Busslinje 20, som kjører Ring 2 fra Galgeberg til Skøyen. Busslinje 60 har holdeplass et par minutter unna og går til sentrum. Busslinje 37 stopper også rett i nærheten, og tar deg fra Nydalen til Helsfyr gjennom sentrum og kjører hele døgnet. Oslo S ligger kun 20 min gange fra leiligheten. Det er enkel tilgang på bysykler som er flittig brukt.
For den aktive har man et godt utvalg med Sats/Elixia treningssenter, Jordal Idrettspark, fotballbaner og Tøyenbadet med både utendørs og innendørs svømmebasseng innen gangavstand.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 452,9 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Hyggelig opparbeidet gårdsrom med sykkelparkering, boder og sittegrupper.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.600,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 600,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 28.07.1977, med endret reguleringsbestemmelser S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 (Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn). Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon.
Eiendommen står oppført på byantikvarens gule liste. Dette kan medfører at endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren samt kommunen før igangsetting.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Fellesutgiftene er kr 890,- pr. mnd. og inkluderer: Strøm til fellesområder, felles bygningsforsikring, renovasjon.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.000,- pr. år.
Boligen er tilknyttet NextGenTel som leverandør av internett og har avgift på kr 469,- pr. mnd.
Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster kr 4.200 pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 684.012,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2.462.443,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 12.390,- pr. 31.12.2019.
Det er ikke felles lån i sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.486.615,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-/ kr 11.100 for enebolig/tomannsbolig med snr.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Helge Magnus Jevne

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameie Hølandsgata 6, med sameiebrøk 33/341.
Sameiet består av 6 leiligheter.
Forretningsfører er Helge Magnus Østby Jevne.
Sameiet er forsikret i Gjensidige.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt med mindre det er til vesentlig ulempe for naboene.
Foretatt påkostninger de senere år:
I 2019 ble det investert i ny dørlås med kode på hoveddør på bodene, for å sikre låsing. Det ble og laget tak over plassering til barnevogner, samt kjøpt sykkelstativ. Det har vært ønsker om å oppgradere hage og plen. Det ble gjort med egen innsats. Samt at det ble bygget en blomsterkasse. Blomster for øvrig er det normal investerti for å skape et hyggelig miljø i bakgården.
2014: Hus malt.
Planlagte påkostninger:
Det er snakk om at i 2020 bør sjekke tak på begge byggninger, samt at branntiltak må på plass. Dette er en kostnad, som ikke er diskutert hvordan vi skal dekke. Utover dette er der ikke noen planer om større investeringer. Bygninger er tilsynelatende under god kontroll.
I følge forretningsfører per 01.08.2020 er det ingen planlagte påkostninger som vil føre til økte felleskostnader/fellesgjeld pt.
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,10 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 37-0151/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hasle
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR37.20151

Dato

Sist oppdatert: 25. november 2021 kl. 13:21

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.