Solgt: 13 600 000 kr

Kaptein Oppegaards vei 10E

14 000 000 kr
214 m²
4 soverom
Velkommen til Kaptein Oppegaards vei 10 E
Nordstrand
Stor, innholdsrik og lekker enebolig fra 2013 med hybel, dobbelgarasje og solrik takterrasse
 • Prisantydning
  14 000 000 kr
 • Omkostninger
  351 342 kr
 • Totalpris
  13 951 342 kr
 • Byggeår
  2013
 • Soverom
  4 soverom
 • Primærrom
  214 m²
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Rød B

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Kaptein Oppegaards vei 10 E er en stor og meget pen enebolig fra 2013 med nøye planlagte materialvalg og løsninger. En innholdsrik og god planløsning som åpner for flere bruksmuligheter, bl.a. med hybel i kjelleretasjen. Dobbelgarasje og pent opparbeidet hage og terrasse, samt stor solrik takterrasse med utsikt over nabolaget. Boligen ligger tilbaketrukket og skjermet fra vei, i et barnevennlig boligområde med kort vei til «Niffen», Munkerud skole, kollektivtransport og servicetilbud.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kaptein Oppegaards vei 10E, 1164 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 181, bruksnummer 530, seksjonsnummer 2, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 275 kvm
Totalt bruksareal: 248 kvm
Totalt primærrom: 214 kvm
Primærrom:
Kjeller 76 kvm:
Trappegang, vaskerom, «gjesterom» og kjellerstue, samt «soverom», bad og kjellerstue med åpen kjøkkenløsning og egen utgang.
1. etasje 56 kvm:
Entré, bad, soverom, spisestue og kjøkken med utgang til terrasse og hage.
2. etasje 82 kvm:
Gang med adkomst til takterrasse, mellomgang, 2 bad, 2 soverom og stue med peisovn og utgang til balkong.
Sekundærrom:
Kjeller 5 kvm:
Teknisk rom. Bod under trapp (ikke måleverdig).
1. etasje 29 kvm:
Dobbelgarasje.
De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.10.2020 utført av Anticimex ved Jo Mikael Schjerven. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Frittliggende enebolig med integrert dobbelgarasje, takterrasse, balkong og markterrasse, oppført i 2013. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført på såle og med grunnmur av betong. Etasjeskillere er av tre. Yttervegger av bindingsverk med liggende kledning av tre. Taket er flatt, med takterrasse.
Balkongdører og vinduer med 2-lags glass fra byggeår.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Kaptein Oppegaards vei 10 E har en solrik og trafikkskjermet beliggenhet i et meget barnevennlig boligområde. Kun få minutters gange til skole, «Niffen», kollektivtransport og servicetilbud.
Bygget er oppført i 2013 og er prosjektert etter TEK07 jf. overgangsbestemmelser i
TEK10 og dens krav til byggeteknikk, isolasjon, innemiljø osv.
Boligen er tegnet av K12 Arkitekter og fasadens arkitektoniske utrykk fremstår som moderne og tidløs.
Huset har en god og gjennomtenkt planløsning som åpner for flere bruksmuligheter, og appellerer til familier med behov for fleksible løsninger der ulike generasjoner kan få spillerom.
En meget pen bolig med et nøye planlagt interiørkonsept, materialvalg og løsninger, hvor lite er overlatt til tilfeldighetene.
Gulvene er lagt med ny1-stavs parkett (eik Coast) i 2017, foruten fliser i entréen, på vaskerommet og på alle badene. Gulvvarme i entréen, på alle bad og på vaskerommet, samt på kjøkkenet/spisestuen i 1. etasje, i stuen i 2. etasje og i begge kjellerstuene.
Vegger med malte flater og hovedsakelig veggfliser på badene.
Himlinger med malte flater. Downlights på alle bad (nye i 2020), downlights fra Kreon på kjøkkenet og utvendig downlights på terrassen.
Balansert varmegjenvinnende ventilasjonsanlegg i boligen med gjenvinningseffekt av varmeforbruket.
Varmepumpe (fungerer også for kjøling) i stuen i 2. etasje.
Sentralstøvsuger med uttak i alle etasjer.
Vannrør av typen rør i rør system.
1. etasje:
Integrert i boligens 1. etasje ligger dobbelgarasjen på 29 kvm. med automatisk portåpner.
I boligdelen inneholder 1. etasje entré, bad, soverom, trappegang og spisestue med åpen kjøkkenløsning.
Entréen har varmekabler og god plass til yttertøy i skyvedørsgarderoben.
I praktisk tilknytning til entréen ligger badet. Pent bad med flislagt gulv med varmekabler og malte veggflater. Fliser i dusjsonen. Badet er innredet med servantskap med glatte fronter og servant med ett-greps armatur fra Tapwell. Vegghengt speil med lys. Dusjnisje med nedsenket gulv og innfellbare glassdører. Veggmontert regn- og hånddusj med blandebatteri. Vegghengt toalett fra Vitra med innebygd sisterne fra Grohe. Takstmann har utstedt et såkalt «våtromsbevis» for badet (se vedlagte informasjonsark i boligsalgsrapporten).
Soverommet ligger i tilknytning til trapperommet. Fra trapperommet går trappeløpet til de øvrige etasjer.
Romslig spisestue med åpen kjøkkenløsning, gulvvarme og utgang til stor markterrasse og hage. Terrassen er på ca. 60 kvm. og ligger på huset syd- og vestside. Stikkontakt og utebelysning. Overgang fra terrassen til plenareal.
Kjøkkeninnredning fra Sigdal med rikelig med skap- og benkeplass. Innredning med hvite glatte fronter og kompositt benkeplate med planlimt oppvaskkum med ett-greps armatur fra Tapwell. Stor kjøkkenøy med spiseplass i «barløsning» og nedfelt induksjonstopp fra AEG. Overhengende ventilator fra AEG med avtrekk. Øvrige integrerte hvitevarer er komfyr, mikrobølgeovn, kaffemaskin, oppvaskmaskin, fryseskap og kombiskap. Alle hvitevarer fra AEG. De integrerte hvitevarene følger boligen. Doble designspotter fra Kreon i himlingen.
2. etasje:
I 2. etasje ligger trapperom, mellomgang, 2 soverom, 2 bad og stue.
Praktisk mellomgang med evt. plass til garderobeskap. Fra gangen er det adkomst til det ene badet og til hovedsoverommet med eget bad.
Pent flislagt bad i tilknytning til gangen med varmekabler. Badet er innredet med servantskap med glatte fronter og servant med ett-greps armatur fra Tapwell. Vegghent speil med lys og stikkontakt. Innmurt badekar fra Vitra med innfellbar glassvegg. Veggmontert regn- og hånddusj med blandebatteri. Vegghengt toalett fra Vitra med innebygd sisterne fra Grohe. Det er registrert «bomlyd» i enkelte gulvfliser (foran døren), noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
Hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe og eget tilliggende bad.
Pent flislagt bad med varmekabler i tilknytning til hovedsoverommet. Badet er innredet med servantskap med glatte fronter og dobbelservant med ett-greps armaturer fra Tapwell. Vegghengt speil med lys og stikkontakt på vegg. Vegghengt toalett fra Vitra med innebygd sisterne fra Grohe. Dusjnisje med nedsenket gulv og glass skillevegg. Veggmontert regn- og hånddusj med blandebatteri fra Tapwell. Det er registrert «bomlyd» i enkelte gulvfliser (langsmed glassvegg), noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
Lys og stor stue med gulvvarme, peisovn, varmepumpe (benyttes også til kjøling) og utgang til sydvendt balkong på ca. 9 kvm. Rekkverk av glass og metall.
Fra trapperommet er det adkomst til stor takterrasse på 56 kvm. Takterrassen har sol fra tidlig morgen til sen kveld og utsikt over nabolaget. Rekkverk av glass og metall.
Kjeller:
Kjelleretasjen ble pusset opp i 2017 etter en reklamasjon mot utbygger. Etasjen inneholder trappegang, bod under trapp, teknisk rom/bod, «gjesterom», vaskerom og kjellerstue, samt hybel med kjellerstue med åpen kjøkkenløsning, gang, bad og «soverom».
Teknisk rom/bod med anlegg for balansert ventilasjon og sikringsskap.
Praktisk vaskerom med flislagt gulv med varmekabler, sist pusset opp i 2017. Vaskerommet er innredet med benkeskap og overskap, med utslagsvask nedfelt i benkeplaten. Veggmontert ett-greps armatur fra Oras. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel under benkeplate (selger har hatt 2 vaskemaskiner i tillegg til tørketrommelen). Varmtvannsbereder på 300 liter fra Høyax er plassert i rommet.
Kjellerstue med gulvvarme.
Fra kjellerstuen er det dør til hybelen.
Hybelen:
Kjellerstue med gulvarme, åpen kjøkkenløsning og egen utgang.
Kjøkkeninnredningen fra Kvik (fra 2013) med hvite glatte fronter. Laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur fra Grohe. Nedfelt induksjonstopp, ventilator (kullfilter), komfyr og kombiskap. Alle hvitevarer fra Whirlpool. De integrerte hvitevarene følger boligen.
Praktisk gang med adkomst til «soverommet» og badet.
Pent flislagt bad med varmekabler, sist pusset opp i 2017. Badet er innredet med servantskap med glatte fronter og servant med ett-greps armatur fra Tapwell. Vegghengt speil med lys. Dusjnisje med nedsenket gulv og innfellbare glassdører. Veggmontert regn- og hånddusj med blandebatteri. Vegghengt toalett fra Vitra med innebygd sisterne fra Grohe (drenering fra innebygd sisterne er ikke registrert). Opplegg for vaskemaskin. Det er registrert «bomlyd» i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
Diverse taklamper medfølger ikke.
Se tilstandsrapport datert 26.10.2020 og selgers egenerklæring for nærmere informasjon om boligens standard.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet med varmekabler i entré, på alle bad og på vaskerommet. Gulvvarme (varmefolie) på kjøkkenet/spisestuen i 1. etasje, i stuen i 2. etasje og i begge kjellerstuene.
Varme/kjøle pumpe i stuen i 2. etasje.
Peisovn i stuen i 2. etasje.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 02.06.2016.
Det gjøres oppmerksom på at «gjesterommet» i kjelleretasjen og «soverommet» til hybelen ikke er byggemeldt eller godkjent for varig opphold.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Seksjonen overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.
Daboknr. 16398, tinglyst 21.12.1955.
Best. om adkomstrett. Gnr. 181, bnr. 529 med adresse Kaptein Oppegaards vei 10A. Gis bruksrett til adkomst langs nordgrensen av eiendommen og gis rett til å legge drens- vann- og avløpsledninger over eiendommen. Gnr. 181, bnr. 171 med adresse Kaptein Oppegaards vei L-P gir rett til å føre de samme ledningene over sameiets eiendom.
Dagboknr. 142645, tinglyst 26.11.1956.
Bestemmelse om veg. Kaptein Oppegaards vei er regulert bredere. Dersom kommunen krever det skal sameiet være med på å opparbeide veien til regulert bredde for egen regning og vederlagsfritt avstå fra egen grunn.
Dagboknr. 10294, tinglyst 03.09.1957.
Erklæring/avtale. Eiendommen skal knytte seg til offentlig vann- og avløpsnett når kommunen krever det. Sameiet har det fulle og hele ansvaret for private stikkledninger.
Dagboknr. 14326, tinglyst 01.12.1958.
Bestemmelse om veg. Dersom gjerder står i feil avstand til vei, kan kommunen flytte disse for sameiets regning. Veigrunn med nødvendige grøfter overdras til kommunen uten utgift. De private avkjørsler som ikke er i orden må settes i stand og forsynes med stikkrenner på en av veivesenets godkjente måter. Der overvann ikke bortledes gjennom offentlig kloakk må stikkrenner gis fritt avløp fra veiens område.
Dagboknr. 949613, tinglyst 16.11.2011.
Bestemmelse om veg. Servitutten har samme innhold som servitutt tinglyst 1956.
Dagboknr 719979, tinlgyst 04.09.2012.
Bestemmelse om veg. Gnr. 181, bnr. 171, med adresse Kaptein Oppegaards vei 10 L-P gir rett til å kjøre over sameiets adkomstvei. Kostnader for veien skal fordeles med 70% for bnr. 171 og 30% for bnr. 530.
Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens kjelleretasje som er innredet som en hybel er lovlig for beboelse (gjelder ikke rommet som benyttes som "soverom"), men er ikke godkjent som separat boenhet av kommunen. Ved utleie plikter leietaker å anvende offentlig gateparkering
Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Kaptein Oppegaards vei 10 E ligger solrikt til, i et meget barnevennlig boligområde på Nordstrand med lite gjennomgangstrafikk. Boligen ligger i tillegg godt tilbaketrukket fra veien, i tredje husrekke fra vei. Området byr på et trivelig miljø med mange barn og er et attraktivt bosted for de som ønsker nærhet til et rikt frilufts- og fritidstilbud, en kort reisevei unna sentrum.
Fra eiendommen er det kort vei til bl.a. barnehager, Munkerud skole, «Niffen», friområder, kollektivtransport og servicetilbud. Få minutters gange til nærbutikk (Kiwi), samt kort vei til et bredt servicetilbud på Sæter med bl.a. apotek, Meny, Rema1000, caféer, spisesteder og flere nisjeforretninger.
I nærheten ligger også Lambertseter senter med et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra Kino. Det er heller ikke lang vei til Holtet med bl.a. den populære delikatessebutikken Jacobs.
Kort vei til Munkelia T-banestasjon og buss både i Nordstrandveien og i Oberst Rodes vei. Gangavstand også til Sæter trikkestasjon.
(se www.ruter.no for rutetider)
Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. nærhet til fjorden og Østmarka med flotte turmuligheter sommer som vinter. Lokal lysløype ligger også rett i nærheten av eiendommen. I retning sentrum ligger Ekebergsletta. Området rundt Ekebergsletta kan tilby lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, store friområder, skulpturpark og restauranter m.m.
Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:
Kun noen få minutters gange til Nordstrand IF på «Niffen» med ny håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre.
Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.
Nordstrand turn, dans, speider m.m.
Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner, samt svømmehall.
Bækkelaget sportsklubb (BSK) - håndball, fotball, ski m.m. Anlegg på Sportsplassen samt Ekeberghallen.
Områdets lokale alpinbakker, Sloreåsen og Leirskallen.
Treningsstudio: Sats på Lambertseter, Evo på Sæter og BestHelse på Holtet.

Adkomst

Kaptein Oppegaards vei er en lite trafikkert villavei som strekker seg fra Postdamveien til Bakkerudveien. Adkomst til Kaptein Oppegaards vei fra Nordstrandveien via Postdamveien eller fra Oberst Rodes vei via Munkelia, Freidigveien eller Bakkerudveien. Eiendommen ligger på vestsiden av veien, i strekket mellom Postdamveien og Munkelia.

Barnehager, skoler og fritid

Flere private og kommunale barnehager i nærområdet.
Kort vei til Munkerud barneskole.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1.408 kvm som tilhører sameiet. Boligen disponerer iflg. selger eget tomtearealer i naturlig tilknytning til huset. Dette arealet ble av utbygger pent opparbeider med plenareal, stor terrasseplatting, granittstein og beplantning.
Asfaltert felles gårdsplass og adkomstvei.

Parkering

Egen dobbelgarasje på 29 kvm. integrert i boligens 1. etasje.
Automatisk portåpner.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat stikkvei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser S-4220 datert 15.03.2006.
Det foreligger tillatelse til tilbygg med garasje i Kaptein Oppegaards vei 10C. Det foreligger også rammetillatelse til oppføring av 1 enebolig og tilbygg på bolig på eksisterende bolig på naboeiendom med adresse Kaptein Oppegaards vei 12 B og C.
En av naboeiendommene er tomten der Postdammen ligger. Det er foreligger planforslag for å bevare grøntområdet og naturmangfoldet ved Postdammen. Dette innebærer blant annet å etablere sitteplass/rasteplass og opplysningstavle ved dammen.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter for seksjonen er kr 18.000,- for 2020. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Kommunale avgifter faktureres felles for sameiet.
Eiendomsskatten er kr 16.575 for inneværende år.
Seksjonens andel av utgifter til brøyting av felles adkomstvei (med nabosameiet) vinteren 2020/21 er kr 1.676,-.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 37.695,- pr. år. / 42.444 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Vikenfiber som leverandør av internett og tv (via fiber) har avgift på hhv. ca kr 1.200,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Sikkerhetsgruppen Nordstrand alarmselskap som koster kr 5.794 pr. år. Anlegget kan evt. følge ved videreføring av selgers abonnement.
Årlig forsikringspremie for boligen for nåværende eier er kr 12.500,- pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 3 401 896,- skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 12 246 826,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 14.351.342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Alexander Berntsen Rajkovic og Nadia Larsen Rajkovic

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og seksjonen er tilknyttet sameiet Kaptein Oppegaards vei 10DEF med sameiebrøk 1/3.
Sameiet består av 3 seksjoner.
Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.
Iht. vedtektene skal sameiet ha en bufferkonto der sameierne tilstreber at det til enhver tid står kr 10.000,-. Dette har ifølge selger ikke vært praktisert.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring).
For alle boligtyper unntatt tomter inneholder den i tillegg innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,9% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Eksklusiv salgsoppgave: kr 3.800,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 44-0202/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nordstrand
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR44.20202

Dato

Sist oppdatert: 15. desember 2020 kl. 18:33

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.