Hovden sentrum

Setesdalsvegen 4266

Prisantydning

3 490 000 kr

Omkostninger: 91 677 krTotalpris: 3 581 677 kr
Etasje
2
Byggeår
2006
Soverom
3
Areal (P-ROM)
113 m²
Type / Eierform
Hytte / Eierseksjon
Fasiliteter
Garasje, Heis, Veranda
Fellesutgifter
1 000 kr

SENTRAL, SOLRIK LEILIGHET MED FLOTT UTSIKT. MULIGHET FOR 4 SOVEROM.

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Sentral og solrik beliggenhet med flott utsikt mot Enden, Hovdenut, sentrum og skisenteret. Gåavstand til alle Hovdens fasiliteter. Skibussen går forbi rett på utsiden i helger og ferier. Et perfekt utgangspunkt for flotte turer både sommer og vinter. Kort avstand til oppkjørte skiløyper, som bringer dere inn i Hovdens rikt løypenett. Leiligheten ligger midt i sentrum, med matbutikk i underetasje, så man kan gå ned i tøfler og kjøpe ferskt brød og dagens aviser til frokost, i en av de to matbutikkene, samt til Vinmonopolet. Inneholder: Vindfang, hall, gang, 3 soverom, bad, toalett, stue med spisestue og kjøkken. Bod og parkering i kjeller. Gratis elbillading. Muligheter for ekstra soverom i hallen med en ny vegg. Her er det også plass til tv-krok.

Eiendommen

Setesdalsvegen 4266, 4755 HOVDEN I SETESDAL 
Gårdsnummer 2, bruksnummer 974, seksjonsnummer 3, kommunenummer 4222

Områdebeskrivelse

Sentral og solrik beliggenhet med flott utsikt mot Enden, Hovdenut, sentrum og skisenteret. Gåavstand til alle Hovdens fasiliteter. Skibussen går forbi rett på utsiden i helger og ferier. Et perfekt utgangspunkt for flotte turer både sommer og vinter. Kort avstand til oppkjørte skiløyper, som bringer dere inn i Hovdens rikt løypenett. Leiligheten ligger midt i sentrum, med matbutikk i underetasje, så man kan gå ned i tøfler og kjøpe ferskt brød og dagens aviser til frokost i en av Hovdens to matbutikker. Man kan også gå tørskodd over til Vinmonopolet. 

Veibeskrivelse

Leiligheten ligger midt i sentrum over Kiwi butikken. Ligger til venstre i 2 etg. Se etter Krogsveen "til salgs" plakat.

Areal og innholdsbeskrivelse

Inneholder: Vindfang, hall, gang, 3 soverom, bad, toalett, stue med spisestue og kjøkken. Bod i kjeller.

Tomten

Felles festet tomt på 0 kvm. 

Parkering

Pliktig leie av garasjeplass i kjeller. En biloppstillingsplass ved inngangspartiet. Leie for parkering er pt. kr. 4.500,- pr. år. Mulighet for å leie flere parkeringer. Gratis elbillading. Det er heis fra parkeringskjeller til etasje hvor leilighet ligger.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. 
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygget er i betong med støpt parkeringskjeller. Dekket og vegger mellom leilighetene er i betong, mens veggene er i trekonstruksjon.
Arealer er tatt fra selgers salgsoppgave.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 17.08.2006 Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.  
Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Standard

Leiligheten holder en god standard med fliser og varmekabler på gulvene i vindfang, bad og toalett. Resten av rommene har furuparkett, utenom bod som har belegg.
På bad og toalett er det fliser på veggene, mens resten av rommene har malt tapet. I vindfanget er det praktiske hyller og heng for utetøy og utstyr. 
To av soverommen har skap for oppbevaring av tøy. I tillegg er det god plass til oppbevaring i boden. 
Romslig hall med mulighet for å bygge vegg til nok et soverom og plass til tv-krok.
Stort bad med 90 cm innredning, wc, dusjkabinett, kum og opplegg vaskemaskin. 
Toalettet har wc og servant.
Kjøkkenet er rigget med en U, slik at det blir godt med benkplass. Integrert oppvaskmaskin og frittstående kjøleskap og komfyr.
Spisestuen har plass til et stort bord og godt med sitteplasser.
Stuen har peisovn og god utsikt mot Enden, Hovdenut og skisenteret. Her har man god kontroll på hva som skjer i Hovden sentrum. Det er utgang med skyvedører til en solrik stor veranda.
Det ene soverommet er innredet med godt med hyller for plass til bøker og spill om været skulle dra på. Dette er et stort rom som også kan brukes som tv-stue.
Bod og parkering i kjeller. Mulighet for å leie flere parkeringsplasser. Gratis elbillading. Det er heis fra parkeringskjeller til etasje hvor leilighet ligger.

Oppvarming

Peisovn i stue og varmekabler i vindfang og bad.

Energimerke Energimerket D4

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

29.11.2006 - Dokumentnr: 26615 - Festekontrakt - vilkår
Gjelder feste 
Årlig festeavgift: NOK 100 000 
Tomteverdi: NOK 1 800 000 
Pant for forfalt festeavgift 
Kan overdras uten samtykke av 
hjemmelshaver/utleier 
Med flere bestemmelser 
Overført fra: Knr:4222 Gnr:2 Bnr:974 F 
Gjelder denne registerenheten med flere 


29.11.2006 - Dokumentnr: 26615 - Best om garasje/parkering
Gjelder feste 
Rettighetshaver: Knr:4222 Gnr:2 Bnr:51 
Rettighetshaver: Knr:4222 Gnr:2 Bnr:973 
Overført fra: Knr:4222 Gnr:2 Bnr:974 F 
Gjelder denne registerenheten med flere 


07.12.2006 - Dokumentnr: 27479 - Seksjonering
Opprettet seksjoner: 
Snr: 3 
Formål: Bolig 
Sameiebrøk: 100/3780 
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter. 
Gjelder seksjon nr. 3-14 


Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er regulert til næring og fritid i Hovden Sentrum-områdeplan.
Ikrafttredelse 17.11.2016 Arealdelen til kommuneplanen 2018-2030 for Bykle kommune
PlanID 201701, vedtatt i kommunestyret 28.02.2019 og Kommuneplanen for Hovden sentrum godkjent 24.11.2017. 

Konsesjon

Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men det er boplikt i Bykle kommune. For at eiendommen skal kunne overskjøtes må kjøper signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet om at boplikten ikke gjelder for denne eiendommen.

Diverse

Møbler og hvitevarer kan medfølge etter egen avtale.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Inventar og hvitevarer

Integrert oppvaskmaskin. seperat kjøleskap og komfyr. Hvitevarer kan medfølge etter avtale.

Oppdragets KR-kode

KR31.20147

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Fakturert beløp som deles på 6 terminer pr. år: Avløp 6 410,04 kr, Feiing 375,00 kr, Renovasjon 1 749,96 kr, Vann 3 342,54 kr

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.681.677,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 10.200,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.400,-
(10.200/7.400,- ER KUN LEILIGHETER OG REKKEHUS, FOR ØVRIGE BOLIGER SOM HALVPART, ENEBOLIGER OG FRITID ER PRIS 14.300/KR 11.500,- uavhengig av eieform)

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Eivind Bjorå
Eiendomsmegler

Eivind Bjorå

Telefon
Mobil 96886900

Lurer du på noe

Eivind svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.

Sjekk din boligverdi!