ASKER SENTRUM

Semsveien 55

Prisantydning

3 690 000 kr

Omkostninger: 93 592 krTotalpris: 3 783 592 kr
Etasje
4
Byggeår
2019
Soverom
1
Areal (P-ROM)
49 m²
Type / Eierform
Leilighet / Eierseksjon
Fasiliteter
Heis, Veranda
Fellesutgifter
1 862 kr

HELT NY OG MEGET DELIKAT 2-ROMS LEILIGHET I 4.ETG MED STOR BALKONG OG GODE SOLFORHOLD - HEIS - FELLES TAKTERRASSE

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Leiligheten har en strålende beliggenhet i byggets 4. etasje med fin utsikt og gode solforhold. Masse lys fra store vindusflater. Leiligheten inneholder romslig stue med åpen kjøkkenløsning, soverom, bad/vaskerom og bod. Utgang fra stuen til en stor overbygget balkong på 7,6 kvm. I tillegg har alle leiligheter i sameiet adgang til felles takterrasse i naboblokken.

Leiligheten ligger langs Askerelvens bredde hvor du har natur og byliv rett utenfor døren din. De grønne og naturrike omgivelsene gir deg mulighet til å nyte naturen hver dag. Samtidig har du Asker sentrum med kafeer, butikker og alt av servicetilbud kun 5 minutter unna. 

Kort fortalt: 
• Helt ny 2-roms selveier
• 5 års garanti
• God standard
• Heis
• Balkong
• Lave fellesutgifter
• Vannbåren gulvvarme
• Balansert ventilasjon

Eiendommen

Semsveien 55, 1383 ASKER 
Gårdsnummer 15, bruksnummer 18, seksjonsnummer 15, kommunenummer 3025

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger langs Askerelvens bredde hvor du har natur og byliv rett utenfor døren din. De grønne og naturrike omgivelsene gir deg mulighet til å nyte naturen hver dag. Samtidig har du Asker sentrum med kafeer, butikker og alt av servicetilbud noen få minutter unna. 

Asker sentrum har et bredt utvalg av handel- og servicetilbud. Nytt kulturhus med moderne kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. Glorioso restaurant for den som liker smaken av god, italiensk pizza, Egon, Bambus sushi og Big Horn Steak House er noen av de spisestedene Asker har å by på. For koselige kafeer er Overens cafe, Citronen, Kaffebrenneriet og Kafe Kvist verdt et besøk. For den handleglade har Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, her er det noe for enhver smak!

Området rundt Elvehagen byr på mange flotte turmuligheter. Noen av dem er Hogstadvannet hvor du kan bade på sommeren og stå på skøyter på vinterstid. Asker golfklubb ligger like ved for deg som er glad i å spille golf. Lysløype om vinteren ligger kun ca. 500 meter fra eiendommen, ved Solvang ungdomsskole. Asker har flere flotte strender og badeplasser både ved ferskvann og ved sjøen, som Semsvannet og Hogstadvannet, Holmenskjæret og Hvalstrand bad. I området finner du flere god fiskemuligheter, alpinanlegg og skøytebaner, idrettsanlegg og haller, samt flere svømmehaller. For den som er glad i å holde seg i form byr Asker på flere store og små treningssentre som SATS og Actic Lensmannslia.

Buss- og togstasjonen er et knutepunkt når det kommer til kollektivtrafikken i Asker. Togene har hyppige avganger i retning Oslo og Drammen. Regiontog til Lillehammer, lokaltog til Oslo og flytog til Gardermoen for å nevne noen. Det går også buss fra Semsveien.

Veibeskrivelse

Enkel adkomst fra Asker sentrum. Se kartskisse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Barnehager:
Asker Gård barnehage AS
Føyka barnehage Gamle Drammensvei
Furuly barnehage

Skoler:
Jansløkka barneskole
Solvang ungdomsskole

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 58 kvm
Totalt bruksareal: 53 kvm
Totalt primærrom: 49 kvm

Bruksareal:
Selveierleilighet 53 kvm

Primærrom:
4. etasje 49 kvm: Entré, bad, stue/kjøkken og soverom.

Sekundærrom:
4. etasje 4 kvm: Bod. 

I tillegg disponerer boligen kjellerbod på 5 m2 BRA.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.10.2019 utført av Lasse Holm. 

Tomten

Eiet tomt på 6 011,3 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Fellesområder med gangveier, beplanting og opparbeidede grøntarealer. Felles takterrasse som er delvis overbygget med en åpen pergola. På felles takterrasse er det beplantning i blomsterkasser og møblement/sittegrupper.

Parkering

Det følger ikke med parkeringsplass for denne leiligheten. Gateparkering etter områdets bestemmelser. 

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er oppført i 2019 og bygget etter TEK 10. 

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med grunnmur og bærende konstruksjoner i betong, yttervegger av rammekonstruksjon av betong-/stål med utfyllende bindingsverk. Fasader bestående av liggende trekledning. Flat takkonstruksjon tekket med Sarnafilduk eller tilsvarende taktetting. Etasjeskiller av betong/element. Overbygget balkong på 7,6 m2 med gulv av alminnelige terrassebord og rekkverk av stålramme med glassfelt. Utvendig liggende trespiler. Tilkomst fra stue/kjøkken.

VVS: Røranlegg av plast og rør-i-rør. Fordelerskap for tappevann og vannbåren varme plassert på teknisk rom. Felles vannavlesning i komplekset. Fordelerskapet har ikke avløp til våtromsgulv (for å synliggjøre lekkasjer) og medfører risiko for vannskader på bygningen ved eventuelle lekkasjer i røranlegget - TG 2. Det er montert automatisk lekkasjestopper i skap, men er alene ikke en godkjent løsning.

Elektrisk anlegg: Skjult el-anlegg. Sikringskap med jordfeilautomater plassert i teknisk rom. Samsvarende antall kurser iht. kursfortegnelse. 

Diverse utstyr: 
- Balansert ventilasjon
- Vannbåren varme
- Sprinkleranlegg
- Callinganlegg m/tale og åpnerfunksjon
- Seriekoblet brannvarslingsanlegg tilkoblet sentral

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. For en mer helhetlig oversikt over tilstanden til hver enkelt bygningsdel, henvises det til rapportens oppstilling.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 05.06.2019. Det ble gitt ny frist for ferdigstillelse av tiltaket til 28.10.2019.

Følgende arbeider må ferdigstilles før ferdigattest:
- Deler av støyskjerm (komplettering av dekkbord).
- Montering av intaksrister og innregulering av noen få leiligheter, tilkobling av avkastkanal i teknisk rom.
- Utearealer må være ferdig opparbeidet.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. 

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. 

Standard

Helt ny og ubebodd 2-roms med gjennomgående god standard. Her kan du flytte rett inn! 

Leiligheten har en strålende beliggenhet i 4. etasje med fin utsikt og gode solforhold. Masse lys fra store vindusflater. Leiligheten inneholder en romslig stue med åpen kjøkkenløsning, soverom, bad/vaskerom og bod. Utgang fra stuen til en stor overbygget balkong på 7,6 kvm. I tillegg har alle leiligheter i sameiet adgang til felles takterrasse i naboblokken. 

Kjøkken: 
Sigdal-kjøkkeninnredning i profilert og hvit utførelse med benkeplate av eik. Rommet er utstyrt med stålvask, ventilator tilkoblet ventilasjonsanlegget, komfyrvakt, automatisk lekkasjestopper, platetopp og integrerte hvitevarer (stekeovn og kjøl-/frys) fra Siemens. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad/vaskerom: 
Flislagt baderom utstyrt med servantskap, vegghengt speilskap, vegghengt toalett, dusjhjørne med foldedører i glass og opplegg for oppvaskmaskin. Varmekabler i gulv og balansert ventilasjon med tilluft under dør. 

Overflater: 
Gulv - 1-stavs parkett og fliser.
Vegger - Malte overflater.
Himlinger - Malte overflater. 

Oppvarming

- Varmekabler på bad.
- Vannbåren gulvvarme.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket B1

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameie Elvehagen Asker, med sameiebrøk 53/2641.
Sameiet består av 35 boligseksjoner.
Forretningsfører er USBL
Styreleder er Jarle Øien
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt. 
Planlagte påkostninger: Ingen p.t. 

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. 

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler. Husordensregler foreligger ikke.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). 

Det er tinglyst 9 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om gjerde, anlegg og vedlikehold av ledninger, benyttelse, kloakkledning, bebyggelse, målebrev, adkomstrett, og elektrisk kraftlinjer. Servituttene vil følge eiendommen og antas for ikke å ha betydning for kjøpers bruk av leiligheten.

Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er regulert til Boligbebyggelse-blokkbebyggelse, Naturområde - grønnstruktur, Naturområde i sjø og vassdrag, Turvei, Hensyn grønnstruktur, og vilkår for bruk av arealer, bygninger og anlegg, i henhold til detaljregulering, ID: 2015003 - Semsveien 51-55, datert 11.10.2016 med tilhørende reguleringsbestemmelser. I tillegg er en liten del av eiendommen regulert til friluftsområde iht. reguleringsplan 3C og kjørevei iht. reguleringsplan 41G. 

Eiendommen ligger i område for framtidig boligbebyggelse og nåværende landbruk-, natur- og friluftsformål oht. kommuneplan for Asker kommune 2018 - 2030. 

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR15.19148

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter, kabel-tv, strøm fellesarealer, gulvvarme, vaktmestertjenester, trappevask, snømåking, bygningsforsikring m.m. Forbruk av varmt tappevann og varme avregnes etter fordelingsnøkkel.

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2018 beregnet til kr 833.014,- når eier er fast bosatt på eiendommen.(primærbolig).

Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 2.998.850,40. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3 783.592,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen er en nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: fastpris 40.000,-
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 15.150,-
Visninger: kr 2.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen er en nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre
Alexander Fossum
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Alexander Fossum

Telefon
Mobil 93040668

Lurer du på noe

Alexander svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.

Sjekk din boligverdi!