Solgt: 2 740 000 kr

Kristoffer Robins vei 10

2 750 000 kr
71 m²
2 soverom
Gjennomgående 3-roms i høy 1.etasje |Meget attraktiv i barnevennlig område| Varmtvann & fyring inkludert | P-plass
 • Prisantydning
  2 750 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  196 908 kr
 • Omkostninger
  1 632 kr
 • Totalpris
  2 938 540 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1968
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  71 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fellesutgifter
  4 314 kr
 • Energimerke
  Grønn G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Arsalan Syed v/ Krogsveen har gleden av å presentere Kristoffer Robins vei 10!
En flott og gjennomgående 3-romsleilighet. Leiligheten ligger i stille og barnevennlige Smedstua Borettslag. Leiligheten har en meget god intern beliggenhet. Her bor du med "alt" du trenger i nærheten, herunder kort vei til utdanningsmuligheter for alle aldre, gode servicemuligheter, nærhet til marka og et godt kollektivtilbud. Dette er kun noen av tingene som gjør leiligheten til et flott sted å bo!
Verdt å merke seg:
- Enkel adkomst til leiligheten
- 2 Romslige soverom
- Separat kjøkken
- Separat wc
- Godt vedlikeholdt
- Varmtvann og fyring inkludert i felleskostnadene (a-konto)
- To boder i kjeller som gir godt med lagringsplass
- Ny baderomsinnredning fra 2020

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kristoffer Robins vei 10, 0978 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 100, bruksnummer 40
Andelsnummer 327, Smedstua Borettslag, organisasjonsnummer 948 517 248

Innhold

Totalt bruttoareal: 77 kvm
Totalt bruksareal: 71 kvm
Totalt primærrom: 71 kvm
Leiligheten består av entré, bad, stue, kjøkken, wc og to soverom. I tillegg disponerer boligen to boder i kjeller på ca. 5 m² og 2,6 m².
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.02.2020 utført av Håkon Hosle.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder det som har fått tilstandsgrad 2 av takstmann. Hva som har fått denne tilstandsgraden og hvorfor er utdypet i "vedlikehold o.l." under.
Fra tilstandsrapport:
Oppdraget gikk ut på å avholde en tilstandsanalyse av en tre-roms andelsleilighet i Kristoffer Robins Vei 10. Leiligheten fremstår med normal bruksslitasje på innvendig bygningsmasse. Det må alltid påregnes noe overflateoppussing ved kjøp av en brukt bolig. Innvendige overflater er belagt med malt tapet, malt panel og laminat på gulv. Epoq kjøkkeninnredning med slette finerte skapfronter, laminat benkeplate. Eldre flislagt baderom og wc. Boligen disponerer to boder i kjeller samt en privat biloppstillingsplass. Fellsvaskeri i borettslaget som beboerne kan benytte etter gjeldene regler.
Eier opplyser at:
- Satt inn Epoq kjøkkeninnredning i 2010.
- Oppgradet sikringsskap til automatsikringer i 2010. Arbeidene er utført av Totaltek AS. Det ble samtidig foretatt en el-kontroll
uten funn av feil eller mangler.
- Satt inn ny baderomsinnredning i 2020.
- Malt opp barnerom i 2020.
Vedlikehold o.l.
- Baderommet er av eldre dato og har passert halvparten av forventet brukstid.
- Balkongdør i stue er av eldre dato og har passert halvparten av forventet brukstid.
- Det registreres stedvis svelling i laminatskjøter i entré, stue og på kjøkken.
- Det registreres stedvis knirk i gulv.
- Skade i en skapfront på kjøkkeninnredning.
- Det registreres en råteskadet karmlist på innsiden av baderomsdør. Utskiftning må påregnes.
For ytterligere informasjon se konstruksjonsbeskrivelser og eiers egenerklæring.
- Ringeklokken ved døra til leiligheten er ikke virker ikke, men dørcalling fra oppgangen virker som den skal.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Entré
Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Her har du en praktisk skyvedørsgarderobe med speilfront, hvor du kan sette fra deg sko og henge fra deg yttertøy uten at gangen ser rotete ut. Fra entreen er det adkomst til bad, separat wc og et av soverommene.
Stue
Romslig stue med god plass til sofa og tilhørende møblement. Veggen mellom stue og kjøkken er malt i en mørk kontrastfarge, som gir leiligheten et kult preg. Ellers lyse, naturlige flater. Fra stuen er det adkomst til en sydvendt overbygget balkong som vender ut mot felles grøntareale på ca. 8 m².
Kjøkken
Kjøkkenet består av Epoq kjøkkeninnredning med slette finerte skapfronter, laminat benkeplate og fliser på bakvegg. Det er dobbel oppvaskkum med benkebeslag, og ventilator over koketopp/stekeovn. Koketopp/stekeovn og oppvaskmaskin er innfelte i kjøkkeninnredningen, mens kjøleskapet er frittstående. Her har du plass til å sette inn spisebord og stoler.
Bad
Flislagt bad med ny baderomsinnredning fra 2020. Baderomsinnredningen er bestående av servant med skuffeseksjon, speil, veggskap og dusjkabinett.
Wc
Separat toalettrom med flislagte overflater. Toalettrommet er innredet med servant med underskap, speil og frittstående klosett. Svært praktisk med separat wc.
Soverom
Leiligheten har to romslige soverom, begge med plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. På hovedsoverommet er det satt inn skyvedørsgarderobe, og på barnerommet er det garderobeskap. Barnerommet ble malt i 2020.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med fjernvarme med radiatorovner. Tokerud Varmesentral AS, hvor Smedstua Borettslag er medeier, leverer kraft (varme og varmtvann) til borettslaget.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 24.10.1973. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 11 servitutter på borettslagets eiendom, disse omfatter blant annet vannledninger tilhørende kommunen, bruk av tilfluktsrom og bestemmelse om turvei som skal benyttes av allmennheten m.m. Det antas at ingen av disse har betydning for bruk av den aktuelle leiligheten. Servituttene vil følge eiendommen
Servituttene vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Velkommen til Kristoffer Robins vei 10! Med både kort vei til skoler og barnehager i bilfritt miljø, er dette et meget barnevennlig område som passer perfekt for barnefamilier. Her er det også kort vei til offentlig transport som tog og buss med videre forbindelse til T-bane på Stovner eller Furuset, gjør hverdagen enklere for enhver som ønsker å bo utenfor sentrum. Fra leiligheten er det gangavstand til servicetilbud og dagligvarehandel, samt kort vei til rekreasjonsmuligheter i marka.
Utdanning
Det finnes en rekke barnehager og skoler i nærheten av boligen, der flere ligger innen gangavstand. Her ligger Smedstua barnehage, Haugenstua barne- og ungdomsskole, og Stovner videregående nærmest. Boligen sokner til Haugenstua barne- og ungdomsskole med tilknytning til Stovnerbanen og Haugenstua hallen. Smedstua gård barnehage ligger i samme retning som Haugenstua skole, begge ligger i et bilfritt miljø.
Dagligvare og servicemuligheter
Fra leiligheten er det kort vei til Haugenstua nærsenter hvor den daglige handelen finner sted. Her er har du tilgang til Rema 1000, Kiwi, Europris og frukt og grønt grossister. Du finner også legesenter, tannlegesenter, apotek, Fitness24Seven. Et par minutters kjøretur finner du også nyåpnede Coop OBS. Umiddelbar nærhet til bussholdeplass fra Haugenstua til Stovner senter med alle sine fasiliteter. Her er det blant annet bank, bibliotek, kiropraktor, Meny, Coop Xtra, vinmonopol, tannlege m.m. Nye Stovner Senter ble utvidet med 3-4000 nye kvadratmeter og 25 nye butikker. Det blir også satset stort på spisesteder, som tenkes å bli en møteplass og et nytt møtepunkt for bydel Stovners innbyggere. Blant annet har Espressohouse, restaurant Amore og sportsbaren O'Learys åpnet. Utenfor senteret åpnet nylig Linjeparken, hvor det er opparbeidet sitteplasser, vannspeil, basketballbane, sandvolleyballbane, scene etc. Linjeparken er en av de fire bydelsparkene i Groruddalssatsingen. Stovnertårnet ble nylig åpnet og er et av Oslos nyeste attraksjon, og er en 260 meter lang gangbane som slynger seg 15 meter opp mellom trærne. Fra tårnet er det fantastisk utsikt over Oslo, på kveldstid er tårnet pyntet med vakker belysning. Hit er det verdt et besøk!
Rekreasjonsmuligheter
Boligen ligger i nærhet til marka med utallige rekreasjonsmuligheter, sommer som vinter. I vinterperioden er det opplyste skiløyper til Liastua, Lillomarka og Østmarka. Diverse aktivitetstilbud som golfbane, kunstgressbane, idrettshall, slalåmbakke, ridesenter i området. For øvrig er det kort vei til marka, som med sine mange skogsveier og lysløyper åpner for gode turmuligheter sommer som vinter.
Kollektiv transport
Umiddelbar nærhet til bussholdeplass på Haugenstua og Smedstua; nærmeste T-banestasjon finner du på Stovner med linje 4 og 5 (Bergkrystallen via Storo / Ringen via Tøyen til Sognsvann) tar deg videre inn til sentrum, med hyppige avganger og en reisetid på under en halvtime. I tillegg til T-banen er det gode bussforbindelser fra Smedstue/Haugenstua, med flybussen, linje 64 og 65 til Furuset (med bussforbindelser til f.eks Holmlia og T-bane linje 2) samt 67 til Galgeberg. I tillegg er det noen få minutters gange til Haugenstua togstasjon med ca. 13 minutter reise inn til Oslo S og ca. 20 minutter til Lillestrøm. Med egen bil tar du deg enkelt ut på både riksvei 4 og Østre Aker vei til E6. Med bil tar det ca. 13 minutter til Oslo sentrum, og 27 minutter til Oslo Lufthavn.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager
Smedstua barnehage 0.5 km
Haugenstua barnehage 0.7 km
Ole brumm barnehage 0.8 km
Skoler
Haugenstua barne- og ung.skole1 km
Stovner skole 1.3 km
Haugen skole 1.4 km
Stasjonsfjellet skole 1.7 km
Groruddalen skole 1.9 km
Stovner videregående skole 1.4 km
Bjerke videregående skole 6.1 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 25 387 kvm som tilhører borettslaget.
Tomten er opparbeidet med grøntarealer i fellesområdene, hvor det også er laget egne lekeplasser og satt opp benker. Det er adkomst til blokkene via egne asfalterte gangveier. Borettslaget er å regne som skjermet, trafikksikkert, barnevennlig innenfor området. Borettslaget har eget velferdshus, Smia, som kan leies av beboerne.

Parkering

Det er avsatt en biloppstillingsplass (merket med nummer) for hver leilighet. Borettslagets beboere har kun tillatelse til å parkere på sine tildelte biloppstillingsplasser. Det er forbudt å parkering utenom de oppmerkede og anviste plassene. For lastebiler og kjøretøy med totalvekt på 3,5 tonn eller mer gjelder parkering forbudt overalt. Er det mer enn en bil blant leilighetens beboere, må parkeringsplass for ekstra biler sørges for på annen måte. Det er tillatt med fremleie/utleie av biloppstillingsplasser til beboere i Smedstua Borettslag.
For å få motorvarmerplass eller elbilplass må man melde sin interesse til styret. Bytting av parkeringsplasser skal også meldes til styret. Det er montert en tilkobling for motorvarmer. Eiere av disse er ansvarlig for at lokket over motorvarmerkontakten er låst. Det er straffbart å la ledninger henge tilkoblet kontakten når den ikke samtidig er tilkoblet motorvarmer i bil. Det er kun lov å bruke tilkobling til motorvarmer på de anviste plassene. Kupévarmer og andre tilkoblinger er ikke tillatt. Det er anvist egne plasser til elbiler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig med tilhørende anlegg i henhold til reguleringsplan 28867 datert 05.07.1967 med tilknytning til plan S-1352 datert 19.06.1966.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 4 314,- pr. mnd. og er fordelt slik:
- Felleskostnader kr 4 177,-
- Trappevask kr 68,-
- Bredbånd kr 69,-
Månedlige felleskostnader som ikke er spesifiserte, dekker boligselskapets driftskostnader, og inkluderer blant annet drift og vedlikehold, borettslagets felles forsikringer, parkering, kommunale avgifter, varmtvann og fyring. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2020.
Borettslaget har en kollektiv bredbåndsavtale for andelseierne og er tilknyttet GET.
Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 814 248,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2018 kr 2 931 293,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 16 862,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 196 908,- pr. 31.12.2019
Total fellesgjeld for boligselskapet er kr 70 196 300,- pr. 14.02.2020 og lånevilkårene er:
Lånenummer: HUS601-11408812
Restsaldo: 2.259.678,-
Restløpetid: 6 år 7 md.
Terminer per år: 2
Rente: 2,00%, flytende
Lånenummer: OBBK01-98207620114
Restsaldo: 67.936.622,-
Restløpetid: 27 år 8 md.
Terminer per år: 12
Rente: 2,65%, flytende

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500 pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2 948 540. Av dette beløpet utgjør kr 196 908,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen. Dette beløpet forutsetter at det kun er én ny andelseier. Dersom det er flere andelseiere må det beregnes kr 500 pr. ekstra andelseier.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.
I tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 7.325,- for avklaring av forkjøpsrett.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Smedstua Borettslag.
Borettslaget består av 328 leiligheter.
Forretningsfører er OBOS via rådgiver Aud Aasnes Hansen, tlf. 229 81 469.
Dugnad må påregnes, men renhold av trappeoppganger er satt bort til eksternt firma.
Ved innflytting i borettslaget eller ved nyanskaffelse av hund eller katt, er det kun tillatt med ett husdyr, hund eller katt pr leilighet. Anskaffelse av husdyr (hund/katt) skal meldes til styret. Ved eventuell tjenestehund eller førerhund kan det søkes borettslagets styre om dispensasjon fra bestemmelsene.
Foretatt påkostninger de senere år:
- Borettslaget ferdigstilte fasaderehabilitering med ny kledning og isolering i okt/nov 2019.
- Renovering av tak samtidig med fasaderehabiliteringen.
- Utskiftning av vinduer i 2016.
- Ferdigstillelse av parkeringsplasser, ventilasjonskontroll og rens av ventilasjon i alle leiligheter og montering av LED-lamper i oppganger, sykkelboder og vaskerier i 2015.
- Byttet til automatsikringer i desember 2010.
Støtteordninger:
Borettslaget dekker inntil kr 10 000,- for skifte av sluk og membran. Vedkommende som gjør arbeider må ha våtromssertifikat og det må fremlegges originale faktura.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av OBOS har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,2 av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 2.000,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 43-0040/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Groruddalen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR43.2040

Dato

Sist oppdatert: 10. juni 2020 kl. 08:10

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.