Solgt: 5 600 000 kr

Industrigata 31B

5 250 000 kr
48 m²
1 soverom
Velkommen til Industrigata 31B - presentert av Krogsveen v/ Bjørn Erik Dørum-Persen
MAJORSTUEN
Unik og supersosial toppleilighet med 15 kvm takterrasse og balkong. Sol hele dagen - midt på Majorstuen!
 • Prisantydning
  5 250 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  168 145 kr
 • Omkostninger
  12 620 kr
 • Totalpris
  5 780 765 kr
 • Etasje
  5
 • Byggeår
  1938
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  48 m²
 • Type
  Aksjeleilighet
 • Eierform
  Aksje
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 365 kr
 • Energimerke
  Grønn F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Industrigata 31B og denne fantastiske toppleiligheten!
Nå åpner de opp samfunnet sakte men sikkert, og mulighetene for sosiale sammenkomster er virkelig på trappene. På leilighetens 15 kvm takterrasse kan du dekke til langbord, sofalounge, solsenger eller plaskebasseng! Inviter venner og familie på hyggelige sommerdager der du kan nyte sol fra tidlig ettermiddag til sen kveld. Innvendig er leiligheten veldig romslig med stor stue der det er utgang til sydøstvendt balkong. Fra kjøkkenet og soverommet har man utgang til takterrassen med ettermiddag- og kveldssol. Hele leiligheten er oppusset i senere år, og badet ble oppusset av boligselskapet i 2012!
Beliggenheten er supersentral på Majorstuen med alt hva Oslo har å by på rett utenfor døren! En unik perle på taket av Balkeby!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Industrigata 31B, 0357 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 214, bruksnummer 128, ideell andel 1/1
Aksjenummer undefined, Balkeby AS, organisasjonsnummer 920 157 009

Innhold

Totalt bruttoareal: 53 kvm
Totalt bruksareal: 48 kvm
Totalt primærrom: 48 kvm
Primærrom:
5. etasje 48 kvm: Entré, bad/wc, kjøkken med utgang til terrasse på ca. 15 kvm, soverom (også utgang til terrassen) og stue med utgang til balkong på ca. 2,5 kvm.
I tillegg disponerer boligen 2 kjellerboder på 2,7 og 2,5 kvm.
De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 27.04.2021 utført av Pål Morten Pedersen v/ Taksthuset.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport antatt fundamentert på støpte såler på fjell eller faste, komprimerte masser. Dreneringen antas å være utført i henhold til praksis på oppføringstidspunktet. Murverk i bærende konstruksjoner og fasader, yttervegger forblendet med teglstein. Betongtrapper med terrasso. Betong etasjeskillere.
Tak:
Flatt tak antatt tekket med takpapp/folie.
Vinduer og dører:
Vinduer med 2-lags isolerglass produsert i 2005.
Balkongdør og terrassedører med 2-lags isolerglass produsert i 2005. Lyd (35 dB) og
brannklassifisert (B-30) entrédør med kikkhull og sikkerhetslås.
Original malt dør til badet. Profilert innerdør til soverom.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
- Tilstandsgrad 2 er satt på drenering og etasjeskillere grunnet alder.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Detaljert rom for rom:
Stue:
Leiligheten har en åpen og stor stue med flere soner og god plass til både spisebord og sofaseksjon. Fra stuen er det utgang til sydøstvendt balkong på 2,5 kvm med sol fra morgen til ca. midt på dagen. Balkongen er vendt mot den hyggelige bakgården i Balkeby. Det er store vinduer i stuen samt åpen gjennomgang fra kjøkkensiden for godt lysinnslipp.
Kjøkken:
Pent og praktisk kjøkken med utgang til takterrassen. Kjøkkenet har praktiske løsninger og hvit innredning. Det er integrerte hvitevarer som komfyr, induksjonstopp og oppvaskmaskin, samt frittstående kjøleskap med fryser.
Soverom:
Praktisk soverom med utgang til takterrassen og plass til dobbeltseng. Praktisk skyvedørsgarderobe.
Bad:
Pent bad med fliser på vegger og gulv med varmekabler. Hjørnedusj, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Badet ble rehabilitert/pusset opp i 2013 i regi av boligaksjeselskapet.
Takterrasse:
Leilighetens unike takterrasse måler hele 15 kvm og har sol fra tidlig ettermiddag til sen kveld. Det er tilgang til takterrassen fra både kjøkkenet og soverommet.
Boder:
Leiligheten disponerer 2 boder i kjelleren på 2,7 og 2,5 m2. Det er også praktisk fellesvaskeri.
Elektrisk:
Sikringsskapet er plassert i trappeoppgang med automatsikringer. 32 amp. hovedsikring. Det er installert jordfeilvarsler på anlegget.
Overflater:
Gulv: Laminat på gulvene. Fliser på badet.
Vegger: Gjennomgående med malte flater. Fliser på bad.
Himling: Malte himlinger. Takhøyden er 266 cm.

Oppvarming

Sentralvarme med radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg.
Varmekabler på badet.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.
Det foreligger ekspedisjonsdokument datert 17.11.1938, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.
I tillegg foreligger det ferdigattest på baldakiner over inngangsdører datert 09.07.1993 og rehabilitering av bad datert 22.04.2014.
Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid???
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras aksjene fri for pengeheftelser.
Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 5 servitutter på aksjelagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om bebyggelse, bestemmelse om vann/kloakkledning, bruksrett og erklæring/avtale ang. pipefeiing.
Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan aksjeeier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis aksjeeier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Diverse

Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral og skjermet beliggenhet i rolig gate rett ved Bogstadveien på Majorstuen. Leiligheten er en del av populære Balkeby, som er et boligselskap bestående av et gårdskvartal omgitt med bygårder på 3 sider, med et stort gårdsatrium opparbeidet med parkmessig plen og beplantning. Denne bakgården er perfekt for grilling, soling eller et sted hvor barna kan leke.
Industrigata er en sidegate til handlegaten Bogstadveien hvor du finner alt du trenger.
Nabolaget har et godt utvalg av kaféer og restauranter, samt flere dagligvarebutikker som Meny, Rema og Matkroken (søndagsåpen). Colosseum kino ligger innenfor gangavstand.
Av treningsfasiliteter i området kan man bla. velge mellom Elixia Colosseum, Bislett og Fagerborg, EVO og Artesia. I tillegg er det gangavstand til flere idylliske grøntområder som Frognerparken, Slottsparken og St. Hanshaugen med flotte tur- og løpemuligheter. Frognerparken kan også tilby idrettsanlegg med skøytebane, tennisbaner og utendørs svømmeanlegg.
Beliggenheten i Industrigata gir deg et supersentralt utgangspunkt med gode offentlig kommunikasjonsmuligheter. Like rundt hjørnet finnet du trikkestoppet Bogstadveien hvor du har 11- og 19-trikken som tar deg til byen. I tillegg er det gangavstand til Majorstuen hvor du finner t-bane og buss til de fleste hjørner av byen. Taxiholdeplass finner du også et steinkast utenfor døren. Det er enkle kommunikasjonsmuligheter til flere skoler/ universiteter, som f.eks. OsloMET, UiO, BI m.fl.

Barnehager, skoler og fritid

Boligen sogner til Majorstuen skole.
Det er flere barnehager i området, blant annet:
Sawat Dee barnehage (1-6 år) 2 min
Hjelmsgate barnehage (1-6 år) 3 min
Fridheim barnhage (2-5 år) 4 min
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1.540,3 kvm som tilhører aksjelaget. Meget pent opparbeidet fellesareal med gressplen, heller, prydbusker, hekker og trær samt lekeapparater, benker og bord og asfalterte gangveier.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2.700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for aksjelaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Eiendommen er registrert på byantikvarens liste over bevaringsverdige eiendommer (Gul liste). Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren i tillegg til kommunen før igangsetting.

Økonomi

Boligens kostnader

Husleien inkluderer: kabel-tv/Internett, generelt vedlikehold, vaktmestertjenester, renhold av fellesarealer, vedlikeholdsfond, felles bygningsforsikring og kommunale avgifter.
Husleien justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2021 med en økning på 3%.
Husleien fordeles slik:
Felleskostnader: 3.158,-
Vindu 2: kr 207,-
IKT-kostnad: kr 343,-
Kapitalkost. lån 1 2OB928: kr 657,-
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og internett. Grunnpakken er inkludert i fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Kjøper må selv tegne innboforsikring.
Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2020 beregnet til kr 1 232 773,- når eier er fast bosatt på eiendommen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2020 kr 4 437 982,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 49.909,- pr. 31.12.2020.
Andel fellesgjeld er kr 168.145,- pr. 01.04.2021.
Total fellesgjeld for boligselskapet er kr 27.541.955,- pr. 19.04.2021 og lånevilkårene er:
Lån 1:
Saldo pr 19.04.2021: kr 1.339.003,-
Andel av saldo: kr 6.403,-
Rentebetingelser: 2,25% pr 19.04.2021
Restløpetid: 12 år og 10 mnd
Avdragsfrihet: Nei
Lån 2:
Saldo pr 19.04.2021: kr 916.298,-
Andel av saldo: kr 4.382,-
Rentebetingelser: 2,25% pr 19.04.2021
Restløpetid: 13 år og 7 mnd
Avdragsfrihet: Nei
Lån 3:
Saldo pr 19.04.2021: kr 21.915.536,-
Andel av saldo: kr 132.087,-
Rentebetingelser: 2,25% pr 19.04.2021
Restløpetid: 21 år og 1 mnd
Avdragsfrihet: Nei
Lån 4:
Saldo pr 19.04.2021: kr 298.615,-
Andel av saldo: kr 1.450,-
Rentebetingelser: 2,25% pr 19.04.2021
Restløpetid: 1 år og 7 mnd
Avdragsfrihet: Nei
Lån 5:
Saldo pr 19.04.2021: kr 1.494.968,-
Andel av saldo: kr 7.257,-
Rentebetingelser: 2,25% pr 19.04.2021
Restløpetid: 8 år og 9 mnd
Avdragsfrihet: Nei
Lån 6:
Saldo pr 19.04.2021: kr 558.419,-
Andel av saldo: kr 11.626,-
Rentebetingelser: 2,25% pr 19.04.2021
Restløpetid: 5 år og 3 mnd
Avdragsfrihet: Nei
Lån 7:
Saldo pr 19.04.2021: kr 1.019.116,-
Andel av saldo: kr 4.940,-
Rentebetingelser: 2,25% pr 19.04.2021
Restløpetid: 8 år og 5 mnd
Avdragsfrihet: Nei
Borettslaget har tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld for Lån 3. Kr 132.087,- av fellesgjelden kan innløses. Dette vil medføre en reduksjon i felleskostnadene med kr 657,- pr. mnd.
Mulighet for nedbetaling av IN-lån to ganger pr.år, 30.10 og 30.4.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 8.995,-
- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 3.625,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.430.765,-. Av dette beløpet utgjør kr 168.145,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring til kr. 6.850,- for aksje/andelsboliger.

Annen viktig informasjon

Eier

Terje Haglund

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Balkeby AS.
Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.
Aksjeselskapet består av 178 leiligheter knyttet til aksjer. I tillegg kommer 1 tjenesteleilighet.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 59 99.
Dugnad må påregnes.
Det er tillatt å holde en hund eller en katt.
Det er fellesvaskeri i aksjelaget.
Det er nylig etablert en egen hagekomité som er inspirert av urbant landbruk, og som har som ambisjon å dyrke spisevennlige vekster og sette av en del til blomstereng. Det er også en egen 17. maitradisjon i aksjelaget hvor Oslo Janitsjar kommer og spiller etter at de har spilt for statsministeren, Videre går de som ønsker i borgertog til Bogstadveien og til Uranienborghjemmet hvor det synges nasjonalsangen for beboerne. I jula er det tradisjon med julegrantenning i parken, og gang rundt treet på julaften.
Foretatte påkostninger de senere år:
2019: Omlegging av tak i Holmboes gate 5 og 7
2019: Konvertering fra oljefyring til fjernvarme.
2019: Lagt strømpe i avløpsrør mot kommunal ledning i Dunkers gate og Industrigata
2018: Omlegging av taket i Dunkers gate 4
2018/2019: Utvendig maling av vinduer
2016: Omlegging av taket i Industrigata 31
2016: Rehabilitering takterrasser Dunkers gate 4 og Holmboes gate 5
2013: Rehabilitering takterrasser
2012/2013: Våtromsrehabilitering: Alle bad er pusset opp og fellesrørledning er skiftet
Planlagte påkostninger:
- Det skal på årets årsmøte stemmes over om heisene skal skiftes ut. Dette vil være en kostnad på ca. 10 millioner som finansieres ved låneopptak og fordeles etter eierbrøk på 180 enheter. Aksjelaget ønsker også å se på mulighetene for at Industrigata 31 og Holmboes gate 7 kan få heis. Dette vil også bli tatt opp på årsmøte. Dette skal stemmes over i tidsrommet 10.-18. mai 2021.
- Balkongene i aksjelaget er eldre, og har behov for rehabilitering. Aksjelaget vil utrede løsninger for balkongene, hvor det er tre alternativer som er diskutert. Første alternativ er mekanisk reparasjon, andre alternativ er å erstatte nåværende balkonger med nye balkonger, og tredje alternativ er å erstatte med større balkonger. Dette vil legges frem enten på ekstraordinær generalforsamling eller generalforsamling i 2022. Det gjøres oppmerksom på at balkongene i dag er fullt anvendelige.
- Det innhentes p.t tilbud på vedlikehold av betongkonstruksjon. Dette vil tas opp på ekstraordinær generalforsamling eller generalforsamling i 2022 samtidig med balkongene.
- Videre vil det på årets årsmøte i tidsrommet 10.-18. mai stemmes over om aksjelagets tjenesteleilighet skal selges. Anslått verdi for denne leiligheten er på 7-8 millioner. Eventuelle inntekter vil gå til gårdens regnskap, for å minske lånebehov.
Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Aksjelaget er tilknyttet OBOS sikringsfond som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige aksjeeiere.
Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, skjemaet er fylt ut av fullmektig iht dens kjennskap om eiendommen. Da den ikke har bebodd eiendommen kan kjennskapen være mangelfull.
Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Lovanvendelse

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: Fastpris kr 40.000,-
Tilrettelegging kr 9.990,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 1.000,- pr. time
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 39-0068/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Årvoll
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR39.2168

Dato

Sist oppdatert: 11. mai 2021 kl. 19:35

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.