logo

Seilduksgata 5D

LEIE MND.

16 750 kr

Etasje
3
Byggeår
1892
Soverom
2
Areal (P-ROM)
67 m²
Type / Eierform
Leilighet / Eierseksjon

Beste Grünerløkka - Meget sjarmerende 3-roms i stille gate - Profilert listverk - Ledig 2.11!

Visning

Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler for privatvisning.
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Reinulf Aasen

Utleiemegler Krogsveen , avd Aker Brygge / Tjuvholmen
mobil 46796203
telefon 21007292

Send e-post
Bestill leievurdering

Komplett salgsoppgave

Utleier

Eivind Hodne Steen

Eiendommen

Seilduksgata 5D, 0553 OSLO
Gårdsnummer 228, bruksnummer 342, seksjonsnummer 10, kommunenummer 301

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en meget god beliggenhet på øvre del av Grünerløkka, med en tilbaketrukket og rolig bakgård, samtidig alt hva "Løkka" har å tilby like rundt hjørnet. Grünerløkka er en av byens mest spennende og stemningsfulle bydeler med et rikt utvalg av kafeer, restauranter, gallerier samt store, frodige parker. Med Birkelunden, Olaf Ryes Plass og Sofienbergparken som nære naboer bor man i grønne omgivelser midt i byen.

Her har du Grünerløkkas urbane bydelsliv rett ut hoveddøren med alt denne spennende bydelen kan by på av shopping, gastronomi, uteliv og all slags hygge. 

Beveger du deg vestover finner du også spennnede Vulkan området med Mathallen og flere spise- og utelivssteder som Døgnvill, Bar Vulkan og Smelteverket. Vulkan har allerede etablert seg som et annerledes og spennende byområde med kulturtilbud, uteliv, hoteller, boliger, treningssentre og mye mer. Mathallen Oslo har blitt en viktig attraksjon for Oslo.

Akerselva er bare et par minutters gange unna med sine flotte tur- og rekreasjonsmuligheter. Nærhet til barnehager og skoler som Kunsthøyskolen samt gangavstand til sentrum. Treningssenter på Vulkan samt SatsElixia ligger på Grünerløkka.
 
Kollektiv transport i umiddelbar nærhet (Birkelunden med trikkelinjene 11, 12 og 13). Kort oppsummert: Særdeles sentralt beliggende på Grünerløkka i meget attraktivt og fredelig boligområde.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 74 kvm
Totalt bruksareal: 67 kvm
Totalt primærrom: 67 kvm

3. etasje: Entré, stue, kjøkken, 2 soverom og bad.

I tillegg kan leietaker lagre i ledig del av kjellerbod som deles med eier.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. 

Standard

Meget sjarmerende og lys leilighet som er gjennomgående og ligger i 3 etasje. Beliggende i en velholdt klassisk gård fra forrige århundreskifte,
med store vinduer og god takhøyde. Leiligheten er malt i lyse delikate farger og
inneholder bl.a. pen stue, lyst og luftig hovedsoverom, gjesterom, pent og praktisk kjøkken med plass til spisebord, samt hyggelig flislagt bad/WC.

Leiligheten har malte tregulv. 

Praktisk entré med smart garderobeløsning. Trivelig stue med peis og store vindusflater som gir stuen gode lysforhold. (Peis kan ikke benyttes før evnt godkjennelse fra sameiet. Eier venter på beskjed etter siste kontroll fra feier). 
Rosett og stukkatur i himling. Praktisk plassbygd bokhylle.

Ikea-kjøkken med godt med skapplass. Kjøkkenøy med nedfelt platetopp
og gassgrill. Oljet benkeplate med og bra med arbeidsplass. Integrert komfyr.
Romslig spiseplass. Nye fronter fra 2019.  

Lyst og luftig hovedsoverom med romslig garderobeløsning. Rosett og
stukkatur i himling. I tillegg meget praktisk barne-/gjesterom.  

Bad fra 2005 med flislagt gulv, og mosaikkfliser i dusjsone. Innmurt badekar,
moderne servant med servantskap, godt med skapplass. Varmekabler i gulv.
Opplegg for vaskemaskin (vaskemaskin medfølger, men utleier bekoster ikke reperasjon eller utskifting når den slutter å fungere).

Leien inkluderer hvitevarer på kjøkken og vaskemaskin på bad. Kabel-tv og bredbånd fra Get (sameiets avtale med leverandør). 

Leietaker kan benytte ledig del av kjellerbod som deles med eier. 

Energimerke Energimerket G5

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Fremleie

Fremleie vil ikke bli tillatt uten skriftlig forhåndsgodkjennelse.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.50.250,- evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 6.030,-.

Leietakers plikter

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. 

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. 

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leiligheten er ledig fra 2.11.2020, eller etter nærmer avtale. 
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Oppdragets KR-kode

KR86.20185

Visning

Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler for privatvisning.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.
minusVis mindre
Reinulf Aasen
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Reinulf Aasen

Telefon
Mobil 46796203
Send epost

Lurer du på noe

Reinulf svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.

Sjekk din boligverdi!

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies