Solgt: 5 625 000 kr

Bjerregaards gate 31 D

4 950 000 kr
62 m²
3 soverom
Velkommen til Bjerregaards gate 31 D! Presentert av Sara Marie Zachariassen Østbye v/ Krogsveen Eiendomsmegling.
St.Hanshaugen
Sjarmerende 4-roms med god standard. Gjennomgående og meget arealeffektiv planløsning. Fyring og VV inkl.
 • Prisantydning
  4 950 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  73 510 kr
 • Omkostninger
  9 848 kr
 • Totalpris
  5 708 358 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1939
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  62 m²
 • Type
  Aksjeleilighet
 • Eierform
  Aksje
 • Fellesutgifter
  3 619 kr
 • Energimerke
  Grønn F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Bjerregaards gate 31 D!
En lys og gjennomgående 4-roms leilighet med en arealeffektiv planløsning og god standard! Her bor du supersentralt, men likevel tilbaketrukket til i usjenerte omgivelser midt på St.Hanshaugen! Leiligheten ble omgjort til 4-roms i 2015 hvor nåværende eier flyttet kjøkkenet ut i stuen og har etablert tre soverom av god størrelse. Kort oppsummert:
- Delikat og moderne kjøkken fra IKEA (2015)
- Pågående balkongprosjekt*
- Nymalte flater som er sparklet og malt i lune fargekombinasjoner
- Stor og fri bakgård med gode solforhold og lite innsyn
- Ny en-stavs eik parkett i de fleste rom
- Store vindusflater tilfører rikelig med naturlig lys
- Fyring og varmtvann inkl.
- Tidløst bad pusset opp i 2006
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Bjerregaards gate 31 D, 0174 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 218, bruksnummer 69, ideell andel 1/1
Aksjenummer 2, AS Bjerregaards gate 31, organisasjonsnummer 930787353

Innhold

Totalt bruttoareal: 68 kvm
Totalt bruksareal: 62 kvm
Totalt primærrom: 62 kvm
Primærrom:
Leilighet i 2. etasje, 62 kvm: Stue, kjøkken, bad, entré og 3 soverom.
I tillegg disponerer boligen 2 stk kjellerboder på 2 m² og 2,5 m².
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.03.2021 utført av Takstportalen Aleksander Olsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygård med flat tak tekket med folie og papp e.l. Yttervegger i teglstein og utvendig fasade i teglstein. Skillende vegger og etasjeskillere i betong.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder tilstandsgrad 2 (TG2):
- Gitt på innerdører fra byggeår med tanke på alder og gjenværende forventet levetid.
- Gitt på bad grunnet alder (2006), nevnte forhold og gjenværende forventet levetid. Fall på gulv er fravikende teknisk forskrift men det er lokalt fall i dusjsonen. Vindu i våtsone er ikke en anbefalt plassering og bør holdes under jevnlig oppsyn.
Øvrige kontrollpunkter i tilstandsrapporten har fått tilstandsgrad 1.
Oppsummering fra selgers egenerklæring:
- Skjevhet i boligen, ingen forandring i nåværende eiers eietid. Opplyst om ingen forandring i tidligere eiers eietid (31 år).
- Kjøkkenet ble flyttet i 2015 for å etablere 3 soverom. Styret er varslet om endringen.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Bjerregaards gate 31 D!
En lys og gjennomgående 4-roms leilighet med en arealeffektiv planløsning og god standard! Leiligheten ble omgjort til 4-roms i 2015 hvor nåværende eier flyttet kjøkkenet ut i stuen og har etablert tre soverom. De siste årene har leiligheten gjennomgått en rekke oppgraderinger med blant annet nytt og delikat kjøkken fra IKEA, nymalte flater som er sparklet og malt i lune fargekombinasjoner, det er gjennomført elektriske oppgraderinger og lagt en-stavs eikeparkett i de fleste rom.
Aksjesalget har et pågående prosjekt om å bygge balkonger i leilighetene fra 1-2 etg. som vender mot frodige og rolige omgivelser. Prosjektet fikk avslag 29.03.2021, men kun pga balkongens utformelse som ikke tilfredsstilte Plan og bygningsetatens krav. Videre skriver Plan og bygg følgende i avslaget sitt: Plan- og bygningsetaten imøtekommer oppgradering av eksisterende bebyggelse, vi ser at balkonger er et gode i så måte, og følgelig at dersom dere overkommer de konstruktive utfordringene, vil vi kunne godkjenne balkonger med samme plassering. Høyst sannsynlig vil dette bli godkjent dersom balkongens utforming endres, men kjøper overtar ansvar og risiko for dette. Ettersom balkongprosjektet kun gjelder leilighetene fra 1-2 etg vil kostnaden knyttet til byggingen fordeles på hver enkel leilighet og betales som et "privat innskudd". Nåværende eier har mottatt et ca. estimat på hva balkongen vil koste og det har til nå variert mellom kr 150.000-200.000,-.
Entré
Velkommen inn! Praktisk og romslig entré i tilknytning til de fleste rom i leiligheten. Plass til oppheng av ytterklær og skotøy samt kommode. Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter er plassert i oppgang.
Stue:
Et sosialt og lyst oppholdsrom med åpen stue/kjøkken løsning. Her har du god plass til sofa og spisebord med tilhørende møblement. Store vinduer tilfører rommet en fin, naturlig belysing. Flott utsyn fra stue og hovedsoverom til stor og frodig bakgård med lite innsyn. Stue, gang, soverom ble nylig malt i fargen "Washed linen" fra Jotun, en trendy grå/beige fargetone. Det ble satt inn ny radiator i stue i 2016.
Kjøkken:
Moderne og delikat kjøkken fra Ikea (2015) med slette fronter, heltre benkeplate med fliser over benk og nedfelt kum med ett-greps blandebatteri. Et velutstyrt kjøkken med integrert kjøl/frys, oppvaskmaskin, ovn, induksjon platetopp, mekanisk avtrekk fra ventilator ut i rom med kullfilter. Koselig sofakrok/sittebenk som forlengelse av kjøkkenet med god lagringsplass. Mye skap og benkeplass legger til rette for god oppbevaring og arbeidsplass!
Soverom:
Hovedsoverom har god plass til stor dobbeltseng, nattbord og skyvedørsgarderobe. Spesialbygd/tilpasset garderobeskap med mye lagringsplass.
Soverom to og tre passer ypperlig som kontor/barnerom/gjesterom o.l. Det er pass til seng og garderobeskap på alle soverommene.
Bad:
Tidløst, flislagt bad med varmekabler i gulvet og opplegg for vaskemaskin. Badet ble pusset opp i regi av aksjelaget i 2006 og er utstyrt med servant, speil, vegghengt klosett og dusj med dusjvegger i herdet glass. Vinduet på badet sørger for gode luftemuligheter.
Diverse:
- Luftbehandling generelt: Naturlig avtrekk fra bad. Avtrekk på kjøkken fra ventilator ut i rom med kullfilter.
- Downlights på bad, stue og kjøkken.
- Alle soilrør i gården ble byttet i 2016.
- Fabrikkmalte vinduer med 2-lags isolerglass fra 2006 og 2012.
- Innvendig takhøyde i stue på opptil 2,57 m.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med fjernvarme via radiatorer. Felles varmtvann-system i aksjelaget. Varmekabler i gulv på bad.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.
Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 26.02.1943, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.
Original byggetegning viser en annen rominndeling ettersom kjøkkenet er flyttet ut til dagens stue i 2015.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras aksjene fri for pengeheftelser.
Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 2 servitutter på aksjelagets eiendom. Disse omhandler bestemmelser om vann/kloakkledninger samt. avtale om rett for kommunen å anlegge og vedlikeholde ledninger mm.
Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan aksjeeier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis aksjeeier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.
Nåværende eier opplyser at de leide ut leiligheten for 18.000,-/mnd i 1 år da de var i utlandet.

Diverse

Bokhylle i stue og hangboard (til klatring som er på gjesterommet) følger ikke med salget.
De fastmonterte møblene på kontor og soverommet følger med salget.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet i rolig og tilbaketrukket gate på St. Hanshaugen. Området har et rikt utvalg av butikk-, service- og kulturtilbud med diverse kaféer, restauranter, gallerier, parker, skoler, butikker, spa- og treningssentre. I umiddelbar nærhet finner du St. Hanshaugen senter med blant annet stor Rema-forretning, apotek, solarium og Fresh Fitness treningssenter.
Få minutters gange til Kiellands Hus med diverse forretninger og servicefasiliteter, vinmonopol med mer. Parkområdet på Alexander Kiellands plass er omringet av hyggelige restauranter og serveringssteder med uteservering i sommerhalvåret. Kort gangavstand til Vulkan med blant annet Oslos første mathall. I Mathallen finner du spesialbutikker, kaféer og spisesteder. I tillegg arrangeres det en rekke matrelaterte aktiviteter som konferanser, kurs, messer og konkurranser.
Akerselva ligger også like ved, og her går det en hyggelig tursti langs elvebredden, ned til sentrum i sør og til Maridalsvannet i nord. Det er også grønn turløype til Sognsvann, samt flere gode sykkelmuligheter til Maridalen og Ullevålseter. Langs Akerselven arrangeres det årlig "elvevandring" som har blitt en voksende kulturbegivenhet for både store og små. Akerselva byr på industrihistorie, flotte broer og fossefall.
På den andre siden av Akerselva ligger Grünerløkka med et rikt utvalg av forretninger, nisjebutikker, gallerier, parker, restauranter, konsertscener, samt et yrende kafé- og uteliv, i behagelig gangavstand fra leiligheten. I tillegg er populære områder som Youngstorget, Egertorget/Karl Johans gate, Nationaltheatret og Hegdehaugsveien/Bogstadveien cirka 15 minutters gange unna.
Leiligheten har god tilknytning til kollektivtransport med buss nr. 21 og 33 og flybuss ved Falck Ytters plass, buss nr. 37 og 33 ved Stensberggata og buss nr 34 og 54 ved Telthusbakken. Frister ikke buss er det også stativ for bysykkel ved St.hanshaugen senter, cirka 2 minutter fra leiligheten.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1.426,5 kvm som tilhører aksjelaget. Asfaltert adkomst til bebyggelse. Sosial og frodig bakgård med beplantninger og felles sittegrupper for beboerne i aksjelaget. Her er det kjempe gode solforhold hele dagen! Det ble i 2020 opparbeidet en kjøkkenhage i samarbeid med naboer fra Akersbakken borettslag som man kan ta del i. Her høstes det b.l.a Squash, tomater, gulrøtter, gresskar m.m.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til byggområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo Sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Husleie er kr 3 619,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann/fyring, kabel-TV og internett (grunnpakke), nedbetaling av fellesgjeld, generelle vedlikeholdskostnader for aksjelaget, felles byggforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel. Husleien justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter.
Oversikt over fordelingen av husleie foreligger ikke fra forretningsfører. Iht. samtale med styreleder 6.april 2021 er det vedtatt at fellesutgiftene økes med 10% fra 01.07.2021.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.500,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1.350.007,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4.860.025,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 4 078,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 73 510,- pr. 31.12.2020
Total fellesgjeld for aksjelaget er ca. kr 2.878.000,- pr. 29.03.2021, og lånevilkårene er:
Långiver: Nordea Bank ABP
Lånenummer: 6011.82.37172
Rentebetingelser: 2,80% flytende rente (effektiv).
Lånets utløpstid: 31.03.2031
Ingen avdragsfrihet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 6.850,-
- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 2.998,-.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.033.358,-.
Av dette beløpet utgjør kr 73.510,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring til kr. 6.850,- for aksjeboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Max Bødtker-Lenthall og Maren Bødtker-Lenthall

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet AS Bjerregaards gate 31 aksjelag.
Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.
Aksjelaget består av 45 aksjeleiligheter.
Forretningsfører er Hurd økonomi & regnskap AS, tlf. 952 99 127.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Foretatte påkostninger de senere år:
2020: Skifte av branndør, fjerning av oljebrennere og gassledninger i kjelleren og fjerning av utvendig oljetank.
2019: Utbedring av sprekker i fasade.
2019: Vedlikehold av barnevognskur, fjerning av tagging, leie av containere til dugnad og gitt tilskudd til hagearbeid og innkjøp av planter.
Planlagte påkostninger:
Iht. samtale med styreleder er det planer om å øke felleutgiftene med 10% fra 01.01.2021 for å finanisere oppussing av oppgangene og utskiftning av vinduer i oppgangene. Det er snakk om å ta opp et felles lån i forbindelse med dette prosjektet på ca 1 mill.
Aksjesalget har et pågående prosjekt om å bygge balkonger i leilighetene fra 1-2 etg. som vender mot frodige og rolige omgivelser. Prosjektet fikk avslag 29.03.2021, men kun pga balkongens utformelse som ikke tilfredsstilte Plan og bygningsetatens krav. Videre skriver Plan og bygg følgende i avslaget sitt: Plan- og bygningsetaten imøtekommer oppgradering av eksisterende bebyggelse, vi ser at balkonger er et gode i så måte, og følgelig at dersom dere overkommer de konstruktive utfordringene, vil vi kunne godkjenne balkonger med samme plassering. Høyst sannsynlig vil dette bli godkjent dersom balkongens utforming endres, men kjøper overtar ansvar og risiko for dette. Ettersom balkongprosjektet kun gjelder leilighetene fra 1-2 etg vil kostnaden knyttet til byggingen fordeles på hver enkel leilighet og betales som et "privat innskudd". Nåværende eier har mottatt et ca. estimat på hva balkongen vil koste og det har til nå variert mellom kr 150.000-200.000,-. For mer informasjon: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202012004
Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økt husleie dersom andre aksjeeiere ikke betaler sin husleie. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget.
Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 40-0098/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Majorstuen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR40.2198

Dato

Sist oppdatert: 08. oktober 2021 kl. 13:43

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.