Komplett salgsoppgave

Anders Skjolds vei 15C

4 190 000 kr
96 m²
3 soverom
Velkommen til Anders Skjolds vei 15 C! En ny, pen og moderne leilighet i 2. etasje!
Velkommen til Anders Skjolds vei 15 C! En ny, pen og moderne leilighet i 2. etasje!
Alexander Hassum
Presenteres av
Alexander Hassum
Tønsberg/Sandeåsen
Ny, pen og moderne leilighet i 2. etasje med 3 soverom og 2 bad. Sentralt og attraktivt beliggende - flytt rett inn!
 • Prisantydning
  4 190 000 kr
 • Omkostninger
  106 092 kr
 • Totalpris
  4 296 092 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2018
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  96 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  1 886 kr
 • Energimerke
  Rød B

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

En ny, pen og moderne leilighet i attraktive og sentrale omgivelser! Leiligheten ligger i 2. etasje, har en gjennomtenkt og god planløsning og innehar en gjennomgående høy standard. Leiligheten inneholder hele 3 soverom og 2 bad og har høy kvalitet på både innredning og utstyr. Eiendommen er beliggende i et meget sentralt og attraktivt boligområde hvor man har det meste rett på utsiden av døren. Her er det kort avstand til barneskole, barnehage, flotte turområder og Olsrød Park med bl.a. helse-/legesenter, stor dagligvareforretning, bank, frisør, kafe og div. andre forretninger. Til Tønsberg sentrum er det kun ca. 3 km, og det er sykkel- og gangvei helt inn til sentrum. Leiligheten bør sees - her kan du flytte rett inn!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Anders Skjolds vei 15C, 3150 TOLVSRØD
Kommunenummer 3803, gårdsnummer 148, bruksnummer 1129, seksjonsnummer 3
Kommunenummer 3803, gårdsnummer 148, bruksnummer 1136, ideell andel 1/5

Innhold

Totalt bruttoareal: 111 kvm
Totalt bruksareal: 99 kvm
Totalt primærrom: 96 kvm
Primærrom:
2. etasje 96 kvm: Bad, entre og gang, stue/kjøkken, 3 soverom og bad/vaskerom (fra hovedsoverom)
Sekundærrom:
2. etasje 3 kvm: Teknisk rom
I tillegg er det en stor innredet og isolert bod i 2. etasje (rett utenfor inngangsdøren) på 10,3 kvm og en ekstern sportsbod på 3,7 kvm på bakkeplan
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.10.2021 utført av Stokke Taksering AS.

Byggemåte

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i bindingsverk på støpt plate på mark og kledd med liggende dobbelfals kledning. Saltak med betongtakstein.
Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

En ny, pen og moderne leilighet i attraktive og sentrale omgivelser! Leiligheten ligger i 2. etasje, har en gjennomtenkt og god planløsning og innehar en gjennomgående høy standard! Leiligheten inneholder bl.a. flislagt vindfang/hall med varmekabler i gulv og et stort garderobeskap, delikat og pent flislagt bad med dusjhjørne, servant og vegghengt wc. Videre har leiligheten 3 soverom med god plass til skap og kommoder - hvorav hovedsoverommet er tilknyttet et eget bad med dusj, servant, vegghengt wc og en praktisk "vaskeromsnisje" med skap, skuffer og utslagsvask. Stuen oppleves som lys og romslig og har godt med vindusflater i flere himmelretninger. Fra stuen har du for øvrig utgang til en solrik og romslig balkong med markise god plass til både sittegruppe og gassgrillen. Leiligheten har et flott kjøkken med god benk- og skapplass og er godt utstyrt med integrerte kvalitetshvitevarer som: stekeovn, micro, oppvaskmaskin, induksjonstopp og kjøl- og frys. Over induksjonstoppen sitter dessuten en kraftig ventilator fra Røroshetta. Kjøkkenet har for øvrig god plass til et stort spisebord! Leiligheten har høy kvalitet på innredning og utstyr og gir et godt inntrykk - her kan du flytte rett inn!
Leiligheten har også godt med lagringsplass med både utvendig sportsbod samt en innredet bod på hele 10 kvm rett utenfor inngangsdøren.

Oppvarming

Gulvarme på baderom, bad/vaskerom, entre/gang og stue/kjøkken (soneinndelt per rom). Panelovn på 2 soverom og i bod ved inngangsparti. For øvrig elektrisk oppvarming. Mulighet for etablering av peisovn i stue.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 06.08.2018. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 6 servitutter på sameiets eiendom:
Dagboknr 900548, tinglyst 17.12.1935, type heftelse: Bestemmelse om gjerde
Dagboknr 504298, tinglyst 18.06.1976, type heftelse: Bestemmelse om bebyggelse
Dagboknr 3139, tinglyst 13.03.2001, type heftelse: Bestemmelse om vann og kloakkledning
Dagboknr 237944, tinglyst 25.03.2011, type heftelse: Bestemmelse om kloakkledning
Dagboknr 16107, tinglyst 08.01.2015, type heftelse: Bestemmelse om vei
Dagboknr 1264629, tinglyst 12.09.2018, type heftelse: Seksjonering
Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i et meget sentralt og attraktivt boligområde hvor man har det meste rett på utsiden av døren. Her er det kort avstand til barneskole, barnehage, flotte turområder og Olsrød Park med bl.a. helse-/legesenter, stor dagligvareforretning, bank, frisør, kafe og div. andre forretninger. Veien til småbåthavn på Vallø og kanskje Vestfolds fineste strender på Ringshaug og Skallevold er heller ikke lang. Til Tønsberg sentrum er det kun ca. 3 km, og det er sykkel- og gangvei helt inn til sentrum. For øvrig kort avstand til bussholdeplass med hyppige avganger.
Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.
En flott eiendom for den som søker lett tilgang til flotte natur og friområder samtidig som nærheten til sentrumsfunksjoner er viktig.

Adkomst

Fra Tønsberg følger du veien forbi Kilen og følger så Åsgårdstrandsveien til rundkjøringen på Gauterød (v/Kiwi). Ta til venstre i rundkjøringen og følg Gauterødveien til venstre og deretter høyre inn Beles vei. Anders Skjolds vei ligger da som andre avgjøring til venstre. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Sandeåsen barnehage (0-6 år)
Olsrød barnehage
Presterød barnehage (1-5 år)
Tolvsrød barnehage (1-5 år)
Sandeåsen skole (1-7 kl.)
Presterød ungdomsskole (8-10 kl.)
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 890 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. I tillegg eier sameiet 1/5-del av gbnr. 148/1136 (realsameie vei)

Parkering

Sameiet har godt med parkeringsplasser. Denne seksjonen har installert ladestasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til "boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse" og "ras- og skredfare" i henhold til reguleringsplan "Sandeåsen boliger" datert 08.02.2017 med tilhørende reguleringsbestemmelser
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 11 193,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Fellesutgiftene er kr 1.886,- pr. mnd. og inkluderer: utvendig bygningsforsikring, brøyting, velforeningsavgift, sparing til fremtidig vedlikehold, TV og internett.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 15.100,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av TV og internett. Dette er inkludert i felleskostnadene.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 111 320,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4 000 752,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.296.092,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Svenn Lorentzen

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr. 40.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.750,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 21-0155/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Tønsberg
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR21.21155

Dato

Sist oppdatert: 18. oktober 2021 kl. 11:53

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.