Solgt: 4 000 000 kr

Frysjaveien 13B

4 200 000 kr
66 m²
2 soverom
Pen 3-roms toppleilighet i barnevennlige omgivelser langs Akerselva - Parkeringsplass og balkong. Oppvarming inkl.
Jan Egil Røttingsnes
Presenteres av
Jan Egil Røttingsnes
Frysja
Pen 3-roms toppleilighet i barnevennlige omgivelser langs Akerselva - Parkeringsplass og balkong. Oppvarming inkl.
 • Prisantydning
  4 200 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  159 426 kr
 • Omkostninger
  8 457 kr
 • Totalpris
  4 167 883 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  1958
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  66 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 255 kr
 • Energimerke
  Rød E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Pen 3-roms leilighet i populære Brekke borettslag. Leiligheten ligger i 4. etasje, her bor du høyt og fritt uten gjenboere.
Leiligheten har en god planløsning, er gjennomgående og holder en generelt god standard. Leiligheten ble modernisert i 2012 med nye gulv, alle flater ble malt og det elektriske anlegget ble oppgradert.
Alle vinduer og balkongdør i leiligheten ble byttet i regi av borettslaget i 2014. Rikelig med bodplass i fire medfølgende boder, noe som er kjærkomment for en ivrig markabruker eller for småbarnsfamilien.
Brekke borettslag ligger idyllisk til langs Akerselva på rolige og barnevennlige Frysja. For den trenings- og turglade er det få minutter til Maridalen, med flotte muligheter for rulleski, sykkel og løping. Herfra går det også milevis med turstier og skiløyper.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Frysjaveien 13B, 0883 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 59, bruksnummer 286
Andelsnummer 68, Brekke Borettslag, organisasjonsnummer 948 473 240

Innhold

Totalt bruttoareal: 81 kvm
Totalt bruksareal: 73 kvm
Totalt primærrom: 66 kvm
Primærrom:
Entré, bad/vaskerom, stue, kjøkken, 2 soverom: 66 kvm
Sekundærrom:
Innglasset balkong: 7 kvm
I tillegg disponerer boligen 2 kjellerboder på henholdsvis 3,2 og 1kvm, samt to loftsboder med gulvareal 5,5 og 1,5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Takstmann Jan Berby.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med grunnmur i støpt betong og støpt kjellergulv. Støpte etasjeskillere. Murverk i bærende konstruksjoner og fasader, yttervegger utvendig pusset og malt. Saltak i trekonstruksjon med rupanel som undertak og tekket med takstein. Støpte trapper belagt med terrazzo og malte murvegger mellom etasjer.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Ifølge takstmannen framstår leiligheten i dag som normalt pent oppusset og vedlikeholdt. Tilstandsanalysen har ikke avdekket store symptomer på svikt og avvik fra normal standard. Det er gjennomgående registrert TG 1 og TG 2. TG 2 er gitt pga alder og slitasje på den angitte bygningsdelen.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Pen 3-roms leilighet i populære Brekke borettslag. Leiligheten ligger i 4. etasje, her bor du høyt og fritt uten gjenboere.
Leiligheten har en god planløsning, er gjennomgående og holder en generelt god standard. Leiligheten ble modernisert i 2012 med nye gulv, alle flater ble malt og det elektriske anlegget ble oppgradert i 2014.
Alle vinduer og balkongdør i leiligheten ble byttet i regi av borettslaget i 2014. Rikelig med bodplass i fire medfølgende boder, noe som er kjærkomment for en ivrig markabruker eller for småbarnsfamilien.
Borettslaget har en perfekt beliggenhet for deg som ønsker å bo landlig til i nærheten av marka, men allikevel ha kort vei til sentrum.
Inneholder:
Lys entré med god plass til klesoppheng og skoskap.
Romslig stue med plass til både sofagruppe og spisebord. Stuen har store vindusflater som slipper naturlig lys inn i rommet. Ønsker du en delvis åpen løsning mellom stue og kjøkken, er det flere av leilighetene i borettslaget som har åpnet veggen mellom rommene. Opprinnelig dør mellom kjøkken og stue er beholdt, men blendet igjen.
Separat kjøkken med innredning fra Norema med profilerte fronter i heltre eik. Kjøkkenet ble delvis ombygget i 2012 og, har godt med skap- og benkeplass og er et godt arbeidskjøkken. Laminat benkeplate med fliser mellom benk og overskap. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn, koketopp, og kjøl-/fryseskap. Moderne vegghengt ventilator og varmtvannsbereder fra 2012. Plass til hyggelig kjøkkenbord på kjøkkenet med utsyn mot balkongen.
Sydvestvendt innglasset balkong på ca. 7 kvm med god plass til sittegruppe og gassgrill. Innglassingen øker brukstiden på balkongen, men kan åpnes opp på fine sommerdager. Balkongen ligger usjenert til.
Flislagt bad med dusjhjørne. Badet er videre utstyrt med wc, servant med underskap og overskap med speil. Ny baderomsinnredning i 2019. Det er gulvvarme på badet og opplegg vaskemaskin/vaskesøyle.
2 gode soverom. Hovedsoverommet er meget romslig med god lagringsplass i skyvedørsgarderobe. Soverom 2 har også god størrelse og har ny skyvedørsgarderobe fra 2016. Begge soverommene ligger på den "riktige siden" av blokken, den svale siden av leiligheten.
I tillegg disponerer leiligheten to kjellerboder og to loftsboder, parkeringsplass, samt fellesvaskeri, felles sykkelrom og felles trimrom.

Oppvarming

Leiligheten har sentralvarme via radiatorer som er inkludert i felleskostnader. Elektrisk gulvvarme på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger arkivkort som med ferdigattestering datert på eiendommen datert 06.01.1960. Det ble gitt ferdigattest for vinduer i 1991, balkonger i 1995 og fasadeendring i 2003. Disse kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 6 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet kloakk- og vannledninger, trafostasjon, kraflinjer og deleforbud av tomten.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger boligen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Brekke borettslag ligger idyllisk til langs Akerselva på rolige og barnevennlige Frysja. For den trenings- og turglade er det få minutter til Maridalen, med flotte muligheter for rulleski, sykkel og løping. Herfra går det også milevis med turstier og skiløyper innover i marka.
På vinterstid er Havnabakken en populær akebakke for barna, herfra er det også fantastisk utsikt over Oslo by. Ved siden av Havnabakken finner man idylliske "Tyskertoppen" med bålplass og fine grøntområder.
Er du glad i å bade er det gangavstad til Brekkedammen og Nydalsdammen, samt "tauet" som ligger ca. 100 meter unna leiligheten. Det er også bademuligheter rett nedenfor Frysjaveien 21, hvor det er satt opp benker. Her er det også en liten fotballbane.
Det er opparbeidet turveier langs Akerselva til Oslo sentrum gjennom Nydalen, videre ned over Bjølsen og Grünerløkka. Nydalen har gjennomgått et løft de siste årene og har nå flere spisesteder som Nydalen Bryggeri og Spiseri, Xeast, Peppes og Godt Brød. På Torgbygget finner man stor matbutikk med ferskvaredisk, apotek, parfymeri og frisør m.m.
Det er gangavstand til BI fra leiligheten.
Ca. fem minutters gange til flere dagligvareforretninger med Coop Extra på Korsvoll og Rema 1000 på Stillatorvet hvor det også er apotek og interiørbutikk. Avancia treningssenter er ca. 200 meter fra boligen.
For den handleglade er Storo Storsenter det naturlige valg med over 130 butikker og servicetilbud.
Gode kollektivmuligheter med 25-bussen et par minutters gange fra leiligheten, med linje Lørenskog-Majorstuen. På toppen av Frysjaveien går 54-bussen som tar deg gjennom byen til Tjuvholmen. Ca. 10 minutters gange til Kjelsås stasjon hvor du har togforbindelser og trikkestasjon (linje 11 og 12). Fra Brekkekrysset går 51-bussen med linje Nydalen-Skar.

Adkomst

Fra Maridalsveien, ta ned Frysjaveien. Brekke borettslag ligger på høyre hånd i enden av bakken. Kjør forbi garasjene, Frysjaveien 13 er andre blokk på høyre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Boligen sokner til Korsvoll barneskole (1. til 7. trinn) og Engebråten ungdomsskole (8. til 10. trinn). Det er laget ny skolevei fra Brekke borettslag til Engebråten skole, gangveien er opplyst og helt bilfri. Det er flere private og offentlige barnehager i området, for eksempel Hakkebakkeskogen familiebarnehage i Tåsenveien og Engebråten barnehage i Neptunveien. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 23.380 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med asfalterte gang-/kjøreveier og store grønne arealer mellom blokkene. Stor lekeplass med huskestativ og lekeapparater på borettslagets eiendom. Her er det også basketkurv og asfaltplass for de aspirerende fotballspillerne i borettslaget.

Parkering

Det medfølger en utendørs parkeringsplass. Borettslaget har garasjer som leies ut etter venteliste. Dersom man leier garasje, mister man parkeringsplassen utendørs. Godt med gjesteparkering i borettslaget, ellers gateparkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til midlertidig reguleringsbestemmelse S-2864 datert 14.05.86 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Frysja industriområde står foran en transformasjon fra bilbasert industri- og lagervirksomhet til et tett byområde med stor andel boliger, skole og nærmiljøkvaliteter som parker, gater, forbindelser, torg og møteplasser. Det er et utviklingspotensial på mellom 1000 og 2000 nye boliger innenfor området og OBOS er allerede godt i gang med byggingen.
Frysja skal utvikles til et attraktivt boligområde ved marka og Akerselva med gode offentlige byrom, store grøntområder og en bymessig bebyggelse. Det er i den sammenheng planer om å utvide Frysjaveien for å få gang-og sykkelvei på begger sider. Den planlagte utviklingen for Frysja vil føre til et positiv løft for hele området de neste årene. Dette vil gjøre at området vil bli et enda mer ettertraktet sted å flytte til. Det forventes økt trafikk i Frysjaveien i årene fremover.
Se saksnummer 201213588 på Plan og Byggningsetatens hjemmesider for mer informasjon.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 4 255,- pr. mnd. og inkluderer: Grunnpakke kabel-TV, fyring, trappevask, vaktmester, kommunale avgifter, forretningsførsel, nedbetaling av fellesgjeld og felles bygningsforsikring.
Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader 3.455,-
Brensel 800,
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.000,- pr. år.
Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og grunnpakke er inkludert i felleskostnader. Bredbånd kan også bestilles via Get for en ekstra kostnad.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 244 302,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 4 479 487,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 46 306,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 159 426,- pr. 01.02.2020
Total fellesgjeld for boligselskapet er 21.605.648,- pr. 19.02.2019 og lånevilkårene er:
Lånenr.: OBBK01-98207690678
Type: Annuitetslån med restløpetid: 23 år og 11 mnd, 12 terminer pr år, flytende rente på 2,95 %

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.325,- (OBOS)
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 4.367.883,- Av dette beløpet utgjør kr 159 426,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.
Evt Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Brekke Borettslag.
Borettslaget består av 135 leiligheter og 1 tjenesteleilighet.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 27 67 01
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt, så lenge det ikke er til sjenanse for andre andelseiere.
Foretatt påkostninger de senere år:
2018/2019: Rørfornying i hele borettslaget.
2015: Overflatebehandling av tak, vegger og gulv i oppganger, vaskeri og styrerom. Nye inngangsdører.
2014: Utskiftning av vinduer, balkongdører og inngangsparti.
2011: Rehabilitering av garasjeanlegg med nye porter. Asfaltering av hovedvei.
2005- 2010: Oppussing av oppganger.
2003: Etterisolering og ny puss på alle yttervegger. Utskiftning av loft- og kjellervinduer. Beising av alle vinduer og ytterdører.
2002: Lagt skiferfliser i alle inngangspartier. Oppussing av velferdsrom i 7A.
2001: Fullført utskiftning av EL-anlegg. Utskiftning av tak i hus 15, 17, 19 og 21.
2000: Utskiftning av tak hus 7, 9, 11 og 13. Etterisolering av alle loft.
Planlagte påkostninger:
- Skifte lysarmaturer i kjellere i borettslaget
- Utbedre konstruksjonsfeil på taket på balkonger i 4. etasje. Det gjelder ikke alle balkongene, men noen har hatt problemer med lekkasjer inn på balkongene.
Dette kommer ikke til å medføre økning i felleskostnadene.
I forbindelse med byggingen av Frysjaparken, skal Frysjaveien utvides med gang- og sykkelvei. Parkeringsplassene som borettslaget disponerer langs med Frysjaveien kommer mest sannsynlig til å forsvinne og borettslaget vurderer derfor ny parkeringsløsning. Det er ikke bestemt hva slags løsning dette blir.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten blir avklart parallelt med salget, se obos.no for mer informasjon.
For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: Fastpris kr. 40.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.500,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning - 2 visninger inkludert
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 41-0016/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Grefsen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR41.2016

Dato

Sist oppdatert: 03. august 2020 kl. 11:32

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.