Solgt: 3 650 000 kr

Edvard Munchs vei 71

3 700 000 kr
56 m²
2 soverom
Fantastisk markterrasse med direkte utgang til hage
Ellingsrud Vest
Rålekker og fritt beliggende 3-R m. solrik markterrasse omkranset av grøntområder - Garasjep. - Nære marka og kollektiv
 • Prisantydning
  3 700 000 kr
 • Omkostninger
  93 842 kr
 • Totalpris
  3 743 842 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1982
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  56 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 635 kr
 • Energimerke
  Oransje E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Krogsveen v/Emir Resulbegovic ønsker velkommen til Edvard Munchs vei 71. Denne romslige leiligheten ligger i et rolig og etablert nabolag på Ellingsrud. Barnevennlige uteområder med lite biltrafikk og flotte grøntområder. Det er også gangavstand til det meste med blant annet T-bane, skoler, barnehager, marka, dagligvare og Ellingsrudåsen senter.
 • Gjennomgående leilighet
 • 2 soverom
 • Usjenert markterrasse med flotte solforhold
 • Store og flotte uteområder rett utenfor leiligheten
 • Parkeringsplass i garasje
 • Barnevennlig område
 • Gjesteparkering
 • Marka som nærmeste nabo
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Edvard Munchs vei 71, 1063 OSLO
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 109, bruksnummer 37, seksjonsnummer 81, ideell andel 1/1

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 62 kvm
  Totalt bruksareal: 56 kvm
  Totalt primærrom: 56 kvm
  Primærrom:
  Stue, gang, bad, kjøkken og 2 soverom.: 56 kvm
  I tillegg disponerer boligen1 bod i samme etasje vegg i vegg på ca. 3,5 kvm.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.12.2020 utført av Jan Berby. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med grunnmur i støpt betong, støpte etasjeskillere og støpt kjellergulv, støpt betong i bærende konstruksjoner og utfyllende fasader i bindingsverk utvendig kledd med trepanel ved balkonger, yttervegger etterisolert og forblendet med spekkmurt gul teglstein, yttertak i oppforet betongdekke tekket med folie/platetekking, støpte trapper belagt med terrazzo og malte Lecaelementer på vegger mellom etasjer.
  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
  Følgende har fått tilstandsgrad 2:
  - Vinduer med trerammer og trelags isolerglass fra byggeår, 1982.
  - Opprinnelig entredør i B30 kvalitet med sikkerhetslås.
  - Balkongdør med treramme og isolerglass fra byggeår.
  - Hoved vann og avløpsrør fra byggeår.
  - Ventilasjon med mekanisk avtrekk i boligen med avtrekk fra våtrom og kjøkken.
  Øvrige punkter er vurdert til TG1. For begrunnelser til tilstandsgradene og kommentarer ellers henvises til rapporten.
  Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Rålekker og kvadratsmart 3-roms selveierleilighet i 1. etasje med vestvendt markterrasse, direkte utgang til hage og god planløsning. Skjermet og barnevennlig beliggenhet. Leiligheten er i senere tid vesentlig oppgradert med blant annet kjøkken, baderom, vegg- og gulvflater (nymalt). Boligen er pent brukt og holder følgelig en høy standard hvor det også er installert varmepumpe for effektiv og god romtemperatur. Boligen inneholder stue, kjøkken, 2 soverom, entré/gang og baderom.
  Nærmere innhold:
  Entré:
  Lysmalt og romslig entré/gang med god oppbevaringsplass i stor skyvedørsgarderobe med speil, fint å kunne ta en siste avsjekk før man reiser ut av leiligheten. Fra entréen er det direkte tilgang til leilighetens øvrige rom, dette understøtter leilighetens meget gode planløsning. Høykvalitets laminat fra Pergo på gulv, belysning montert i himling samt malte vegg- og himlingsflater.
  Stue:
  Leiligheten har en luftig og god stue som er delvis adskilt fra kjøkkenet. Det er rikelig med plass for sittegruppe med tilhørende møblement og tv-seksjon i stuen. Rommet har store vindusflater som sørger for at det kommer mye naturlig lys inn i boligen. At leiligheten befinner seg i 1. etasje sørger for en enkel adkomst inn og ut av leiligheten via bakkeplan - idyll for små barn samt våre firebente venner. I direkte tilknytning til både kjøkken og stue er det fin plass til spisebord - et naturlig samlingssted for venner og familie. Fra stuen er det direkte utgang til en herlig og solrik markterrasse.
  Markterrasse:
  Fantastisk markterrasse med direkte utgang til hage. Internt i Ellingsrud boligsameie er dette å anse som en av de beste beliggenhetene når det gjelder orientering på markterrassen (solforhold) og at bygget ligger i ytterst i boligprosjektet, uten noen form for direkte innsyn. Markterrassen vender mot vest med flott utsyn mot sameiets fellesområder. I følge solkart kommer solen midtsommers på terrassen tidlig forrmiddag og går ned på kveldstid. God plass til større sittegruppe, elektrisk grill, m.m. Denne må oppleves!
  Kjøkken:
  Lyst og lekkert kjøkken med god benk- og skapplass. Den åpne kjøkkenløsningen oppleves skjermet, men har samtidig en god kommunikasjon med stuen. En slik type kjøkkenløsning tilfredsstiller mange behov, for deg som ønsker en skjermet variant og for deg som ønsker en åpen og god kommunikasjon - "ja takk, begge deler". Kjøkkeninnredningen er tidløs med laminat benkeplate, nedfelt oppvaskkum i benk. Integrerte hvitevarer følger leiligheten ved kjøp.
  Baderom:
  På badet for du umiddelbart spafølelsen, romslig med store fliser på gulv og vegg. Badet er belyst med spotter i himling. Badet har en egen nisje for dusj samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Moderne innredning i benk med skuff og speil med belysning.
  Soverom I:
  Hovedsoverommet har god størrelse og rikelig med plass til dobbeltseng. Praktisk og medfølgende garderobeskap med godt volum. Soverommet vender inn mot stille og rolig uteområder. Her kan man sove med soveromsvinduet åpent. Malte vegg- og himlingsflater.
  Soverom II:
  Soverommet har også fin størrelse hvor rommet i dag benyttes som gjesterom/kontor. Rommet fungerer også godt som barne/ungdomsrom.
  Diverse:
  - Romslig utebod medfølger
  - Garasjeplass medfølger
  - Sikringsskap med automatsikringer (nytt 2020)
  - Kabel-TV og bredbånd inkludert i felleskostnader
  - Varmepumpe montert for miljøvennlig oppvarming
  - God lydisolering
  - Porttelefon

  Oppvarming

  Boligen er oppvarmet via varmepumpe og elektrisk oppvarming i gulv på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 11.01.1987 Denne kan fås ved henvendelse til megler.
  Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Leiligheten overdras fri for pengeheftelser .
  Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
  I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
  Det er tinglyst 6 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet: Seksjonering, bestemmelse om adkomstrett, Erklæring/avtale ang. Panterett uten opptrinnsrett til sameiet og bestemmelse om garasje/parkering.
  Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

  Eventuell adgang til utleie

  Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.
  Krogsveen Boligutleie har gitt en utleievurdering på eiendommen og har estimert en utleiepris på kr. 16.000,- pr. mnd. Utleievurderingen kan fås ved henvendelse til megler.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Fin beliggenhet i populært sameie på Ellingsrud. Leiligheten ligger flott til i skjermede omgivelser med umiddelbar nærhet til flotte tur- og friluftsområder i Østmarka med bl.a. badevann, tur- og skiløyper inn til blant annet populære Mariholtet. Området har kort vei til skole, barnehage, treningssenter, fotballbane, idrettshall, skøytebane, hesteridning, svømmehall, lekeplass m.m. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Ellingsrud og Rema 1000 som også har post i butikk. Større senter finnes på Stovner, Alna og Furuset. Det er også kort vei til Lørenskog med både Triaden og Metro kjøpesenter, samt Strømmen Storsenter med over 200 butikker.
  Leiligheten ligger svært sentralt i forhold til offentlig kommunikasjon.
  Godt rutetilbud med både buss og t-bane. T-bane fra Ellingsrudåsen går hvert 7. minutt. Avstand fra t-banestasjonen til boligen er i underkant av 5 minutters gange. Det tar 20 min med T-bane til sentrum. Dersom du jobber i Bjørvika klarer du deg fint uten bil.
  I tillegg til ordinære bussavganger finnes det også flybuss og ekspressbusser ved holdeplassen rett ved E6, nattbuss N2 (natt til lørdag og søndag) fra Oslo sentrum til Ellingsrud.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Leiligheten sogner til Ellingsrudåsen skole. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 44 644,3 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

  Parkering

  Leiligheten disponerer en garasjeplass i felles garasjeanlegg rett under leiligheten med adkomst i begge ender av bygget, ellers gateparkering etter områdets bestemmelser. Beboere som har el-biler og vil lade sin bil på boligens plass i p-hus, må inngå avtale med styret om installasjon av eget strømuttak og betaling for strøm og installasjon. Sameiet inngår i disse dager avtale
  med Ohmia angående klargjøring for elbillading til alle plasser. Avtale vil gjøres med Ohmia direkte for hver enkelt sameier via abonnementsløsning
  De som ønsker ekstra parkeringsplass, må enten leie parkeringsplass(er) av andre beboere, eller parkere utenfor sameiets område. Det er gjesteparkering i sameiet som er organisert via app. Det er forbudt å parkere biler, som eies eller disponeres av beboere, på gjesteplassene.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til bolig med tilhørende anlegg i henhold til bebyggelsesplan tilknyttet S-2256 - Vedtatt 19.11.1979
  Saksnummer: 202008687 - Byggesak. Edvard Munchs vei 93 - 95 - 97 - 99 - Fasadeendringer og rehabilitering av balkonger. Status: Rammetillatelse gitt.
  Saksnummer: 202008684 - Byggesak. Edvard Munchs vei 71 - 73 - 75 - Fasadeendringer og rehabilitering av balkonger. Status: Rammetillatelse gitt.
  Saksnummer: 202016919 - Byggesak. Edvard Munchs vei 85 - Montering av trappeheis. Status: Tillatelse gitt.
  Saksnummer: 202006164 - Byggesak. Edvard Munchs vei 83 - 85 - 87 - Fasadeendringer og rehabilitering av balkonger. Status: Rammetillatelse gitt.
  Saksnummer: 202006163 - Byggesak. Edvard Munchs vei 67 - 69 - Fasadeendringer og rehabilitering av balkonger. Status: Rammetillatelse gitt.
  Saksnummer: 202008683 - Byggesak. Edvard Munchs vei 63-65 - Fasadeendringer og rehabilitering av balkonger. Status: Rammetillatelse gitt.
  Saksnummer: 202008680 - Byggesak. Edvard Munchs vei 59-61 - Fasadeendringer og rehabilitering av balkonger. Status: Rammetillatelse gitt.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Felleskostnadene er kr 3.635,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv/internett (grunnpakke), nedbetaling av andel fellesgjeld, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold av borettslaget.
  Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og økte sist 01.07.2020 med 2%.
  Felleskostnadene inkluderer også fremtidig låneopptak beregnet i 2019.
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 1.484,-,/kWh pr. år: 10.244 og årlig nettleie på kr. 6.139,- med Tibber som leverandør.
  Boligen er tilknyttet Get (nå Telia) som leverandør av kabel-tv og internett, her er det inngått gunstige avtaler ved behov for oppgraderinger av standardpakke. Det er grunnpakke tv-pakken som er inkludert i felleskostnadene. Ønsker man raskere internett eller større TV-pakke kan dette bestilles på leverandørens hjemmeside. Dette betales av hver enkelt. Tv-boks følger leilighetene og overføres til ny beboer ved overtagelse.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
  Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2018 var kr 721 279,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2 596 604,40.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  - Pantattest kr. 172,-
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.793.842,-.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Trond Alfer

  Informasjon om forkjøpsrett

  Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Ellingsrud boligsameie, med sameiebrøk 1/292.
  Sameiet består av 292 leiligheter.
  Forretningsfører er ØkonomiBistand AS
  Dyrehold er tillatt, og regulert i sameiets regler for godt bomiljø.
  Planlagte påkostninger:
  Sameiet har vedtatt rehabilitering av betong på balkong/terrasser. Dette vil påvirke sameiets økonomi fremover. Konkret i hvilken grad økonomien påvirkes er derfor ikke klart i og med at man enda ikke har benyttet seg av fullt låneopptak. Sameiet har fått godkjent låneopptak inntil 52 mnok. Ved fullt låneopptak på 52.mnok vil leiligheten få fellesgjeld på 119.391. Leiligheten har en fordelingsnøkkel på 0,002295998. Det er allerede tatt høyde for fullt låneopptak ved justering av felleskostnader tidligere i år. www.ellingbo.no Sameiet ble bygget i 1981-1983. Alder innebærer fokus på vedlikehold av bygningsmassen. Sittende styre vektlegget å bygge en god økonomi for å gjennomføre forebyggende vedlikehold.
  Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
  Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon. I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.
  Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: 1.25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
  Tilrettelegging kr 12.500,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 13.750,-
  Visninger: kr 2.500,-
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 37-0250/20
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hasle
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR37.20250

  Dato

  Sist oppdatert: 10. november 2021 kl. 14:15

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Lignende boliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.