Solgt: 2 750 000 kr

Romsaas Allé 18

2 750 000 kr
45 m²
1 soverom
Krogsveen v/ Sofia Boutani presenterer Romsaas Allé 18 - Lys og luftig 2-roms i 1. etasje av boligblokk
Sofia Boutani
Presenteres av
Sofia Boutani
Jessheim
Lys, luftig og pen 2-R andelsleilighet i 1. etasje | Garasje og overbygd uteplass | Sentrumsnær beliggenhet!
 • Prisantydning
  2 750 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  3 804 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  2 754 936 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2008
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  45 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 958 kr

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Romsaas Allé 18 er en lys og innbydende 2-roms andelsleilighet beliggende i 1. etasje av boligblokk med trappefri adkomst via fellesgang. Leiligheten har en arealeffektiv planløsning og fremstår velholdt. Parkeringsplass i felles garasjeanlegg samt én bod i fellesgang på ca. 5 kvm for ekstra lagringsplass. Selger har nedbetalt to av borettslagets lån og felleskostn. er på kr.2.958,-.
Leiligheten rommer lys entré med romslig skyvedørsgarderobe og praktisk kontor-plass, tiltalende stue og kjøkken i åpen løsning og et pent flislagt bad med gulvvarme. Det er videre et romslig soverom med plass for dobbeltseng og møblement. Utgang fra stue delvis overbygd terrasse med fine solforhold og lite innsyn. Eiendommen ligger i et meget sentrumsnært og populært boområde på Jessheim. Velkommen!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Romsaas Allé 18, 2063 JESSHEIM
Kommunenummer 3033, gårdsnummer 132, bruksnummer 261, ideell andel 1/1
Andelsnummer 2, SOLTUNET 3 BORETTSLAG, organisasjonsnummer 991 969 616

Innhold

Totalt bruttoareal: 50 kvm
Totalt bruksareal: 45 kvm
Totalt primærrom: 45 kvm
Bruksareal:
Eierleilighet 45 kvm
Primærrom:
1. etasje 45 kvm: Entré, stue, kjøkken, bad og soverom
I tillegg disponerer leiligheten én sportsbod i fellesgang på ca. 5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.02.2021 utført av Agenda Taksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong.
Bygningen antas oppført med støpt plate på komprimerte masser. Grunnmuren er plass-støpt betong med kjellergulv i asfalt/betong/puss. Yttervegger er oppført av betongkonstruksjoner og felter av utfyllende bindingsverk. Fasader utvendig av liggende tre-kledning og fasadeplater. Takkonstruksjon er av sadlet form og taktekking av betongtakstein. Nedløp, renner og beslag er av metall og fra byggeår. Stasjeskiller av betongelementer med v-fuge.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Leiligheten har gjennomgående tilstandsgrad 1(TG1).
Selger opplyser videre:
- Lekker vann inn i garasje, under oppfølging, jobbes med løsning.
- Noen sprekker imellom vegg og tak. Vært der siden bygget var nytt.
- Installasjon infrastruktur for el-bil lading januar 2019, montering av nye røykdetektorer i trappegang høst 2019, rens av ventilasjonsanlegget februar 2020. Utført av forskjellige firmaer.
- Det er klargjort for montering av el-bil lader.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Romsaas Allé 18 er en lys og innbydende 2-roms eierleilighet beliggende i 1. etasje av boligblokk med trappefri adkomst via fellesgang. Leiligheten har en arealeffektiv planløsning og fremstår velholdt. Parkeringsplass i felles garasjeanlegg samt én bod i fellesgang på ca. 5 kvm for ekstra lagringsplass.
Entré
Lys entré med god plass for å henge fra seg yttertøy og sko. Det er montert praktisk skyvedørsgarderobe med god lagringsplass samt etablert et lite kontor-hjørne. Fra entreen er det dør inn til soverom, bad og åpen løsning til kjøkken og stue.
Stue
Lys og pen stue med god plass for sofa-løsning, spisegruppe og tilhørende møblement. Gode vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys som gir en luftig romfølelse. Utgang til delvis overbygd uteplass som blir en naturlig forlengelse av stuen på sommertid. Den åpne planløsningen mellom stue og kjøkken er både innbydende og praktisk.
Kjøkken
Pent kjøkken med innredning i malte slette fronter og laminat benkeplate med nedfelt kompositt-vask og ettgreps blandebatteri. Det er integrert stekeovn, mikro, platetopp, oppvaskmaskin og frittstående kjøl/frys. Avtrekk over platetopp tilkoblet sentralt anlegg.
Bad
Flislagt bad med varmekabler i gulv. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne med hengslede dører og baderomsmøbel med helstøpt vask og skap. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk via sentralt anlegg og innluft under dør.
Soverom
Leiligheten har et fint soverom i god størrelse med svartmalte vegger og to gode vinduer som byr på naturlig lys.
Innvendige overflater:
Vegger: Malte plater, malt betong og fliser på bad.
Gulv: Parkett og fliser på bad.
Himlinger: Malt betong og malte plater(bad).

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med elektrisk fyring via panelovner og varmekabler i gulv på bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 03.03.2009. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Energimerking

Frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm er unntatt fra energimerkingsplikten og energiattest er derfor ikke innhentet.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har en meget sentral beliggenhet på Jessheim i Ullensaker kommune med kort vei til mye!
Gangavstand til Jessheim med alt av bymessige fasiliteter - Jessheim By har et rikt og godt utvalg av ulike servicetilbud. Her er det mange ulike spisesteder, utesteder, kaféer, kulturhus med blant annet forestillinger og tre kinosaler og et godt utvalg av shopping- og handlemuligheter. Videre er det meget god offentlig kommunikasjon fra Jessheim stasjon til Oslo og Gardermoen. Togavgang til Oslo hver halvtime med en reisetid inn til hovedstaden på ca. 37 min. Parkering prioritert for pendlere.
Langelandsfjellet er ofte omtalt som Jessheimmarka og består av område fra Langelandsfjellet i vest og Randbydalsveien i øst, Skogmo/Fladbyseter i nord og mot dyrka mark i sør. Området har en lang rekke stier og kan by på variert terreng, samt lysløype. Det benyttes av både terrengsyklister og mosjonister i alle aldre. På vinteren kjøres det opp flotte skiløyper.
For mer informasjon besøk http://www.jessheimmarka.no.
Nordbytjernet - en oase i byen vår! Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker med beliggenhet med kort vei fra Jessheim sentrum. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med flotte turveier. Nordbytjernet har flotte badeplasser med strender, volleyballbaner, bade- og fiskebrygger.
Ca. 20-25 min. til Romeriksåsen som byr på gode tur- og rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Romeriksåsen som er et av Romerikes mest varierte friluftsområder; som byr på alt fra tur- og sykkelstier, oppkjørte skiløyper, badeplasser, skiannlegg og mange gode fiskevann!

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 405 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Det medfølger én parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Øvrig parkering etter sameiets bestemmelser og gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for "Jessheim vest - Romsaas" med tilhørende reguleringsbestemmelser vedtatt 26.10.1998.
Endringer: mindre vesentlig endring av bebyggelsesplan vedtatt 17.02.2003.
Eiendommen er i kommuneplanen vedtatt 07.09.2015 avsatt til boligbebyggelse - nåværende.
Grenser inntil reguleringsplan for "FB3 Romsaas" vedtatt 01.11.2010, mindre vesentlig endring av "Romsaas felt B4" vedtatt 22.08.2017 og "Romsaas Allè" vedtatt 05.12.205.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Bygningsforsikring, forretningsførsel, kommunale avgifter, grunnpakke kabel-tv og bredbånd, garasje, à konto strøm, nedbetaling lån og avdrag på ett felleslån, generelt drift og vedlikehold av borettslaget m.mm
Felleskostnadene er kr 2 958,- pr. mnd. og inkluderer: Bygningsforsikring, forretningsførsel, kommunale avgifter, grunnpakke kabel-tv og bredbånd, garasje, à konto strøm, nedbetaling lån og avdrag på ett felleslån, generelt drift og vedlikehold av borettslaget m.mm.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Driftsutgifter: kr 1.724,-
À konto strøm: kr 600,-.
Garasje: kr 200,-.
Kabel-tv/bredbånd: kr 248,-.
Andel avdrag lån: kr 174,-.
Andel renter lån: 12,-.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 7.500,- pr. år. Det er satt av kr. 600,- à konto på felleskostnader med avregning to ganger i året.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og bredbånd. Grunnpakke er inkl. i felleskostnader. Selger har oppgradert for bedre linje for Internett som koster kr. 400,- pr. mnd.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 578 245,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 2 081 682,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 44 250,- pr. 23.02.2021.
Andel fellesgjeld er kr 3 804,- pr. 30.09.2020.
Total fellesgjeld for boligselskapet er 17.696.213,- pr. 31.12.2020 fordelt på tre lån. Selger har nedbetalt sin andel på to av lånene i borettslaget. Det tredje lånet er det ikke tilrettelagt for individuell nedbetaling og andel fellesgjeld nedbetales via felleskostnader med kr. 186, pr. mnd.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.754.936,-. Av dette beløpet utgjør kr 3 804,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Hanne Therese Finnbråten

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Soltunet 3 Borettslag.
Borettslaget består av 39 andelsleiligheter.
Forretningsfører er Boalliansen Forvaltning AS.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige beboere.
Foretatt påkostninger de senere år: Blokken er malt i 2014 og i 208 er det montert snøfangere samt nye postkasser.
Planlagte påkostninger: Generelt vedlikehold.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Det praktiseres ingen forkjøpsrett for borettslaget.
Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning gjennom If Forsikringsselskap som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr. 30.000,- av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0037/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.2137

Dato

Sist oppdatert: 09. november 2021 kl. 13:37

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.