Solgt: 3 750 000 kr

Christian Krohgs gate 30

3 750 000 kr
40 m²
1 soverom
Hunden IQ ønsker velkommen til Christian Krohgs gate 30! - Presentert av Kristian B. Paulsen v/ Krogsveen avd. Gamle Oslo
Nedre Grünerløkka
Rålekker studioleilighet med utsikt mot Akerselva | Kvik kjøkken fra 2017 - Takterrasse - Delikat bad - Vv & fyring inkl
 • Prisantydning
  3 750 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  4 333 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  3 755 465 kr
 • Etasje
  -1
 • Byggeår
  1903
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  40 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fellesutgifter
  2 359 kr
 • Energimerke
  Grønn G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Perfekt førstegangskjøp - sentralt midt i byen!
Dette er en lekker studioleilighet som må sees og oppleves. Beliggende rett ved vannkanten i en tidligere fabrikk som ble omgjort til boliger i 2006. Leiligheten byr på en svært effektiv planløsning, nyere kjøkken fra 2017, påkostet baderomsinnredning fra 2020 og en meget funksjonell alkoveløsning med skyvedører. Leiligheten har en flott beliggenhet med utsikt mot Akerselva og flotte grøntarealer. Boligen vender i sin helhet ut mot Akerselva og over bakkeplan.
Boligen inneholder: Stue, kjøkken, bad, alkove og entré. I tillegg medfølger 1 bod.
Høydepunkter:
- KVIK kjøkken fra 2017 og ny innredning bad 2020
- Sentral Beliggenhet
- Utsikt mot Akerselva
- Felles takterrasse under oppføring - tegnet av Snøhetta
- V.v, fyring og bredbånd inkl

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Christian Krohgs gate 30, 0186 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 208, bruksnummer 114
Andelsnummer 13, Borettslaget Christian Kroghs gate 30, organisasjonsnummer 988 429 384

Innhold

Totalt bruttoareal: 44 kvm
Totalt bruksareal: 40 kvm
Totalt primærrom: 40 kvm
Primærrom inneholder: Stue, kjøkken, bad, alkove og entré
I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 3 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.02.2021 utført av Takstportalen Aleksander Olsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong og teglstein. Bygård med flatt tak tekket med takpapp e.l. Utvendige fasader er i teglsten. Skillende vegger og etasjekille i betong. Gården er fundamentert trolig med natursten til antatt fast grunn.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Alt ved boligen har fått tilstandsgrad 1 med unntak av bad som er vurdert til tilstandsgrad to grunnet alder og gjenværende forventet levetid.
Oppsummering av selgers egenerklæringsskjema:
- Byttet baderomsinnredning.
- Det skal bygges en bygning på parkeringsplassen over gaten på andre siden av bygget. Dette vil ikke påvirke lysforholdene i leiligheten.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Entré | Velkommen inn
Lys og innbydende entré med god plass til oppbevaring av sko og yttertøy.
Stue | Utsikt mot Akerselva
Rommet byr på særegne detaljer slik som teglstein og kalkmaling. God takhøyde i kombinasjon med store vinduer sørger for en lys og luftig atmosfære. Det er god plass til å innrede slik du ønsker med sofaseksjon, et lite spisestuebord og tilhørende interiør. Den ekstra brede vinduskarmen blir fort en favorittplass med Akerselva og frodige grøntarealer rett utenfor døren.
Kjøkken | Moderne og funksjonelt
Pent og moderne kjøkken fra den danske kvalitetsleverandøren KVIK, kjøkkenet var nytt i 2017. Innredning bestående av slette fronter, laminat benkeplate med nedfelt kum og ett greps blandebatteri. Her er det god oppbevaringsplass i over- og underskap, samt gode arbeidsflater for matlaging. Integrerte hvitevarer slik som stekeovn, induksjon platetopp og oppvaskmaskin samt frittstående kjøleskap medfølger boligen. Kjøkkenet har et pent og stilrent uttrykk med downlights under overskap samt teglsteinspanel mellom overskap og benk. Beliggende i en åpen og sosial løsning med kjøkkenet.
Bad | Nyere innredning
Lekkert flislagt baderom med nyere innredning fra 2020. Baderommet ble renovert i regi av borettslaget i 2005/2006 i forbindelse med rehabilitering av hele gården. Baderommet byr på varmekabler i gulv, downlights i himling og opplegg til vaskemaskin. Innredning bestående av heldekkende servant på underskap, servant, toalett og dusj med praktiske dusjdører.
Alkove | Her sover du godt
Boligen har en praktisk alkoveløsning med skyvedører som gjør at rommet kan lukkes helt igjen. Alkoven er påkostet med praktiske garderobeløsninger og det er god plass til en stor dobbeltseng. Her sover du godt.
Bod | Ekstra oppbevaring
Kjellerbord på 3 kvadratmeter medfølger boligen.
Overflater vegger: Malte flater. Fliser på badet.
Overflater gulv: Parkett. Fliser på badet.
Overflater himlinger: Innvendige malte takflater.

Oppvarming

Sentralvarmeanlegg via radiatorer som er koblet på byggets anlegg. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 26.11.2006 Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 4 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet best. om vann/kloakkledning, best. om brannvegg/-dør, best. om vannrett og vedtak at Oslo kommunes vann- og kloakkreglement.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Utover det som fremkommer av liste over løsøre og tilbehør kan oppbevaringsskuffer under seng medfølge. Alle hvitevarer på kjøkken (integrerte og ikke integrerte) medfølger. Taklampe i entré og vaskemaskin på baderom medfølger ikke.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Christian Krohgs gate er en rolig sidegate midt i hjertet av Oslo omgitt av Grünerløkka, Sentrum, Grønland og nye Bjørvika. Boligen ligger fint plassert i sentrumsnære, men likevel rolige omgivelser med Akerselva som nærmeste nabo. Enkel heisadkomst og kort vei til to store felles takterrasser med 360 graders utsikt og glimrende solforhold.
Nærhet til det meste hovedstaden har å tilby, blant annet restaurant- og kaféer, en rekke forretninger og servicetilbud, samt god offentlig kommunikasjon. Gangavstand til Oslo City og Karl Johans gate med gode shoppingmuligheter. Dessuten kort vei til både Vulkan, Grønland og Grünerløkka hvor områdene preges av et rikt tilbud innenfor kultur, uteliv, mat og drikke.
Flere parker og grøntarealer i nærområdet. Boligblokken ligger langs nydelige Akerselva med flotte turmuligheter og sandvolleybaner. Videre er det få minutters gange til Botanisk Hage, Sofienbergparken, Grünerhagen og Birkelunden. Gode treningsmuligheter innendørs ved bl.a. SATS Schous plass eller Actic i Storgata. Fin turvei til Sørenga Sjøbad med herlige bademuligheter på sommerstid. Søker du skog og mark er det kort avstand med offentlig kommunikasjon til Sognsvann og Frognerseteren med milevis av turløyper sommer som vinter.
Flere dagligvarebutikker i nærheten med bl.a. Rema 1000 og Coop Prix. For større utvalg er det verdt å ta turen til Mathallen ved Vulkan. Sentrum har godt med kollektivt knutepunkt. Kort gå avstand fra leiligheten er det buss- og trikk. Ellers kort vei til Grønland T-banestasjon med alle t-banens linjer, samt Oslo Sentralbanestasjon og Bussterminalen med alle tog- og bussforbindelser. Med andre ord, her bor du med nærhet til alt du måtte ønske deg.
Christian Krohgs gate har eksistert siden midten av 1600-tallet. Bygget "CK30" var opprinnelig en fabrikk hvor Norges første kommersielle Coca-Cola flaske ble produsert i bygget, men i 2006 ble det bygget om til leiligheter.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1357,1 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til Spesialområde bevaring (forretning, kontor, industri og bolig) i henhold til reguleringsplan S-3525 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 24.04.196. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn). Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/
Pågående byggesaker i nærområdet:
- Saksnr. 202020485, saken gjelder Christian Krohgs gate 30. Oppgradering av takterrasser til takhageanlegg med pergolaer, bod og levegger.
- Saksnr. 201905530, saken gjelder Christian Krohgs gate 35. Oppføring av kontorbygg.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 2.359,- pr. mnd. og inkluderer: TV/bredbånd, felles forsikring, trappevask, kommunale avgifter, forretningsførerhonorar, fjernvarme, vaktmestertjenester, revisjon, styrehonorar, drift og vedlikehold m.m
Felleskostnadene justeres normalt i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2021.
Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader kr 1.659,-
Kapitalkostnad renter felleslån kr 8,-
Kapitalkostnad avdrag felleslån kr 30,-
Fjernvarme kr 372,-
TV kr 295,-
Nåværende eier har et strømforbruk inkludert nettleie som tilsvarer ca. kr 2.200,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og internett. Dette er inkludert i fellesutgiftene.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 870.386,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3.133.390,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 6.120,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 4.333,- pr. 28.01.2021
Total fellesgjeld for boligselskapet er 67.562.702,- pr. 28.01.2021 og lånevilkårene er:
Lån 1
Lånenummer: 12120531393 - DNB ASA
Type lån: Annuitetslån
Saldo pr. 28.01.21: kr. 66.943.067,-
Andel av saldo: kr 0,-
Rente: 1,69% flytende
Siste termin: 30.09.2048
Lån 2
Lånenummer: 12120531407 - DNB ASA
Type lån: Annuitetslån
Saldo pr. 28.01.21: kr. 619.635,-
Andel av saldo: kr. 4.333,-
Rente: 2,1% flytende
Siste termin: 31.12.2031
Borettslaget har tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld på lån 1. Det er anledning til å nedbetale på dette lånet den 15. mars og 15. september, forutsatt flytende rente. Forretningsfører må kontaktes senest to uker før nedbetaling.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 3 755 465,-. Av dette beløpet utgjør kr 4 333,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

fredrik Hatlestrand

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Christian Kroghs gate 30.
Borettslaget består av 115 leiligheter.
Forretningsfører er USBL, tlf. 22 98 38 00
Dugnad påregnes.
Dyrehold er tillatt med mindre det er til sjenanse eller ulempe for de andre beboerne.
Borettslagets hjemmeside: www.ck30.com/
Styrets arbeid:
Styret har i 2019 gjennomført flere prosjekter for å sikre god funksjonalitet i bygget Christian Krohgs gate 30. Varmeanlegget har fått ytterligere utbedring og ventilasjonsanlegget har blitt renset. Ytterligere nødvendig vedlikehold var utbedring av soilrør/-taknedløp hvorav det oppsto vannlekkasje, samt utvendig utbedring av pipe som hadde begynt å flasse av murpuss. Styret inngikk ny avtale med Rene Bygårder AS og Rene Trapper AS for vaktmestertjenester med oppstart 01.12.2019.
Styret vedtok på en ekstraordinær generalforsamling i juni 2020 å utbedre takterrassen. Det ble lagt frem tre ulike alternativer, hvorav alternativ 3 til en kostnad på kr 5 millioner ble vedtatt. Takterrassen skal finansieres med et lån på inntil kr 5 mill, med 25 (alt.20) års løpetid, til kostnader i forbindelse med utbedring av borettslagets takterrasse. Borettslaget stiller pant i borettslagets eiendom for lånet. Generalforsamlingen vedtar at lånet tas opp og refinansieres med eksisterende lån nr. 1212.05.31407 i DNB til rest. p.t. kr. 619.635,-. Dette vil medføre en månedlig økning av felleskostnadene pr. leilighet på kr. 243,-. Som forøvrig fordeles likt mellom alle andelene. Se illustrasjonsbilder av terrassene i Finn-annonsen. Om det er ønskelig med flere bilder kan årsberetning oversendes.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i Klare Finans AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,05% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 1.250,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Salgsoppgaver; kr 2.400,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 56-0003/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Gamle Oslo
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR56.213

Dato

Sist oppdatert: 25. oktober 2021 kl. 14:00

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.