Solgt: 3 600 000 kr

Kaj Munks vei 41B

3 650 000 kr
55 m²
1 soverom
x
Emir Resulbegovic
Presenteres av
Emir Resulbegovic
Tåsen
Spennende 2(3)-R med fritt utsyn - Gangavstand til BI - Kort avstand til T-bane og bussforbindelser - *P-plass mulighet!
 • Prisantydning
  3 650 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  126 659 kr
 • Omkostninger
  95 742 kr
 • Totalpris
  3 822 401 kr
 • Etasje
  6
 • Byggeår
  1962
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  55 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 416 kr
 • Energimerke
  Rød E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Emir Resulbegovic har gleden av å presentere Kaj Munks vei 41B - en lys og pen leilighet beliggende i et attraktivt område på Tåsen. Leilighetens beliggenhet sikrer gangavstand til fasiliteter og servicetilbud som kafé, butikker, offentlige kommunikasjonsmidler og mye mer. Leiligheten ligger i byggets 6. etasje og består av entré, stue med utgang til vestvendt balkong, kjøkken, bad og soverom. Leilighetens planløsning tillater at man kan bygge om til 3-roms. Høydepunkter: - Flere muligheter hva gjelder romløsning - Sentralt med gode servicetilbud - Mulighet for å leie garasjeplass - God lagringsplass i kjellerboder - Varmtvann inkl. i felleskostnadene Velkommen!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kaj Munks vei 41B, 0876 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 54, bruksnummer 415, seksjonsnummer 20, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 61 kvm
Totalt bruksareal: 55 kvm
Totalt primærrom: 55 kvm
Primærrom:
6. etasje, 55 kvm: Gang, bad, kjøkken, stue, soverom.
I tillegg disponerer boligen 2 boder i kjelleren som tildeles av sameiet.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.07.2020, utført av Erik Øyum.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport antatt fundamentert på drenert og stabil grunn, yttervegger oppført i bærende betongkonstruksjoner, etasjeskiller i betong og båndtekking i sink/ stål på tak.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på:
Det er gitt TG2 på følgende elementer ved boligen:
- Vinduer, 6. etasje: TG2 er gitt på bakgrunn av alder. Kort gjenværende levetid med referanse til levetidstabeller. Vinduene fungerer etter sin hensikt. Det observeres enkelte løse tettelister i vinduskarmen.
- Balkongdør fra 1982: Eldre dør med kort gjenværende levetid med referanse til levetidstabeller. Døren fungerer etter sin hensikt. Glassfeltet ved siden av balkongdøren har en form for delaminering i glasset.
- Gulv og overflater: Generell bruksslitasje på parketten og vinylbelegget. Bom i fliser på badet. (Bom i fliser betyr at flisene ikke hefter skikkelig til underlaget).
- Sluk under servanten: Ukjent oppbygging av fuktsikring. Gammelt, muligens originalt sluk. Det anbefales å beholde dusjkabinettet for best mulig kontroll med forbruksvann. Krakelert emalje i servanten.
Ellers fremkommer det av boligsalgsrapport TG1 på resterende punkter. Se rapporten for mer informasjon.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Emir Resulbegovic har gleden av å presentere Kaj Munks vei 41B - en lys og pen leilighet beliggende i et attraktivt område på Tåsen.
Leilighetens beliggenhet sikrer gangavstand til fasiliteter og servicetilbud som kafé, butikker, offentlige kommunikasjonsmidler og mye mer. Leiligheten ligger i byggets 6. etasje og består av entré, stue med utgang til balkong, kjøkken, bad og soverom. Leilighetens planløsning tillater at man kan bygge om til 3-roms. Leiligheten har moderniseringsbehov.
Høydepunkter:
- Flere muligheter hva gjelder romløsning
- Sentralt med gode servicetilbud
- Mulighet for å leie garasjeplass
- Varmtvann inkl. i felleskostnadene
Entré:
Lys og romslig entré med plass til både sko- og yttertøy. Laminat på gulv og malte veggflater. Fra entreen er det direkte adkomst til leilighetens øvrige rom, dette understøtter leilighetens gode planløsning.
Stue:
Romslig og lys stue med god plass til både sofagruppe og spisebord. Det er cirka 253 cm under taket. Stuens dimensjon gjør at det er mulig å møblere rommet etter egne ønsker og behov. Store vindusflater sørger for rikelig med naturlig lysinnslipp som gir rommet en god atmosfære. At leiligheten befinner seg i 6. etasje sørger for at det er lite innsyn inn til stuen. Fra stuen er det direkte utgang til en herlig balkong.
Vestvendt balkong:
Herlig vestvendt balkong på ca. 3,5 kvm som ble rehabilitert i 2019 i regi av sameiet. Her har du plass til en hyggelig sittegruppe. Balkongen ligger høyt og fritt uten innsyn.
Kjøkken:
Separat og pent kjøkken med glatte fronter og rustfrie håndtak. Nisje til komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin, laminert benkeplate med fliser over benk og nedfelt oppvaskkum med ett-greps blandebatteri. Godt med både skap- og benkeplass, samt naturlig plass for spisebord. Kjøkkenet har rikelig med naturlig lys og flott utsyn mot grøntområdene.
Dersom man ønsker å flytte kjøkken ut i stueområdet er dette mulig - dette for å etablere et ekstra soverom nummer to.
Bad:
Lyst bad med fliser på gulv og opplegg for vaskemaskin. Badet er utstyrt med dusjkabinett i hjørnet, toalett, speil med belysning og servantskap.
Soverom:
Stort og høyt beliggende soverom med god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Soverommet er av god størrelse og byr på rikelig med oppbevaringsmuligheter i stort og praktisk innebygd garderobeløsning. Stor vindusflate som gir rikelig med naturlig lysinnslipp og gir en god romfølelse.

Oppvarming

Elektriske panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 02.10.1974. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
301/54/415/20:
31.10.1996 - Dokumentnr: 61809 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om adkomstrett
Overført fra: Knr:0301 Gnr:54 Bnr:415
Gjelder denne registerenheten med flere
31.10.1996 - Dokumentnr: 61809 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om garasje/parkering
Overført fra: Knr:0301 Gnr:54 Bnr:415
Gjelder denne registerenheten med flere
31.10.1996 - Dokumentnr: 61809 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om benyttelse
Overført fra: Knr:0301 Gnr:54 Bnr:415
Gjelder denne registerenheten med flere
31.10.1996 - Dokumentnr: 61809 - Erklæring/avtale
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:0301 Gnr:54 Bnr:415
Gjelder denne registerenheten med flere
31.03.2005 - Dokumentnr: 19820 - Erklæring/avtale
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere
09.07.2020 - Dokumentnr: 2726582 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS
Org.nr: 950 007 613
Elektronisk innsendt
31.03.2005 - Dokumentnr: 19820 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 20
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 551/21952
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 4 - 33.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger i et svært attraktivt boligområde på Tåsen. Området tilhører bydel Nordre Aker og tilbyr flere barnehager, barne- og ungdomsskoler, samt videregående skoler. Bydelen har også et godt aktivitetstilbud til barn og ungdom med flere aktivitets- og fritidsklubber, idrettslag, skolemusikkorps, kor, dans, drama og teatergrupper m.m. Kort vei til Lødrupskogen som er fredet, da den er en av landets nordligste eikeskoger.
Kort avstand til Voldsløkka med flere fotball- og vollyballbaner og flere barneaktiviteter. Det er også kort vei til Havnajordet som fører inn i Nordmarka og Maridalen med sine fantastiske rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Du finner gode bademuligheter ved Sognsvann, Stilla eller ved Akerselven.
Ullevål sykehus, Rikshospitalet, Universitetet på Blindern er kun 5 minutter unna med t-bane og BI i Nydalen er i gangavstand.
Kollektivmuligheter:
Gode kollektivmuligheter med T-bane fra Tåsen og Nydalen, buss 54 og 37 fra Maridalsveien, buss 34 fra Tåsenveien og flybuss og buss 23 fra Tåsensenteret.
Shopping:
På Tåsensenteret, som er nærmeste nabo, har du blant annet matvarebutikk, apotek og blomsterbutikk. På Ullevål Stadion finner man treningssenter (Sats), vinmonopol, matvarebutikk og andre forretninger og kafeer. Storo Storsenter er også i nærhet til boligen og er Oslos største kjøpesenter.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 852,6 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Sameierne kan leie garasjeplass i anlegg under kjøpesenteret. Leien ligger på 1500 kr pr. mnd. Gjesteparkering på området.
Ellers parkering etter områdets gjeldene bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig/forretning/kontor i henhold til reguleringsplan S-1055 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 20.05.1963, og etter Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/
Regulering/byggesaker i området:
201208955 - Reguleringssak: Kaj Munks vei 41 - Planforslag til offentlig ettersyn - Tåsen senter. Ønske om å rive eksisterende kjøpesenter og oppføre et nytt senter.
Reguleringsprosessen knyttet til et eventuelt nytt Tåsensenter har pågått siden 2012. I våres vurderte Plan- og bygningsetaten materialet som komplett og planforslaget (i to alternativer) ble lagt ut til offentlig ettersyn med uttalelsesfrist den 13. mai. I gjennomgangen av de innkomne merknadene konstaterte P&B at det likevel var behov for å bygge ut trafikkrapporten noe. For å etablere enighet om mandatet for den utvidede trafikkrapporten ble det innkalt til møtet den 20. august med deltakere fra forslagsstiller, forslagsstillers fagkyndige og andre berørte parter. Der ble det konstatert en stor grad av enighet om det kommende engasjementet og referatet med innarbeidede kommentarer ble distribuert den 2. september.
Status per 03.07.2020: Forslagsstiller påpekte at sykkelveien fra svingen og fram til fotgjengerfeltet i Nordbergveien er kommunal eiendom, og dermed ikke gir grunnlag for innsigelse. Statens vegvesen uttaler seg som eier og forvalter av sykkelrute, samt sektormyndighet for trafikksikkerhet. Dette gir grunnlag for innsigelse også ut over egen eiendom. Det er foreslått en overgang mot kommunale sykkelveier, siden det ikke er gitt tilbakemeldinger på overgangen.
Ruter ønsker oppstillingsplass for to leddbusser, med tilhørende ladeplasser. Det er fysiske utfordringer knyttet til dette: Mot rundkjøringen er plasseringen av trafikkøya i enden av Nordbergveien, og tilhørende fotgjengerfelt/ekspress sykkelvei premissgivende. I sør er brohodet for t-banelinjen gitt, i tillegg må innkjøringen til dette planområdet og høyblokka ha tilfredsstillende siktforhold ihht norm.
Det ble avtalt et arbeidsmøte mellom forslagsstillere, SVV, Bymiljøetaten og Ruter der man har som hensikt å finne en omforent løsning. Premisset er at denne løsningen skal gi bedre flyt. Dette vil inkludere en vekting av ulike trafikkgrupper, samt å se på sammenheng mellom kommunal og statlig sykkelvei.
Se nærmere saksinnsyn på https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201208955
201900071 - Reguleringssak: Tåsenveien 73 - Bestilling av oppstartsmøte - Boliger.
201806581 - Reguleringssak: Nordbergveien 10 og Rektorhaugen 53 - Bestilling av oppstartsmøte - Oppføring av leiligheter.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.416,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, kabel-tv (grunnpakke), bygningsforsikring, kommunale avgifter, renter av avdrag på andel fellesgjeld, forretningsføresel, drift og vedlikehold av eiendommen. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Videre oversikt over fordeling av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kjennskap til strømforbruket.
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger.
Boligen er tilknyttet Eltek alarmselskap.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 086 744,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 912 279,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 87 379,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 126 659,- pr. 01.06.2020
Total fellesgjeld for sameiet er kr 3 551 571,- pr. 01.06.2020 og lånevilkårene er:
Lån: 83977173984, Handelsbanken
Rentesats per 10.07.2020: 3,35%
Andel av saldo: 126 659,-
Resterende terminer: 100

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3 872 400. Av dette beløpet utgjør kr 126 658,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonnummer. Kun rettshjelspdekning koster kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Arvesen Eiendom AS

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Kaj Munksvei 41 B, sameiebrøk: 551/21952
Sameiet består av 30 leiligheter og 3 næringsseksjoner.
Forretningsfører er Boligbyggelaget Usbl. Revisor er KPMG.
Sameiet er fullverdiforsikret i W.R. Berkley Insurance Nordic, avtalenr 101530.
Sameiet har et fellesvaskeri.
Dyrehold som ikke er til sjenanse er tillatt etter avtale med styret.
Foretatt påkostninger de senere år:
2020:
- Fulgt opp arbeid vedrørende balkongarbeider og fasade rehabilitering.
- KONE heis har gjennomført kontroll av heisanlegget og utført vedlikehold.
- Oppgradert El-anlegget i fellesarealet, samt installert nytt brannalarmanlegg.
- Installert nye postkasser.
- Installert ny vaskemaskin og tørketrommel. (Ny profesjonell HS-9240 Schuthess 8 kg vaskemaskin og ditto TS-9350 Schulthess 8 kg tørketrommel)
- Byttet varmtvannsberedere
- Det er forhandlet frem et refinansieringstilbud for felleslånet som gir rentebesparelser
2019: Rehabilitering av balkonger og fasade.
2019: Varmekabler foran inngangsdører.
2019: Nye postkasser.
2019: Tilstandsanalyse el-anlegg fellesarealer.
2015/2017: Nye sikringsskap alle leiligheter. Spyling avløpsrør.
2008: Bytte rør frem til leilighetene.
Planlagte påkostninger:
- Ingen planlagte påkostninger annet enn generelt vedlikehold.
Sameiet har en vedlikeholds liste med oppgaver de prioriterer fremover:
- 2022: Oppussing/maling trappeganger + foran leiligheter, budsjett/anslag kr 150.000,-. Ny ytterdør + dører fellesareal, budsjett/anslag kr 50.000,-.
- Heisen er gammel, mulig vedlikehold på sikt, budsjett/anslag kr 150.000,-.
- Oppussing av fellesarealer i kjeller bør også tas de nærmeste årene.
- Sameiet skal installere kamera mot postkassene.
- Sameiet ønsker å opprette et vedlikeholdsfond til fremtidig vedlikehold.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet selgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 2.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 37-0122/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hasle
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR37.20122

Dato

Sist oppdatert: 19. januar 2021 kl. 11:33

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.