Neskollen

Skytten 6

Prisantydning

6 400 000 kr

Omkostninger: 161 342 krTotalpris: 6 561 342 kr
Etasje
2
Byggeår
2017
Soverom
3
Areal (P-ROM/BRA)
185 m² / 236 m²
Tomteareal
863.4 m²
Type / Eierform
Enebolig / Eiet
Fasiliteter
Garasje, Veranda

Meget tiltalende og innholdsrik enebolig over to plan - To stuer og to bad - Byggeår 2017 - Barnevennlig!

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Boligen ligger på Neskollen i Nes kommune ved kommunegrensen mellom Nes og Ullensaker. God intern beliggenhet med ingen gjennomgangstrafikk!

Meget gjennomført og tiltalende enebolig oppført i 2017 over to plan med gjennomgående høy standard og mange utsøkte detaljer. Boligen bærer preg av å være påkostet og har mange gode og funksjonelle løsninger. Store vindusflater gjennom hele boligen bidrar til en åpen og luftig atmosfære med mye naturlig lys. Boligen er ellers meget innholdsrik med blant annet to bad, vaskerom, to stuer, tre soverom, samt markterrasse og veranda på hhv. ca. 68 kvm og 53 som blir en naturlig forlengelse av stuene på sommertid. Tilhørende dobbelgarasje samt biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Her kan man flytte rett in

Eiendommen

Skytten 6, 2165 HVAM 
Gårdsnummer 79, bruksnummer 451, seksjonsnummer 0, kommunenummer 3034

Områdebeskrivelse

Boligen ligger på Neskollen i Nes kommune ved kommunegrensen mellom Nes og Ullensaker, med kort vei til Jessheim og Årnes. Boligen ligger nest innerst i en blindveg uten gjennomgangstrafikk. Eiendommen har en meget god beliggenhet på toppen av Neskollen med flott utsikt og gode solforhold. Neskollen har et eget lite sentrumsområde med to dagligvarebutikker (Rema 1000 og Coop Extra), Mix-kiosk, frisør, tre barnehager, barneskole, skolefritidsordning, skatepark, idrettsanlegg og klatrevegg. 

Eiendommen ligger i naturskjønne omgivelser med meget gode tur- og rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Det er flere skogsløyper og turstier med blant annet oppkjørte lysløyper på vinterstid og stolpejaktløyper på sommertid. Hvamsetertjernet på populære Hvamsetra ligger i nærheten, hvor det er bade - og grillmuligheter, og et treffpunkt for familieskøyting på vinteren.

Det lokale idrettslaget Hvam IL med nærmere 1000 medlemmer arrangerer aktiviteter i nærmiljøet og har et stort idrettsanlegg med kunstgress- og grusbane. Populære Nes Arena ligger også på Neskollen med innendørs løpebane, treningssenter, klatrevegg mm. 
Andre populære tilbud i Nes er ishall, kino, kulturhus, opplevelsesmuseer, kunstforening og ridesenter. Nes Kirkeruiner som er en vakker og populær park med samlingspunkt for bryllup, gudstjeneste, konserter og andre kulturaktiviteter ligger i umiddelbar nærhet til Neskollen.

På Amfi-senteret i Vormsund finner du servicetilbud som dagligvarebutikker, skobutikk, klesforretninger, apotek, tannlege, fysioterapi og mer. Kort vei til Jessheim med rikt servicetilbud med blant annet kino, kulturhus og ett stort bysenter med over 140 butikker. Pendleravstand til Oslo. 

Avstander med bil:
Årnes: ca. 11 min.
Jessheim: ca. 15 min.
Gardermoen: ca. 23 min.
Hurdal skisenter: ca. 53 min.

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 220 kvm
Totalt bruksareal: 236 kvm
Totalt primærrom: 185 kvm

Bruksareal:
Enebolig 198 kvm

Primærrom: 
1. etasje 100 kvm: Hall, stue, kjøkken, bad og soverom
U. etasje 85 kvm: Hall/trapp, stue, bad, vaskerom og 2 soverom

Sekundærrom:
U. etasje 13 kvm: Teknisk rom og bod

Bruksareal:
Dobbelgarasje 38 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 19.03.2020 utført av Agenda Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Eiet tomt på 863,4 kvm. Arealet er beregnet og avvik kan forekomme. Pent opparbeidet tomt med gruset gårdsplass, plen og to flotte terrasser. Gode solforhold.

Parkering

Parkering i dobbelgarasje, samt biloppstillingsplasser på egen gårdsplass, 

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Det betales en kostnad til velforening som vedlikeholder veien og står ansvarlig for støing, brøyting og lignende.
Eiendommen er tilknyttet privat vannverk(Årnes Vannverk) og kommunalt ledningsnett(avløp) via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre.

Bygningen antas oppført med støpt plate på komprimerte masser. Grunnmur av Leca-blokker. Yttervegger er oppført i isolert trebindingsverk og utvendig kledd med beiset liggende bordkledning/trepanel. Taket er av typen valmtak i tre med takstoler. Taktekking av betingtakstein. Nedløp, renner og beslag er av metall. Etasjeskillere er bjelkelag i tre. 

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Boligen er oppført i 2017 og har gjennomgående tilstandsgrad 1(TG1).

Selger opplyser videre:
- Det er byttet tre fliser på bad nede i mars 2020. Utført av utbygger,
- Varmepumpe installert av NEKAS i mai 2019.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 26.05.2017. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Ferdigattesten omfatter også garasjen.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. 

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Standard

Meget gjennomført og tiltalende enebolig oppført i 2017 over to plan med gjennomgående høy standard og mange utsøkte detaljer. Boligen bærer preg av å være påkostet og har mange gode og funksjonelle løsninger. Store vindusflater gjennom hele boligen bidrar til en åpen og luftig atmosfære med mye naturlig lys. Takhøyde i hovedetasjen er hele 2,70 meter og gir et luftig inntrykk. Boligen er ellers meget innholdsrik med blant annet to bad, vaskerom, to stuer, tre soverom,samt markterrasse og veranda på hhv. ca. 68 kvm og 53 som blir en naturlig forlengelse av stuene på sommertid. Tilhørende dobbelgarasje samt biloppstillingsplasser på egen gårdsplass. Her kan du flytte rett inn!

Entré
Entreen gir et særdeles godt førsteinntrykk og er stilfullt innredet med store, beige gulvfliser, gråmalte vegger og gulvvarme. Langsgående glassfelt på begge sider av inngangsdøren gir deilig lysinnslipp. Rommet har god plass for garderobeskap og andre oppbevaringsløsninger. Fra entreen er det dør inn til bad, soverom og åpen løsning til stuen og kjøkkenet.

Stue og spisestue
Stuen og spisestuen har flere store vindusflater som gir godt med dagslys som igjen bidrar til en luftig tilværelse. Stuen ligger i åpen løsning med spisestuen og har 1-stavs eikeparkett på gulv, gråmalte overflater samt en moderne peisovn som sørger for lun varme og ekstra hygge på kalde dager. Fra spisestuen er det utgang til romslig og flott veranda på ca 53 kvm. Spisestuen er i åpen løsning med kjøkkenet, - en meget innbydende planløsning. I underetasjen finner man ytterligere en stue i god størrelse med flere møbleringsmuligheter og utgang til flott terrasse på 68 kvm.

Kjøkken
Lekkert kjøkken i moderne og smakfullt design. Innredningen er fra Kvik med sletta malte fronter i lysegrå fargetoner og hvit laminat benkeplate med planlimt kompositt-vask med ettgreps blandebatteri. Håndtaksløse fronter gir et eksklusivt og solid preg. En flott kjøkken-øy sørger for ekstra arbeidsrom og en trivelig spiseplass. Kjøkkenet er videre utstyrt med integrert stekeovn, induksjon platetopp, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. 

Bad
Boligen inneholder to svært lekre bad med gulvvarme og downlights, samt et praktisk, separat vaskerom. Begge badene har flotte, sandfargede fliser på gulv og vegger og mosaikkfliser på gulv i dusjsonen. Rommene har mørke servantmøbler med hvit heldekkende servant og speil med integrert belysning. For øvrig har begge badene veggmontert toalett og dusjhjørne med hengslede dører. Badet i underetasjen er i tillegg innredet med et delikat hjørnebadekar.

Vaskerom
Eneboligen har et separat vaskerom i underetasjen, noe som er kjærkomment for de fleste. Rommet har fine fliser på gulv med gulvvarme, hvitmalte plater på vegger og sluk. Innredning med benk med skyllekar samt god plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Boligens 200 l varmtvannsbereder er også plassert her.

Soverom og garderobe
Boligen har tre innbydende soverom, hvorav ett er plassert i hovedetasjen og to i underetasjen. Alle soverom er i god størrelse med plass for garderobeløsninger. For ytterligere lagringsplass kan man ta i bruk praktisk bod i underetasjen.

Oppvarming

Boligen blir oppvarmet med elektrisk fyring og vedfyring. Det er varmekabler på bad og gang i 1.etg., samt i alle gulv i underetasjen, foruten teknisk rom. Boligen er tilknyttet balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og det er installert varmepumpe. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket B4

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen. 

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan for "Neskollen felt B4 og B5" med tilhørende reguleringsbestemmelser vedtatt 13.03.2007.

Eiendommen er i kommuneplanen datert 03.09.2019 avsatt til nåværende boligbebyggelse.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR63.2060

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 8 237,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendommen er tilknyttet Årnes Vannverk som fakturerer etter antall beboere. Estimert vannavgift for en familie på 4 stk er kr 3.720,- pr år.

Eiendomsskatten er kr 4 710,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 22.000,- pr. år. / 22.000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.289,-.
Velavgift er kr 2.500,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og Internett. Kostnad for dette er kr 790,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 265 896,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 4 557 225,60. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.561.342,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 14.300,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.500,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre
Trude Stensby
Eiendomsmegler

Trude Stensby

Telefon
Mobil 40204140

Lurer du på noe

Trude svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.

Sjekk din boligverdi!