Solgt: 3 650 000 kr

Tennisveien 20

3 790 000 kr
135 m²
3 soverom
Krogsveen har gleden av å ønske velkommen til Tennisveien 20!
Tjensvoll
Innholdsrik familiebolig i barnevennlig nabolag. 3 soverom, 2 stuer, gode solfylte uteområder og fast parkering.
 • Prisantydning
  3 790 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  288 365 kr
 • Omkostninger
  8 457 kr
 • Totalpris
  3 946 822 kr
 • Byggeår
  1978
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  135 m²
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  6 451 kr
 • Energimerke
  Rød E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Tennisveien 20 er en fin og innholdsrik enebolig i rekke, beliggende i et populært nabolag på Tjensvoll. Boligen strekker seg over tre plan og har en planløsning som passer perfekt for både småbarnsfamilier og par. Boligen har i tillegg pent opparbeidede og solfylte uteområder på begge sider. Umiddelbar nærhet til lekeplass, bilfritt miljø på begge sider av boligen, samt gode barnehage- og skoletilbud gjør at dette er den ideelle beliggenheten for barnefamilier.

 • Gjennomgående fin standard.
 • Omfattende renovert utvendig i 2015.
 • Godt vedlikeholdt og jevnt oppgradert innvendig.
 • 3 soverom samlet i samme etasje.
 • 2 stuer.
 • Bad, gjestetoalett og vaskerom.
 • Sol fra morgen til kveld.
 • Parkering i garasje, klargjort for elbil-lader.
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Tennisveien 20, 4021 STAVANGER
  Kommunenummer 1103, gårdsnummer 26, bruksnummer 451
  Andelsnummer 884, Borettslaget Tjensvoll Terrasse 4, organisasjonsnummer 955 043 723

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 168 kvm
  Totalt bruksareal: 148 kvm
  Totalt primærrom: 135 kvm
  1. et.: P-rom: Entré, gang, wc, stue og kjøkken.
  2. et.: P-rom: Gang, bad, 3 soverom.
  Loft: Uinnredet loftsrom
  Kjeller: P-rom: Gang, kjellerstue, vaskerom. S-rom: bod 1, bod 2 og kott.
  Bruksareal per etasje:
  1. et.: 53 kvm
  2. et.: 50 kvm
  Loft: Høyde er lavere enn krav til målbart areal
  Kjeller: 45 kvm
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.04.2020 utført av Rogaland Takstpartner AS.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i tre, isolerte yttervegger med stenderverk. Grunnmur stedstøpt betong. Etasjeskiller av tre.
  Oversikt over tilstandsgrad 1, 2 OG 3
  Rapporten inneholder 8 Tg 2 og 1 Tg 3
  Tilstandsgrad(Tg) 1: innerdører, takkonstruksjon, trapp, etasjeskiller, bad, wc, kjøkken
  Tillstandsgrad(Tg) 2 : takkonstruksjon, loftsluke, trapp, rom under terreng, bad, vaskerom, kjøkken, bereder
  Tillstandsgrad(Tg) 3 : vaskerom
  Det gjøres oppmerksom på at ett avsnitt, f.eks "Vinduer og dører" kan inneholde flere forskjellige tilstandsgrader. Dette pga forskjellig alder og tilstand på bygningsdelene.
  Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Sammendrag av selgers egenerklæring

  Boligen er i normalt god stand etter alder. Det er foretatt noen standardhevinger med blant annet nyere bad(2005). Noen bygningselementer er eldre med begrenset levetid, og det bør derfor påregnes fremtidige påkostninger på noen av disse. Det er behov for normalt vedlikehold.

  Standard

  Tennisveien 20 er en fin og innholdsrik familiebolig beliggende i et populært nabolag på Tjensvoll. Boligen strekker seg over tre plan og har en planløsning som vil falle de aller fleste i smak med stue og kjøkken i hovedetasjen, bad og soverommene samlet i øverste etasje, og ikke minst en kjekk ekstra stue, vaskerom og andre praktiske arealer i kjelleren. I tillegg har boligen flotte og solfylte uteområder på begge sider.
  Umiddelbar nærhet til lekeplass, bilfritt miljø på begge sider av boligen, samt gode barnehage- og skoletilbud gjør at dette er den ideelle beliggenheten for barnefamilier.
  1. etasje:
  Man kommer inn i fliselagt entré og videre til innergang med plass til å henge fra seg yttertøyet i romslig skyvedørsgarderobe. Gjestetoalett med wc og servant med speil. Videre kommer man inn i stue og kjøkken som fikk ny parkett i 2014 og oppmaling av vegger den senere tiden. Trappen skaper et naturlig skille mellom stue og kjøkken/spisestue. Kjøkkeninnredningen har hvitmalte fronter, laminert benkeplate og delvis integrerte hvitevarer. Kjøkkenet har en funksjonell utforming med god arbeidsflate og overskap som strekker seg helt til taket. Det er god plass til spisebord i forlengelsen av kjøkkenet, og herfra er det utgang til østvendt uteområde hvor morgensolen kan nytes. Stuen er lys og stor med en praktisk utforming som gjør den enkel å møblere. Fra stuen er det utgang til vestvendt uteområde med ettermiddag- og kveldssol. Uteområdet går over to plan med platting og plen, perfekt for soling, grilling og lek. Fra hagen kan de minste i familien gå videre ut til lekeplass og grøntområde som ligger rett i front av boligen.
  2. etasje:
  I denne etasjen ligger soverommene og badet. Alle tre soverommene er av god størrelse med nylig oppmalte vegger og store vindusflater. Fra trappegangen er det adkomst til loft med masse god oppbevaringsplass.
  Pent fliselagt bad med varme i gulv, badekar, wc og servant med speil og god oppbevaringsplass.
  Kjeller:
  Kjellerstuen fikk nye varmekabler og gulvbelegg i 2014, og er den ekstra stuen mange drømmer om. Perfekt tv-stue eller lekerom for de små. Ellers inneholder kjelleren et romslig vaskerom, samt to boder og et kott. Så her er det ingenting å utsette på oppbevaringsplass.
  Utvendig ble det foretatt omfattende oppgraderinger i 2015. Ny kledning (Møre Royal) og isolasjonsduker på hele huset og utvendig bod. Vinduer i 2 etasje ble skiftet. Gjerder og port rundt eiendommen ble også
  oppgradert. Gamle nedløp og takrenner ble skiftet. Arbeidet ble gjennomført av Frøiland Bygg AS i regi av borettslaget.
  Praktisk redskapsbod ved inngangspartiet, samt fast parkeringsplass i lukket garasjeanlegg.

  Oppvarming

  Varmekabler på bad i 2. etasje og kjellerstue.
  Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 15.12.1977.
  Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:
  1. Attest fra byingeniøren.
  2. Oppsetting av boder.
  3. Utvendige trapper.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Utover andel fellesgjeld overdras andelen fri for pengeheftelser.
  Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

  Eventuell adgang til utleie

  Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

  Diverse

  Fryseboksen i kjelleren og integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger handelen.
  Lampen over spisebord medfølger ikke.
  Elbil-lader som er montert på boligens parkeringsplass medfølger ikke.
  Kjellerstue har noe mindre dagslysflate i vinduer enn kravet til rom for varig opphold.
  Gulvbelegget på vaskerommet har fått tg3 i tilstandsrapporten grunnet slitasje og utettheter. Se vedlagte rapport for mer informasjon.
  Potensielle fremtidige prosjekter:
  Borettslaget har engasjert OBOS Prosjekt til å kartlegge rør-tilstanden i borettslaget, samt tilbudsinnhenting og oppklarende møter for å klargjøre kostnader i prosjektet. Det har vært gjennomført informasjonsmøter med beboerne i 2019 og 2020.
  Planen er at vann- og avløpsrør skal skiftes i alle boliger og at våtrommene (wc-rom og bad) rives og bygges opp igjen etter dagens standard. På vaskerom vil synlige rør bli fjernet og erstattet.
  Estimert kostnad for prosjektet er kr 75MNOK som skal finansieres med låneopptak. Dette vil medføre økt fellesgjeld og felleskostnader for alle andelene i borettslaget. For denne boligen er det anslått en økning i fellesgjelden på kr 532 365,- og økte felleskostnader på ca kr 1 300,- per måned.
  Et slikt prosjekt krever 2/3 flertall for å bli vedtatt, og per i dag er videre informasjonsmøter satt på vent. Konf. gjerne megler ved spørsmål.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Tennisveien 20 har en sentral og attraktiv beliggenhet på Tjensvoll. Herfra er det gangavstand til dagligvarebutikk, treningssenter, Stavanger idrettshall, Siddishallen, DnB Arena og søndagsåpen butikk/bakeri. Madla Amfi med et bredt utvalg av butikker og servicetilbud ligger også i gåavstand fra boligen.
  Området rundt boligen er tilnærmet bilfritt og ideelt for barnefamilier med lekeplasser og fotballbane rett i nærheten. I tillegg er det både barnehager og skoler i nærområdet.
  Kort vei til Universitetet og SUS.
  Gode bussforbindelser og enkel adkomst til E39, hvor man kommer seg raskt til både Stavanger sentrum, Forus, Sola og Sandnes.
  For den turglade er det gode muligheter med blant annet Mosvatnet, Sørmarka og Store Stokkavatnet i nærheten. Nye Gamlingen med sitt flotte utendørs svømmeanlegg er lokalisert ved Mosvatnet.
  For mer informasjon se vedlagte nabolagsprofil.

  Adkomst

  Kjør av Henrik Ibsens gate i rundkjøringen retning hotell Alstor, ta så første vei til høyre og videre inn i Solborgveien som er første vei på venstre hånd. Følg veien til blokkene i Tennisveien som ligger på høyre hånd. På baksiden av blokkene er det innkjøring til parkeringsanlegg samt utvendig gjesteparkering.
  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Barnehager:
  Hannes Lekestue: 0,2 km
  Solborg Barnehage: 0,3 km
  Barnehagen Tjensvoll - Tjensås 0,7 km
  Skoler:
  Tjensvoll Skole: 0,6 km
  Lassa Skole: 1,3 km
  Madlamark Skole: 1,6 km
  Wang Ung Stavanger: 0,6 km
  Ullandhaug Skole: 1,6 km
  St. Svithun Videregående: 1,1 km
  St. Olav Videregående: 3,3 km
  Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 34 140 kvm som tilhører borettslaget.

  Parkering

  Det følger med en fast parkeringsplass i lukket anlegg under nabobygningen (terrasseblokk). Ellers utvendig gjesteparkering på baksiden av naboblokken.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal og felles privat vei.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan 600 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 27.07.1971.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Betjening av andel fellesgjeld, div honorarer, drift og vedlikehold, kommunale avgifter, felles utvendig forsikring, kabel-tv og internett fra Get.
  Andel fellesutgifter: kr 4 885,-
  Kabel-tv/internett: kr 362,-
  Kapitalkost lån 1 OBBK02: kr 1 204,-
  Faste løpende kostnader som kommer i tillegg til felleskostnadene er strøm og innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2018 var kr 902 562,- ifølge Skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 3 249 223,-.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Opplysninger om fellesgjeld

  Andel formue er kr 32 500,- pr. 31.12.2019
  Andel fellesgjeld er kr 288 365,- pr. 15.04.2020
  Total fellesgjeld for boligselskapet er kr 39 306 186,- pr. 15.04.2020 og lånevilkårene er:
  *OBBK01-98207429740
  Annuitetslån, 12 terminer pr år
  Restløpetid: 9 år 9 mnd
  Restsaldo: kr 20 269 736,-
  Andel av restsaldo: kr 143 884,-
  Rente pr 15.04.20: 2,10% flytende
  OBBK02-98207429759
  Annuitetslån, 12 terminer pr år
  Restløpetid: 11 år 9 mnd
  Restsaldo: kr 19 036 450,-
  Andel av restsaldo: kr 144 481,-
  Rente pr 15.04.20: 2,10% flytende
  Borettslaget har tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld for OBBK02 lånet med forfall 30.06 og 30.12. OBOS må kontaktes senest 6 uker før forfall av de som ønsker å benytte seg av dette.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
  - Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.325,- (OBOS)
  - Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.
  Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
  kr 4 086 822,-. Av dette beløpet utgjør kr 288 365,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
  I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6 900,-, med et årlig abonnement på kr. 2 800,-.
  Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4 100,-.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Asbjørn Rørheim og Cyntia Rocio Hoel

  Informasjon om forkjøpsrett

  Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Tjensvoll Terrasse 4.
  Borettslaget består av 169 andeler fordelt på terrasseleiligheter, rekkehus og enebolig i kjede.
  Forretningsfører er OBOS Rogaland, tlf. 02333
  I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
  Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
  For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.
  Kommentarer til årsregnskapet for 2019:
  Inntekter: kr 10 870 066,-
  Kostnader: kr 7 483 797,-
  Resultat: kr 2 364 391,-
  Disponible midler pr 31.12.19 var kr 4 556 721,- og viser borettslagets likviditet. De disponible midlene bør til enhver tid være positive, som en del av forutsetningene for videre drift.
  Styret har kontor i Tennisveien 13 med kontortid annenhver tirsdag mellom kl 18-19. Styrerommet har telefon 47373659 og e-post borett.tt4@getmail.no
  Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for andre beboere. Det skal søkes om tillatelse til å holde dyr, og skjema for husdyrhold kan hentes i styrerommet når det er styrekontakt.
  Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: kr 45 000,-
  Tilrettelegging kr 12 000,-
  Oppgjør: kr 4 550,-
  Markedspakke: kr 14 000,-
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 33-0002/20
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Mariero
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR33.202

  Dato

  Sist oppdatert: 04. november 2020 kl. 11:13

  Dokumenter

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Andre boliger i området

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.