Komplett utleieoppgave

Marstrandgata 12

14 800 kr
44 m²
1 soverom
Marstrandgata 12 - meget attraktivt beliggende i rolige omgivelser
Marstrandgata 12 - meget attraktivt beliggende i rolige omgivelser
Rodeløkka/Grunerløkka, Meget pen og møblert 2-roms fra 2014! Balkong. 4.etg. Inkl varme, vvann, kabel-tv og bredbånd
 • Månedsleie
  14 800 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  2014
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  44 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Rød C

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Marstrandgata 12, 0566 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 227, bruksnummer 596, seksjonsnummer 13, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 44 kvm
Totalt primærrom: 44 kvm
4.etg: Entre, soverom, baderom, kjøkken og stue med utgang stor balkong. Stor kjellerbod.
Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Meget lys og delikat leilighet med meget god planløsning. Pen eikeparkett på gulv. Innervegger og himlinger malt i lyse og tidsriktige farger. Lys og moderne kjøkkeninnredning med hvitevarer (kjøl/fryseskap, komfyr med topp og oppvaskmaskin. God skapplass. Pent flislagt baderom med varme i gulv. Dusjhjørne, baderomsinnredning, vegghengt wc og opplegg vaskemaskin (Vaskemaskin medfølger). Soverom med dobbeltseng og inngang til meget praktisk garderobe. Stor stue med bl.a sovesofa, sofabord, tv bord, og spisebord med stoler. Stor balkong med god plass til utemøbler (medfølger). Egen kjellerbod. Leien inkl møbler, fjernvarme, varmtvann, kabel-tv, bredbånd (sameiets avtale med leverandør) og hvitevarer på kjøkken og bad. Leietaker betaler for strøm. Leiligheten ble ferdigstilt 4 kvartal 2014 og er pent møblert.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Chokoladefabrikken er et nyere boligprosjekt beliggende på sjarmerende Rodeløkka. Her har man Grunerløkka og Sofienbergparken som nærmeste nabo. Kort vei til ett rikt tilbud av kafeer, restauranter, butikker, dagligvarer, bank, post, Ringen kino og Dælenenga idrettspark. Meget godt kollektiv tilbud med buss, trikk og t-bane innen kort gangavstand. Rikt utvalg av sykkelveier passerer rett ved leiligheten.
Rodeløkka var i sin tid en forstad til Christiania. Her var det lov å sette opp trehus helt frem til byutvidelsen i 1878. 137 av de gamle trehusene overlevde forslummingen på sekstitallet og er nå erklært bevaringsverdige. I dag er Rodeløkka en sjarmerende, fredelig oase midt i byen, med umiddelbar nærhet til landets mest pulserende, urbane bymiljø.
Chokoladefabrikken er et helt kvartal mellom Københavngata, Marstrandgata, Stockholmgata og Malmøgata. Nyere og meget attraktiv prosjekt som bør sees

Annen viktig informasjon

Utleier

Glenn Svarstad og Ingebjørg Hansen Svarstad

Leietakers plikter

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.
Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde balkong, og evnt takrenner/nedløpsrør.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leiligheten er ledig fra 01.11.2021
Begge parter kan si opp leieforholdet med 1 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 8 måneder, slik at minimum botid er 9 mnd. Oppsigelsen gjelder fra dato til dato.

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 86-0183/21
Utleiemegler Krogsveen AS, avd Aker Brygge / Tjuvholmen
NO 993 808 717 MVA
Oppdragets KR-kode KR86.21183

Dato

Sist oppdatert: 21. oktober 2021 kl. 15:37
Utskriftsvennlig utleieoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █