Komplett utleieoppgave

Torvgata 13

19 000 kr
74 m²
2 soverom
Velkommen til Torvgata 13!
Velkommen til Torvgata 13!
Kart
Del
Stine Dehli
Presenteres av
Stine Dehli
Lillestrøm: Nyere og pen 3-roms leilighet i 7.etasje - Hvitevarer - Balkong - Garasjeplass m/ el-bil lader - Beliggenhet midt i sentrum!
 • Månedsleie
  19 000 kr
 • Etasje
  7
 • Byggeår
  2021
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  74 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Grønn G

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Leieskjema
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Torvgata 13, 2000 LILLESTRØM
Kommunenummer 3030, gårdsnummer 81, bruksnummer 42, seksjonsnummer 120, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 74 kvm
Totalt primærrom: 74 kvm
Arealet er innhentet fra tilstandsrapport datert 08.11.22 av Jan P Andersen.
Leiligheten er beliggende i 7.etasje.
Entré, bad, gang, to soverom, kjøkken og stue. Leiligheten disponerer en kjellerbod på ca 5 kvm og en garasjeplass med ladeboks.

Standard

Torvgata 13 er en attraktiv og nyere leilighet med balkong. Dette er en bolig med flotte kvaliteter som bidrar til en enkel hverdag.
Verdt å merke seg:
- Nyere leilighet fra 2021
- 2 soverom
- Integrerte hvitevarer
- Garasjeplass med ladeboks
- Praktisk bod i kjeller på ca 5 kvm
- Romslige balkong på ca 8 kvm
- Heis
- Boligen er tilknyttet Telia
- Sentrumsnært
- Gode tur og rekreasjonsmuligheter
- Kort vei til offentlig kommunikasjon
Entre:
Innbydende gang med god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg skoene. Gangen gir et godt førsteinntrykk av boligen som vitner om moderne fargetoner og gode materialvalg. De medfølger garderobeløsning.
Stue:
Fra gangen kommer du inn i en romslig og åpen stue hvor det er god plass til sofagruppe og spiseplass. Her er det store vindusflater som slipper inn godt med dagslys. Fra stuen er det adkomst til en balkong med plass til sittegruppe.
Kjøkken:
Kjøkkenet er innholdsrikt med mye god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen er profilert med grå glatte fronter. Kjøkkenet har integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap/fryser. Et svært praktisk og funksjonelt kjøkken hvor matlagingen kan nytes morgen som kveld. Det er også plass til spisebord som passer perfekt som samlingspunkt for venner eller familie.
Bad:
Badet er tiltalende med mørke fliser på gulvet og hvite fliser på veggen. Det inneholder dusj med glassvegger, toalett, speil, servant og oppbevaringløsninger. Det er downlights i tak og vannbåren gulvvarme. Det er opplegg for vaskemaskin.
Soverom:
Leiligheten har 2 soverom. På hovedrommet har du plass til dobbeltseng. På et av soveommene finner du er en garderobeløsning.

Oppvarming

Boligen blir oppvarmet gjennom vannbåren varme i gulv i alle rom, bortsett fra på soverom. Balansert ventilasjon. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 21.09.2021.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget sentralt område i Lillestrøm sentrum, med gangavstand til alt av byens fasiliteter.
Skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud i umiddelbar nærhet.
Området har kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper, alpinanlegg, golfbane, idrettshall, tennisanlegg, svømmehall, badeplass, ridesenter, treningssenter og kino m.m.
Syklistenes Landsforeningen har kåret Lillestrøm til landets beste sykkelby to år på rad så her er det bare å ta sykkelen fatt. Eiendommen har også nærhet til tur- og rekreasjonsområder ved Øyeren og rundt Nitelva, samt badeanlegg på Nebbursvollen, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter.
I området er det et godt utvalg av daglige servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi, Rema 1000 eller Meny i umiddelbar nærhet.
Ønsker du ytterligere servicetilbud har Lillestrøm Torv kjøpesenter, samt de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum et rikt og variert utvalg av butikker, apotek, vinmonopol, kafeer, barer, restauranter, kino, kulturhus, etc. Det er også kort vei til Strømmen Storsenter, landets mest innholdsrike kjøpesenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter, og Lørenskog med både Metro og Triaden kjøpesenter.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Bjørnsons gate og ligger ca. 200 meter fra boligen. Hurtigtog/flytog fra Lillestrøm til Oslo S/Oslo Lufthavn har en reisetid på ca. 12 min.

Parkering

Det medfølger en parkeringsplass i garasjekjeller med nummer 15. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Annen viktig informasjon

Utleier

Boppus Invest AS

Informasjon om husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger.
Husleien inkluderer:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Grunnpakke på tv & internett - Telia
- Grunnbeløp på fjernvarme og varmtvann, dvs samme beløp som eier betaler månedlig til sameiet/borettslaget i felleskostnadene. For denne boligen er dette pt kr. 1.396,- pr mnd.
- Hvitevarer kjøkken: Koketopp, ovn, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys.
- Garderobeløsning i gang
- Garderobeløsning på et av soverommene
Husleien inkluderer ikke:
- Forbruk utover grunnbeløp på fjernvarme og varmtvann belastes leietaker. Dette avregnes normalt 1 gang per år.  
- Strøm 

Leietakers plikter

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen. Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.
Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side.
Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
 

Overtakelse

Etter nærmere avtale.
 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 57.000,- evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 6.840,-.
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.
Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.
Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien refunderes ikke ved leieavtalens opphør. 
Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.
Ta kontakt med saksbehandler i Krogsveen Boligutleie for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti. 

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 05.12.22 og utløper: 05.12.25
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 66-0128/22
Utleiemegler Krogsveen AS, avd. Lillestrøm
NO 993 808 717 MVA
Oppdragets KR-kode KR66.22128

Dato

Sist oppdatert: 05. januar 2023 kl. 16:04
Utskriftsvennlig utleieoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Leieskjema
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██