Solgt: 4 300 000 kr

Teisteveien 9

4 490 000 kr
163 m²
3 soverom
Velkommen til Teisteveien 9
Eirik Roberg
Presenteres av
Eirik Roberg
Tønsberg/Narverød
Lys og delikat oppusset enebolig med etablert hybel. Attraktiv, solrik og sjønær beliggenhet med mulighet for båtplass!
 • Prisantydning
  4 490 000 kr
 • Omkostninger
  113 592 kr
 • Totalpris
  4 413 592 kr
 • Byggeår
  1966
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  163 m²
 • Bruksareal
  163 m²
 • Tomteareal
  857,4 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Energimerke
  Gul F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Enebolig med etablert hybel i kjelleretasjen i veletablert, solrikt og attraktivt boligområde i kort gangavstand til bl.a. sjøen og Nordre Nes Småbåthavn via Karlsebakken, hvor eiendommen har tinglyst fortrinnsrett på båtplass. Kort avstand til Husvik og Jarlsø med badestrender. Flotte turområder i umiddelbar nærhet. 500 m til busstopp "Snippen". Ca. 4 km til Tønsberg sentrum med alle sentrumsfunksjoner og jernbanestasjon. Ca. 1 km til KIWI Råel, ca. 2 km til Olsrød Park kjøpesenter med diverse forretninger, REMA 1000 og LEVEL treningssenter og ca. 2 km til MENY Tolvsrød og diverse forretninger.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Teisteveien 9, 3124 TØNSBERG
Kommunenummer 3803, gårdsnummer 156, bruksnummer 115

Innhold

Totalt bruttoareal: 187 kvm
Totalt bruksareal: 163 kvm
Totalt primærrom: 163 kvm
Bruksareal:
Enebolig 163 kvm
Primærrom:
Enebolig:
Kjeller: 49 kvm: Kjeller, hybel: Vindfang, stue, soverom, kjøkken og bad. Kjeller har lav takhøyde.
Kjeller: 28 kvm: Kjeller, egen del: Gang, vaskerom og toalettrom. Kjeller hav lav takhøyde.
1. etasje 86 kvm: Entre, stue med åpen kjøkkenløsning, gang, bad og 3 soverom. Et soverom er lite og på 6,3 m2
2. etasje 0 kvm: Loft: Innredet rom for barn. Takhøyde er for lav til at rommet medtas i arealmålingen. Takhøyde er 1,68 m i midten. Loft er ikke byggesøkt innredet.
Utebod på 5 kvm. Hagestue.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 27.04.2020 utført av Teisbekk Takst og Eiendom AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i trekonstruksjoner på kjeller av murblokker med støpt gulv. Saltak med betongtakstein. Boligen er renovert i perioden 2016-2019 og er i god stand. Nye yttervegger med ekstra isolering og nye vinduer og dører. Det er etablert hybel i kjeller. Alt er pusset opp, men ikke alt er nytt. Yttertak med takrenner og beslag er lagt om før eier kjøpte og er fra 1990-tallet, men i normalt god stand. Nytt kjøkken og nytt fliselagt bad i boligen i 2019. Nye sikringskap i leilighet og bolig med automatsikringer med jordfeilbrytere. VVS anlegg er i stor grad lagt om. Tilkoblet kommunalt nett i 2013/14, før eier kjøpte. Varmepumper er montert, en for leilighet og en for boligen. Det har vært service på begge varmepumper i 2019.
Etablering av hybel er godkjent i kommunen. Forutsetning var at det skulle være takhøyde minimum 2 meter. Takhøyde i kjeller er 2,05-2,07 meter, men noen lavere på bad som har takhøyde 1,97 m. Et vindu på soverom er godkjent som rømningsvindu. Det er direkte utgang fra kjeller og ut, slik at krav til rømning er ivaretatt der.
Det gjøres spesielt oppmerksom på: Noen mindre riss i puss i grunnmur. Det er viktig at puss er hel, slik at vann ikke trekker inn og gjør skader, TG 2. Drennering fra byggeår, ukjent løsning, Det er ikke registeret noe unormal fukt, men litt fuktinntrekk mot yttervegger som ikke er uvanlig på eldre bygg. Dette indikerer at dreneringen har noe begrenset effekt, og det bør på sikt legges ny drenering og fuktsikring da det er innredning i kjeller. Tilstandsgrad er satt ut ifra alder og nevnte forhold på dreneringen. Det meste av kjeller er innredet, og gir begrenset kontrollmulighet, TG 2. Yttertak er lagt om før eier kjøpte, antatt fra 1990-tallet med betongtakstein, papp og lekter. Vindskier i tre. Rupanel undertak. Takrenner, nedløp og beslag i plastbelagt stål fra 1990-tallet. Takrenner og beslag er i normalt god stand. TG 2 på yttertak, renner, nedløp og beslag er gitt ut i fra alder. Det er ikke etablert lyd og brannhimling mot kjeller, TG 2. Utforede yttervegger og himlinger er ikke endret, og var slik da eier kjøpte. Innredning antas være fra 1990-tallet. Bygg fra denne tiden har ikke fuktsperre under støpt gulv, slik at noe fuktopptrekk vil det alltid være, TG 2. Det er ikke funnet unormal fukt på befaringen. Vegger og gulv har litt stigende fukt mot yttervegger. Noe fukt vil det alltid være i mur konstruksjoner/betonggulv i bygg fra denne tiden, pga kapillært oppsug fra grunnen, spesielt mot yttervegg og såle. Noe lydgjennomgang må påregnes mellom leilighet og 1 etg. Det er gitt godkjennelse for hybel, og er da normalt ikke krav om brannskille mellom boligdel og hybel. Innredning av kjeller er å anse som en skadeutsatt konstruksjon. Det kan være skjulte feil og mangler, og tilstandsgrad settes derfor til TG 2. Bad 1. etg: Gulv i rommet har ikke ny membran ned under klemring i hht krav. Området får normalt lite vannsøl. Gulv har ikke fall i rommet og det er ikke terskel ut, gulv på bad ligger høyere enn gulv i gang. Uheldig løsning ved en lekkasje, TG 2. Bad - hybel: Pusset opp i 2016. Rommet var opprinnelig større og ble avdelt til toalettrom i hoveddel og bad i hybel. Gulv har ikke varmekabler og er lagt uten fall. Dusjbunn er montert. Det er ikke terskel ved dør og badegulv ligger høyere enn kjøkkengulv. Bad fungerer greit, men er ikke bygget i hht krav, TG 2. Innvendig kjellertrapp fungerer greit med er litt bratt/krapp i øvre del. Rekkverk mangler, TG 2. Dør fra hybel til boligen er en vanlig innerdør. Dette skulle vært en godkjent branndør når man leier ut, TG 2.
Sammendrag av selgers egenerklæring:
Vannlekasje i kjeller i februar 2019 pga. rørbrudd på hovedstoppekran. Skaderapport fra Fremtind angående rørbrudd i vaskerom i 2019. Oppussingsarbeider/installasjoner i bad er utført av Tønsberg og Færder Rørservice. Terjesen på Teie monterte hovedstoppekran og stoppekran. Det er lagt membran på badet og vaskerommet. Zibigniew Metych monterte varmtvannsbereder og installasjon på kjøkkenet i hybel og kjeller. Eier har selv montert dusjkabinett og skyllekum i kjeller. Arbeidet er ikke byggemeldt. Problem med fuktighet i kjeller i 2015, men etter montering av oppvarming er problemet borte. For liten kurs (10 Amp) i stue medfører noen ganger strømstans / sikring slår ut.
Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

En innholdsrik, lys og tiltalende oppusset enebolig med etablert hybel i kjelleretasjen. Hybel innredet i 2016. Hagestue oppført i 2017. Utebod fra 2017. Ny ytterkledning med 10 cm tilleggsisolasjon og nye vinduer i 2018. Vinduer i kjeller fra 2016. Nye innerdører i 1. etg. i 2018. Innerdører i kjeller er noe eldre. Boligen er utvendig malt i 2019. Service på begge varmepumper i 2019. Nytt elektrisk hovedinntak og nytt sikringskap med automatsikringer og jordfeilbrytere fra 2017 i hoveddel og hybel, hvor strømmålere er installert i sikringskap i hoveddel. Noe nyere elektrisk anlegg i kjøkken og bad i hoveddel, hvor det er lagt opp egen kurs til induction platetopp. Ny utvendig hovedstoppekran, innvendig stoppekran og utvendig, frostsikker utekran.
Pene, innvendige dører i hovedetasjen med frostet glass i tredelte felt. Ellers hvite speildører og furudør.
Garderobeløsninger i soverommene medfølger.
BAD - HOVEDDEL: Lekkert oppusset fra 2019 med pene fliser på gulv med varmekabel, pene veggfliser, pen dusjløsning med troperegn og hånddusj, toalett, pen skuffinnredning med servant og pent overskap med speil i fronter samt lysarmatur. Avtrekksvifte. Lysspotter i himling.
KJØKKEN - HOVEDDEL: Pent oppusset kjøkken fra 2019 med pen "IKEA" innredning med hvite profilerte fronter og dobbelt overskap i sprosseglass. Pene laminat benkeplater. Integrert AEG stekeovn med induction platetopp, pen Amica ventilator, løs Whirlpool oppvaskmaskin og løs "Bosch" kjøl-/fryseskap med isbitmaskin (amerikansk type). Kjøkkenet har spiseavdeling i åpen løsning mot stuen.
VASKEROM - HOVEDDEL: Fliser på gulv uten varmekabel. Fliser og malte, pussede murvegger, dusjkabinett, enkel innredning med stål skyllekum og opplegg for vaskemaskin. 2 varmtvannsberedere til hovedbolig - en nyere fra 200 liter. Avtrekksvifte. Vaskerommet har utgang via utvendig trappeløp/kjellerhals.
TOALETTROM - HOVEDDEL: Fliser på vegger og fliser på gulv uten varmekabel. Toalett, servant og avtrekksvifte.
BAD - HYBEL: Mindre bad med skapinnredning med servant, mindre overskap med speilfront, dusj med kar og forheng, toalett, elektrisk veggmontert håndkletørker, avtrekksvifte og panelovn.
KJØKKEN - HYBEL: Mindre innredning (brukt kjøkken installert i 2016) med glatte, hvite fronter, Gorenje ventilator, heltre benkeplate og veggfliser under overskap mot benk. Avsatt plass i innredning til oppvaskmaksin eller vaskemaskin.
Kun spesifiserte hvitevarer i kjøkken følger boligen.

Oppvarming

Peisovn i stue. Varmepumpe i hovedetasjen og i hybel i kjelleretasjen. Varmekabel i baderomsgulv, hoveddel.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1966. Boligen er byggemeldt i 1964.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det foreligger ferdigattest for etablering av hybel - Bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel for etablering av hybel - ett-trinnsvedtak § 20-4 med vedtaksdato 06.04.2020.
Kjøper gjøres spesielt oppmerksom på at loft er ikke byggesøkt og godkjent innredet, hvor det er trappeadkomst etablert fra stueareal og er videre inneforstått med at loftsareal ikke er måleverdig med takhøyde under 1,9 m. Det er etablert utgang fra vaskerom i kjeller via utvendig trappeløp/trappehals som avviker fra godkjente bygningstegninger.
Takhøyde i kjeller skal være minimum 2 meter. Takhøyde i kjeller er 2,05-2,07 meter, men noe lavere på bad som har takhøyde 1,97 m. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3803/156/115:
17.03.1964 - Dokumentnr: 501002 - Erklæring/avtale
Forbud mot næringsvirksomhet
02.02.1962 - Dokumentnr: 500374 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3803 Gnr:156 Bnr:1
25.01.2007 - Dokumentnr: 1287 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3803 Gnr:156 Bnr:252
03.07.2008 - Dokumentnr: 544835 - Grensejustering
Gjelder denne registerenheten med flere
01.01.2020 - Dokumentnr: 1847348 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0704 Gnr:156 Bnr:115

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens kjelleretasje er lovlig innredet som en hybel, men er ikke godkjent som separat boenhet av kommunen.
Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Diverse

Eiendommen har tinglyst fortrinnsrett til båtplass i Nordre Nes Småbåthavn. Eier disponerer idag plass for en liten båt og betaler for sesong 2020\21 kr 4.400,-,
Skap i soverommene, 2 senger (90 bredde) og parabolantenne medfølger.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i veletablert, solrikt og attraktivt boligområde på Narverød i kort gangavstand til bl.a. sjøen og Nordre Nes Småbåthavn via Karlsebakken med gode solforhold med sol fra ca. kl. 07:00 - kl. 21:00. Kort avstand til Husvik og Jarlsø med badestrender. Flotte turområder i umiddelbar nærhet. 500 m til busstopp "Snippen". Ca. 4 km til Tønsberg sentrum med alle sentrumsfunksjoner og jernbanestasjon. Ca. 1 km til KIWI Råel, ca. 2 km til Olsrød Park kjøpesenter med forretninger, REMA 1000 og LEVEL treningssenter og ca. 2 km til MENY Tolvsrød. Se ellers nabolagsprofil inntatt i salgsoppgave.

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum følg Halfdan Wilhelmsens Alle over jernbaneovergangen og hold høyre felt. Hold Halfdan Wilhelmsens Alle videre til høyre forbi Sentralsykehuset i Vestfold ned til rundkjøringen på Heimdal og ta av 2. avkjøring. Følg til neste rundkjøring og ta 2. avkjøring inn i Valløveien (311). Følg videre til neste rundkjøring og ta av 1. avkjøring og videre 2. avkjøring i neste rundkjøring. Følg opp bakken til rundkjøring hvor en tar 1. avkjøring til høyre inn i Presterødalléen og videre inn i Narverødveien og følger denne til rundkjøring og tar av 2. avkjøring inn i Jarlsøveien. Ta så Teisteveien som 2. avkjøring til høyre. Eiendommen ligger som første eiendom på venstre hånd, Teisteveien 9. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 857,4 kvm. Tomten er opparbeidet med asfaltert adkomst, steinlagt inngangsparti, stort gruset parkeringsområde (påtenkt for oppføring av garasje), plen og diverse beplanting. Ny tujahekk anlagt rundt eiendommen for ca. 3 år siden. I hagen er oppført en pen hagestue, lekestue og røkeovn.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter i gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan vedtatt 22.05.2019 avsatt til: Boligbebyggelse - Nåværende. Det eksisterer ikke planforslag eller er igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører denne eiendommen.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 11 500,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 13 000,- pr. år. / 14000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5 739,-.
Boligen er idag tilknyttet parabolløsning for TV som ikke videreføres. Parabolantenne medfølger.
Boligen er tilknyttet Altibox bredbånd med kostnad kr 660,-/mnd. med mulighet for TV-signaler på samme løsning mot årlig kostnad.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 725 300,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 være kr 2 611 079,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.603.592,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger mindre enn 230 kvm. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Slawomir Tadeuszc Szybilski

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 50.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.750,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning (2 kostnadsfrie)
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 21-0053/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Tønsberg
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR21.2053

Dato

Sist oppdatert: 15. desember 2020 kl. 14:06

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.