Solgt: 1 745 000 kr

Geitenatten 20

1 790 000 kr
64 m²
3 soverom
Geitenatten 20
Kjetil Thorsen
Presenteres av
Kjetil Thorsen
Sauheradfjella
Breiset - Sauheradfjella. Velholdt hytte og nyere anneks. Solrikt, rolig og flott utsikt. Flott tur og skiterreng
 • Prisantydning
  1 790 000 kr
 • Omkostninger
  46 092 kr
 • Totalpris
  1 791 092 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2007
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  64 m²
 • Bruksareal
  73 m²
 • Type
  Fritidseiendom på fjellet
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Årlig velavgift
  700 kr
 • Energimerke
  Oransje D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Hytta ligger på Grytefjell på Breiset i Sauheradfjella. 590 moh. Solrikt, rolig og usjenert. Flott utsikt mot vest til Lifjell og Gaustatoppen. Dette er et hytteområde med ca 70 hytter. Bilveg frem. Flotte tur- og skiløyper. Til Sveinsbu 800 moh ca. 6 km. Fiskerike vann (fiskekort)

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Geitenatten 20, 3683 NOTODDEN
Kommunenummer 3808, gårdsnummer 436, bruksnummer 1, festenummer 64, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 63 kvm
Totalt bruksareal: 56 kvm
Totalt primærrom: 51 kvm
Hytta:
Primærrom 51 kvm: Vindfang, toalettrom, kjøkken, stue, 2 soverom, dusjrom.
Sekundærrom 5 kvm: Bod
Anneks:
Primærrom 13 kvm: Oppholdsrom/soverom
Sekundærrom 4 kvm: Bod
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport utført av Vegheim Taksering og Bygg AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Hytte oppført i 1 etg. Bygget i isolert bindingsverk utvendig kledd med villmarkspanel. Påbygget i 2008. Står på pilarer i leca og betong på fjell. Shingel på tak. Stål takrenner og nedløp. 2-lags isolerglass vinduer. El.anlegg med 9 kurser automatsikringer. Terrasse 21 kvm. Bygget anneks 19 kvm. i 2018. Samme utførelse som hytta.

Moderniseringer og påkostninger

Hytta er påbygget i 2008. Bygget anneks i 2018

Standard

Tregulv og laminat på gulv. Panel på vegger og i himlinger. Pen kjøkkeninnredning med integrert stekeovn og platetopp. Hyttedusj med varmtvannsbereder - fyller på denne og bærer ut selv - sommervann til vegg. Incinolet forbrenningstoalett. Hytta selges med det meste av møbler og inventar

Oppvarming

Dovre vedovn i stue. Ellers basert på elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 20/6-20. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 1828, tinglyst 23.06.2006, festekontrakt . Pant for forfalt festeavgift

Eventuell adgang til utleie

Fremleie ikke tillatt uten samtykke fra grunneier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Hytta ligger på Grytefjell på Breiset i Sauheradfjella. 590 moh. Solrikt, rolig og usjenert. Flott utsikt mot vest til Lifjell og Gaustatoppen. Dette er et hytteområde med ca 70 hytter. Parkering ved hytta. Flotte tur- og skiløyper. Til Sveinsbu 800 moh ca. 6 km. Fiskerike vann (fiskekort)

Adkomst

Kjør til Hjuksebø. Kjør inn ved skilt Breiset. Følg Breisetvegen oppover ca 9 km - bomveg - kjør opp til turisthytta. Grytefjellvegen går inn mellom turisthytta og garasjen - bomveg. Se vedlagte kart for hyttas plassering.
Breisetvegen har bom med kortbetaling.

Beskrivelse av tomt

Punktfestet tomt. Opparbeidet med noe plen og gruset p-plass. Delvis naturtomt med fjell og skogfauna.
Festeavgiften er kr 6.041,- pr. år.
Regulering av festeavgift: Hvert år iht endring i konsumprisindeks
Festetid: Evigvarende
Grunneier Christian Anund Angard, skal samtykke til overdragelse.

Regulering av feste

Festeavgiften er kr 6 041,- pr. år.
Regulering av festeavgift: Hvert år iht endring i konsumprisindeks
Festetid: Evigvarende
Grunneier, Kristian Anund Angard, har forkjøpsrett. Grunneier har i brev meddelt at han ikke ønsker å benytte denne.
Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves.

Parkering

Parkering for 2 biler ved hytta

Vei, vann og avløp

Privat veg frem til hytta. Sommervann til vegg fra felles borehull. Helårs vannpost et lite stykke fra hytta. Incinolet forbrenningstoalett.
Vegavgift bomveg Breisetvegen kr. 3.000,- pr. år. Vegavgift Grytefjellvegen kr. 2.000,-.
Reguleringsplan åpner for innlegging av vann og avløp - det må da etablereres godkjent renseanlegg for gråvann og sortvann - med vedlikeholdsavtale

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til fritidsformål i henhold til reguleringsplan for Breiset datert 1/3-2020 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.836.092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring. For hytter er prisen på If Hyttepakke kr 9.900,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Hilde Lærum

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 26-0038/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Skien
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR26.2138

Dato

Sist oppdatert: 06. januar 2022 kl. 16:32

Dokumenter

If Hyttepakken
PDF 264 KB
Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende fritidsboliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.