Solgt: 2 650 000 kr

Travbanevegen 4B

2 580 000 kr
43 m²
1 soverom
Velkommen til visning i Travbanevegen 4B! En moderne leilighet med særpreg i populært boligområde.
Eirik Hermansen
Presenteres av
Eirik Hermansen
Jessheim/Nordby
Meget tiltalende og velholdt 2R eierleilighet beliggende i attraktivt område | Solrik terrasse | Kort vei til togstasjon
 • Prisantydning
  2 580 000 kr
 • Omkostninger
  65 842 kr
 • Totalpris
  2 715 842 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2003
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  43 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  600 kr
 • Energimerke
  Oransje F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Krogsveen v/Eirik Hermansen har gleden av å presentere Travbanevegen 4B! En meget flott og innholdsrik leilighet med moderne og stilige løsninger. Planløsningen er god, og gir en naturlig inndeling av leiligheten. Leiligheten er godt vedlikeholdt, og jevnlig oppgradert. Blant annet ble det lagt nytt terrassegulv i 2015, installert varmepumpe i 2018, nytt gulv i 2019, nye underskap på kjøkken i 2020 (HTH) samt nytt røropplegg kjøkken. Boligen er nymalt utvendig.
Nordby er et populært boområde, med nærhet til barnehager og skoler i alle trinn. For pendleren er det en kort spasertur til Nordby togstasjon, med gode togforbindelser til Oslo/Drammen og Dal.
Jessheim har et rikt utvalg idrettstilbud, turmuligheter, pendlermuligheter og øvrige bymessige fasiliteter.
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Travbanevegen 4B, 2069 JESSHEIM
Kommunenummer 3033, gårdsnummer 142, bruksnummer 252, seksjonsnummer 56, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 53 kvm
Totalt bruksareal: 48 kvm
Totalt primærrom: 43 kvm
Bruksareal:
Leilighet 48 kvm
Primærrom:
1. etasje 43 kvm: Entre, bad, soverom, stue, kjøkken.
Sekundærrom:
1. etasje 5 kvm: Utvendig bod med inngang fra terrasse.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.06.2020 utført av Agenda Taksering AS.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre. Yttervegger oppført i isolert trebindingsverk, utvendig kledd med liggende bordkledning/trepanel. Etasjeskillere er bjelkelag i tre. Himling av malte plater og "strekkhimling". Tak-konstruksjon av sadlet form, tekket med betongtakstein. Enkelte taksteiner er byttet i forbindelse med en reparasjon av noen ødelagte steiner og beslag til pipe etter mye snø vinteren 2017/2018. Det ble også montert nye snøstoppere. Dette var en forsikringssak.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Takstmann har vurdert badet til tilstandsgrad 2 (TG2) grunnet forhøyet fuktnivå i vegg i et isolert område på bad. Det er synlig sprekk i to veggfliser ved gulv i dusjhjørnet. Det ble også utført et begrenset overflate-fuktsøk i tilstøtende rom (kjøkken) under benkeskap/ bak sokkel. Det ble ikke påvist unormale verdier her. Det er ikke mulig å fastslå om fuktnivået på badet skyldes normale forhold som at fukt legger seg i fliselim mellom membran og fliser, eller om det skyldes forhold rundt mangelfull membran.
Selger opplyser:
Revet alle underskap på kjøkken og montert nytt fra HTH i 2020, samt nytt røropplegg under kjøkkenvask. Arbeider utført av Lunder & Aas Rørleggerservice AS.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen inn i ditt nye hjem! Travbanevegen 4B har en sprek og moderne stil, med blant annet designtapet, flytende tak, nyere gulv, varmepumpe og et stilig og innbydende kjøkken.
I entreen blir du umiddelbart møtt av en romslig og innbydende enté med et stilig fargevalg i kashmir og bomull, og en lekker designtapet fra Christian Lacriox. Parketten ble lagt i 2019, og er gjennomgående.
Fra entreen er det dør til soverom og bad, og åpning mot stue. Innedører ble byttet i 2018. Entreen har rikelig med lagringsplass i skyvedørsgarderoben som står i stil til resten av rommet.
Stua er god og luftig, med listefrie vinduskarmer og listefritt mot det flytende taket. Rommet er pent belyst med downlights fra himling. De store vindusflatene bidrar også til en naturlig belysning av rommet, og gir en god romfølelse. Overflatene er malt i bomull, men med to meget lekre brytningsvegger - hvorav den ene har pent innrammede designtapeter fra Christian Lacriox. Stua varmes effektivt opp med varmepumpe fra 2018. Stue, kjøkken og soverom har også ny parkett i 2019.
Fra stua er det åpen løsning inn til kjøkkenet, slik at kokken alltid har oversikt over gjestene sine. Kjøkkenet er moderne og tidsriktig, med gode fargekombinasjoner fra innredning til gullfargede håndtak. Underskapene er fra HTH og ble byttet i 2020, sammen med hele røropplegget på kjøkkenet. Ventilasjonsanlegg med kjøkkenvifte og rør er også nytt i år. Det er kjøpt inn en ny kombiovn med steke- og mikrofunksjon som blir installert. Alle hvitevarer på kjøkken medfølger.
Boligen har et lyst og flott flislagt bad med god plass. Badet har innfellbare dusjvegger, baderomsmøbel med benkeplate av laminat og nedfelt vask. Høyskap, overskap og underskap. Gulvstående toalett og opplegg til vaskemaskin. Vaskemaskinen vil medfølge salget. Varmekabler i gulv. Badet har en stilren utførelse med flytende tak og gjennomført flislegging.
Soverommet er av god størrelse, med god plass til både skap, dobbeltseng og tilhørende møblement. Den moderne stilen går også igjen her, hvor du finner en brytningsvegg med tapet fra Designer Guild. Listefrie vinduskarmer og fastmonderte rullegardiner. Det flytende taket åpner opp rommet og gir en god romfølelse.
Fra stua er det utgang til en stor og solrik terrasse med god plass til møblering. Her kan du nye sene sommerkvelder i godt selskap. Fra terrasen er det en bod på ca 5 kvm.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med varmepumpe og varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 27.02.2008. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3033/142/252/56:
30.12.2003 - Dokumentnr: 16020 - Bestemmelse iflg. skjøte
Pliktig medlemskap i velforening m.v.
19.01.2004 - Dokumentnr: 722 - Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:201 Bnr:1
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Overført fra: Knr:3033 Gnr:142 Bnr:252 Snr:1
Gjelder denne registerenheten med flere
23.09.2004 - Dokumentnr: 11731 - Resek/tilleggssek
Ny seksjon:
Snr: 56
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 1/112

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Nordbymoen er et populært, rolig og veletablert boligfelt i barnevennlig omgivelser. Boligen har en sentral beliggenhet med nærhet til sentrum og alt av fasiliteter. Her bor du rolig med kort vei til mye!
Det er kort vei inn til Jessheim sentrum med alt av bymessige fasiliteter - Jessheim By har et rikt og godt utvalg av ulike servicetilbud. Jessheim storsenter rommer over 150 butikker og restauranter; her er det noe for enhver smak og behov. Videre har storgata flere flere koselige spisesteder, kafeer, barer og utesteder, og mye mer. Ullensaker kulturhus har 3 kinosaler og byr også på teater, danseskole, konsertert og mer.
Nordby togstasjon ligger kun 700 meter fra boligen, med avganger inn til hovedstaden hver halvtime med en reisetid på kun 40 minutter til Oslo S. Bussforbindelser til Gardermoen. Parkering prioritert for pendlere. I tillegg gode bussforbindelser til Oslo Lufthavn, Jesssheim sentrum, Årnes, Nannestad m.m.
Kort vei til Nordbytjernet som er Ullensakers mest populære badeplass. Tjernet er en naturperle som trekker mange mennesker på fine sommerdager. Her finnes flotte turstier rundt hele tjernet og et yrende badeliv om sommeren. Her er det flere badebrygger og fiskebrykker, volleyballbane, grilllpass, treningsapparater m.m.
Utover dette kan Jessheim-marka by på turstier, sykkelstier, skiløyper og lysløype. Jessheimmarka har også gode vintertilbud hvor det blir kjørt opp flotte skiløyper.
Avstander med bil
Gardermoen: ca 10 min
Lillestrøm: ca 25 min
Strømmen: ca 28 min
Oslo S: ca 35 min

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Tomt på 17.035 kvm for hele gårds- og bruksnummeret og er fellesareal. Tomten til driftssameiet er ikke oppmålt.

Parkering

Parkering på biloppstillingsplass utenfor leiligheten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei med privat avkjøring med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan for "Ullensaker travbane" datert 19.03.1999 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Eiendommen er berørt av jernbanestøy.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 4 755,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Fellesutgiftene er kr 600,- pr. mnd. og inkluderer: Forsikring, snøbrøyting, vedlikehold m.m.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2020.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 7.000,-
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett og har avgift på kr 650. pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 4 755,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Fellesutgiftene er kr 600,- pr. mnd. og inkluderer: Forsikring, snøbrøyting, vedlikehold m.m.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2020.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 7.000,-
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett og har avgift på kr 650. pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 548 888,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 1 975 996,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.645.842,-.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 10.200,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.400,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Aase Grieves

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Driftssameiet Travbanevegen 2 og 4, med sameiebrøk 1/112.
Sameiet består av 8 leiligheter, med snr 51-58. Hele gårds- og bruksnummeret består av 56 enheter, hvorav 28 leiligheter og 28 eneboliger i kjede.
Forretningsfører er Bjørn Ivar Thune, tlf. 948 38 644.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Foretatt påkostninger de senere år: Generelt vedlikehold. Bytte av enkelte taksteiner høsten 2018 samt montering av snøfanger.
Planlagte påkostninger: Maling av fasader gjøres i juni 2020.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.Leiligheten er tilknyttet Driftssameiet Travbanevegen 2 og 4.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 29.286,-
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Visninger: kr 1.875,- utover 2 gratis.
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0086/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.2086

Dato

Sist oppdatert: 05. november 2020 kl. 13:57

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.