Solgt: 5 500 000 kr

Grønvoll allé 22

5 650 000 kr
60 m²
2 soverom
Grenselunden/Ensjøbyen
Rålekker og sjelden 3-roms - Romslig balkong på 12 kvm - 2 soverom - Garasjeleie*
 • Prisantydning
  5 650 000 kr
 • Omkostninger
  142 592 kr
 • Totalpris
  5 642 592 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  2018
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  60 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 746 kr
 • Energimerke
  Grønn B

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Råflott 3-roms selveierleilighet med sørøstvendt balkong på hele 12 kvm og gjennomgående god planløsning. Her har man en skjermet og barnevennlig beliggenhet, med usjenert utsikt og deilig morgen- og formiddagssol. Det er en sjelden anledning å kunne bosette seg her. Alle rommene er romslige, og leiligheten har store vinduer som gir gode innvendige lysforhold. Denne må oppleves - her vil alle og enhver trives!
 • Meget god arealutnyttelse, med spesielt god planløsning
 • Svært god intern beliggenhet
 • Gulvvarme i alle rom!
 • *Mulighet for å videreføre avtale om garasjeleie
 • Flere eksklusive materialvalg i leiligheten
 • Felles takterrasse i sameie med ellevill utsikt over Oslo by og fjord!
 • Godt med lagringsplass
 • Gjenværende garanti i ca. 2 år
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Grønvoll allé 22, 0661 OSLO
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 130, bruksnummer 219, seksjonsnummer 35, ideell andel 1/1

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 66 kvm
  Totalt bruksareal: 60 kvm
  Totalt primærrom: 60 kvm
  Primærrom:
  4. etasje - 60 kvm: Entré, baderom, 2 soverom, et omkledningsrom, stue med utgang terrasse og åpen kjøkkenløsning.
  I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på 5 kvm.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.07.2021 utført av Jan Berby. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong.
  Boligblokk med 7 etasjer og kjeller/garasjeplan. Adkomst til felles trapper fra asfalterte gangveier.
  Eiendommen antatt fundamentert med pilarer til fast grunn og grunnmur i støpt betong. Støpt kjellergulv. Prefabrikkerte betongelementer i etasjeskillere. Stål og betongkonstruksjoner i bærende konstruksjoner, utfyllende fasader i bindingsverk utvendig forblendet med spekkmurt teglstein og trepanel. Isolert med mineralull. Flatt tak i betongkonstruksjon, tekket med folie og innvendig nedløp. Støpte trapper belagt med vinylbelegg og malte murvegger mellom etasjene. Flislagt inngangsparti. Eiendommen har personheis med adkomst garasje.
  Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.
  Samtlige punkter i rapporten er vurdert til TG1.
  Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Eiendomsmegler Krogsveen v/ Emir Resulbegovic har gleden av å presentere denne råflotte 3-roms selveierleiligheten med sørøstvendt balkong på hele 12 kvm og gjennomgående god planløsning. Her har man en skjermet og barnevennlig beliggenhet, med usjenert utsikt og deilig morgen- og formiddagssol. Det er en sjelden anledning å kunne bosette seg her. Alle rommene er romslige, og leiligheten har store vinduer som gir gode innvendige lysforhold.
  Denne må oppleves - her vil alle og enhver trives!
  Nærmere innhold:
  Entré:
  Det første som møter deg er en lun og innbydende entré, som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Entréen er romslig med god plass for både oppbevaring og oppheng av yttertøy og sko. Veggflatene er malt i en dus farge og på gulvet er det en-stavs, lysoljet eikeparkett på gulv og downlights i tak.
  Stue:
  Tiltalende og moderne stue med en lys og luftig romfølelse. Det første som møter deg er store vindusflater som gir rommet en god atmosfære. Her er det god plass til sofa med tilhørende salongbord og tv-seksjon. Rommet er svært romslig og har en rektangulær form hvor man med enkelthet kan innrede etter eget ønske og personlige stil. Siden leiligheten er beliggende høyt opp i etasjene er det lite direkte innsyn til boligen. Fra stuen er det utgang til en herlig, balkong som strekker seg langs hjørnet av stuen. Pene, lysmalte vegger og lekker en-stavs eikeparkett på gulv skaper et moderne uttrykk.
  Kjøkken:
  Åpen og svært påkostet kjøkkenløsning med moderne og stilren innredning med god skap- og benkeplass. Innredning med hvite profilerte skapfronter, laminat benkeplate, nedfelt, hvit fragranite oppvaskkum og ett-greps armatur. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn og induksjon koketopp med ventilator samt kjøl-/fryseskap. Den åpne kjøkkenløsningen oppleves behagelig - her har du en god kommunikasjon med stuen/spisestuen og en sosial løsning. En slik type kjøkkenløsning tilfredsstiller mange behov, for deg som ønsker mye benk- og skapplass og for deg som ønsker et åpent og sosialt rom.
  Balkong:
  Råflott sørøstvendt balkong av fin størrelse på hele 12 kvm. Her kan man invitere venner og familie på grillfest uten å bekymre seg for plassmangel! På årets varme dager fungerer balkongen naturligvis godt som en forlengelse av stuen. Et herlig uterom hvor en kan nyte fine dager vel som flotte kvelder. I følge selger er det deilige morgen- og formiddagssol på balkongen fra ca. kl. 07.00 til ca. kl. 13.00. Rolig og idyllisk utsikt over et nyere og moderne område under rivende utvikling. Denne må oppleves!
  Soverom I:
  Hovedsoverommet er av god størrelse og er delikat innredet med stor dobbeltseng og tilhørende nattbord. Den lekre, lysoljede en-stavs eikeparketten fortsetter her inne og veggene er malt i en mørk blåfarge som gir en deilig atmosfære å sove i. Stort vindu som gjør rommet lyst og luftig. Fra soverommet er det direkte adgang til praktisk omkledningsrom med masser av oppbevaringsplass.
  Soverom II:
  Det andre soverommet er også av god størrelse og er i dag innredet som barnerom. Passer selvsagt også godt som gjesterom eller kontor. Grønnmalte vegger og lekker en-stavs eikeparkett på gulv. Godt med lysinnslipp fra stort vindu.
  Baderom:
  Delikat baderom med hvite fliser på vegg og grå fliser på gulvflater samt varme i gulv og downlights i tak. Videre har baderommet vegghengt toalett og servant med skuffeinnredning og speilskap med belysning over. Dusjhjørne med innfellbare dører i herdet glass samt opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.
  Diverse:
  - Meget god arealutnyttelse
  - Svært god intern beliggenhet
  - Gulvvarme i alle rom!
  - Flere eksklusive materialvalg i leiligheten
  - Balkong på hele 12 kvm som vender mot sørøst
  - Felles takterrasse i sameie med ellevill utsikt over Oslo by og fjord!
  - Godt med lagringsplass i omkledningsrom og kjellerbod
  - Gjenværende garanti i ca. 2 år
  - Oppvarming og varmtvann inkludert i felleskostnader
  - Godt tilbud av kollektivtransport i umiddelbar nærhet
  - Felles sykkelparkering i garasjeanlegg
  - Barnevennlig og svært ettertraktet område!

  Oppvarming

  Vannbåren gulvvarme i hele ledigheten. Balansert ventilasjonsanlegg montert i leiligheten.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 12.12.2019.
  Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
  Det er tinglyst 10 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet; bestemmelse om adkomstrett til felles garasjeanlegg, bestemmelse om gjensidig rett og plassering av infiltrasjonsmagasin/fordrøyningsmagasin, bestemmelse om felles drift og vedlikehold av
  uteareal, gjensidig adkomstrett over gangveier på eiendommene, gjensidig bruksrett til uteareal, rett til parkering, boder og teknisk rom i underjordisk parkeringsanlegg, bestemmelse om vei, vannledning og kloakkledning.
  Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.
  Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

  Eventuell adgang til utleie

  Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Bydelen er under stor utvikling og vil i de neste årene markere seg som et attraktivt og sentralt område for både bolig og næring.
  Bygningene er en del av utviklingshistorien til det tidligere industriområdet rundt Grønvold fyrstikkfabrikk og gård, og dets ekspansjon med en varighet på nærmere 100 år, og har dermed lokal miljø- og identitetsskapende verdi.
  Av servicetilbud i nærheten finner man søndagsåpen Joker, Rema 1000, Kiwi og Fyrstikktorget med sitt varierte utvalg. Ved Fyrstikktorget finner man blant annet Baker Hansen, restaurant, Posten, fysioterapeut, blomsterforretning, Apotek, frisør, sushikafe m.m.
  Det gamle garasjelokalet i grenseveien 97 har blitt forvandlet til foodtruckhall og her er det mat fra velkjente foodtrucks som SAAL og Helt Rå. Foodtruckhallen åpnet allerede ifebruar og beskrives som
  et sted hvor venner, kjærester, familie, naboer eller andre kan nyte et skikkelig godt måltid i nabolaget.
  I samme bygg finnes også Oslo Street Fotballsenter. På Oslo Street fotballsenter er det mulig å spille 3v3
  fotball, Teqball, E-sport og andre alternative fotballaktiviteter.
  Området gir god mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, t-bane og flybuss. Gangavstand til Helsfyr t-bane og busstasjon (linje 1,2,3,4), og linje 5 fra Hasle.
  Ensjø befinner seg også i nærområdet og er i rivende utvikling med utbygging av leiligheter og infrastruktur. Her går det også T-bane med 4 linjer. Gode tilbud i form av Yoga, Fresh Fitness, fastleger, gastropub, Bakeri, Veterinær/dyresykehus og Spar finner du på Ensjø.
  I umiddelbar nærhet ligger Hovin med Hovindammen, perfekt for den som ønsker seg et område med grønne lunger, med sitt rike fugleliv, omkringliggende gangstier og sittebenker. Det er også kort vei til lekeplasser, treningssenter, fotballbaner og et godt utvalg av restauranter og kaféer. På Malerhaugen finnes en flott lekeplass, byttebod og bordtennisbord. Det arrangeres også flere nabolagsarrangementer her. Ønsker du å rusle en tur, er Tøyenparken like flott sommer som vinter. Koselige Kampen er også kun noen minutter unna. Kampen kan f.eks. by på Kampen Økologiske Barnebondegård som huser små og store dyr, vaffelbod og sittegrupper.
  På Hasle, som også er i gangavstand fra leiligheten finner du Hasle Torg med blant annet Vinmonopol, treningssenter (SATS), frisør, apotek og blomsterforretning.
  Bydelen er under stor utvikling og vil i de neste årene markere seg som et attraktivt og sentralt område for både bolig og næring.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Grønvoll Allé sogner pt. til Teglverket skole. Fyrstikkalleen videregående skole og barnehage er like ved. Det er mange barnehager innen gangavstand fra leiligheten.
  Det er planlagt ny skole; Ensjø skole på Grenseveien 91. Planlagt ferdigstillelse rundt 2026-28 ref. plan for utvikling av ensjøbyen: https://od2.pbe.oslo.kommune.no/kart/#600117,6643688,7
  Se for øvrig vedlagt nabolagsprofil. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 4.879 kvm som tilhører sameiet. Pent opparbeidet felles tomtegrunn med asfalterte gangarealer lekeplasser, gressplener og beplantning.

  Parkering

  Selger leier garasjeplass i kjeller pt. Denne leieavtalen kan videreføres om ønskelig.
  Det er pt. en garasjeplass som er til salgs for kr. 250.000,- + omk.
  På sameiets hjemmeside er det publisert en oversikt over alternative parkeringsmuligheter i området: https://grenselunden-sameie.no/7868/parkeringsplass/parkering-i-naromradet.
  Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til bolig/forretning/bevertning i henhold til reguleringsplan S-4883 datert 03.02.2016 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
  Grønvoll allé 22 ligger i et området som er under utvikling.
  Saksnummer: 202102431 - Byggesak. Grønvoll allé 36, 38 og 40 - Påbygg.
  Saken omhandler oppføring av tre stk. pergolamarkiser og ett stk. lampellpergola. Pergolamarkisene omsøkes oppført i Grønvoll Allé 36, 38 og 40. Lampellpergolaen omsøkes oppført i Grønvoll Allé 40.
  Status: Søknad avslått, men klage mottatt 07.04.2021.
  Saksnummer: 201703173 - Reguleringssak. Karoline Kristiansens vei 1 - 9 - Fyrstikktorget - Dialogfase - Bolig, kontor, næring og hotell.
  Det ønskes en økt utnyttelse på tomten. Tomten ønskes regulert til bolig, næring, kontor, handel og hotell.
  Saksnummer: 201412919 og 202008168 - Malerhaugveien 15 - 17 - Omregulering fra industri til boligformål samt oppføring av fire boligblokker på lokk.
  Forslaget innebærer regulering av boligbebyggelse på 4 til 6 etasjer, oppføring av fire boligblokker på felles lokk, riving av eksisterende bygg. Det er søkt om rammetillatelse for oppføring av fire bygg, på et felles lokk. Status: Rammetillatelse gitt.
  Saksnummer: 201716171 - Reguleringssak. Fredrik Selmers vei 2, 3 og 5 - Utvikling av næring og bolig.
  Det er et ønske å se på en utvikling av eiendommen primært for boligformål. Fredrik Selmers vei anses å kunne være en egnet tomt for relativt høy utnyttelse og høyder, med færre vernehensyn enn området f.eks rundt Fyrstikktorget.
  Området er under stor utvikling og byggearbeid må påregnes. Opplistingen er ikke uttømmende og interessenter oppfordres til å sette seg inn i reguleringsplaner for området.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Fellesutgiftene er kr. 2.746,- pr. mnd. og inkluderer: Fjernvarme, kabel-tv/bredbånd (grunnpakke), driftskostnader, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, trappevask, forretningsførsel m.m..
  Herav:
  Felleskost brøk kr. 2.097,-
  Felleskost likt kr. 240,-
  TV/bredbånd kr. 409,-
  Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
  Ny TV-/Bredbånds-leverandør i sameie blir Telia. Pakken heter Kollektiv Bredbånd 1000, vil koste 379,- per seksjon per. måned og inkluderer 1000/1000 Mbps fiber og en TV-pakke med 12 faste kanaler og 5 poeng der man kan velge enkeltkanaler. Pakken inkluderer også modem/ruter og Telia sin strømmeboks "Telia Box". Dette har planlagt oppstart 01.10.21.
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 4.487,- pr. år. / 4.262 kwh. pr. år med Norges Energi som leverandør og kr. 3.453,- i årlig nettleie.
  Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2019 var kr 1 158 940,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4 172 184,-.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  - Pantattest kr. 172,-
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 5.792.592,-.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Frida Halvorsen Skadsheim og Preben H. Skadsheim

  Informasjon om forkjøpsrett

  Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Grenselunden Eierseksjonssameie, med sameiebrøk 60/10163.
  Sameiet består av 149 boligseksjoner og 1 næringsseksjon.
  Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, men fra 01.07.2021 vil Solibo overta dette.
  Forsikringsselskap Tryg Forsikring - polise nummer 6679599.
  Sameiet hadde sitt første fulle driftsår i 2019.
  Dugnad må påregnes.
  Sameiet har felles takterrasser.
  Dyrehold er tillatt. Det er ikke tillatt å lufte dyr på takterrassene.
  Det er ikke tillatt å benytte kullgrill eller engangsgrill på balkong eller takterrasse.
  Sameiet har et smart system med nøkkelchip som kan kodes slik at du kan bruke samme både ved ytter- og innerdør.
  Sameiet har en egen hjemmeside: https://grenselunden-sameie.no/7868.
  Foretatte påkostninger:
  - Iht. vedtak på ekstraordinær generalforsamling 2019 har sameiet fått nytt nøkkelsystem med brikker. Alle seksjoner får utdelt 3 brikker, og man kan bestille ekstra brikker ved behov for kr 225,- pr. stk. Man kan ha maks 6 brikker totalt. Nordic Security AS har montert brikkesystemet og står for drift og vedlikehold av dette.
  Planlagte påkosntinger/planer:
  - Det blir ny tv- og bredbåndsleverandør i sameiet, Telia, med planlagt oppstart 01.10.2021. Styreleder opplyser om at endringen ikke skal medføre justering av fellesutgiftene.
  - I sak om svalgangsbelysning ble det stemt for at styret får en fullmakt for å utbedre svalgangsbelysning, inkludert en kapitalinnkreving på opptil kr 300.000, der opptil kr 150.000,- kan gjøres per kalenderår. Styret er ikke ferdig med saken, men det er nå definert en øvre ramme på størrelse på eventuelt beløp for kapitalinnkreving. Beløp fordeles etter sameierbrøk og vil i gjennomsnitt kunne være på opptil kr 1.000,- per kalenderår per seksjon over to år. Styreleder opplyser om at saken er utredet, men at prosjektet ikke er igangsatt pr. 24.06.2021.
  Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
  Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Avhendingsloven
  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
  Rett til fritt å velge megler
  Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: 1.25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
  Tilrettelegging kr 12.500,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 14.750,-
  Visninger: kr 2.500,-
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 37-0166/21
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hasle
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR37.21166

  Dato

  Sist oppdatert: 12. oktober 2021 kl. 08:51

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Lignende boliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.