Solgt: 2 125 000 kr

Slåttbråtavegen 12

2 185 000 kr
63 m²
3 soverom
Velkommen til Slåttbråtavegen 12! 
Boligen har en flott tomt. Dobbelgarasjen hører til eiendommen.
Hurdal
Oppusset enebolig med usjenert beliggenhet| Flott utsikt og naturmangfold rett utenfor døren| Dobbel garasje| 3 soverom
 • Prisantydning
  2 185 000 kr
 • Totalpris
  2 125 000 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1986
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  63 m²
 • Bruksareal
  63 m²
 • Tomteareal
  1 037,2 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Slåttbråtavegen! Boligen ligger usjernert til i Rognstadgrenda, i Hurdal Kommune, med naturen rett utenfor døren og flott utsikt mot Hurdal Skisenter og Mistberget. Nyoppusset og moderne:
 • 2018: Kjøkkeninnredning skiftet og bad pusset opp
 • 2019: Alle vinduer og ytterdører byttet
 • Nytt tak og pipebeslag. Nytt parkettgolv i alle rom unntatt bad.
 • Hele hytta ble malt utvendig.
 • Dobbeltgarasje fikk nytt tak, og ny dobbelt garasjeport med portåpner/fjernkontroll.
 • 2020/2021: Hytta malt innvendig. Gjerde oppgradert rundt eiendommen og vannkilde, ny port.
 • Oppgradering/kontroll av elektrisk anlegg. Oppgradert innhold i sikringsskap, installasjon av overstrømsvern i sikringsskap. Hele anlegget i bolig og garasje gjennomgått. Velkommen !
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Slåttbråtavegen 12, 2090 HURDAL
  Kommunenummer 3037, gårdsnummer 5, bruksnummer 22, ideell andel 1/1

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 69 kvm
  Totalt bruksareal: 63 kvm
  Totalt primærrom: 63 kvm
  Primærrom:
  1. etasje 63 kvm: Bad, entré, kjøkken, stue og 3 soverom
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.06.2021 utført av Jo Henrik Stigen.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i trebindingsverk utvendig kledd med panel. Saltak i trekonstruksjon tekket med takplater fra 2019. Renner, nedløp og beslag fra 2019. Boligen er fundamentert på påler til fast masse eller stabile masser..
  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Følgende bygningsdeler har fått TG2:
  - Grunn og fundamenter, grunnet alder
  - Yttervegg i trekonstruksjon, grunnet alder.
  - Frittbærende dekker/etasjeskiller, grunnet alder og normal forventet levetid. Noe skjevheter.
  - Overflater på innvendige gulv og vegger - 1. etasje / Bad. Det er observert noe bom på gulvfliser, samt er det målt 0 cm fall.
  Følgende er tatt ut av selgers egenerklæring:
  - Bad ble pusset opp i 2018 med nye fliser på gulv, vegger, ny baderomsinnredning og nytt dusjhjørne (Marcin Jedrezejewski sitt tidligere firma). Opprinnelig VVS-opplegg og varmekabler ble beholdt. Ny avtrekksvifte og sjekket el-anlegg i 2021 (Næss Installasjon), nytt vindu i 2020 (Artur Bygg) og malt tak i 2021 (egeninnsats).
  - Området er utsatt for telehiv, og huset er av den grunn bygget på pæler for at det skal stå i ro. En kan oppleve mindre bevegelser i grunnen, har opplevt at pipen har beveget seg 1-2 cm opp og ned da pipen er forankret i grunnen. Dette kan føre til en liten sprekk i murpussen mellom pipe og brann mur som må sjekkes/vedlikeholdes
  - Alle vinduer og ytterdører byttet, inkludert vannbrett. Nytt tak og pipe- beslag (hus hadde takpapp fra byggeår, garasje hadde plater som hadde begynt å flasse). Dobbeltgarasje fikk nytt tak, og ny dobbelt garasjeport med portåpner/ fjernkontroll. Panel over porten er også skiftet. Alt dette i 2019.
  - Huset vasket og malt utvendig, garasje vasket og nye flater malt (egeninnsats). Nye trapper til terrasse og inngangsdør bygget. Alt dette i 2020.
  - Oppgradering av elektrisk anlegg. Oppgradert innhold i sikringsskap, installasjon av overstrømsvern i sikringsskap. Hele anlegget i bolig og garasje gjennomgått. Garasje fikk ledlys inne og ny utebelysning. Nye trapper beiset for 2. gang(egeninnsats). Alt dette i 2021.
  - Utvidelse av brannmur og installasjon av ny ovn er utført av murerfirma i 2012/2013.
  - Huset har privat vannkilde. Ved ekstrem tørke over lang tid, kan det bli begrenset tilgang på vann (er normalt god).
  - Kjøkkeninnredning ble skiftet i 2018.
  Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Velkommen til Slåttbråtavegen 12!
  Her har du en flott enebolig med naturskjønn beliggenhet i Hurdal. Boligen omkranses av flott natur, og den nydelige utsikten kan nytes fra hele eiendommen. Boligen har en velutnyttet planløsning og er svært velholdt.
  S T U E
  Romslig stue med god takhøyde og mye naturlig lysinnslipp. Stua har et moderne parkettgulv og fine veggoverflater som passer godt til den landlige stilen. Det er en praktisk plasser peisovn i stua for ekstra hygge og varme. Fra stua er det utgang til den store overbyggede terrassen.
  K J Ø K K E N
  Kjøkkenet ble skiftet ut i 2018 og har hvite profilerte fronter på innredningen og benkeplate i laminat. Kjøkkenet har en praktisk utforming med mye arbeidsplass. Fra kjøkkenet kan du nyte utsikten mot Hurdal Skisenter. Det er god plass til en hyggelig spiseplass i tilknytning til kjøkkenet med utsikt mot beiteområdet.
  S O V E R O M
  Det er 3 soverom i boligen. Alle soverommene har like velholdte overflater og fremstår som lyse og moderne.
  B A D
  Badet ble oppgradert i 2018 med nye overflater og ny innredning. Vinduet ble skiftet i 2020 sammen med resten av vinduene i boligen. Flisene på gulv og vegger er moderne, og det er en fin baderomsinnredning. Det er varmekabler i gulvet.
  U T E P L A S S E N
  Boligen har en flott, landlig og usjenert tomt med få naboer, men likevel kort vei til det Hurdal kan tilby. Fra terrassen har man vidstrakt utsikt mot blant annet Hurdal Skisenter. Sol har man fra tidlig morgen til den forsvinner bak Rognstadkollen i 19-20-tiden. Tomten er forholdsvis flat og enkel å vedlikeholde.
  Taket over terrassen er isolert, og tilrettelagt for fremtidig utvidelse av stueareal om en skulle ønske det.

  Oppvarming

  Elektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme på badet. I tillegg fyring med ved.
  Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 30.07.1986.
  Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:
  - Det oppsettes permanent trapp v/inngang.
  - Avstand fra røykrør gjennom mur til treverk skal være 23 cm.
  - Det oppsettes brannplate over feierluke.
  - Rekkverk på utvendig terrasse ferdigstilles
  Selger opplyser at alle punkter er utført.
  Det er satt inn et ekstra vindu på det minste soverommet etter at midlertidig brukstillatelse er gitt.
  Det gjøres oppmerksom på at garasje er oppført etter at midlertidig brukstillatelse er gitt. Det foreligger igangsettingstillatelse for garasje datert 14.06.1994 med godkjente bygningstegninger datert 14.06.1994. Det foreligger ikke ferdigattest på tiltaket.
  Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
  Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
  Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.
  Eiendommen har tinglyst rett til adkomst over gnr. 5 bnr. 1, 6 og 8. Eiendommen har også tinglyst rett til oppføring av garasje på gnr. 5 bnr. 1. Sistnevnte rettighet omhandler også vederlagsfri disponering av arealet som beskrevet i rettigheten.
  Tinglyste rettigheter kan fås ved henvendelse til megler.

  Eventuell adgang til utleie

  Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

  Diverse

  Integrert oppvaskemaskin, vaskemaskin, avtrekksvifte, koketopp og stekeovn, samt pumpe til vannforsyning, følger huset.
  Nye panelovner med mulighet for tilkobling til WIFI følger med der de er montert, samt i det største soverommet.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Boligen ligger usjenert til i Rognstadgrenda i Hurdal. Fra eiendommen har man fin utsikt mot Hurdal Skisenter og Mistberget, og det er flott skogsterreng med turmuligheter sommer som vinter. Fiskemuligheter i ulike vann og elver i nærområdet og kort vei til bading i Hurdalssjøen på sommerstid. Hurdal har kommunesentrum i underkant av 10 minutter unna boligen - her finner du skole (1. - 10. klasse), barnehager, dagligvarebutikker, idrettslag og flere servicetilbud.
  Nærmeste nabo er Slåttbråten gård, hvor man kan besøke gården og hilse på forskjellige dyr og oppleve gårdslivet. Nevnte Hurdal Skisenter er det største skianlegget i gamle Akershus, og ligger cirka 10 minutter unna med bil. Anlegget har 11 nedfarter fordelt på 3 heiser, samt egne barnebakker og akebakke.
  Hurdal har 8 av de 10 høyeste toppene på Romerike, med Fjellsjøkampen som høyeste topp (812 moh). Langs Hurdalssjøen ligger idylliske Hurdalssjøen Hotell med tilbud som blant annet spa, disc-golf, kajakkpadling og andre aktiviteter sommer som vinter.

  Barnehager, skoler og fritid

  Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 1 037,2 kvm. Tomten er opparbeidet med gressplen, trær og prydbusker. Flott naturtomt som grenser mot beiteområde.
  Eier av eiendommen har også tinglyst bruksrett på tilnærmet 1 mål til - der garasjen står og området fra adkomstveien ned til gården nedenfor.

  Parkering

  Parkering i i dobbelgarasje og biloppstilling på egen gårdsplass.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via privat vei. Det er tinglyst rett til adkomst over gnr. 5 bnr. 1, 6 og 8.
  Utgifter til vedlikehold av veg må etter avtale deles med de andre oppsitterne i Slåttbråtavegen, ingen fast innbetaling.
  Boligen er tilknyttet privat brønn som ligger inne på beiteområdet rett vest for eiendommen. Boligen har privat septiktank.
  Privat vannkilde, begrenset vanntilgang ved ekstrem tørke over lang tid. Det er mulig å bore etter vann, eller koble seg til kommunalt vann-nett som er lagt fram til naboeiendom. Nåværende eier har ikke hatt behov for dette.
  I forbindelse med kartleggingen av alle private vann- og avløpsanlegg som kommunen har gjennomført i perioden 2015-2017 befarte kommunen boligen den 19.07.2016.
  Avløpsanlegget er ikke i henhold til dagens standard på området og forventes å ikke rense etter kravene i forurensingsforskriften og kommunens lokale forskrift om utslipp av avløpsvann.
  Det må derfor påberegnes å utbedre hele avløpsløsningen når det kommer kommunalt pålegg om dette en gang i fremtiden. Ved oppgradering må hele anlegget vurderes av en nøytral fagkyndig som gjør grunnundersøkelser, prosjekterer forskriftsmessig løsning og sender inn søknad til kommunen. Kommunen vil også gjøre vurderinger om det er aktuelt med felles avløpsløsninger i området før det sendes ut pålegg.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 13.06.2018 er avsatt til landbruk-, natur- og friluftsformål samt reindrift.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Kommunale utgifter

  Kommunale avgifter er kr 6.700,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon, slam og feiing/tilsyn.
  Eiendomsskatten er kr 2 782 for inneværende år.
  Kostnader for snømåking ca. 4-5.000 pr. år. Varierer med snømengde og bruk av eiendommen. Måking må avtales med nærmeste nabo som brøyter i dag.
  Årlig strømforbruk Ca 10000,-kWh pr år. Årlig nettleie I dag: 44,80 øre/kWt + fastledd på 115 kr/mnd.
  Flere mulige leverandører for internett. Det er ikke fiber i området, men flere aktører tilbyr internett via mobilnettet. Telenor, Ice etc. Det er god mobildekning i området. Eiendommen har hatt parabol, men den gamle antennen ble fjernet ifb utvendig maling sommeren 2020.
  Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2019 var kr 397 743,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 1 431 874,80.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Per Kristian Pedersen

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Avhendingsloven
  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
  Rett til fritt å velge megler
  Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 59-0059/21
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Skedsmokorset
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR59.2159

  Dato

  Sist oppdatert: 08. oktober 2021 kl. 11:04

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Andre boliger i området

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.