Solgt: 2 850 000 kr

Fidjeåsen 16

2 800 000 kr
72 m²
2 soverom
Krogsveen v/Azra Hadzic har gleden av å presentere Fidjeåsen 16 - flott 3-roms leilighet i 4.etg med stor solrik innglasset balkong!
Azra Hadzic
Presenteres av
Azra Hadzic
Fidjeåsen/Tømmerstø
Lekker 3-roms i 4.etg m/fantastisk sjøutsikt - Innglasset balkong - P-plass i garasje - Ingen fellesgjeld - Må sees!
 • Prisantydning
  2 800 000 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  2 851 132 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  2007
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  72 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 259 kr
 • Energimerke
  Rød D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Fidjeåsen 16 - din neste bolig!
Leiligheten har en meget flott beliggenhet i 4.etg og kan by på en herlig innglasset balkong på 10 kvm, åpen kjøkken/stue løsning, 2 soverom, bad og separat vaskerom. Fra balkongen har du en fantastisk panorama sjøutsikt og gode solforhold. Leiligheten fremstår delikat og innbydende, og i god stand.Leiligheten har en god planløsning, og lavt strømforbruk. Det medfølger parerkingsplass i lukket garasjeanlegg, og utenfor blokken er det en stor gjesteparkering. Her er det god plass til både familie og venner.
Leiligheten ligger i ett rolig og veletablert nabolag med høy trivselsfaktor. Fra boligen er du kort vei unna busstopp, dagligvarebutikk og turmuligheter.
Dette er en bolig du kan flytte rett inn i, og som du virkelig kan trives med!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Fidjeåsen 16 , 4639 KRISTIANSAND S
Kommunenummer 4204, gårdsnummer 95, bruksnummer 375
Andelsnummer 23, Fidjeåsen 16 Borettslag, organisasjonsnummer 988354627

Innhold

Totalt bruksareal: 82 kvm
Totalt primærrom: 72 kvm
Bruksareal:
4. etasje 82 kvm: Entré/gang, 2 soverom, stue, kjøkken, bad, vaskerom og innglasset balkong.
Primærrom:
4. etasje 72 kvm: Entré/gang, 2 soverom, stue, kjøkken, bad, vaskerom.
Sekundærrom:
4. etasje 10 kvm: Innglasset balkong.
I tillegg disponerer boligen én bod. Boden ligger i svalgangen rett utenfor døren.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.11.2021 utført av Anticimex Kristiansand.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i mur/trekonstruksjoner forblendet med teglstein og fasadeplater.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Utdrag fra boligsalgsrapporten:
TG2:
Baderom:
- Overflater vegger: Det er riss/sprekker i fuger ved dusjsonen. Kan skyldes utettheter i tettesjikt.Manglende vedheft på elastisk fug i overgangen mellom gulv-vegg på vegger utenfor dusjsonen mot soverommene. Tiltak anbefales.
- Overflater gulv: Fuger er utvasket på gulvet i dusjsonen. Tiltak anbefales.
- Membran: Membran fra byggeår 2006. TG2 settes grunnet alder. Tiltak må forventes.
- Fukt i tillegende konstruksjoner: Det er ikke blitt utført hulltaking og fuktmåling fra tilstøtende rom grunnet manglendetilkoms/store garderobeskap på vegg. TG2 settes for å belyse risikoen ved manglende hulltaking og fuktmålinger i bakenforliggende konstruksjon. Det er utført fuktsøk med fuktindikasjonsinstrument type Protimeter MMS2 på vegger og gulv i våtsonen. Det er registrert forhøyede verdier på vegg mot soverom fra referansepunkt. Om dette er skadelig fukt eller fukt mellom fliser og underliggende membran kan ikke verifiseres uten hulltaking. Tiltak anbefales.
Vaskerom:
- TG2 er satt for å belyse risiko grunnet ikke praktisk mulig å gjennomføre fuktmåling/hulltaking da våtsonen er plassert mot nabo. Tiltak ikke nødvendig annet enn jevnlig tilsyn.
Kjøkken:
- Vannrør: Vannrørene er ikke plugget mot varerør. Av denne grunn kan eventuelt lekkasjevann fra rør-i-rør system forårsake følgeskader.
- Overflater gulv: Knirk midt på gulv registrert.
Øvrige rom:
- Ventilasjon: Det er ikke etablert tilstrekkelig ventilasjon av soverom 1 og 2. Ingen vegg eller vindusventiler etablert. Tiltak anbefales.
- Overflater gulv: Knirk registrert på gulvet i entré og ved dør til soverom 1. Tiltak anbefales.
- Det hefter usikkerhet ved om brannskiller er korrekt utført i henhold til byggtekniskforskrift. Det er utettheter rundt rørgjennomføringer over himling mot nabo leiligheten. Ytterligere undersøkelser må påregnes.
Sammendrag selgers egenerklæring:
- Pkt. 12: Innglassing av balkong
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Moderniseringer og påkostninger

Nåværende eier har påkostet leiligheten med bl.a innglassing av balkong. Det er i tillegg satt inn nye skap- og skuffeseksjoner på vaskerom for ekstra oppbevaring samt ny vask og underskap.
Kjøkkenet er bygd ut med en koselig sittebenk fra Strai kjøkken. Det er også praktiske skuffer i benken som gir ekstra oppbevaringsplass.
På bad er det satt inn nytt skap.

Standard

Leiligheten holder en god standard og inneholder følgende:
Stue:
Romslig stue med åpen kjøkken/stue løsning. Stuen oppleves romslig og har god plass til en større sofagruppe, spisegruppe samt tv-seksjon. Ved spisegruppen er kjøkkenet forlenget med en koselig benk hvor en kan nyte morgenkaffen. Gode vindusflater gir godt med lys, og den flotte sjøutsikten kan nytes til det fulle. Det er i nyere tid satt inn takskinne med dimmer for en behagelig atmosfære. Stuen er malt i en lun farge og har parkett på gulv.
Kjøkken:
Meget flott og tidløst kjøkken fra Strai med hvite fronter og laminert benkeplate samt nedfelt vask. Lyse fliser mellom skap og benkeplate, og glassplate bak steketopp gjør det enkelt å rengjøre. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass, og har integrert steketopp og stekeovn samt oppvaskmaskin. Dette er ett kjøkken du kan trives med!
Det er kun de hvitevarene som er listet opp som følger med. Disse hvitevarene følger med: Integrert stekeovn, steketopp og oppvaskmaskin.
Soverom:
To gode soverom i leiligheten. Hovedsoverommet har inngang fra stuen. Soverommet oppleves luftig, og har god plass til dobbeltseng, skap og tilhørende møblement. Soverommet vender mot den flotte utsikten!
Soverom nr. 2 ligger vendt mot svalgangen, og har plass til dobbeltseng, garderobeskap og tilhørende møblement. Rommet passer også ypperlig som gjesterom, barnerom, kontor eller det en måtte ha behov for.
Bad:
Pent flislagt bad av god størrelse. Badet har rene linjer og nøytrale farge- og materialvalg. Badet inneholder toalett, dusj, servant og speil, begge med oppbevaring. Det er spotter i tak, varmekabler i gulv og integrert radio som kan styres med blåtann via mobil.
Vaskerom:
Vaskerom av god størrelse. Nåværende eier har satt inn praktiske skap som gir ekstra oppbevaring. Det er i tillegg satt inn nyere servant med både over- og underskap. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.
I svalgangen utenfor leiligheten finner du også en bod med rom for ekstra oppbevaring.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Kjøleskap samt vaskemaskin og tørketrommel på vaskerom medfølger ikke.

Oppvarming

Varmekabler på bad, ellers elektrisk oppvarming.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 18.01.2007. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Andelen overdras fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger flott til i ett rolig og veletablert nabolag. Området oppleves som lite trafikert og med nærhet til sjø og natur.
Fra leiligheten er det kort vei til dagligvarebutikken Coop Mega samt busstopp 300m fra boligen m/ rute M4 som har hyppige avganger.
I nærområdet finner du bl.a Tømmerstø Brygge som er fantastisk på sommerstid, og Randesund Lysstøperi hvor en kan nyte en god kaffe i koselige omgivelser.
Fidjekilen Båthavn ligger like ved og har ett yrende båtliv som passer ypperlig for den som er glad i sjøen. Ellers byr område på mange ulike turruter for den tur- og treningsglade.
En ca. 12 minutters kjøretur fra leiligheten finner du Sørlandssenteret med en rekke servicetilbud og fasiliteter.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved felles påmeldingsvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
Læringsverkstedet Fidje bhg. (0-6 år)
Maurtua barnehage (0-5 år)
Espira Dvergsnestangen barnehage
Barne- og ungdomsskoler:
Kringsjå skole (1-7 kl.)
Dvergsnes skole (1-7 kl.)
Holte Skole (8-10 kl.)
Videregående skoler:
Maritim vgs. Sørlandet
Kristiansand Katedralskole Gimle
Tangen Videregående skole
Kvadraturen Skolesenter

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 2 891,7 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet samt jevnlig og godt vedlikeholdt. Hyggelige uteområder med gressplen og pen beplatning. Fellesareal/inngangsparti fremstår meget hyggelig og har flott kunst på veggen. Det er i tillegg en lekeplass like ved, samt stor gjesteparkering.

Parkering

Parkeringsplass i felles lukket garasjeanlegg medfølger. Det er lagt opp strøm til lading av el-bil, men boks er ikke montert. Montering av boks er en kostnad kjøper må stå for.
Det er i tillegg en stor gjesteparkering utenfor blokken. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan nr. 741 Tømmerstø, felt Fidje datert 16.09.1998.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 3.259,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv og internett, kommunale avgifter, byggforsikring, vaktmestertjenester, renhold fellesareal, forretningsførsel m.m.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter. Fra 01.01.2022 vil felleskostnader øke til kr. 3.459,-.
Felleskostnadene fordeles slik:
Tv/Bredbånd: kr. 399,-
Driftskostnader: kr. 2.698,- (inkl. kommunale avgifter, eiendomsskatt, vedlikehold og serviceavtaler, vaktmestertjenester, byggforsikring, strøm og renhold fellesareal, forretningsførsel m.m)
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 7.180,- pr. år inkl, nettleie. 8.473 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor/Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 399,- pr. mnd og er inkl, i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 605.263,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 2.178.945,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 9.265,- pr. 04.11.2021
Andelen har ikke fellesgjeld pr. 04.11.2021
Total fellesgjeld for boligselskapet er 4.184.995,- pr. 04.11.2021 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 52618203123, Den Norske Bank
Serielån, 4 terminer per år.
Rentesats per 04.11.2021: 2.2% pa.
Antall terminer til innfrielse: 62
Saldo per 04.11.2021: 4 184 995,-
Andel av saldo: 0,-
Første termin: 26.03.2007Første avdrag: 26.06.2012 ( siste termin 26.03.2037 )
Opprinnelig innfrielse lån (IN): 800 000
Nedkvittert saldo innfrielse per d.d. (IN): 495 999
Brl. har IN avtale på andel fellesgjeld. Ved fastrente er det ikke mulig å innbetale.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.801.132,-.
Dersom kjøper ikke er medlem i Sørlandet Boligbyggelag vil det forekomme innmeldingsgebyr på kr. 700,- pr. andelseier.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger med andelsnr.
Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 7.493,-

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner Spareskillingsbanken. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Brith Jorun Åteigen

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Fidjeåsen 16 Borettslag.
Borettslaget består av 27 leiligheter.
Forretningsfører er Sørlandet Boligbyggelag AL, tlf. 38 07 90 70
Dugnad må påregnes.
Borettslaget har serviceavtaler der det gjelder trappevask, vedlikehold av uteområde og vaktmesterstjenester.
Dyrehold forutsetter godkjennelse av styrt og skriftlig aksept av omhandlede regler.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av Sørlandet boligbyggelag har forkjøpsrett. Forkjøpsretten løses slik at når eiendommen er solgt vil eiendommen publiseres for boligbyggerlagets medlemmer som gis åtte virkedager på å vurdere om forkjøpsrett skal benyttes. Hvis ikke forkjøpsrett blir benyttet vil kjøper være å anse som den rettmessige kjøperen. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Ønsket overtakelse 01.03.2022, ellers etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1.1%av salgssummen.
Tilrettelegging kr 6.900,-
Oppgjør: kr 5.900,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Visningspakke: kr. 1.350,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 31-0464/21
Krogsveen avd. Kristiansand AS
NO 924 405 937 MVA
Oppdragets KR-kode KR31.21464

Dato

Sist oppdatert: 25. november 2021 kl. 15:15

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.