Solgt: 4 900 000 kr

Rjupevegen 15

4 990 000 kr
115 m²
4 soverom
Krogsveen ønsker velkommen til Rjupevegen 15
Vrådal Panorama
BUD INNKOMMET! Meget innbydende og velutstyrt hytte - 2 stuer og 2 bad - Smakfullt innredet - Jacuzzi og en helt fantastisk utsikt!
 • Prisantydning
  4 990 000 kr
 • Omkostninger
  126 092 kr
 • Totalpris
  5 026 092 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2012
 • Soverom
  4 soverom
 • Primærrom
  115 m²
 • Bruksareal
  118 m²
 • Tomteareal
  1 008 m² (eiet)
 • Type
  Fritidseiendom på fjellet
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

- Velkommen til Vrådal Panorama!
Et vakkert sted å tilbringe fridager gjennom årets 4 årstider. Her er noe for enhver smak, sommer som vinter. Nevnes kan bading, fisking, bærplukking, golf, tur i fjell eller langs vann, sykkel, langrenn og alpint.
- Hytten ligger høyt og fritt i terrenget med en fantastisk utsikt til omkringliggende fjellkjeder, Nisser, Vråvatn m.m.
- Funksjonell og innholdsrik hytte med plass til storfamilien eller besøkende. Innredet med 4 -5 soverom, 2 flislagte bad, 2 stuer og smakfullt kjøkken.
- Tidsriktig, moderne og gjennomgående god standard - her kan man nyte rolige fridager i usjenerte og solrike omgivelser
- Nydelige uteplasser med jacuzzi. Her er sol fra tidlig morgen, hvor man kan nyte de vakreste soloppganger, til sen kveld!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Rjupevegen 15, 3853 VRÅDAL
Kommunenummer 3821, gårdsnummer 1, bruksnummer 257, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 136 kvm
Totalt bruksareal: 121 kvm
Totalt primærrom: 118 kvm
Primærrom:
1. etasje: Entrè/hall, stue, spisestue/kjøkken, 2 soverom og bad: 78 kvm
2. etasje: Loftstue, trapperom, bad og 2 soverom: 40 kvm
Sekundærrom:
1. etasje: Bod: 3 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01/03-2021 utført av Erik Sørensen.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i 2012.
Hytten er fundamentert på støpt betongplate på terreng med isolittelementer. Bindverk i tre med liggende trekledning. Vegger er antatt oppført i 150 mm. bindingsverk, med 50 mm. påforing innvendig. Totalt 200 mm. mineralull isolasjon i vegger og tak. Liggende trekledning med vindsperre og utlekting innenfor. Saltak med to møneretninger i plassbygd sperrekonstruksjon. Taket er tekket med torv, undertak av rupanel belagt med papp, platooplast og torvstokker i nedre kant. Renner, nedløp og beslag av kobber. Vinduer i isolerglass i trekarmer med gjennomgående sprosser. Ettløps elementpipe oppført på utsiden av vegg. Hele pipen og utvendig peis er forblendet med fasadestein av granitt. Vannrør av plast, med fordelerskap for rør-i-rør system. Hovedstoppekran med varmekabel i teknisk rom/bod. Avløpsrør i plast.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på. Det er gitt kun TG1 på alle punkter.
Selger har siste tiden utført følgende arbeider på hytten:
Skifte av deler avkledning. Puss og maling ute. Beising av hytte innvendig. Preparering av gress på tak. Etablert solskjemring.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Krogsveen har gleden av å ønske velkommen til Rjupevegen 15!
Dette er en meget innbydende og romslig hytte med svært god plan- og romløsning. Perfekt for storfamilien eller de som ønsker ekstra plass til å kunne ta med venner og familie til en fin helg i Vakre Vrådal.
Beliggenheten er upåklagelig med en nydelig utsikt! Her har man flere usjenerte uteplasser med gode solforhold, slik at man kan flytte seg med solen fra tidlig til forholdsvis sent på sommerkveldene. Kort vei til alpint, langrenn og nydelig turområder i fjellet. Fine badeforhold fra nydelig sandstrand, og med bryggemulighet. Det er godt tilrettelagt med lekeområder for de minste i familien. Her er noe for enhver smak, slik at alle kan trives gjennom alle årstidene!
Hytten holder en innbydende og gjennomgående god hyttestandard. Lyst og smakfullt innredet i lekre farge- og materialvalg. Lekker detalj med skiferstein på pipe, kontrastvegg i stue, soverom og over kjøkkenbenk.
Det er varmekabler i hele første etasje samt på badet i 2. etasje. Downlights i tak.
Man entrer hytten til en romslig hall med stor skyvedørsgarderobe i speilutførelse. Her er god plass til å henge av seg yttertøy.
Videre inn i hytten er det stor stue med fin plass til salongen foran peisen som er integrert og med skifersten på pipeløp. De store vindusflatene innbyr til å bare sette seg tilbake, slappe av og nyte utsikten! I delvis åpen løsning ligger spisestuen og kjøkkenet. Det er fin plass til hele familien og gode venner rundt spisestuen. Et naturlig samlingssted. Kjøkkenet er praktisk innredet med integrerte hvitevarer og tidløse slette fronter på innredningen. Skiferstein mellom benkeplaten og overskaper. Den høye himlingen gir en ekstra god romfølelse. Fra kjøkkenet er det utgang til stor deilig terrasse med gode solforhold.
Praktisk er det innredet med to soverom og lekkert bad i hovedetasjen med gang og dør til oppholdsrommene, slik at det føles adskilt fra stuen.
Soverommene har god størrelse og begge soverommene er innredet med skyvedørsgarderober. Badet er flislagt i tidløse fargevalg. Det er innredet med dusjkabinett, servant med skuffeseksjon og wc.
Videre opp i 2. etasje er det innredet med en praktisk loftsstue med utgang til overbygget balkong. Denne vil nok være kjærkommen for de med barn/barnebarn, slik at de kan trekke seg tilbake i lek og tv-titting. Til loftsstuen er det glassdør, slik at man kan lukke men beholder lyset til trapperommet. Loftsstuen kan også benyttes til ekstra gjesteværelse ved behov.
Det er ytterligere to soverom i denne etasjen, begge innredet med familiekøyesenger. Badet er flislagt i tidløs utførelse med varmekabler i gulv. Innredet med wc, servant i innredning, dusjkabinett samt opplegg til vaskemaskin.
Det er praktisk tilknyttet med bod ved inngangsdøren.
På terrassen har man svært gode solforhold og flere lune kroker. Det er jacuzzi på terrassen, av merket Sundance. En perfekt påskjønnelse, og ren luksus, for kroppen etter en lang dag i bakken eller ute i naturen. Nyt ettermiddagen og kvelden foran utepeisen.

Oppvarming

Det er varmekabler i alle gulv i 1. etasje og på bad i 2. etasje. Varmekabler i isolert utebod.
Vedfyring i peis på vegg i stue.
For øvrig elektrisk.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 31/08-2012. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
10.01.2007 - Dokumentnr: 117951 - Kjøpekontrakt
Rettighetshaver: Vrådal Panorama AS
Org.nr: 958 709 579
Gjelder utbyggingsavtale
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:3821 Gnr:1 Bnr:12
Gjelder denne registerenheten med flere

Eventuell adgang til utleie

Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Diverse

Hytten kan selges møblert, etter nærmere avtale med selger. Dette avtales direkte mellom partene eller skriftlig ved inngivelse av bud på eiendommen. Ta kontakt med megler for nærmere avklaring.
Jacuzzi og integrerte hvitevarer medfølger handelen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har flott beliggenhet i naturskjønne omgivelser i Vrådal Panorama med fantastisk utsikt utover området, Nisser, Vråvatn og omkringliggende fjellkjede.
Et rolig og veletablert hyttefelt med nærhet til flott turterreng, sommer som vinter.
Området er skrånende og man kan nyte de flotteste soloppganger, nydelig utsikt over omkringliggende landskap samt nærmest ski in/ski out til alpinanlegget. Kort vei til langrennsløyper, like på baksiden av hytta, med fine turmuligheter. Gode sol- og lysforhold til eiendommen.
Godt vedlikeholdt helårsvei med bom og avgift til området. Hytteeier har bompassering inkludert i veiavgift. Dette registreres i app tilknyttet bommen.
På vinterstid kan man gli fra hytta og rett inn i alpinbakken. Skisenteret har 18 nedfarter og 8 heiser. Og er et skisenter med løyper for hele familien med ulike vanskelighetsgrader. Det er også eget barneområde for aking og skilek, og senteret tilbyr skiskole, terrengpark og skiutleie. På toppen har man Cafè Utsikten med servering. Resepsjon, kafe og afterski finner man i bunnen av bakken, med godt tilbud av sosiale aktiviteter.
Nede har man også tilgang på badeplass, fotball, skatepark, sandvolleyballbane og lekeplass på samme område. Der er også fotballøkke, grillplass, bademulighet m.m. i nærmiljøet på toppen.
Man kan også gå inn i oppkjørte skiløyper med fine tur- og treningsmuligheter. På toppen finner man rundløype på ca. 4 km. En dagstur til Hægefjell kan anbefales. Det er også løyper i bunnen av skisenteret og ved skisenteret er det oppkjørte skiløyper med løyper av ulike lengder å velge mellom. En kjøretur til andre områder med flotte oppkjørte skiløyper i Vrådal eller Nissedal kan også anbefales.
I årstidene uten snø har man et mangfold av aktiviteter for alle aldre. Et variert og flott terreng. Mange turstier i nærområdet, flotte bærområder, bademuligheter og fiskevann. Det er ca. 5 min. kjøring til Vrådal Golfpark som tilbyr en flott opparbeidet golfbane med 9-hulls bane i naturskjønne omgivelser. Egen kiosk og kafeteria tilhørende golfparken med servering. Nissedal og Vrådal har også flotte sykkelstier, løyper og muligheten for klatring.
Ca. 10 min. kjøring til Vrådal sentrum med butikker og servicetilbud.

Adkomst

Når du er i Vrådal følger man skiltene til skisenteret (Vrådal Panorama).
Ved "rundkjøringen" inne på skisenterområdet kjører man rett fram og gjennom bommen. Bomavgift betales med kr 60,- og betales via app ved passering.
Følg veien opp mot toppen, og ta til høyre inn Rjupevegen. Rjupevegen er beliggende like før toppen.
Følg veien og hytten ligger rett frem når det svinger lett til venstre. Hytten er skiltet med Krogsveens Til Salgs skilt.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1.008 kvm.
Flott beliggende eiendom på toppen av Vrådal Panorama med nydelig utsikt til Vrådal, Vråvatn, Mellomvatn, Nisser og omkringliggende fjellkjeder.
Hytten ligger rolig og tilbaketrukket til i blindvei, på en høyde. Lettstelt skrånende naturtomt rundt eiendommen og med støttemur i naturstein på nordøst siden av tomten.
En høytliggende fin tomt med gruset adkomst og gode parkeringsmuligheter på gårdsplassen.
Her kan man nyte de flotteste soloppganger, og svært gode solforhold.

Parkering

Godt med biloppstillingsplasser på gårdsplassen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til Fritidsbebyggelse i henhold til reguleringsplan/bebyggelsesplan for Felt B10, delfelt F5, F6 og F7 datert 01.03.2007 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 25.05.2006.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 9 681,- for år 2020. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing.
Prognosen for 2021er iflg kommunen kr 10.967,-.
Brannvesenet er pålagt å føre tilsyn med, og å feie pipeløp i alle fritidseiendommer. Det vil kunne medføre kostnader for kjøper til utbedring av evt. fremtidige pålegg og anmerkninger.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 16 000,- pr. år./ 15 000 kwh pr. år.
Hytta har en årlig forsikringspremie på kr 4 000,- per år.
Veiavgift til Vrådal Panorama betales årlig med kr. 4 545,-. Dette inkluderer vedlikehold av vei, brøyting samt bompassering for hytteeier med 2 biler.
Hytta er tilknyttet telefiber som leverandør internett og tv. Dette koster kr 300,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Hytta har privat brøyting som koster ca kr 2 500,-. Dette er valgfritt og avtales direkte med Vrådal Panorama.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 787 710,- ifølge skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5 116 092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-,- for hytter. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Linda Marie Homdrom og Olav Homdrom

Konsesjon

Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men det er boplikt i Kviteseid kommune. For at eiendommen skal kunne overskjøtes må kjøper signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet om at boplikten ikke gjelder for denne eiendommen.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,5 % av salgssummen Minimumsvederlag: kr 50.000,-
Tilrettelegging: kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.250,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0057/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.2157

Dato

Sist oppdatert: 02. april 2021 kl. 18:35

Dokumenter

If Hyttepakken
PDF 253 KB
Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre fritidsboliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.