Solgt: 4 300 000 kr

Skaugveien 25

4 400 000 kr
119 m²
3 soverom
Tomten er pent opparbeidet med busker, hekk og bedd.
Flateby
Enebolig på 158 kvm. BRA. Usjenert og rolig beliggende. Flott, solrikt opparbeidet uteområde. Utsikt over Øyeren
 • Prisantydning
  4 400 000 kr
 • Omkostninger
  111 342 kr
 • Totalpris
  4 411 342 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1980
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  119 m²
 • Bruksareal
  158 m²
 • Tomteareal
  965,8 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Skaugveien 25.
Eiendommen ligger i et etablert og rolig boligområde med lite trafikk. Kort vei til barnehager, Hauglia skole, bussholdeplass og Flateby senter.
Det er gode rekreasjonsmuligheter i skogsterreng, med tur-/skiterreng. Bade-/fiskevann rundt Flateby, samt bade-/båt-/fiskemuligheter i Øyeren. Det er lysløype og skianlegg i Gjeddevannsveien, flere ridesentre og et aktivt idrettsmiljø på Flateby.
Tomten er opparbeidet med stor plen, omkranset av hekk som hindrer innsyn. Svært solrikt og med utsikt til Øyeren.
Med store terrasser og platting med paviljong, samt grillplass og bobelbad trenger man ikke dra noe annet sted.
Boligen har adkomst fra gruset gårdsplass, og ny platting ved døren.
Familievennlig bolig med 3 gode soverom og toalett i hver etasje.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Skaugveien 25, 1911 FLATEBY
Kommunenummer 3028, gårdsnummer 2, bruksnummer 119, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 177 kvm
Totalt bruksareal: 158 kvm
Totalt primærrom: 119 kvm
Bruksareal:
Primærrom:
1. etasje 36 kvm: Entré, gang, vaskerom, toalettrom og soverom.
2. etasje 83 kvm: Bad, to soverom, stue og kjøkken.
Sekundærrom:
1. etasje 39 kvm: Innvendig boder og garasje.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.05.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført på følgende måte: Enebolig over to plan. Støpt såle mot grunn. Grunnmur av murkonstruksjoner. Etasjeskillere og bærende konstruksjoner hovedsakelig av
trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner belagt med Decra takplater. Yttervegger av mur og bindingsverk med stående trekledning. Boligen har slett entrédør med sikkerhetslås fra byggeår. Terrassedør med 2-lags glass fra byggeår. Vinduer med 2-lags glass fra byggeår og 2013.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder de punkter som har fått tilstandsgrad to eller lavere.
Følgende har fått tilstandsgrad to:
- Bad i 2.etg: Det er stedvis riss/sprekker i gulvfliser. Det er ikke observert synlige skader, men membran er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset restlevetid. Gulv utenfor dusjsonen er tilnærmet flatt.
- Vaskerom i 1.etg: TG2 på varmtvannsbereder er valgt på grunn av alder og tilstand. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjoner/utskiftning innen rimelig tid. Eldre sluk uten membran.
- Kjøkken: Kjøkkeninnredningen bærer preg av noe alder/slitasje.
- Innvendige trapper: Det er kun rekkverk/håndløper på en side. Det er knirk i trappen.
- Vannrør: Vannrør i boligen er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid.
- Fasader: Ytterkledning bærer preg av værslitasje og er stedvis oppsprukket. Dette gjelder hovedsakelig syd og vestvendte vegger.
- Terrasse: Rekkverk/håndløper bærer preg av værslitasje.
- Drenering: Dreneringens tilstand har påvirkning på underetasjens bruksområder og bygningstekniske tilstand. Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut i fra alder. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, men basert på alder er restlevetiden vurdert til å være usikker. Til informasjon ble det ikke påvist forhøyede verdier etter fuktsøk på tilfeldige steder.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Entré
Velkommen inn! Den romslige entreen består av et mindre vindfang før du kommer inn i gangen. Her har du god plass til å henge fra deg tøy og sette fra seg sko i skyvedørsgarderoben. Fra hallen har du adkomst til boder, toalettrom, vaskerom og et soverom. Entreen er holdt en en dus bruntone, som gir god atmosfære.
Stue
Romslig stue delt opp i flere soner. Her er det høyt og luftig under taket, og dette sammen med de store vinduene skaper en god romfølelse. Stuen er holdt i lyse toner. Her har du plass til både sofakrok og spisestue, samt et koselig lesehjørne. Fra stuen har du adkomst til stor terrasse med gode solforhold og adkomst til hage.
Kjøkken
På kjøkkenet har du god plass til lagring, både i skuffer og skap. Kjøkkenet er innredet med profilerte fronter, laminert benkeplate, rustfri plate med nedsenket oppvaskkum og hvitevarer. Hvitevarer består av innfelt stekeovn fra Electrolux, innfelt oppvaskmaskin fra Siemens og kjøleskap med fryserdel fra Zanussi. Det er kun de hvitevarene som er listet opp som følger med. Disse hvitevarene følger med: (HUSK Å LEGGE DENNE UNDER BESKRIVELSE AV KJØKKEN.TILPASS ETTER HVA SOM ER AVTALT MED SELGER)
Bad
Flislagt bad med gulvvarme. Badet er holdt i lyse farger, både på fliser og innredning. Innredningen består av servantskap med profilerte fronter, vegghengt speil med belysning og overskap. Dusj rett på flis i dusjhjørne med glassdører, og frittstående toalett.
Toalettrom
I første etasje har du eget toalettrom, perfekt for gjestene. Dette ble overflatemessig oppgradert i 2013, hvor det ble lagt tre-stavs laminat og malt. Toalettrommet er innredet med servantskap, vegghengt speil og frittstående toalett.
Soverom
Boligen har tre gode soverom, alle med plass til dobbeltseng og øvrig oppbevaringsmøblement. Hovedsoverommet er plassert i boligens andre etasje, og er holdt i en mørkere blåfarge. Soverom nr. 2 ligger også i boligens andre etasje, og er holdt i en lysere beige tone. Her har du god plass til oppbevaring av klær i rommets garderobeskap. Soverom nr. 3 er plassert i boligens første etasje. Også dette er holdt i en beige tone, og har plass til dobbeltseng og lagring i garderobeskap.
Terrasse og uteområder
Fra stuen har du adkomst til sydvestvendt terrasse målt til ca 52 kvm. Denne er to-delt, hvor du har en trapp ned til markterrasse. Terrassen er belagt med terrassebord, og rekkverk av tre. Eiendommen har også en pent opparbeidet hage av god størrelse, med diverse beplantning.
Øvrige rom
Boligen er utstyrt med fire boder, hvorav en er en utebod. Her har du god plass til oppbevaring.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med varmepumpe, vedfyrt peis og elektrisitet.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 03.01.1980.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Det gjenstår en del mindre vesentlige mangler ved bygget i tilknytning til avsluttende arbeid. Man fant det imidlertid ubetenkelig å ta bygget i bruk til sin funksjon.
Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.
Vinduer i stuen avviker fra opprinnelig bygningstegninger mottatt fra kommunen.
Opprinnelig er det 6 mindre vinduer som er erstattet med 2 store.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Velkommen til Skaugveien 25.
Her bor du i et etablert, barnevennlig og populært område på Flateby. Det er kort gangavstand til bussholdeplass og barnehagen ligger rett i nærheten. Kort vei også til dagligvarebutikk og til Flateby grendesenter med diverse forretninger og servicetilbud.
Utdanningsmuligheter
Eiendommen har gangavstand til Hauglia barneskole (1-4 k.) Stranda skole ligger en liten sykkeltur unna (5-7kl.). For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Enebakk ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Rælingen og Lillestrøm videregående skole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.
Rekreasjon og fritid
Fra boligen har du kort vei til marka med lysløype, badevann og flotte turmuligheter sommer som vinter. Det er idrettshall ved Stranden og samfunnshus med bygdekino på Flateby. For den som er glad i ballspill ligger Streifinn idrettsanlegg ballbane og Hauglia skole i nærheten. Hvis du heller foretrekker en tur på treningssenteret, ligger Atletico treningssenter en liten gåtur unna.
Kollektiv transport
Nærmeste bussholdeplass er Flateby boligfelt, som ligger ca 200 meter fra boligen. Herfra kan du ta linje 350 (Lillestrøm - Enebakk). Det går direktebusser til og fra Oslo i rushtiden, morgen og kveld. Det er ca. 12 km til Kirkebygda, ca. 18 km til Lillestrøm og ca. 38 km til Oslo.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager
Flateby barnehage 0.1 km
Hauglia andelsbarnehage 0.8 km
Bergskaug barnehage 1.3 km
Skoler
Hauglia skole (1.-4.klasse) 1km
Stranden skole (5.-7.klasse) 2.3 km
Enebakk ungdomsskole 10.7 km
Rælingen videregående skole 13.2 km
Strømmen videregående skole 17.8 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 965 kvm.
Tomten er pent opparbeidet med en stor flott plen, omkranset av hekk som gir en usjenert uteplass. Hagesiden ligger mot syd-vest og har meget gode solforhold. Det laget egen grillplass, og det er stor plass for hageleker.
Ellers på tomten er det busker, grusbelagt innkjørsel og diverse beplantning.

Parkering

Boligen har tilknyttet garasje målt til ca. 22,5 kvm. Garasjen har automatisk portåpner, belysning og stikkontakter.
Ellers parkering på egen grunn.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt avløpsnettnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.
Eiendommen er tilknyttet privat vannverk, og er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan 314 EKEBERG, OMREGULERING datert 19.12.1977 med tilhørende reguleringsbestemmelser i kommuneplanens arealdel 2015-2017.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 13 453,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Vannavgift Flateby vannverk kr. 4.896,- pr. år. Faktureres 2 ganger pr. år.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 25.000 kwh. pr. år.
Boligen har forsikring i Klp.
Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av bredbånd, med tv og internett. Pr. mnd. ca. kr. 1.000,-
Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster kr 6.912 pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 803 294,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2019 kr 2 891 857,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4 511 342.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger mindre enn 230 kvm. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Christoffer Petrus Oppegaard

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,0% av salgssummen
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 12.500,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 61-0030/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Lørenskog
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR61.2130

Dato

Sist oppdatert: 25. mai 2021 kl. 15:29

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.