Gjekstad

Maurstien 9

Prisantydning

2 400 000 kr

Omkostninger: 61 342 krTotalpris: 2 461 342 kr
Tomteareal
1296 m²
Type / Eierform
Tomt / Eiet

Høyt og frittliggende tomt på 1.296 kvm. som er regulert til boligformål

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Ubebygd tomt beliggende på populære Gjekstad med kort vei til flotte turområder, samt matvarebutikk og GØIF idrettsanlegg.  

Like ved tomten ligger det en lekeplass ( 100 meter unna), og det er mange barn i nabolaget. Det er kun 15 minutter gange til Lahelle bryggeanlegg og badestrand. Sykkelavstand til populære Skjellvika badestrand. Flotte turområder i natur og skog starter like ved tomten. 

Det anbefales interessenter å ta kontakt med megler for opplysninger om muligheter og potensiale for utvikling av eiendommen. 

Tomten kan besiktiges etter eget ønske 

Eiendommen

Maurstien 9 , 3218 SANDEFJORD 
Gårdsnummer 48, bruksnummer 545, seksjonsnummer 0, kommunenummer 3804

Områdebeskrivelse

Koselig beliggende tomt på Gjekstad i meget barnevennlige omgivelser med kort gange til sjø og badestrand. Flotte bademuligheter på Skjellvika badestrand som er rikt befolket på de varme sommer tider med flotte turområder samt flere fiskeplasser. Innenfor 15 minutters gange finner man Lahelle badestrand og bryggeanlegg som ligger til Lahellefjorden som er meget populær på de varme årstider med flotte holmer og et yrende båtliv. Er båt en lidenskap finner man også en båtslipp på Lahellebrygga. 

Gjekstad barnehage ligger i umiddelbar nærhet, samt flere lekeplasser. Liker man idrett har en mulighet til å spille fotball på Gøif idrettsanlegg som fremstår som vesentlig oppgradert de senere år.

Joker matvarehandel ligger på Gjekstad, og denne butikken har også søndagsåpent. 

Veibeskrivelse

Megler oppfordrer alle interessenter til å vise hensyn ved kjøring inn til eiendommen, da det bor og ferdes mange barn i området.  Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på tomten. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen.

Barnehager og skoler

Boligen ligger med umiddelbar nærhet til flere barnehager, samt kort vei til barneskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Tomten

Eiet tomt på 1.296 kvm. 

Vei, vann og avløp

Tomten er pr.d.d. ikke tilkoplet vei, vann eller avløp. 

Tinglyste heftelser og rettigheter

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen. 

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Bolibebyggelse /Gul sone iht. T-1442 iflg. kommuneplan vedtatt 24.09.2019 

Tomten ligger i et område regulert til Boliger ( Plannavn: Skaustua / Planid: 380419800001 / Vedtaksdato: 30.06.1980 ) 

Kommentar Sandefjord kommune: Eiendommen ligger innenfor gul støysone iht. til Miljøverndepartements "Retningslinje for behandling av støy i arealplanlegging" (T-1442). Gul sone er en vurderingssone hvor kommunene bør vise varsomhet med å tillate etablering av bygninger med støyfølsomme bruksformål, deriblant boliger. Forholdende som bør være oppfylt er blant annet at kravene til innendørs støynivå
i TEK ikke overskrides.

Konsesjon

For at eiendommen skal kunne overskjøtes må kjøper signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet. 

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Radon

Ubebygd tomt, foreligger ikke radonmåling. 

Oppdragets KR-kode

KR22.195

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Dersom eiendommen bebygges må kjøper beregne kostnader til: 
Kommunale avgifter ca. kr. 9.000,- pr.år
Internett og tv-signaler ca. kr. 1.300,- pr.mnd.
Kostnader til forsikring av bolig vil variere ut i fra størrelse og verdi. 
Strømforbruk vil variere ut ifra antall beboere i husstanden, samt størrelse på bolig m.m.

Kjøper må også påregne kostnader til en eventuell søknadsprosess ved bebyggelse, samt tilkoplingsavgift til Sandefjord kommune ved bebyggelse. Gebyrregulativ for byggesaksbehandling 2020 finner en på hjemmesiden til Sandefjord kommune. 

Formuesverdi

Det er ikke fastsatt formuesverdi for eiendommen på nåværende tidspunkt.
Formuesverdien for ubebygde tomter skal verken overstige 80 % av eiendommens kostpris eller 80 % av markedsverdien. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.461.342,- 

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 14.300,-,  med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.500,- 

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.  Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. 
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en befaring, er normalt ikke en mangel. 

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 30.000,- av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr. 9.250,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. 
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en befaring, er normalt ikke en mangel. 

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Håkon Marcus Tappeluf
Eiendomsmegler

Håkon Marcus Tappeluf

Telefon
Mobil 92298804

Lurer du på noe

Håkon svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.

Sjekk din boligverdi!